- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.461
sağolun kızlar
evet 625 lira canım o bindallıyı 50 liraya kiraladım ben ama yakından görsen bayılırsın modeline rengine madem böle bişi bakıyorsun
evet istanbul esenlerde canım
en iyisini yapmışsın canım boşver hiç kimseyi sokmamak gerekiyor. Tekrar güle güle kullan canım. Biz düğüne kadar mobilya borcunu bitircez inş.Amin cümnemize inşallah tatlım ...nişanlınla tek başıma alışverş yapmak en güzeli annem olaya müdahil olacaktı sen bişiden anlamıyon kullanışlısını to göstermeyeni dedi anne ben biliyorum biz alırız sen yorulma dedim hiç pişman değilim çünkü bunların hiçbirini bana aldırmayacaktı :) durup durup ucuz al diyordu zaten....nişanlımda sağolsun hiç karışmadı sadece beğendinmi dedi evet dedim pazarlık etti onada fiyat tuzlu geldi ama yinede mırın kırın etmedi çok hoşuma gitti ( sonuçta yarısından fazlasını düğünden sonra ödeyecez zaten)
çok güzel olmuşsun tatlımEvetttt kızlarrrrr
gelinliğimi kiraladık benilk girip beğendiğimde 900 lira demişti bana gelinlikçi hazır model olduğu için ayrıca taç çiçek duvak hariç fakat dünkü sıkı pazarlıklar karşılığı gelinlik taç duvak çiçek+bindallının kirası 625 liraya hallettik
gelinliğin daha bitmemiş hali kızlar normalde daha kabarık ama nişanlım oturduğu yerden çektiği için böyle çıkmış ama yinede iki kat dah tül atılacak birincisi simli tül üzerine hayal tül birde beline 4 sıra taş işlenecek ve giydiğim bolero o gelinliğin değil bana kendi dantelinden dikilecek daha sade üzerindeki dantel daha hoş bide resimler net çıkmamış bindallımın rengi çok tatlı bi mürdüm bayıldım zaten o bindallıya başka elbise giymiycem direk bindallımı giycem
Eki Görüntüle 415308 Eki Görüntüle 415309
kızlar bunlarda halılarım
salon halısı kaşmir ama üzeri sanki daha koyu tonda bi renkle desenli gibi çıkmış fakat öyle değil düz krem rengi bi halı o desen kabartma yani kremden başka renk yok üzerinde parlak çok gzel bi halı
Eki Görüntüle 415328
buda koridorun halısı yani bunu yolluğunu aldık normalde çok güzel bi modeli var halıcıd oturdum tablo gibi izledim burda resimde soluk ve belirsiz çıkmış
Eki Görüntüle 415333
buda oturma odamın halısı kırmızı köşe koltuklarım var yastıklarıda beyaz üzerine burdakine benzer gri siyah kırmızı halkalar var çok uyumlu oldu yaa
Eki Görüntüle 415334
kıss daha öncede sen söylemiştin galiba hatırlıyorum ben, gidebilirim oraya ismi nedir yerin?
Bindalıyıda alınsa alınsa 100 tl ye alınır, çok iyimiş
çok güzelleerrr güle güle kullanın canımm
en iyisini yapmışsın canım boşver hiç kimseyi sokmamak gerekiyor. Tekrar güle güle kullan canım. Biz düğüne kadar mobilya borcunu bitircez inş.
çok güzel olmuşsun tatlım
sağolun kızlar
evet 625 lira canım o bindallıyı 50 liraya kiraladım ben ama yakından görsen bayılırsın modeline rengine madem böle bişi bakıyorsun
evet istanbul esenlerde canım
aaaaaaaaaaaaaaa tam esenlerde dibimde yer varmıs benım haberim yok yaa,
ben kazıklamısım canım 1500 gelınlık,220 de hint kıyafetı aldım gıttı paracıklar fazladan
ben de bunu aldım işte kızlar bekliyorum 5 gün sonra gelecek inşallah...
SLLDW117 : Red Faux Georgette Lehenga Choli with Dupatta
Eki Görüntüle 415363
valla canım bu kiraladığım gelinliğin kalitesinde modelide buna çok benzer bi gelinlik beğenip denemiştim eminnü çarşıda bana kirasına 1480 dedi araştırmak gerekiyor işte bide sıkı pazarlık tabi
hint kıyafetin çok güzelmiş canım ama ben bindallı taraftarıyım
sağolun kızlar teşekkür ederim ama alıntılardan resimleri silerseniz sevinirim
çıkmışken tül perde ve halılarıda aldık bide mutfak masası aldık
hayırdır canım neyin var ????kızlar canım bugün çok sıkkın daralıyorum kabuğuma sığmıyorum artık ağlamakta istemiyorum offfffff
salon halısı kaşmir ama üzeri sanki daha koyu tonda bi renkle desenli gibi çıkmış fakat öyle değil düz krem rengi bi halı o desen kabartma yani kremden başka renk yok üzerinde parlak çok gzel bi halı
Eki Görüntüle 415328
kızlar bu koltuğun üzerindeki yastık benim koltukların yastıkları halıyıda bu desene benzettim uyumlu oldu sanki
Eki Görüntüle 415343
buda koridorun halısı yani bunu yolluğunu aldık normalde çok güzel bi modeli var halıcıd oturdum tablo gibi izledim burda resimde soluk ve belirsiz çıkmış
Eki Görüntüle 415333
buda oturma odamın halısı kırmızı köşe koltuklarım var yastıklarıda beyaz üzerine burdakine benzer gri siyah kırmızı halkalar var çok uyumlu oldu yaa
Eki Görüntüle 415334
good heart canım sen foto eklemiycekmiydin :)
Eki Görüntüle 415328
kızlar bu koltuğun üzerindeki yastık benim koltukların yastıkları halıyıda bu desene benzettim uyumlu oldu sanki
Eki Görüntüle 415343
Eki Görüntüle 415333
Eki Görüntüle 415334
hayırdır canım neyin var ????
