- 23 Ağustos 2011
- 246
- 38
- 118
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.561
karışık duygular, bakalım biz nasıl olacaz, son 5 günde ben ölürüm herhalde heyecandan
olsun telli duvaklı gelin olacaksın ne güzel, mutluluğunu yaşa
Selam hanımlar, yavaş yavaş okudukça yorum yazayım dedim.. Annemle uzun boylu bir alışverişe çıktık, çok yoruldum..:) bardak baharatlık, borcam falan ıvır zıvır tonla şey aldık.. sonunda benim de çay süzgecim oldu :) bekletiyordum ufak şeyleri evi tutmadan almam demiştim.. bir güzel seçtim aldım hepsini birden işi bitti..
İstanbulda inegöl mobilyalarının satıldığı bir yer var, bitpazarı diye geçiyor ismi, ikitelli tarafında.. zaten üretici firmalar gelmiş oraya, inegöle gitmeye gerek yok.. Bizde kışın anneme koltuk takımı almıştık ordan.. uygun fiyatı, orta kalitede.. Gidip bakabilirsiniz..
Taze tazee
Eki Görüntüle 415662 Eki Görüntüle 415663 Eki Görüntüle 415664 Eki Görüntüle 415665 Eki Görüntüle 415666 Eki Görüntüle 415667
Kızlar kına için;
20 Tane nedime tacı
30 Tane El mumu
10 Tane anahtarlık 5 biri 5 biri
10 tane notluk uğur böcekli
20 tane Halay mendili
20 tane omuza atmaya şal
20 Tane havlu konvoya vermek için
Kınamda bu kenarına küçük uğur böcekelri alıp yapıştırdım
Eki Görüntüle 415668
Sepetlerimde bunlar
Eki Görüntüle 415671 Eki Görüntüle 415672
Bunları aldım
Ve şunlarıda kendim yapmayı düşünüyorum
Oje arkadaşlarıma
20 tane hazırlayacağım
Eki Görüntüle 415674
düğün için bardak yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 415673
Buda konvoya vermek için 20 Tane yapmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 415675
Bunlarda güzel dilekleri yazmak için düğünün girişine koyucam
Eki Görüntüle 415677
Eki Görüntüle 415678
kızlr biryere gitmek yokkk herkes burda olsunnn:16
canım benimmm çok güzelll yazmışsın çok içten rabbim herşeyin hayırlısını veriyor inşş
çok güzel canım güle güle kullan inşş
kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmm hepinizi çok çok çok çok ösledimmmmkınam nikahım harika geçtiii çok eğlendim çok mutluydumm balayım harika geçti marmara ege karadeniz gezdikk geçmişi okuyyım dedim ama dayanamadım yazayın sonra ara ara okurumm
valla bende öle diodum her gelin gördüğümde ağlayan bi insandm ama telaştanmı artık neden bilmiyorum o kadar hüzünlenmiyorum evet üzülüyorum buruk bi sevinç ama kendin olayın içinde olunca daha farklıymış heyecanını bi şekilde yeniyosun :)
herkese mutluluklar dilerim şimdiden
Hoşgeldin hayatım, çok sevindim kınanın düğününün güzel geçmesine, en önemlisi bu bir daha böyle birşeyi yaşayamıyacağız..
Allah mutluluğunu daim etsin tatlım..
güle güle kullan canım aldıklarını hepsi lazım bunların küçük müçük ama
o dediğin yer eskidji diye bir yer var orası galiba dimi. o zaman oraya bakmak lazım.sağolasın canım
kızlar bende kaçıyorum , iyi akşamlar herkese
Canım hayırlı olsun darısı da benim başımaGünaydın kızlar
Hafta sonu Kınalık için turkuaz rengi olan elbisenin morunu denedim vardı
Ama hiç beğenmedim
ve üstümde güzel duran başka hiç bir elbise,abiye beğenemedim
Hepsi çok işlemeli kabarık
Ve bende bindallımı özel birşey diktirip abiye giymemeye karar verdim
Nişan elbisemde tadilat yapıp onu giyncem
Zaten benim nişanım aile arasında oldu 2-3 sa giydim
Straplez yerine askı yaptırıcam
Bindallımı diktiriyorum C.tesi bi model beğendim
Hürrem diye geçiyor ama tarlatansız
Gelinliğimide belirledik
Mayısın 26 da randevum var
Kiracımız evden çıktı dün ölçü almaya gittik
Evin heryeri değişcek kesinlikle
Mutfak ve Banyo dresuar,kiler,Portmantoyu tasarımını hemen çizdiler
Olmayacak bi kaç yeri değiştirdik ettik derken karar verdik
Bugün mail olarak çizimleri atarlarsa bende sizinle paylaşırım
Canımm bayıldımm mobilyalarınaaaGünaydın kuzularım
TUĞÇE gelinlik resim istiyoruz
Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...
BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik
Eki Görüntüle 415159
Eki Görüntüle 415160
Eki Görüntüle 415161
Eki Görüntüle 415162
Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek
Eki Görüntüle 415163
Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki
Eki Görüntüle 415164
Nasıl kızlar :44::44::44:
Canım hoşgeldin taze gelinnn..kızlr biryere gitmek yokkk herkes burda olsunnn
canım benimmm çok güzelll yazmışsın çok içten rabbim herşeyin hayırlısını veriyor inşş
çok güzel canım güle güle kullan inşş
kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmm hepinizi çok çok çok çok ösledimmmmkınam nikahım harika geçtiii çok eğlendim çok mutluydumm balayım harika geçti marmara ege karadeniz gezdikk geçmişi okuyyım dedim ama dayanamadım yazayın sonra ara ara okurumm
Dün uyuz kayınpederim yüzünden ve azcıkta benim yüzümden nişanlımla tartıştık. Aldıklarımızın heyecanını bile yaşayamadan boğazımıza dizildi. Herkesin içinde biraz söylendim biliyorum hatalıydım ama o kadar dolmuştum ki artık kendimi tutamadım. Eve geldim ağla ağla içim çıktı derler ya aynen öyle oldum gözlerim balon gibi şişti. Çok üzüldüümmm
Hayılı olsun şekerim güzel pazarlık etmişsiniz..Kızlar valla pazarlık annemdeydi
Gelinliğide 2700 den 2150 aldık
2 tane duvak
1 uzun bi kısa
gelinliğin içi için korse
Takı kurdeleleri
Bel Kuşağı
Kese
El Çiçeği
Hepsi içinde
ayrıca inci işleyecek gelinliğe çok küçük serpme yapcak onlar içinde ücret almayacak
birde gelinliğin güpüründen eldiven yapcak
bana çok uygun geldi
Bence hiç utanmayın arkadaşlar bunlar başkasıyla konuşulmuyor ancak birbirimize sorabilirizz...Şu anda sensin kuzucum...şimdi özel konulara gircem ama utanıyorum
Dün alışverişimizi yaptık annemden ayrıldık,biraz dolaştık nişanlımla sonra eve gelirken bize gidelim babamlar gelmiş dedi. Bende görmek istemiyorum onları gelmicem dedim. Yapma böyle bi selam verir çıkarız bende meraklı değilim dedi. Çok görmek istiyorlarsa gelinlerini kendileri gelsin daha nişan mubareklemeye gelmediler dedim. Neyse ben küçüğüm dedim gittik. Nişanlımın kuzeni de yeni doğum yapmıştı (hepsi aynı apartmanda oturuyor) babaları da oraya çıkmışlar bizde çıktık herkes ordaydı. Babaanne sordu hallettiniz mi diye evet dedik. Üvey kaynana hemen ucuz olan marka ismi verdi ordan mı aldınız diye ağzını burnunu ovuşturarak hayır dedim bende bosh tan aldık. Hııı falan dedi. Babası yine para yok para yo muhabbetine girdi ama karısı üvey kaynana atıp tutuyor. Biz banyo için banyo dolabı almamız lazım dedik kaynana aaa bizimde lazım bizde alcaz zaten 250 lira bişey biz o parayı bir günde harcıyoruz falan madem 1 günde harcıyorsunuz azcık yardım edin o eksiğinizi de biz kapatalım deyin. ama nerde bide kendi annesini övüyor annem bizim herşeyimizi yapıyor dolduruyor dolabı falan ev aldı bize diyor. Nişanlımda orda vay be ne kaynanalar var dedi bana dönerek şaka yaptı tabi. Ben zaten sinirliyim yüzlerini görmek istemiyorum bide benimle yarışması hepten sinir ederek nişanlıma dönüp ne yani annem bişey yapmıyor mu herşeyimzi almaya çalışıyor beyaz eşyamızı aldı daha napsın dedim. Kimse kusura bakmasın anneme laf söyletmem dedim. Nişanlımın öyle huyu zaten yoktur annemi çok sever ve kendisi de asla laf söyletmez ben sinir haliyle onu yanlış anlayıp bütün sinirimi