2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
karışık duygular, bakalım biz nasıl olacaz , son 5 günde ben ölürüm herhalde heyecandan
olsun telli duvaklı gelin olacaksın ne güzel, mutluluğunu yaşa

valla bende öle diodum her gelin gördüğümde ağlayan bi insandm ama telaştanmı artık neden bilmiyorum o kadar hüzünlenmiyorum evet üzülüyorum buruk bi sevinç ama kendin olayın içinde olunca daha farklıymış heyecanını bi şekilde yeniyosun :)
herkese mutluluklar dilerim şimdiden

güle güle kullan canım aldıklarını hepsi lazım bunların küçük müçük ama
o dediğin yer eskidji diye bir yer var orası galiba dimi. o zaman oraya bakmak lazım.sağolasın canım

çok güzel canım hayırlısı olsun inşş

Hoşgeldin hayatım, çok sevindim kınanın düğününün güzel geçmesine, en önemlisi bu bir daha böyle birşeyi yaşayamıyacağız..

Allah mutluluğunu daim etsin tatlım..

sanada mutluluklar canım, hepimize inşallah,
evliliğine 5 gün kalmış biri olarak bize tavsiye edebileceğin bir şeyler var mı?

güle güle kullan canım aldıklarını hepsi lazım bunların küçük müçük ama
o dediğin yer eskidji diye bir yer var orası galiba dimi. o zaman oraya bakmak lazım.sağolasın canım

Küçük müçük onu at sepete bunu at sepete derken, tonla şey oldu arabanın bagajı almadı Hepsi lazım tabi tatlım.. Daha da eksik kalmıştır..eve yerleşirken anca anlarım..

Evet canım eskidji, ordan gidip bakabiilirsin inegölden yapıp eve getiriyorlar.. Biz seçtiğimiz koltukların rengini değiştirmiştik, ordan kumaşı seçtik.. 1 hafta sonra eve teslim ettiler, nakliye parası da ödemedik

Selam gelincikleer
Öncelikle alıntılardan başlayım sonra yorum yazıcam kendimle ilgili

Canım hayırlı olsun darısı da benim başıma
Ev ne olacak bilmiorum ben adanadayım evim tee erzurumda
Düğün bayramın 3. günü..
v yerleştirme işi ancak balayından sonra olur herhalde benim:26:

Canımm bayıldımm mobilyalarınaaa
Ben beyazı çok severim kendim de öyle yapacam inş
Ama sen nişanlından daha zevklisin belli ki
Güle güle oturun güzellikle aşkla inşş

Canım hoşgeldin taze gelinnn..
Hayatının her günü bundan sonra ilk günün gibi geçsin inşallahh

Canım hiç takma kafana nişNlılık öyle sinir ve uyuz bi dönem ki bu anlamda her şeye kavga ediyor insan...
Dün ve bugün ağladıım kadar hiç ağlamadım ben de nişanlandığımdan beri...
Biz bu konularda kavga edebileceğimizi hiç düşünmezdik önceden ama demekki sinirler zayıflıyor
Önemli olan sonuca bağlayıp sorunu çözebilmek

Hayılı olsun şekerim güzel pazarlık etmişsiniz..
Sen yazmasan burda bunlar benim aklıma gelmezdi
takı kurdelası ve kese ne işe yarıyor onu merak ettim anlatır mısınızz

Şu anda sensin kuzucum...şimdi özel konulara gircem ama utanıyorum
Bence hiç utanmayın arkadaşlar bunlar başkasıyla konuşulmuyor ancak birbirimize sorabilirizz...
Özele girmeden herkes sorusunu ortaya sorsun elbet cevaplanır bence....