Dün alışverişimizi yaptık annemden ayrıldık,biraz dolaştık nişanlımla sonra eve gelirken bize gidelim babamlar gelmiş dedi. Bende görmek istemiyorum onları gelmicem dedim. Yapma böyle bi selam verir çıkarız bende meraklı değilim dedi. Çok görmek istiyorlarsa gelinlerini kendileri gelsin daha nişan mubareklemeye gelmediler dedim. Neyse ben küçüğüm dedim gittik. Nişanlımın kuzeni de yeni doğum yapmıştı (hepsi aynı apartmanda oturuyor) babaları da oraya çıkmışlar bizde çıktık herkes ordaydı. Babaanne sordu hallettiniz mi diye evet dedik. Üvey kaynana hemen ucuz olan marka ismi verdi ordan mı aldınız diye ağzını burnunu ovuşturarak hayır dedim bende bosh tan aldık. Hııı falan dedi. Babası yine para yok para yo muhabbetine girdi ama karısı üvey kaynana atıp tutuyor. Biz banyo için banyo dolabı almamız lazım dedik kaynana aaa bizimde lazım bizde alcaz zaten 250 lira bişey biz o parayı bir günde harcıyoruz falan madem 1 günde harcıyorsunuz azcık yardım edin o eksiğinizi de biz kapatalım deyin. ama nerde bide kendi annesini övüyor annem bizim herşeyimizi yapıyor dolduruyor dolabı falan ev aldı bize diyor. Nişanlımda orda vay be ne kaynanalar var dedi bana dönerek şaka yaptı tabi. Ben zaten sinirliyim yüzlerini görmek istemiyorum bide benimle yarışması hepten sinir ederek nişanlıma dönüp ne yani annem bişey yapmıyor mu herşeyimzi almaya çalışıyor beyaz eşyamızı aldı daha napsın dedim. Kimse kusura bakmasın anneme laf söyletmem dedim. Nişanlımın öyle huyu zaten yoktur annemi çok sever ve kendisi de asla laf söyletmez ben sinir haliyle onu yanlış anlayıp bütün sinirimi nişanlımdan çıkardım. Dedesi falan kimse annene laf söyleyemez kızım sizin gibi aileyi nerden bulcak öyle kaynanayı nerden bulcak falan dedi. Nişanlımda ben asla öyle bişey demem anneni kendi annem gibi görüyorum annem olmadığı için ben kendi annem yerime koydum nasıl bu anlamda söyleyebileceğimi düşündün diye bana daha sonra kızdı. Benim amacım orda babalarının hiçbişeye karışmadıklarını herşeyi bizim yaptığımızı vurgulamaktı dedim. Ordaki herkes bunu biliyor zaten keşke aşkım annem ve sen olmasan zaten bu kadar şeyin altında kalkamayız desen zaten herkese dersini vermiş olcaktın ama sen bana en yakınına çemkirince iş başka boyut aldı dedi. Haklıydı evet ama artık dayanamadım çok doldum ve patladım. Akşam geldi bize annemle konuştu bana hak verdiğini söyledi benim için üzüldüğünü de biliyorum ama ben alıştım kapımızı kapatıcaz kimseyi duymicaz dedi. Çok kızmasına rağmen olgunlukla karşıladı ama akşam annemle konuşurken bile sinirlerime hakim olamadım ağlamaya başladım. Nişanlım da ben senin üzülmene dayanamam senden tek şey istiyorum başkası yüzünden bana çemkirme. Sonra tatlıya bağladık. belki kötü oldu hatam vardı evet ama kimse benim hiç bişey için susmayacağımı gördü.
Eki Görüntüle 415328
Eki Görüntüle 415343
Eki Görüntüle 415333
Eki Görüntüle 415334
sen satınalmak mı istiyorsun? Satılıyormu bilmiyorum canım
adı nazlı gelinlik gitmek istersen ben götürürüm seni
ya ne bileyim haftasonu annemlerle biraz sorun yaşadıkk düğün tarihini erteleyin diye tutturdular
biraz daha birbirinizi tanıyım diye ben yıllardır çıkıyorum bu insanla
hım annen bunu söylüyorsa acaba dikkatini çeken seni mutlu edemeyeceğine inandığı bir durummu var ??
ya ne bileyim haftasonu annemlerle biraz sorun yaşadıkk düğün tarihini erteleyin diye tutturdular
biraz daha birbirinizi tanıyım diye ben yıllardır çıkıyorum bu insanla
canım ne kadar var düğüne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?