2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

birazda olumlu düşünün ama burda herkes sevdiği adamla evleniyo en önemlisi bu ama sana şunu söyleyeyim biz o kadar uyumluyuz o kadar iyi geçiniriz nişan dönemi hep tartışma hep küsüyoruz nişan geçti rahatladık şimdi tecrübeli olduğumuzdan mıdır nedir düğünde öyle strese girmedik kafanı bi şeye takma herşey olacağına varıyo zaten

beğendiğine çok sevindim canım çok içime sinerek aldım hepsini daha iyisi senin olsun inş.

canım bende babamın isteği üzerine 5 ay sözlü olarak nişanı bekledim ama babamın sebepleri vardı senin ailenin sebbide yok sadece olumsuz konuşmuşlar hep bana öyle geldi yani hakkınızda hayırlısı

Kızlar evlilik falan ne zor işmiş ya

Daha ev bulamadık, eşya bile bakamadık, gelinlik damatlık bakmadık, kına organızasyonu yapmadık, eksık te eksık off...

Yetişiriz inşallah..

yetişirsiniz canım bak 1,5 ay kala gelinlik baktık halı aldık tül perde ayarladık damatlığımız hala yok

hayırlı olsun canım resimde koyarsın

3,5 ay varken bizimde öyleydi canım bi fazladan yatakodam vardı

kızlar sizler şimdi ne güzel anlatıyosunuz şunu aldık bunu aldık die ben hep fransızmı kalacam artık
çok güzel heyecanlar bunlarr

sende aldığımız şeyler ne kadar kullanışlı onu anlatırsın bize

Annnuuuvvv kuzum niye geç sölüyorsun bu haberleri sen
çoookkk beğendim birtanemmmm bende istiyorum davetiye

Tatlım gelinliğinde, bindallında çok yakışmış...ikisinide çok beğendim
sağol canım çok teşekkür ederim

Son 39

Komşumm gelinliğinee bayıldımm, bindallında harikaa yaa çok yakışmışşş, çokta uyguna anlaşmışsınızz. İnş. düğün günümüzdee yüzümüz gülsünn prenseslerr gibii olalımm

cnm davetiyenin fiyatını öğrenebilirmiyim

100 Tanesi 141 Tl canım

Annnuuuvvv kuzum niye geç sölüyorsun bu haberleri sen
çoookkk beğendim birtanemmmm bende istiyorum davetiye

Tatlım gelinliğinde, bindallında çok yakışmış...ikisinide çok beğendim

Unutmuşum yaa aklımdan çıkmış
Nerdesin ttalım yaaahuuuuu

bu mutluluk herkese nasip olsun inşallah

bende de son 59 gün :)))

az kaldı gelincikler. kıss pakize biz seni ıslamışmıydık yaaa,uzun zamandır birini ıslamadık

foreverim çarşamba seni ıslıcaz dimi

inşş canım dün akşam ilk kez bulaşık ve çamaşır makinamı çalıştırdımmm

ohh maşallah az kalımşş

good_heart dönüşün sessiz oldu

Bizde bize tavsiyeler veririr diyorduk
Senle aynı gün nişanlımın kuzeni evlendi
Şimdi onu aradım balayından çıkmadın herhalde diyorum
ev temizliyormuş hala
Yemek yapcam kapat artık diyo bana 45 dk konuşunca

amnnn kızlar neler nelr yaşanmışş..uuzn zamandır hastaydım pek giremedim bayağı şeyler kaçırmışım yine(

ohhh kimler kimler gelmiş...goodheart taze gelincik....ne güzel sorunsuz atlattın darısı başımıza..

he ya bizde öyle olucaz napalım
bak evlenenler giremiyor fazla foruma :26::26:

canımm gerçekten çok güzellerr..hepsi birbirinden şık....bayıldım..güzel günlerde kullanmak nasip olsun.....

ewt ya good heart anlatmıyosun kıs azcık anlatya insan bunlar evlenecek der kıss bakya önceden evlendirdik seniii gar,,bm ,zinden yeni geldi işi vardır yaa çok görmemkte lazımmm işi yığılmıştır...muhasebeci olmak zor kendimden biliyorumm

cumartesi balayından döndüm dün biton iş yaptım bi hafta dinlandım ama bir günde yine yordum kendimi evimi bi güzel topladım toz aldım düzenledim sonra alışverişe çıktık eksiklerimizi aldık eve geldim yerleştirdim sonra benim amcamlara halamlara felan el öpmeye gittik ordan eşimin ablasına geçtik akşam 7 gibi geldik çamaşırlarımı makinaya attım sonra onları astım bulaşık makinama kullanacağım bardakları tencereleri attım onları yıkadım bak daha bu akşam makinayı boşaltacam aslında bugün içimden hiç çalışmak gelmiyor biraz durgunum o yüzden heralde:44::44:

inşş canımm allaha şükürr atlattık hayırlısıylaa

Evlilik arefesindeki hallerim geldi aklıma ve annemin (o zamanlar burun kıvırdığım, şimdi ise bir çoğunun doğru olduğunu anladığım) sözleri. Dört duvarlar farklı olsa da gözlemlediklerimden ve yaşadıklarımdan şöyle bir anafikir çıkartabilirim. Bu arada 10 senelik evliyim.