Tepki gösterdiğin iyi olmuş ama nişanlına da yazık çok acıdım nedense
Bazen tepkiyi baştan koymak gerekiyor

Anlaşıldı yenı gelinin nazlı olanı makbuldur diye boşuna demıyorlar

Bende hapa karşıyım, ama eşlerin korunmasında da risk oluyor diye de korkmuyor değilim :26:

Hap kullanacam ben mecburen....
Nişanlım benim korunmamı istiyorr:26:

Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300

Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım
Benim nikah davetiyesi şekerleri hala duruyor daha karar verilmedi bile :26:
Eşyaların çook güzel canım ya maşallah bu topiğin gelinleri hep çok zevkli yaaa

Ben abiye giymek istiyorum yaa binsallı kaftanı ve fes giycem sadece üzerime

Katılıyorum canım
Ben de çok duygusallık yaşıyorum evimden ayrılacam falan diye ama her bitiş yeni bi başlangıç sonuçta öyle değilmi..
Ailemizden ayrılıyoruz evet çok üzücü ama sonuçta kendi evimiz oluyor...
Kendimizi çok paralamayalım kızlar

Kızlar ben tek bişeyi merak ediyorummm
Bilenler sorumu cevaplasın illa evli olmanıza gerek yok

İlk gece acı o kadar korkutmuyor beni ama kaç kez oluyor o konu acaba en fazla????
Sağlıkçı olanlar belki bilirler....
Çünkü benim halam ilk evlendiğinde 1 hafta doktor yasaklamıştı.....
Kanaması vardı....
Bunu kimseye soramıyorum bari bilenler cevaplasın...
Üye olmayanlar da öğrenmiş olur hem benle beraber
Valla utanamam bu gerekli bi bilgi benim açımdan

bu mutluluk herkese nasip olsun inşallah

az kaldı gelincikler. kıss pakize biz seni ıslamışmıydık yaaa,uzun zamandır birini ıslamadık

foreverim çarşamba seni ıslıcaz dimi

ıslamak ne ki yaww ayak bastı parası gibi bişi sanırım
neyse parası öderiz balböceemm

her seçiş bir vazgeçiştir... o kadın.....
Gerçekten çok doğru evli tecrübeli olan herkesden duyduğum şeylerdi.. ama tekrar tekrar duymak daha iyi.. teşekkürler paylaşımın için....

Ya kızlar ben malum bohça yapmadım....
Çok makyaj yapan biri değilim ama yinede kendime makyaj malzemesi almak istiyorum...
hem uygun hem deniz manzaralı olsun...
kaliteli ve fiyatı çok yüksek olmayan marka önerebilirmisiniz bana

sana şunu tavsiye edim canım fondoten pudra allık ve göz altı kapatıcını pahallıda olsa kaliteli birşey al dior lancome helena rubinstein shiseido ben clinique ve lancome karışık almıştım bunlar ama renkli kozmetikte çok pahallı birşey olmasada olur mesela far ve ruj flormar max factor loreal olabilir...

Selam kızlaar,geçmişi okuyana kadar herkes kaçıyor ya:)
good-heart canım hoşgeldin,her günün balayı tadında geçsin inşaallah.sen de dualarını eksik etme ve bize yardımcı ol yeri geldikçe olur mu?herşeyin güzel geçmesine çok sevindim

Ya canım şimdi biz eylul de deneyımlerımızı anlatsak sen heyecanlanıcakmısın hayır yanı sensın yenı gelın biz heyecanlanıcaz sen anlatıcaksın kural budur

gıcık hatun asıl senin anlatıpta bizim fransız kalacağımız çok şey varda sen anlatmıon ki

ya noluyoooooo yaa,buldunuz garibi yüklenin,ayol gelincikler,good heart'tan önce esmerşirine geldi,bekliyorum bekliyorum belki biri konuyu açar diye,ben sormaya çekiniyorum ama kimse sormuyor!ona hiçbirşey sormadınız zavallı kız gelir gelmez aaa laf aramızda ben de çok merak ediyorum ama bi yerde de haklı,bu yazdıklarımızı Allah bilir kimler okuyor.kızlar bence çok özel şeylerimizi yazmayalım,valla belki haset bir insan gelip tüm nazarını üzerimize boşaltıp gidiyor da olabilir ben çok inanıyorum çünkü bazne dikkat ediyorum bi ark. gelip çok mutluyum şunu bunu aldım diyince 1-2 güne kalmaz nişanlısıyla filan arası bozulabiliyor.çok dua edelim kızlar,Rabbim hepimizi kem gözlerden korusun.