nişanlımdan çıkardım. Dedesi falan kimse annene laf söyleyemez kızım sizin gibi aileyi nerden bulcak öyle kaynanayı nerden bulcak falan dedi. Nişanlımda ben asla öyle bişey demem anneni kendi annem gibi görüyorum annem olmadığı için ben kendi annem yerime koydum nasıl bu anlamda söyleyebileceğimi düşündün diye bana daha sonra kızdı. Benim amacım orda babalarının hiçbişeye karışmadıklarını herşeyi bizim yaptığımızı vurgulamaktı dedim. Ordaki herkes bunu biliyor zaten keşke aşkım annem ve sen olmasan zaten bu kadar şeyin altında kalkamayız desen zaten herkese dersini vermiş olcaktın ama sen bana en yakınına çemkirince iş başka boyut aldı dedi. Haklıydı evet ama artık dayanamadım çok doldum ve patladım. Akşam geldi bize annemle konuştu bana hak verdiğini söyledi benim için üzüldüğünü de biliyorum ama ben alıştım kapımızı kapatıcaz kimseyi duymicaz dedi. Çok kızmasına rağmen olgunlukla karşıladı ama akşam annemle konuşurken bile sinirlerime hakim olamadım ağlamaya başladım. Nişanlım da ben senin üzülmene dayanamam senden tek şey istiyorum başkası yüzünden bana çemkirme. Sonra tatlıya bağladık. belki kötü oldu hatam vardı evet ama kimse benim hiç bişey için susmayacağımı gördü.
Anlaşıldı yenı gelinin nazlı olanı makbuldur diye boşuna demıyorlar
Bende hapa karşıyım, ama eşlerin korunmasında da risk oluyor diye de korkmuyor değilim :26:
hemen ekliimmsalon takımım burda dinlenme koltuğum turkuaz olacakEki Görüntüle 415273 Eki Görüntüle 415274 Eki Görüntüle 415275 Eki Görüntüle 415276
yemek odası takımım sandalyeler turkuaz olacakEki Görüntüle 415277
oturma odasına ikitene üçlü çekyat kırmızı olacak Eki Görüntüle 415278
yatak odam dolabın çamsız kapağı ve çekmeceler açık mat ceviz yatağı çekmeyi unutmuşum :)Eki Görüntüle 415279 Eki Görüntüle 415280
Benim nikah davetiyesi şekerleri hala duruyor daha karar verilmedi bile :26:Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300
Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım
Evetttt kızlarrrrr
gelinliğimi kiraladık benilk girip beğendiğimde 900 lira demişti bana gelinlikçi hazır model olduğu için ayrıca taç çiçek duvak hariç fakat dünkü sıkı pazarlıklar karşılığı gelinlik taç duvak çiçek+bindallının kirası 625 liraya hallettik
gelinliğin daha bitmemiş hali kızlar normalde daha kabarık ama nişanlım oturduğu yerden çektiği için böyle çıkmış ama yinede iki kat dah tül atılacak birincisi simli tül üzerine hayal tül birde beline 4 sıra taş işlenecek ve giydiğim bolero o gelinliğin değil bana kendi dantelinden dikilecek daha sade üzerindeki dantel daha hoş bide resimler net çıkmamış bindallımın rengi çok tatlı bi mürdüm bayıldım zaten o bindallıya başka elbise giymiycem direk bindallımı giycem
rabbim herkese nasip etsin inşş. kızlar gerçeği söylemek gerekirse sabah uyandığımda yanımda eşime görmek çok büyük mutluluk
inşş canlarım dün ilk kez alışverişe çıktık evimiz için çok eğlenceliydisonra evime geldim yerleştirdim istediğim gibi benim evim benim yuvam
Katılıyorum canımtabikide hayır canım ama o gecenin bi özelliği vardır daha değişik bir ortam oluyo o akşam çok güzel evin kokusu bile değişik geliyor insana bilmem ben öyle hissettim kızlar çok güzel ama sonuçta ne kadar baba ocağı eviniz olsada aslı eviniz yeriniz yurdunuz kendi eviniz bunu unutmayınn.
