2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayy evet şeker, bizde diğer dedikoduları yaparız dimi

çok güzel , çok değişik olmalı

Kız kocan oldu hala nişanlım diyosun

evet yaaa kocan duymasın kıss

iyi akşamlar hatuşlarrr

iyi akşamlar kızlar

yaa kızlar süpürgeydi,boyaydı makınaydı sitelere girip cıkmadan gözlerim bulandı hala bısey kesınlestıremedım yaa zamanım daraldı son 27 gün ben ayvayı yedım cok eksiğim var cokk

good_heart senı anlıyorum canım ben de hıc konusamam bu konularda bizim bi dayı kızı vardı balayından sonra ziyarte gelınce kardesım ve onla otururken kız bi başladı anlatmaya herseyi anlattı,ne diyeceğimi sasırdım valla,kardeşim gülüyo ona o arada ama 21 yasındaydı cahıllıgıne verdık tabı kocasının hareketlerıne kadar anlattı bu tarz konuların es ile randa kalması gerekırmıs günahmıs mahremini paylaşmak sen sadece ıstediğinde bize heycanı gıdermemız ıcın ne yapmalıyız,ne yapmamalıyız onu anlat gerısını zaten yaparız evelallah

aynen öyle şekerim
ayy ne kadar ayıpp ben utancımdan çatlarım heralde dayı kızının maşşalahı varmış anlatıyosun bari özel bişeyler kalsaydı neyse canım bunlar bizi ilgilendirmezler kızlar bu tür şeyler özel olmalı eşiniz ile aranızda geçenleri anlatmayalım buralarda sadece üye olanlar değil üya olmayanlarda var elbette burda birbirimize yardım edecez biz bunun için burdayız en güzeli Chnhn dediği gibi özelden sorlaım canlarım

Son düzenleme:

aynen öyle:128::128::128:

bunun gibi şeyler mahremiyet içerir ve paylaşılması çok günahtır arkadaşlar anneye kardeşede anlatılmaz o hususta umarım hpimiz gerekli hassasiyeti gösteriiriz

valla ben içicem kafam güzel olsun hafif :))

Taze tazee
Eki Görüntüle 415663

Kızlar kına için;

20 Tane nedime tacı
30 Tane El mumu
10 Tane anahtarlık 5 biri 5 biri
10 tane notluk uğur böcekli

20 tane Halay mendili
20 tane omuza atmaya şal
20 Tane havlu konvoya vermek için

Kınamda bu kenarına küçük uğur böcekelri alıp yapıştırdım

Sepetlerimde bunlar

Bunları aldım

Ve şunlarıda kendim yapmayı düşünüyorum
Oje arkadaşlarıma
20 tane hazırlayacağım

düğün için bardak yapmak istiyorum

Buda konvoya vermek için 20 Tane yapmayı düşünüyorum

Bunlarda güzel dilekleri yazmak için düğünün girişine koyucam

hepsi çok güzeller canım , nasılda düşülünmüş ayrıntılar
bu konvoya vereceğin tüller havlu yerine mi olacak, anlayamadım :44::44:

güzelmi kötümü bilmiyorum ya çok heyecanlıyım yani istiyorum evlenmeyi çok beraber uyanmayı ama annemide görünce bi değişik oluyorum ya çok kötü bi psikolojiymiş bu durum

karışık duygular, bakalım biz nasıl olacaz , son 5 günde ben ölürüm herhalde heyecandan
olsun telli duvaklı gelin olacaksın ne güzel, mutluluğunu yaşa

Selam hanımlar, yavaş yavaş okudukça yorum yazayım dedim.. Annemle uzun boylu bir alışverişe çıktık, çok yoruldum..:) bardak baharatlık, borcam falan ıvır zıvır tonla şey aldık.. sonunda benim de çay süzgecim oldu :) bekletiyordum ufak şeyleri evi tutmadan almam demiştim.. bir güzel seçtim aldım hepsini birden işi bitti..

İşleriniz rast gitsin canım, artık herşey hızlanır ev boş olunca.. Ben de Hürrem kıyafeti buldum bir tane onlarla konuşağım.. Zaten abiye gibi de ben de alırsam abiye almam başka onu giyerim diyorum.. 450 tl civarına dikiyorlarmış..

Çok zevkli seçimler tatlım.. Allah mutl mesut kullanmayı nasip etsin..

İstanbulda inegöl mobilyalarının satıldığı bir yer var, bitpazarı diye geçiyor ismi, ikitelli tarafında.. zaten üretici firmalar gelmiş oraya, inegöle gitmeye gerek yok.. Bizde kışın anneme koltuk takımı almıştık ordan.. uygun fiyatı, orta kalitede.. Gidip bakabilirsiniz..

Bende abiye giymeyeceğim canım
Ben elbisenin için sarı yaptırdım ama bugun baktım Kırmızalarda çok hoş duruyor yaa:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…