2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Benimkide hiçbirşeye karışmadı...sadece oturma odasını onun zevkine göre döşedik..akşam gelince rahat etmek istiyormuş beyimiz hepimiz güzel günlerde kullanalım inş...bizde aileleri almadık yanımıza...daha iyi oldu

Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım

Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım

Eklentiler

• $bursa-nikah-sekeri-030.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 27
Evetttt kızlarrrrr
gelinliğimi kiraladık benilk girip beğendiğimde 900 lira demişti bana gelinlikçi hazır model olduğu için ayrıca taç çiçek duvak hariç fakat dünkü sıkı pazarlıklar karşılığı gelinlik taç duvak çiçek+bindallının kirası 625 liraya hallettik
gelinliğin daha bitmemiş hali kızlar normalde daha kabarık ama nişanlım oturduğu yerden çektiği için böyle çıkmış ama yinede iki kat dah tül atılacak birincisi simli tül üzerine hayal tül birde beline 4 sıra taş işlenecek ve giydiğim bolero o gelinliğin değil bana kendi dantelinden dikilecek daha sade üzerindeki dantel daha hoş bide resimler net çıkmamış bindallımın rengi çok tatlı bi mürdüm bayıldım zaten o bindallıya başka elbise giymiycem direk bindallımı giycem

Canım çok güzel

maşallah canım çok yakışmış ...negüzel böyle gelinlikler içinde szleri görmek :) walla bu cumada benim son provam var gelinlik bitmiş olacak ve kına elbisemin provasınıda yapacaklar o ne durumda olacak bilmiyorum bakalım

Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300

Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım

tatlım ikiside çok güzeller çok beğendimm

ttalım çok beğendim bindallınıı çok güzell gelinliğinde harika prenses gibi olacaksın inşş

canım çok güzeller inşAllah huzurlu mutlu olursunuz Allah ağzınızın tadını bozmasın

Son düzenleme:
Canım çok güzel

tatlım ikiside çok güzeller çok beğendimm

ttalım çok beğendim bindallınıı çok güzell gelinliğinde harika prenses gibi olacaksın inşş

sağolun kızlar teşekkür ederim ama alıntılardan resimleri silerseniz sevinirim

çıkmışken tül perde ve halılarıda aldık bide mutfak masası aldık

kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300

nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım

çok güzel canım hepsi, hayırlı olsun

625 tl mi Kız banada söyle yerini istanbuldamıydın sen?
Gelinliğin çok yakışmış canım prenses gibi olmuşsun
Bindallında tam benim istediğim gibi

Son düzenleme:

maşallah canım hepsi cok yakışmış am a fiyat gercekten cok uygunmus canım yaa bravo valla size

çok güzel canım hepsi, hayırlı olsun

625 tl mi Kız banada söyle yerini istanbuldamıydın sen?
Gelinliğin çok yakışmış canım prenses gibi olmuşsun
Bindallında tam benim istediğim gibi

maşallah canım hepsi cok yakışmış am a fiyat gercekten cok uygunmus canım yaa bravo valla size

sağolun kızlar

evet 625 lira canım o bindallıyı 50 liraya kiraladım ben ama yakından görsen bayılırsın modeline rengine madem böle bişi bakıyorsun

evet istanbul esenlerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…