- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.481
ya ne bileyim haftasonu annemlerle biraz sorun yaşadıkk düğün tarihini erteleyin diye tutturdular
biraz daha birbirinizi tanıyım diye ben yıllardır çıkıyorum bu insanla
ben de cok arastırdım canım ama boyle model degıl benım bıde tesettürlü heryerde güzel bulunmuyo o yuzden fazlada versek üzülmedim ama kına kıyafetınde bındalılar hep aynı model ben de folklor kıyafetı gıbı gıyınmek ıstemedım o yuzden en bastan berı hınt kıyafetı baktım senınkılerden kına kıyafetımı aldıgım yer verıyodu ama ben hınt kıyafetı alıcam dıye ıstememıstım,sonra bunu buldum
canım ya ben resmi silecektim ama mesaj düzenleme butonu yok napcağımı bilemedim
hayırdır canım neyin var ????
çok güzeller canım hayırlı günlerde huzurla kullan inş.
canım bi tane bile resmim yok elimde şuanda inşş elime geçince eklicem
tatlım halıların çok güzel güle güle kulln inşş. rbbim ağzınızın tadını bozmasın
ya ne bileyim haftasonu annemlerle biraz sorun yaşadıkk düğün tarihini erteleyin diye tutturdular
biraz daha birbirinizi tanıyım diye ben yıllardır çıkıyorum bu insanla
yok canım daha önce ablamın başından bir nişanlılık geçti görücü üsülüyle olmuştu ve ablam 1 ay sonra nişanı attı.dilimiz yandı bi kere ben seninkinin bişeyini görmedim ama bekleyin biraz daha diye ablamlar baskı yapmışlar.ben bu insanı 9 yıldır tanıyorum 5 yıldır çıkıyoruz birbirimize güven ve sevgi olayına zaten bişey demiyorum ama ne bileyimm.
birde biz düğün tarihi falan kndimize göre plan yapıyoruz ya ona gelemediler ben 29 yaşına gireceğim ikimizde çalışıyoruz iş yerine gidip biz bidahaki ay evleneceğiz diyemeyiz ki yanii buna gelemedikleri için yapıyorlar. annemde beni destekliyodu ama ablalarım ve eniştem etkiliyo oda değişiyo anlamıyorum ya çok bunaltıyorlar
cnm maaşallahh nışanlın pek sabırlı ve anlayışlı keşke azcıkta bnmki öle olsa günler geçmek bilmiyo bizimkide bunaldı bunaldıkça bana bulaşıyo buluyo bi bahane
niye öyle yapıyorlar ki? düğünün ne zaman canım senin?
niye öyle yapıyorlar ki? düğünün ne zaman canım senin?
güle güle kulan hepsini çok uyumlu olmuşlar
Canım satın alıcam ben, internetten baktım ama bulamadım sitesini.
Bir kaç yere bakım oraya da bakayım hem tanışmış oluruz seninle çok güzel olur
Son bir şey daha sorcamTelefonları var mı ulaşabilieceğim?
yok canım daha önce ablamın başından bir nişanlılık geçti görücü üsülüyle olmuştu ve ablam 1 ay sonra nişanı attı.dilimiz yandı bi kere ben seninkinin bişeyini görmedim ama bekleyin biraz daha diye ablamlar baskı yapmışlar.ben bu insanı 9 yıldır tanıyorum 5 yıldır çıkıyoruz birbirimize güven ve sevgi olayına zaten bişey demiyorum ama ne bileyimm.
birde biz düğün tarihi falan kndimize göre plan yapıyoruz ya ona gelemediler ben 29 yaşına gireceğim ikimizde çalışıyoruz iş yerine gidip biz bidahaki ay evleneceğiz diyemeyiz ki yanii buna gelemedikleri için yapıyorlar. annemde beni destekliyodu ama ablalarım ve eniştem etkiliyo oda değişiyo anlamıyorum ya çok bunaltıyorlar
ekimin ilk haftası diye düşünüyordukk
yok canım sebep sorduğumda elle tutulur bir şey demiyorlar bahaneleri düğün tarihine aileler karar verirmiş biz belirleyemezmişim 1 ay sonra olsun onların dediği tarihte olsunmuş
acele etmeye gerek yokmuş anlattıgım gibi ablamın başından görücü usuluyle bir nişan gerçekleşti 1 aylık bir nişan onu bahane ediyorlar
diyorum 1 ayda anlayacakmısınız diyorum dediğinizin mantığı yok olsun onlar öle istiyormuş.
evet canım tanışmış olurduk sen ist. Neresindesin?
