- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.541
ben sana niye sorayım tatlım...aynı gün deneyimli olucazama özelden yine konuşuruz kuzucum...yemek ne yapalım? hangi deterjan daha iyi...hangi ev kokuları daha güzel...bugğn kocamla kavga ettik sen olsan ne yapardın diye? akıl alırız birbirimizden
tabikide hayır canım ama o gecenin bi özelliği vardır daha değişik bir ortam oluyo o akşam çok güzel evin kokusu bile değişik geliyor insana bilmem ben öyle hissettim kızlar çok güzel ama sonuçta ne kadar baba ocağı eviniz olsada aslı eviniz yeriniz yurdunuz kendi eviniz bunu unutmayınn.
Kız kocan oldu hala nişanlım diyosun
herkeze iyi akşamlar...bugün giremedim foruma...yarın inş aranızda olurum..eve gidincede geçmişi okucam..
TUĞÇEM bu arada nikah şekerleri ve davetiyen hakkında daha ayıntılar sorucam sana...
öpüldünüz
iyi akşamlar hatuşlarrr
herkeze iyi akşamlar...bugün giremedim foruma...yarın inş aranızda olurum..eve gidincede geçmişi okucam..
TUĞÇEM bu arada nikah şekerleri ve davetiyen hakkında daha ayıntılar sorucam sana...
öpüldünüz
yaa kızlar süpürgeydi,boyaydı makınaydı sitelere girip cıkmadan gözlerim bulandı hala bısey kesınlestıremedım yaa zamanım daraldı son 27 gün ben ayvayı yedım cok eksiğim var cokk
good_heart senı anlıyorum canım ben de hıc konusamam bu konularda bizim bi dayı kızı vardı balayından sonra ziyarte gelınce kardesım ve onla otururken kız bi başladı anlatmaya herseyi anlattı,ne diyeceğimi sasırdım valla,kardeşim gülüyo ona o arada ama 21 yasındaydı cahıllıgıne verdık tabı kocasının hareketlerıne kadar anlattıbu tarz konuların es ile randa kalması gerekırmıs günahmıs mahremini paylaşmak sen sadece ıstediğinde bize heycanı gıdermemız ıcın ne yapmalıyız,ne yapmamalıyız onu anlat gerısını zaten yaparız evelallah
good_heart senı anlıyorum canım ben de hıc konusamam bu konularda bizim bi dayı kızı vardı balayından sonra ziyarte gelınce kardesım ve onla otururken kız bi başladı anlatmaya herseyi anlattı,ne diyeceğimi sasırdım valla,kardeşim gülüyo ona o arada ama 21 yasındaydı cahıllıgıne verdık tabı kocasının hareketlerıne kadar anlattıbu tarz konuların es ile randa kalması gerekırmıs günahmıs mahremini paylaşmak sen sadece ıstediğinde bize heycanı gıdermemız ıcın ne yapmalıyız,ne yapmamalıyız onu anlat gerısını zaten yaparız evelallah
yaa kızlar süpürgeydi,boyaydı makınaydı sitelere girip cıkmadan gözlerim bulandı hala bısey kesınlestıremedım yaa zamanım daraldı son 27 gün ben ayvayı yedım cok eksiğim var cokk
son 5 günüm kızlar bu topiği yeni gördüm yoksa her gün yazardım çok heyecanlıyımmmmmm
canım hayırlı olsunhazırlıklar tamamdır herhalde
teşekkür ederimm darısı başınıza tüm hazırlıklar tamam kıyafetlerimi götürücem yarın akşam perşembe akşıma da kuaföre uğrucam sonra yapıcam bişi yok işte bi düğün var :))
ohh ne güzel bir gelin daha veriyoruz desene
Taze tazee
Eki Görüntüle 415662 Eki Görüntüle 415663 Eki Görüntüle 415664 Eki Görüntüle 415665 Eki Görüntüle 415666 Eki Görüntüle 415667
Kızlar kına için;
20 Tane nedime tacı
30 Tane El mumu
10 Tane anahtarlık 5 biri 5 biri
10 tane notluk uğur böcekli
20 tane Halay mendili
20 tane omuza atmaya şal
20 Tane havlu konvoya vermek için
Kınamda bu kenarına küçük uğur böcekelri alıp yapıştırdım
Eki Görüntüle 415668
Sepetlerimde bunlar
Eki Görüntüle 415671 Eki Görüntüle 415672