bu mutluluk herkese nasip olsun inşallah
az kaldı gelincikler. kıss pakize biz seni ıslamışmıydık yaaa,uzun zamandır birini ıslamadık
foreverim çarşamba seni ıslıcaz dimi
Evlilik arefesindeki hallerim geldi aklıma ve annemin (o zamanlar burun kıvırdığım, şimdi ise bir çoğunun doğru olduğunu anladığım) sözleri. Dört duvarlar farklı olsa da gözlemlediklerimden ve yaşadıklarımdan şöyle bir anafikir çıkartabilirim. Bu arada 10 senelik evliyim.
Kaynana, elti ve görümcelerden ne uzak durun ne çok yakın. İlk başlarda kurmanız gerek o mesafeyi ve saygıyı. "Evleneceğiz", kaynanama, eltime görümceme şirin görüneceğim diye farklı tanıtmayın kendinizi, neyseniz o olun. Sert olmamak şartıyla çizgilerinizi çizin, yoksa evliliğinizin 3. günü onları yatak odanızın çekmecelerini karıştırırken bulursunuz.
Ne onları eşinize nede eşinizi onlara şikayet edin. Değişen hiçbir şey olmaz, kötü düşünen ve fesat siz olur kalırsınız.
Her ailenin bir sömürülen evladı olur (maddi). bunlara kuzenler, yeğenler, dayılar, amcalar da dahil olabilir. Umarım o evlat size denk gelmez. Gelirse 2 seçenek var; ya görmemezlikten gelin, ya da bu kişilerle bir araya gelince "çook maddi zorluklar çekiyoruz, zor geçiniyoruz diye yakının" yakının ki istemeye yüzleri olmasın.
Eşinizi kendi akranlarınızdan seçin. Arada 10-15 yaş fark olmasın. Önceleri " olgun erkek şöyle olur böyle olur" dense de; ileride bazı zevk ayrılıkları yaşanabilir. Mesela siz bir konsere gitmek isterken kendisi evde oturup maç yada tartışma programı seyretmek isteyebilir. Bunu size belli eder yada etmez, o, o kişinin sabrına bağlı.
Aile ve kültür denkliği de inanılmaz önemli. "ben Ahmetcan ile evleniyorum, ailesinden banane" kesinlikle demeyin. Bir nev-i ailesiyle de evlenmiş oluyorsunuz. Uzak-yakın hiç farketmez her zaman hayatınızın içinde olacakları gerçeğini unutmayın. Kültür'e gelince, diplomadan bahsetmiyorum. Kendini yetiştirmiş ve anlaşabiliyorsanız çok çokk uçurum yoksa sorun değil. O sizi eğitir siz onu olur biter. Fakat aile ve sosyal çevre kültürü, gelenek-görenek çok önemli. Örneğin; ikinizden birisinin şehirde diğerinin köyde yetişmiş olması bazı zorlukları beraberinde getirebiliyor. Size gayet normal gelen bir davranış (misafir bir erkekle tokalaşma, arkadaşlarla yemeğe gitme-buluşma, yolun ortasında arabaya bir tanıdık bindiyse kalkıp arka koltuğa geçme, vs.vs.vs) eşinize ve ailesine çok saygısız ve terbiyesizce gelebilir. Eğer bunları sorun etmem diyorsanız, buyurun...
Maddiyat kesinlike çok önemli, ailenizi geçindirebilecek kadar bir gelire sahip olmanız gerekli.. Sırf bu yüzden evliliklerinin 1. yılında aşkları biten ve ayrılan birçok insan tanıyorum. Maalesef bu konuda çok bencilleşti insanlar, bolluk içinde yaşamak herkesin hayali oldu. Birşey diyemem...
