2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

önemli olan gönlüne göre olması canım boşver parasını sizi çok aşmıyorsa tabi

canım ya ben resmi silecektim ama mesaj düzenleme butonu yok napcağımı bilemedim

neyse canım herkes alıntıladı zaten yapcak bişi yok

hayırdır canım neyin var ????

çok güzeller canım hayırlı günlerde huzurla kullan inş.

sağol canım amin inş.

canım bi tane bile resmim yok elimde şuanda inşş elime geçince eklicem

tatlım halıların çok güzel güle güle kulln inşş. rbbim ağzınızın tadını bozmasın

amin canım çok sağol

ya ne bileyim haftasonu annemlerle biraz sorun yaşadıkk düğün tarihini erteleyin diye tutturdular

biraz daha birbirinizi tanıyım diye ben yıllardır çıkıyorum bu insanla

niye öyle yapıyorlar ki? düğünün ne zaman canım senin?

CANIM ZATEN BU ADAMI 9 YILDIR TANIYORMUŞSUN SEN,DAHA NE KADAR ERTELETECEKLER DÜĞÜNÜ OLUR MU ÖYLE ŞEY, HANİ BİR İKİ AY TANISAN NEYSE... ABLANLAR İYİ BAHANE UYDURMUŞLAR GELEMEDİKLERİ İÇİN AMA AYARLAMALARI LAZIM. ÇOK SIKMA CANINI ERTELEYEMEM DERSİN BAK O ZAMAN NASIL GELİYORLAR DÜĞÜNÜNE. BİZİMKİLERDE ÖYLE YAPMIŞTI YOK GELEMEYİZ YOK MEMLEKETTE OLUCAZ BİLMEM NE. NİŞANLIMLA BİRBİRİMİZE GİRCEKTİK NERDEYSE. BEN DEDİM 9 EYLÜLDE EVLENİYORUM . TARİH BU DEĞİŞMEYECEK, GELEN GELİR GELEMEYEN BİR KAÇ KİŞİ İÇİNDE TARİH ERTELEMİCEM DEDİM VALLA.
ŞİMDİ GÖRSEN HERKES KENDİNİ AYARLAMIŞ GELİYOR. DEMEKKİ OLABİLİYOR MUŞ

BOŞUBOŞUNA BANA STRES YAPTILAR O KADAR

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. pek keyifsizim bu gün. yine misafirimiz var ama hoşgeldin diyip odama çekilmek istiyorum.
Nişanımıa az bi zaman kaldı ama daha hç bişeyim hazır değil.
Ben bunladım, sıkıldım artık ne olucaksa olsun diyorum.
Sürekli gerginim hemen asabileşiyorum haliyle nişanlıma yansıyo o da hiç altan almıyo.
Ben herşeyi onun üzerine yıkmışım. Suçlu oymuş gibi davranıyomuşum.
u en güzel zamanlarımızda birbirimizi yiyoruz.
Onu düşünmüyomuşum hiç.
Ne hikmetse ben de aynısını onun için düşünüyorum!

kalplerasi Eşyalarınız çok güzel canım güle güle kullanın. Tek gitmeniz çok iyi olmuş.

my_everything ilk halına bayıldım. Evinide çok begenmiştim.
Gelinlik+bindallı baya uyguna gelmiş canım bence gelinliğinin kabarıklığı gayet iyi. Rabbim aşkla giymeni nasip etsin.
_mucizem_
canım ben açıkcası nişanlının söylediği lafta üvey annesine söylediğini düşündüm ilk okuduğumda. Eminim herkes öyle anlamıştır. Zaten kimsenin ailene bişey söyleyemiceğinin bilincindeler..
Ayrıca sizin için önemi olmayan insanlar için neden nişanlını üzüyosun ki? Açıkcası nişanlın için çok üzüldüm '' senden başka tutunucağım kim var ?'' Bunu her erkek söylemez. Seni çok sevdiğinden eminim neyse ki düzelmiş aranız.

Good_heart hoşgeldin taze gelinnn. Herşeyin güzel olmasına çok sevindim.

darkangel03 üzülme canım annen senin kötülüğünü ister mi hiç? Ablandan sonra seninde üzülmeni istemiyordur. Kuşkuları, tedirginlikleri ondandır.. Nişanlından emin olduğunu söylersen sorun kalmıcaktır..
Engelleyemiceğinizi uygun bi dille anlatırsınız.
Şu zamanlarda kimseyi kırmamak lazım.

cnm maaşallahh nışanlın pek sabırlı ve anlayışlı keşke azcıkta bnmki öle olsa günler geçmek bilmiyo bizimkide bunaldı bunaldıkça bana bulaşıyo buluyo bi bahane

Aynen yaa ortada bişey yokken hatta gayet iyiyken öyle saçma şeylerden tartışıyoruz ki.

