- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.501
Günaydın kızlar. pek keyifsizim bu gün. yine misafirimiz var ama hoşgeldin diyip odama çekilmek istiyorum.
Nişanımıa az bi zaman kaldı ama daha hç bişeyim hazır değil.
Ben bunladım, sıkıldım artık ne olucaksa olsun diyorum.
Sürekli gerginim hemen asabileşiyorum haliyle nişanlıma yansıyo o da hiç altan almıyo.
Ben herşeyi onun üzerine yıkmışım. Suçlu oymuş gibi davranıyomuşum.
u en güzel zamanlarımızda birbirimizi yiyoruz.
Onu düşünmüyomuşum hiç.
Ne hikmetse ben de aynısını onun için düşünüyorum!
my_everything ilk halına bayıldım. Evinide çok begenmiştim.
Gelinlik+bindallı baya uyguna gelmiş canım bence gelinliğinin kabarıklığı gayet iyi. Rabbim aşkla giymeni nasip etsin.
birazda olumlu düşünün ama burda herkes sevdiği adamla evleniyo en önemlisi bu ama sana şunu söyleyeyim biz o kadar uyumluyuz o kadar iyi geçiniriz nişan dönemi hep tartışma hep küsüyoruz nişan geçti rahatladık şimdi tecrübeli olduğumuzdan mıdır nedir düğünde öyle strese girmedik kafanı bi şeye takma herşey olacağına varıyo zaten
beğendiğine çok sevindim canım çok içime sinerek aldım hepsini
ekimin ilk haftası diye düşünüyordukk
yok canım sebep sorduğumda elle tutulur bir şey demiyorlar bahaneleri düğün tarihine aileler karar verirmiş biz belirleyemezmişim 1 ay sonra olsun onların dediği tarihte olsunmuş
acele etmeye gerek yokmuş anlattıgım gibi ablamın başından görücü usuluyle bir nişan gerçekleşti 1 aylık bir nişan onu bahane ediyorlar
diyorum 1 ayda anlayacakmısınız diyorum dediğinizin mantığı yok olsun onlar öle istiyormuş.
dahası elmayla armutu karıştırıyorlar ben nişanlıma onlardan daha çok değer veriyormuşum. ne yapmışta gözümü boyamış bu kadar. diyorum ya ablamı seviyorum diye başkasını sevemez değilim ya düşün diyorum sen evlisin eşini seviyosun ee çocuğun oldu o doğnca sevgin azaldımı a dur ben eşimin sevgisinden alayımda çocuğumu seveyim dedinmi yok ee öle işte saçma sapan şeyler.
eşya bakacağız annem ablanlarda olsun gönül koyarlar. e bana kimsenin 5 dakika ayırdığı yok olsun onlar müsait olunca yaparsınız beyaz eşyaları zar zor aldık. istemiyorlar ya ablam severek olmadı evliliği benimki severek ya istemiyorlar.
bir kız isteme için insan 1 buçuk ay beklermi ya beni ablamlar müsait değil diye beklettiler
canım bende babamın isteği üzerine 5 ay sözlü olarak nişanı bekledim ama babamın sebepleri vardı senin ailenin sebbide yok sadece olumsuz konuşmuşlar hep bana öyle geldi yani hakkınızda hayırlısı
Kızlar evlilik falan ne zor işmiş ya
Daha ev bulamadık, eşya bile bakamadık, gelinlik damatlık bakmadık, kına organızasyonu yapmadık, eksık te eksık off...
Yetişiriz inşallah..
yetişirsiniz canım bak 1,5 ay kala gelinlik baktık halı aldık tül perde ayarladık damatlığımız hala yok
gelinlikler bindallılar mobilyalar nikah şekerleri halılar vs vs hepimiz hemen hemen hepimiz çoğu eksiğimizi tamamlamışız
Bende nişanlımla sorunlarımı hallettim çok şükür karşılıklı çat çat pat pat anlattık dertlerimizi beklentilerimizi dolmuşuz iyice ikimzde rahatladık çok şükür
Benim de mobilyalarım haziranın inde gelicek inşallah :44:
9 mayısda gelinlik provam var bu sefer çamaşır ayakkabı hepsini yanında getir dedi gelinlikçim
diyorum ki nikah şekerlerimi ben kendim mi hazırlasam
gelinlik ayakkabımı da kınalığımı diken arkadaşım süsleyecek arkasına kurdele dikecek çok güzel olucak...44
bu hafta fuşya rengi ayakkabı ve babet ve gelinliğimin altına da yedek bi babet alıcam
ohhhhh hep koştur hep koşturr :
hayırlı olsun canım resimde koyarsın
sağolasın canım , sana özel mesaj atıcam şimdi
çok zor gerçekten canım benimde aynı gelinlik yok damatlık yok, ev belli değil eşyalar yok, bindallı bakılmadı ,davetiye basılmadı, bir beyaz eşyalar alındı o kadar. Bakalım ne zaman bitecek. Yetişiriz inşallah
3,5 ay varken bizimde öyleydi canım bi fazladan yatakodam vardı
kızlar sizler şimdi ne güzel anlatıyosunuz şunu aldık bunu aldık die ben hep fransızmı kalacam artık
çok güzel heyecanlar bunlarr
sende aldığımız şeyler ne kadar kullanışlı onu anlatırsın bize
sağol canım çok teşekkür ederimAnnnuuuvvv kuzum niye geç sölüyorsun bu haberleri sen
çoookkk beğendim birtanemmmmbende istiyorum davetiye
Tatlım gelinliğinde, bindallında çok yakışmış...ikisinide çok beğendim