Erkeğin ailesine düşkünlüğü hem iyi hem de kötü. Siz iyi yanından bakın hep. Ailesine düşkün olan, kendi eşine-çocuklarına da düşkün olur (dırdırcı olmazsanız).
Aşk mı - mantık mı derseniz, ikisinden de olsun derim. evlilik bu, her ikisi de lazım
Siz her zaman ılımlı ve olumlu taraf olmaya çalışın, yoksa evli kaldığınız yıllarda "keşke" sözünü tekrarlayıp durursunuz.
Yazılacak daha çok şey var, ama kısaca şu söz herşeyi açıklıyor sanırım.
"Her seçiş, bir vazgeçiştir"
ıslamak ne ki yawwayak bastı parası gibi bişi sanırım
neyse parası öderiz balböceemm
her seçiş bir vazgeçiştir... o kadın.....
Gerçekten çok doğru evli tecrübeli olan herkesden duyduğum şeylerdi.. ama tekrar tekrar duymak daha iyi.. teşekkürler paylaşımın için....
Ya kızlar ben malum bohça yapmadım....
Çok makyaj yapan biri değilim ama yinede kendime makyaj malzemesi almak istiyorum...
hem uygun hem deniz manzaralı olsun...
kaliteli ve fiyatı çok yüksek olmayan marka önerebilirmisiniz bana
Ya canım şimdi biz eylul de deneyımlerımızı anlatsak sen heyecanlanıcakmısın hayır yanı sensın yenı gelın biz heyecanlanıcaz sen anlatıcaksın kural budur
aaa hadi canım artıknaz yapmaa yaa utanacak ne var derin ayrıntıya giremden anlatıver bak benimde yaklaştı ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım,mesela doğum kontrol yöntemı arastırıyorum tek basıma kafayı sıyırdım yani sen örnek ol rahatlat bizleri
gıcık hatun asıl senin anlatıpta bizim fransız kalacağımız çok şey varda sen anlatmıon ki
ben de bohça yapmadım henüz ama flormar hem kaliteli hem uygun hem de yerli malı yurdun malıtabi makyaj kültürü fazla olan ark.lar daha iyi yorumlar ben pek kullanmıyorum ama flormar fena değil.
Selam kızlaar,geçmişi okuyana kadar herkes kaçıyor ya:)
good-heart canım hoşgeldin,her günün balayı tadında geçsin inşaallah.sen de dualarını eksik etme ve bize yardımcı ol yeri geldikçe olur mu?herşeyin güzel geçmesine çok sevindim
ya noluyoooooo yaa,buldunuz garibi yüklenin,ayol gelincikler,good heart'tan önce esmerşirine geldi,bekliyorum bekliyorum belki biri konuyu açar diye,ben sormaya çekiniyorum ama kimse sormuyor!ona hiçbirşey sormadınız zavallı kız gelir gelmez aaalaf aramızda ben de çok merak ediyorum ama bi yerde de haklı,bu yazdıklarımızı Allah bilir kimler okuyor.kızlar bence çok özel şeylerimizi yazmayalım,valla belki haset bir insan gelip tüm nazarını üzerimize boşaltıp gidiyor da olabilir ben çok inanıyorum çünkü bazne dikkat ediyorum bi ark. gelip çok mutluyum şunu bunu aldım diyince 1-2 güne kalmaz nişanlısıyla filan arası bozulabiliyor.çok dua edelim kızlar,Rabbim hepimizi kem gözlerden korusun.
ben de bohça yapmadım henüz ama flormar hem kaliteli hem uygun hem de yerli malı yurdun malıtabi makyaj kültürü fazla olan ark.lar daha iyi yorumlar ben pek kullanmıyorum ama flormar fena değil.
