2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sağolun kızlar

evet 625 lira canım o bindallıyı 50 liraya kiraladım ben ama yakından görsen bayılırsın modeline rengine madem böle bişi bakıyorsun

evet istanbul esenlerde canım

kıss daha öncede sen söylemiştin galiba hatırlıyorum ben, gidebilirim oraya ismi nedir yerin?
Bindalıyıda alınsa alınsa 100 tl ye alınır, çok iyimiş

Son düzenleme:
en iyisini yapmışsın canım boşver hiç kimseyi sokmamak gerekiyor. Tekrar güle güle kullan canım. Biz düğüne kadar mobilya borcunu bitircez inş.
çok güzel olmuşsun tatlım

kızlar bunlarda halılarım

salon halısı kaşmir ama üzeri sanki daha koyu tonda bi renkle desenli gibi çıkmış fakat öyle değil düz krem rengi bi halı o desen kabartma yani kremden başka renk yok üzerinde parlak çok gzel bi halı

kızlar bu koltuğun üzerindeki yastık benim koltukların yastıkları halıyıda bu desene benzettim uyumlu oldu sanki

buda koridorun halısı yani bunu yolluğunu aldık normalde çok güzel bi modeli var halıcıd oturdum tablo gibi izledim burda resimde soluk ve belirsiz çıkmış

buda oturma odamın halısı kırmızı köşe koltuklarım var yastıklarıda beyaz üzerine burdakine benzer gri siyah kırmızı halkalar var çok uyumlu oldu yaa
Eki Görüntüle 415334

Son düzenleme:

çok güzelleerrr güle güle kullanın canımm

kıss daha öncede sen söylemiştin galiba hatırlıyorum ben, gidebilirim oraya ismi nedir yerin?
Bindalıyıda alınsa alınsa 100 tl ye alınır, çok iyimiş

sen satınalmak mı istiyorsun? satılıyormu bilmiyorum canım
adı nazlı gelinlik gitmek istersen ben götürürüm seni

sağolun kızlar

evet 625 lira canım o bindallıyı 50 liraya kiraladım ben ama yakından görsen bayılırsın modeline rengine madem böle bişi bakıyorsun

evet istanbul esenlerde canım

aaaaaaaaaaaaaaa tam esenlerde dibimde yer varmıs benım haberim yok yaa,

ben kazıklamısım canım 1500 gelınlık,220 de hint kıyafetı aldım gıttı paracıklar fazladan

ben de bunu aldım işte kızlar bekliyorum 5 gün sonra gelecek inşallah...
SLLDW117 : Red Faux Georgette Lehenga Choli with Dupatta

Son düzenleme:

valla canım bu kiraladığım gelinliğin kalitesinde modelide buna çok benzer bi gelinlik beğenip denemiştim eminnü çarşıda bana kirasına 1480 dedi araştırmak gerekiyor işte bide sıkı pazarlık tabi

hint kıyafetin çok güzelmiş canım ama ben bindallı taraftarıyım

ben de cok arastırdım canım ama boyle model degıl benım bıde tesettürlü heryerde güzel bulunmuyo o yuzden fazlada versek üzülmedim ama kına kıyafetınde bındalılar hep aynı model ben de folklor kıyafetı gıbı gıyınmek ıstemedım o yuzden en bastan berı hınt kıyafetı baktım senınkılerden kına kıyafetımı aldıgım yer verıyodu ama ben hınt kıyafetı alıcam dıye ıstememıstım,sonra bunu buldum

kızlar canım bugün çok sıkkın daralıyorum kabuğuma sığmıyorum artık ağlamakta istemiyorum offfffff
hayırdır canım neyin var ????

çok güzeller canım hayırlı günlerde huzurla kullan inş.

good heart canım sen foto eklemiycekmiydin :)

canım bi tane bile resmim yok elimde şuanda inşş elime geçince eklicem

tatlım halıların çok güzel güle güle kulln inşş. rbbim ağzınızın tadını bozmasın

cnm maaşallahh nışanlın pek sabırlı ve anlayışlı keşke azcıkta bnmki öle olsa günler geçmek bilmiyo bizimkide bunaldı bunaldıkça bana bulaşıyo buluyo bi bahane

sen satınalmak mı istiyorsun? Satılıyormu bilmiyorum canım
adı nazlı gelinlik gitmek istersen ben götürürüm seni

güle güle kulan hepsini çok uyumlu olmuşlar
Canım satın alıcam ben, internetten baktım ama bulamadım sitesini.
Bir kaç yere bakım oraya da bakayım hem tanışmış oluruz seninle çok güzel olur
Son bir şey daha sorcam Telefonları var mı ulaşabilieceğim?

ya ne bileyim haftasonu annemlerle biraz sorun yaşadıkk düğün tarihini erteleyin diye tutturdular

biraz daha birbirinizi tanıyım diye ben yıllardır çıkıyorum bu insanla

hım annen bunu söylüyorsa acaba dikkatini çeken seni mutlu edemeyeceğine inandığı bir durummu var ??

hım annen bunu söylüyorsa acaba dikkatini çeken seni mutlu edemeyeceğine inandığı bir durummu var ??

yok canım daha önce ablamın başından bir nişanlılık geçti görücü üsülüyle olmuştu ve ablam 1 ay sonra nişanı attı.dilimiz yandı bi kere ben seninkinin bişeyini görmedim ama bekleyin biraz daha diye ablamlar baskı yapmışlar.ben bu insanı 9 yıldır tanıyorum 5 yıldır çıkıyoruz birbirimize güven ve sevgi olayına zaten bişey demiyorum ama ne bileyimm.
birde biz düğün tarihi falan kndimize göre plan yapıyoruz ya ona gelemediler ben 29 yaşına gireceğim ikimizde çalışıyoruz iş yerine gidip biz bidahaki ay evleneceğiz diyemeyiz ki yanii buna gelemedikleri için yapıyorlar. annemde beni destekliyodu ama ablalarım ve eniştem etkiliyo oda değişiyo anlamıyorum ya çok bunaltıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…