2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Yahu oturmuşş neler anlatıyor bize...başka başka

canım paylaşımın için çok teşekkürler kızlar gerçekler bunlar

Kolay gelsin tatlım,ahh ahh bende yetişebilrisem öncden yıkmak istiyorum bardakları filan
havlular çarşaflar umarım yapabiliirm
Evinin fotolarını paylaşmadın hala!!!!

canım evimin resimleri elimde var ama boyutu büyük heralde makinayla çekildi ekleyemiyorum telefonumu nişanlım düşürdü hafıza kartını okumuyoo daha doğrusu dolu gösteriyo ama boş başka bieyerdende hiç çekmedim bu akşam nişanlımın telefonuyla çekip atayım inşş eklerim bu arada gelin resimlerim kına resimlerim hiççç bende yokk kızalr ancak elime geçince atarım kırılmayın lütfenn

benim canım kıymetlidierr

kıslar ben bu konularda pek bi çekingenimdirr ama acı oluyoo biraz kesinlikle korkmayınn kızlarrr

Düğün akşamım ben yayılır yatarım dıye düşünüyorum ya o yorgunlukla başka şeyler yapmam illa yapmak mı gerekıyor kı tovbee

Son düzenleme:

daha çok taze canım tabiii, yaşadıkça anlatacaksın

"Her seçiş, bir vazgeçiştir"

bunu tuttum ben:26:

bende tuttum :128::128::128::128::128::128:

Bu kızın ağzından cımbızla alıyorsun lafı
Trianka
Cadia
gelse bari

kıslar belki burda paylaşmak istemiyordur good_heart. he bir de özel durum yani, diğerleri gibi değil. dışarıdan üye olmayanlarda görebiliyor ya herkesin görmesini istemez anlatılanları belki. nişanlısı da istemez belki.

isteyenlere özelden yazışın bence.

ben şahsen öyle yapıcam kızlar bana özelden sorun

Son düzenleme:

Düğün akşamım ben yayılır yatarım dıye düşünüyorum ya o yorgunlukla başka şeyler yapmam illa yapmak mı gerekıyor kı tovbee

tabikide hayır canım ama o gecenin bi özelliği vardır daha değişik bir ortam oluyo o akşam çok güzel evin kokusu bile değişik geliyor insana bilmem ben öyle hissettim kızlar çok güzel ama sonuçta ne kadar baba ocağı eviniz olsada aslı eviniz yeriniz yurdunuz kendi eviniz bunu unutmayınn.

Ya bakma ben şimdi böyle konuşuyorum ama dedıgın gibi öyle bır atmosferde neler olur bilemem tabi neyse hayırlısı Leylam

herkeze iyi akşamlar...bugün giremedim foruma...yarın inş aranızda olurum..eve gidincede geçmişi okucam..
TUĞÇEM bu arada nikah şekerleri ve davetiyen hakkında daha ayıntılar sorucam sana...
öpüldünüz

ben nasıl yetişecem yahu yaaa off aman ne bu yaa böle iş güç yetişcerk gelinlik yok koltuk halı perde bu hafta düğün var düğüne gitcveezzzzzz bu hafta bakamayızz bizz gelinliğe alacaklaırmı alcm bu haftada

canımm gerçekten çok güzellerr..hepsi birbirinden şık....bayıldım..güzel günlerde kullanmak nasip olsun.....
çok teşekkürler tatlım daha iyileri hepinizin olsun...
kızlar ben çekiniyorum açıkcası belki sonra lütfen kırılmayın

ben espirisine takılıyorum böyle şeyler çok özeldir ve ifşa etmemek gerekir sen çekingenim diyince utan diye yaptım çünkü bende aşırı utangacım sırf ben kızarıp bozarayım diye arkadaşlar üzerime gelir benim ablam eczacı doğum kontrol hapını sormam lazım napim diye arkadaş ablana sor o iyi bilir dio utanıyorum halbuki arkadaşlarım için bişi sordummu utanmazdım doktora gitmem lazım onada çekiniyom nolcak benim bu halim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…