Valla gelenek öyle gibi görünüyor
Gelin olup gidenler arada bi selam çakıyor o kadar olmaz ama böyle
Acaba bize acıyorlar mı ki yazık bunlar hala stres içinde diye
Şaka bi yana benim 5 günüm kalsa var ya panikten bilgisayarı bile açamam kızlar iyi giriyolar nete
Ne varsa kkda var gerisi boş arkadaşım bunu bilir bunu söylerim
Kızlar çoğumuz gelir-giderler üzerine hesaplar yapmışızdır, malum evleneceğız yenı sorumluluklar gelecek üstümüze,
Sizden ortalama gelir ongorulerınızı istesem? (Tabı gelire göre herkesin farklı olacaktır, ama ortalama bir fikriniz vardır, onun bilgisini rica ediyorum, nerede oturacağınızla birlikte, fiyatlar değişiyor az çok ne de olsa)
Ben İstanbul Avrua Yakasında oturacağım,
Kira: 750
Elektrık-Su Faturaları:100
Doğalgaz: 250
Yol Giderleri: 200
Aidat:100
Ev-cep telefon&İnternet: 150
Mutfak&Banyo giderleri:350
Unuttugum birşeyler var mı? Yada yanlış ongorduğum sizce? :18:
Merhaba canım nasılsın görüşemiyoruz durumlar nedir ??
ıslamak ne ki yawwayak bastı parası gibi bişi sanırım
neyse parası öderiz balböceemm
her seçiş bir vazgeçiştir... o kadın.....
Gerçekten çok doğru evli tecrübeli olan herkesden duyduğum şeylerdi.. ama tekrar tekrar duymak daha iyi.. teşekkürler paylaşımın için....
Ya kızlar ben malum bohça yapmadım....
Çok makyaj yapan biri değilim ama yinede kendime makyaj malzemesi almak istiyorum...
hem uygun hem deniz manzaralı olsun...
kaliteli ve fiyatı çok yüksek olmayan marka önerebilirmisiniz bana
merhaba canım,yazılı haftası başladı,son yazılıları hazırlıyorum,birkaç haftam yoğun geçecek,onlarla uğraşıyorum.onun dışında nişanlımla netten ev bakmaya başladık 2 gündür,dün bi evi çok beğendik,konuşucam diyordu,yeni ilana çıkmıştı,bugün tutulmuş,çok üzüldü yaaz zamanımız kaldı,ben de burdaki kızlar gibi evim olsun da yerleştireyim istiyorum artık..hayırlısı inşaallah.onun dışında büyük eşyalarımız çoktan alındı zaten,netten küçük şeyler bakıyoruz onlarda eksiğimiz çok.senin de eşyalarını gördüm,hayırlı olsun,aşkla mutlulukla kullan inşaallah.özellikle turkuaz seçimine bayıldım,en sevdiğim renktir benim de salon tk.da turkuaz renkler var,perdede de nasipse turkuaz düşünüyorum,ama ben çok masrf olmasını istemediğimden yemek masamın koltuklarında malesef kumaş kaplamasında değişiklik yapamadım,belki ilerde kendi evimde,mavili çiçekli böcekli birşey yaptırırım,country tarza benzer.çok istiyorum bakalım nasip.ya ne dicektim unuttum ya,başka şeyler de söylicektim aslında sana ee sen anlat ne var ne yok,nikaha da az kaldı ne güzel,hiç korkma tatlım,içini vesveselerle doldurma şeytan uğraşıp durur senle,dua et kalbini ferah tut,RAbbim hiçbirimizi utandırmasın.
ay aklıma geldi dur,dinlenme koltuğuna bittim,ben de bundan istiyordum da çok pahalıydı ya,sen ne kadara aldın?
canım benim tane tane fiyatını bilmiyorum ben takımdan üçlüyü çıkartıp onu koydurdum normalde üçlüden 400 tl pahalıydıda bizden fark almadı arkadaşımın tanıdığıydı salon takımı 4300 e geldi pazarlıklarla gürgen ağacından özellikle ona dikkat ettim mdf ve sunta lam var onlar çok sağlam değilmiş ...perdede kumaşımı yanıma aldım ona uygun seçicem sadece salonumun perde ve halısına özenrim diğer odalara daha uygun birşeyler yaparım muhtemelen bende çok masraf olsun istemiyorum çok borca girmeyelimde tez elden evimize sahip olalım dimi :) bu arada bizde ev tutamadık daha ama bunaldım mobilyamızı aldık abimlerin binasında bi daire var yarın boşalacak hafta sonu bakmak istedik kiracı göstermedi allah bi nani vermezse orayı tutacaz bizim sitede yine o yüsden oda ebatlarını bildiğimden ona göre aldım:) ya nikahı hatırlatma yaa düşünsene 2 hafta sonra evli olacam bekarlık iyiydi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?