Kartvizitte serhat bey yazıyor (0533 490 08 84-0212 562 93 00) kayınpederim bu beyle telefonda görüştü bi tanıdığının tanıdığıymış ama orda çok tatlı bi bayan var ben onla muhattap oldum hep onun da sözü geçiyo ama çalışan değil sadece numarasıda
kızlar evlilik falan ne zor işmiş ya
Daha ev bulamadık, eşya bile bakamadık, gelinlik damatlık bakmadık, kına organızasyonu yapmadık, eksık te eksık off...
Yetişiriz inşallah..
Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300
Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım
kızlar sizler şimdi ne güzel anlatıyosunuz şunu aldık bunu aldık die ben hep fransızmı kalacam artık
çok güzel heyecanlar bunlarr
Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300
Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım
Evetttt kızlarrrrr
gelinliğimi kiraladık benilk girip beğendiğimde 900 lira demişti bana gelinlikçi hazır model olduğu için ayrıca taç çiçek duvak hariç fakat dünkü sıkı pazarlıklar karşılığı gelinlik taç duvak çiçek+bindallının kirası 625 liraya hallettik
gelinliğin daha bitmemiş hali kızlar normalde daha kabarık ama nişanlım oturduğu yerden çektiği için böyle çıkmış ama yinede iki kat dah tül atılacak birincisi simli tül üzerine hayal tül birde beline 4 sıra taş işlenecek ve giydiğim bolero o gelinliğin değil bana kendi dantelinden dikilecek daha sade üzerindeki dantel daha hoş bide resimler net çıkmamış bindallımın rengi çok tatlı bi mürdüm bayıldım zaten o bindallıya başka elbise giymiycem direk bindallımı giycem
Eki Görüntüle 415308 Eki Görüntüle 415309
kızlar sizler şimdi ne güzel anlatıyosunuz şunu aldık bunu aldık die ben hep fransızmı kalacam artık
gelinlikler bindallılar mobilyalar nikah şekerleri halılar vs vs hepimiz hemen hemen hepimiz çoğu eksiğimizi tamamlamışız
Bende nişanlımla sorunlarımı hallettim çok şükür karşılıklı çat çat pat pat anlattık dertlerimizi beklentilerimizi dolmuşuz iyice ikimzde rahatladık çok şükür
Benim de mobilyalarım haziranın inde gelicek inşallah :44:
9 mayısda gelinlik provam var bu sefer çamaşır ayakkabı hepsini yanında getir dedi gelinlikçim
diyorum ki nikah şekerlerimi ben kendim mi hazırlasam
gelinlik ayakkabımı da kınalığımı diken arkadaşım süsleyecek arkasına kurdele dikecek çok güzel olucak...44
bu hafta fuşya rengi ayakkabı ve babet ve gelinliğimin altına da yedek bi babet alıcam
ohhhhh hep koştur hep koşturr :
çok güzel heyecanlar bunlarr bizde senin gibi olcaz bi kaç ay sonra
vay vay vay havalara da bak sennn. senin yerinde olmak istiyoruz hepimiz şu anda. sen anın tadını çıkar boşverrrr
4 ay 2 hafta 1 gün sonra bende senin gibi olucamçok var yawwww
sende bizim aldıkalrımıza yada alacakalarımıza faydalı yorumlar yaparsın yardımcı olursun daha iyi
ahhh senin yerinde olsaydık şimdi
aman eksikler bitmez şekerim sen yine almaya devam edersin bencepaylaş bizimle
bende evlenince kesin alırım gene bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?