Son düzenleme:

ekimin ilk haftası diye düşünüyordukk

yok canım sebep sorduğumda elle tutulur bir şey demiyorlar bahaneleri düğün tarihine aileler karar verirmiş biz belirleyemezmişim 1 ay sonra olsun onların dediği tarihte olsunmuş

acele etmeye gerek yokmuş anlattıgım gibi ablamın başından görücü usuluyle bir nişan gerçekleşti 1 aylık bir nişan onu bahane ediyorlar

diyorum 1 ayda anlayacakmısınız diyorum dediğinizin mantığı yok olsun onlar öle istiyormuş.

ekimin ilk haftası diye düşünüyordukk

yok canım sebep sorduğumda elle tutulur bir şey demiyorlar bahaneleri düğün tarihine aileler karar verirmiş biz belirleyemezmişim 1 ay sonra olsun onların dediği tarihte olsunmuş

acele etmeye gerek yokmuş anlattıgım gibi ablamın başından görücü usuluyle bir nişan gerçekleşti 1 aylık bir nişan onu bahane ediyorlar

diyorum 1 ayda anlayacakmısınız diyorum dediğinizin mantığı yok olsun onlar öle istiyormuş.

evet canım tanışmış olurduk sen ist. neresindesin?
kartvizitte serhat bey yazıyor (0533 490 08 84-0212 562 93 00) kayınpederim bu beyle telefonda görüştü bi tanıdığının tanıdığıymış ama orda çok tatlı bi bayan var ben onla muhattap oldum hep onun da sözü geçiyo ama çalışan değil sadece numarasıda

ama senin neden üzerine varıyorlar ki bişeyde görmemşlerse

Kızlar evlilik falan ne zor işmiş ya

Daha ev bulamadık, eşya bile bakamadık, gelinlik damatlık bakmadık, kına organızasyonu yapmadık, eksık te eksık off...

Yetişiriz inşallah..

gelinlikler bindallılar mobilyalar nikah şekerleri halılar vs vs hepimiz hemen hemen hepimiz çoğu eksiğimizi tamamlamışız
Bende nişanlımla sorunlarımı hallettim çok şükür karşılıklı çat çat pat pat anlattık dertlerimizi beklentilerimizi dolmuşuz iyice ikimzde rahatladık çok şükür
Benim de mobilyalarım haziranın inde gelicek inşallah :44:
9 mayısda gelinlik provam var bu sefer çamaşır ayakkabı hepsini yanında getir dedi gelinlikçim
diyorum ki nikah şekerlerimi ben kendim mi hazırlasam
gelinlik ayakkabımı da kınalığımı diken arkadaşım süsleyecek arkasına kurdele dikecek çok güzel olucak...44
bu hafta fuşya rengi ayakkabı ve babet ve gelinliğimin altına da yedek bi babet alıcam
ohhhhh hep koştur hep koşturr :

dahası elmayla armutu karıştırıyorlar ben nişanlıma onlardan daha çok değer veriyormuşum. ne yapmışta gözümü boyamış bu kadar. diyorum ya ablamı seviyorum diye başkasını sevemez değilim ya düşün diyorum sen evlisin eşini seviyosun ee çocuğun oldu o doğnca sevgin azaldımı a dur ben eşimin sevgisinden alayımda çocuğumu seveyim dedinmi yok ee öle işte saçma sapan şeyler.

eşya bakacağız annem ablanlarda olsun gönül koyarlar. e bana kimsenin 5 dakika ayırdığı yok olsun onlar müsait olunca yaparsınız beyaz eşyaları zar zor aldık. istemiyorlar ya ablam severek olmadı evliliği benimki severek ya istemiyorlar.
bir kız isteme için insan 1 buçuk ay beklermi ya beni ablamlar müsait değil diye beklettiler

sağolasın canım , sana özel mesaj atıcam şimdi

kızlar evlilik falan ne zor işmiş ya

Daha ev bulamadık, eşya bile bakamadık, gelinlik damatlık bakmadık, kına organızasyonu yapmadık, eksık te eksık off...

Yetişiriz inşallah..

çok zor gerçekten canım benimde aynı gelinlik yok damatlık yok, ev belli değil eşyalar yok, bindallı bakılmadı ,davetiye basılmadı, bir beyaz eşyalar alındı o kadar. Bakalım ne zaman bitecek. Yetişiriz inşallah

kızlar sizler şimdi ne güzel anlatıyosunuz şunu aldık bunu aldık die ben hep fransızmı kalacam artık
çok güzel heyecanlar bunlarr

Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300

Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım

Annnuuuvvv kuzum niye geç sölüyorsun bu haberleri sen
çoookkk beğendim birtanemmmm bende istiyorum davetiye

Tatlım gelinliğinde, bindallında çok yakışmış...ikisinide çok beğendim

kızlar sizler şimdi ne güzel anlatıyosunuz şunu aldık bunu aldık die ben hep fransızmı kalacam artık

vay vay vay havalara da bak sennn. senin yerinde olmak istiyoruz hepimiz şu anda. sen anın tadını çıkar boşverrrr
4 ay 2 hafta 1 gün sonra bende senin gibi olucam çok var yawwww

Son düzenleme:

hoşgeldin canım ohh halletmişsiniz çok şükür.
hemen hemen her erkek öyle bence.kıskanıyorlar bir dönem hepsi . sonra geçecek inşallah
puşya rengi ayakkabı vaowww çok iddialı
nikah şekerlerini vaktin varsa sen yap tabi ama yoksa hazır alın bence

sende bizim aldıkalrımıza yada alacakalarımıza faydalı yorumlar yaparsın yardımcı olursun daha iyi
ahhh senin yerinde olsaydık şimdi
aman eksikler bitmez şekerim sen yine almaya devam edersin bence paylaş bizimle

bende evlenince kesin alırım gene bişeyler

vay vay vay havalara da bak sennn. senin yerinde olmak istiyoruz hepimiz şu anda. sen anın tadını çıkar boşverrrr
4 ay 2 hafta 1 gün sonra bende senin gibi olucam çok var yawwww

rabbim herkese nasip etsin inşş. kızlar gerçeği söylemek gerekirse sabah uyandığımda yanımda eşime görmek çok büyük mutluluk

inşş canlarım dün ilk kez alışverişe çıktık evimiz için çok eğlenceliydi sonra evime geldim yerleştirdim istediğim gibi benim evim benim yuvam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…