Kaynana, elti ve görümcelerden ne uzak durun ne çok yakın. İlk başlarda kurmanız gerek o mesafeyi ve saygıyı. "Evleneceğiz", kaynanama, eltime görümceme şirin görüneceğim diye farklı tanıtmayın kendinizi, neyseniz o olun. Sert olmamak şartıyla çizgilerinizi çizin, yoksa evliliğinizin 3. günü onları yatak odanızın çekmecelerini karıştırırken bulursunuz.

Ne onları eşinize nede eşinizi onlara şikayet edin. Değişen hiçbir şey olmaz, kötü düşünen ve fesat siz olur kalırsınız.

Her ailenin bir sömürülen evladı olur (maddi). bunlara kuzenler, yeğenler, dayılar, amcalar da dahil olabilir. Umarım o evlat size denk gelmez. Gelirse 2 seçenek var; ya görmemezlikten gelin, ya da bu kişilerle bir araya gelince "çook maddi zorluklar çekiyoruz, zor geçiniyoruz diye yakının" yakının ki istemeye yüzleri olmasın.

Eşinizi kendi akranlarınızdan seçin. Arada 10-15 yaş fark olmasın. Önceleri " olgun erkek şöyle olur böyle olur" dense de; ileride bazı zevk ayrılıkları yaşanabilir. Mesela siz bir konsere gitmek isterken kendisi evde oturup maç yada tartışma programı seyretmek isteyebilir. Bunu size belli eder yada etmez, o, o kişinin sabrına bağlı.

Aile ve kültür denkliği de inanılmaz önemli. "ben Ahmetcan ile evleniyorum, ailesinden banane" kesinlikle demeyin. Bir nev-i ailesiyle de evlenmiş oluyorsunuz. Uzak-yakın hiç farketmez her zaman hayatınızın içinde olacakları gerçeğini unutmayın. Kültür'e gelince, diplomadan bahsetmiyorum. Kendini yetiştirmiş ve anlaşabiliyorsanız çok çokk uçurum yoksa sorun değil. O sizi eğitir siz onu olur biter. Fakat aile ve sosyal çevre kültürü, gelenek-görenek çok önemli. Örneğin; ikinizden birisinin şehirde diğerinin köyde yetişmiş olması bazı zorlukları beraberinde getirebiliyor. Size gayet normal gelen bir davranış (misafir bir erkekle tokalaşma, arkadaşlarla yemeğe gitme-buluşma, yolun ortasında arabaya bir tanıdık bindiyse kalkıp arka koltuğa geçme, vs.vs.vs) eşinize ve ailesine çok saygısız ve terbiyesizce gelebilir. Eğer bunları sorun etmem diyorsanız, buyurun...

Maddiyat kesinlike çok önemli, ailenizi geçindirebilecek kadar bir gelire sahip olmanız gerekli.. Sırf bu yüzden evliliklerinin 1. yılında aşkları biten ve ayrılan birçok insan tanıyorum. Maalesef bu konuda çok bencilleşti insanlar, bolluk içinde yaşamak herkesin hayali oldu. Birşey diyemem...

Erkeğin ailesine düşkünlüğü hem iyi hem de kötü. Siz iyi yanından bakın hep. Ailesine düşkün olan, kendi eşine-çocuklarına da düşkün olur (dırdırcı olmazsanız).

Aşk mı - mantık mı derseniz, ikisinden de olsun derim. evlilik bu, her ikisi de lazım

Siz her zaman ılımlı ve olumlu taraf olmaya çalışın, yoksa evli kaldığınız yıllarda "keşke" sözünü tekrarlayıp durursunuz.

Yazılacak daha çok şey var, ama kısaca şu söz herşeyi açıklıyor sanırım.

"Her seçiş, bir vazgeçiştir"

he ya bizde öyle olucaz napalım
bak evlenenler giremiyor fazla foruma :26::26:

kıss ben giriyorum ama pek bakamıyorum aslında hep burdayım ama işlerim ççıkyo siz sorun ben anlatayım ama daha çok tazeee

hiç sorma kuzumm verdiler önüme faturaları fişleri bi yığın tak dediler sabahtan beri fiş fatura görmekten gözlerim döndü zaten gözlüğümü ablamda unutmuşumm pek göremiyorumm ama sizleri bırakamıyorum hem bide nedense pek çalışasımda yok

Kolay gelsin tatlım,ahh ahh bende yetişebilrisem öncden yıkmak istiyorum bardakları filan
havlular çarşaflar umarım yapabiliirm
Evinin fotolarını paylaşmadın hala!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…