Bunları aldım
Ve şunlarıda kendim yapmayı düşünüyorum
Oje arkadaşlarıma
20 tane hazırlayacağım
Eki Görüntüle 415674
düğün için bardak yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 415673
Buda konvoya vermek için 20 Tane yapmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 415675
Bunlarda güzel dilekleri yazmak için düğünün girişine koyucam
Eki Görüntüle 415677
Eki Görüntüle 415678
hepsi çok güzeller canım , nasılda düşülünmüş ayrıntılar
bu konvoya vereceğin tüller havlu yerine mi olacak, anlayamadım :44::44:
güzelmi kötümü bilmiyorum ya çok heyecanlıyım yani istiyorum evlenmeyi çok beraber uyanmayı ama annemide görünce bi değişik oluyorum ya çok kötü bi psikolojiymiş bu durum
Günaydın kızlar
Hafta sonu Kınalık için turkuaz rengi olan elbisenin morunu denedim vardı
Ama hiç beğenmedim
ve üstümde güzel duran başka hiç bir elbise,abiye beğenemedim
Hepsi çok işlemeli kabarık
Ve bende bindallımı özel birşey diktirip abiye giymemeye karar verdim
Nişan elbisemde tadilat yapıp onu giyncem
Zaten benim nişanım aile arasında oldu 2-3 sa giydim
Straplez yerine askı yaptırıcam
Bindallımı diktiriyorum C.tesi bi model beğendim
Hürrem diye geçiyor ama tarlatansız
Gelinliğimide belirledik
Mayısın 26 da randevum var
Kiracımız evden çıktı dün ölçü almaya gittik
Evin heryeri değişcek kesinlikle
Mutfak ve Banyo dresuar,kiler,Portmantoyu tasarımını hemen çizdiler
Olmayacak bi kaç yeri değiştirdik ettik derken karar verdik
Bugün mail olarak çizimleri atarlarsa bende sizinle paylaşırım
Günaydın kuzularım
TUĞÇE gelinlik resim istiyoruz
Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...
BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik
Eki Görüntüle 415159
Eki Görüntüle 415160
Eki Görüntüle 415161
Eki Görüntüle 415162
Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek
Eki Görüntüle 415163
Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki
Eki Görüntüle 415164
Nasıl kızlar :44::44::44:
bence good_heart geçmişi okuyor hepimize cevap yetiştirecek
inegölde mobilyacılar çarşısı mı ne varmış, daha ucuzmuş bende öyle duymuştum ,nişanlım şubat ayında gidip baktı ama daha evimiz belli olmadığı için karar veremedik.
Havluyuda aldık onları konvaya girenlere vercez
Tülleri;yakın akrabalara yapcam
amcamlara dayımlara arkadaşlarımın arabalarına filan
Hepinize iyi akşamlar kızlar yarın görüşürz
Selam hanımlar, yavaş yavaş okudukça yorum yazayım dedim.. Annemle uzun boylu bir alışverişe çıktık, çok yoruldum..:) bardak baharatlık, borcam falan ıvır zıvır tonla şey aldık.. sonunda benim de çay süzgecim oldu :) bekletiyordum ufak şeyleri evi tutmadan almam demiştim.. bir güzel seçtim aldım hepsini birden işi bitti..
İşleriniz rast gitsin canım, artık herşey hızlanır ev boş olunca.. Ben de Hürrem kıyafeti buldum bir tane onlarla konuşağım.. Zaten abiye gibi de ben de alırsam abiye almam başka onu giyerim diyorum.. 450 tl civarına dikiyorlarmış..
Çok zevkli seçimler tatlım.. Allah mutl mesut kullanmayı nasip etsin..
İstanbulda inegöl mobilyalarının satıldığı bir yer var, bitpazarı diye geçiyor ismi, ikitelli tarafında.. zaten üretici firmalar gelmiş oraya, inegöle gitmeye gerek yok.. Bizde kışın anneme koltuk takımı almıştık ordan.. uygun fiyatı, orta kalitede.. Gidip bakabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?