ben de bohça yapmadım henüz ama flormar hem kaliteli hem uygun hem de yerli malı yurdun malıtabi makyaj kültürü fazla olan ark.lar daha iyi yorumlar ben pek kullanmıyorum ama flormar fena değil.

Merhaba canım nasılsın görüşemiyoruz durumlar nedir ??

ben de gitsem ve çok da mutluysam bi süre gelmeyebilirim ne yalan söylim yaalaf söylüyoruz gelmeyene ama ben de gelmem bananeyok yaa,bağımlı oldum,bırakamıyorum bu forumu abiiiiigiremediğimde titreme nöbetleri,bilinç kaybı geçiricem diye korkuyorum dermişim

canım ev masrafları çıkarmışsın,ya biz ne rahatmışız o zaman hiç bunu düşünmedik yaaa,hemen biz de bütçe yapalım olmass öyle ama bence doğalgaz o kadar olmaz malum yaz..cep tlf için de uygun tarifelere geçiş yapın çok görünüyor ya..

Merhaba canım nasılsın görüşemiyoruz durumlar nedir ??

merhaba canım,yazılı haftası başladı,son yazılıları hazırlıyorum,birkaç haftam yoğun geçecek,onlarla uğraşıyorum.onun dışında nişanlımla netten ev bakmaya başladık 2 gündür,dün bi evi çok beğendik,konuşucam diyordu,yeni ilana çıkmıştı,bugün tutulmuş,çok üzüldü yaaz zamanımız kaldı,ben de burdaki kızlar gibi evim olsun da yerleştireyim istiyorum artık..hayırlısı inşaallah.onun dışında büyük eşyalarımız çoktan alındı zaten,netten küçük şeyler bakıyoruz onlarda eksiğimiz çok.senin de eşyalarını gördüm,hayırlı olsun,aşkla mutlulukla kullan inşaallah.özellikle turkuaz seçimine bayıldım,en sevdiğim renktirbenim de salon tk.da turkuaz renkler var,perdede de nasipse turkuaz düşünüyorum,ama ben çok masrf olmasını istemediğimden yemek masamın koltuklarında malesef kumaş kaplamasında değişiklik yapamadım,belki ilerde kendi evimde,mavili çiçekli böcekli birşey yaptırırım,country tarza benzer.çok istiyorum bakalım nasip.ya ne dicektim unuttum ya,başka şeyler de söylicektim aslında sanaee sen anlat ne var ne yok,nikaha da az kaldı ne güzel,hiç korkma tatlım,içini vesveselerle doldurma şeytan uğraşıp durur senle,dua et kalbini ferah tut,RAbbim hiçbirimizi utandırmasın.

ay aklıma geldi dur,dinlenme koltuğuna bittim,ben de bundan istiyordum da çok pahalıydı ya,sen ne kadara aldın?

Ben makyaj malzememi bi firma buldum ordan alıcam organikmiş deneyelim bakalım..
Çünkü makyaj malzemeleri bana çok alerji yapıyor yüzüm hassas özellikle de gözlerim çok yanıyor açamıyorum bile...
Göz kalemi bile sürsem ertesi gün uyanamıyorum gözüm açılmıyor çünkü..
Eee düğün günü de zırıl zırıl gözüm yaşarsın yansın istemiyorum

canım benim tane tane fiyatını bilmiyorum ben takımdan üçlüyü çıkartıp onu koydurdum normalde üçlüden 400 tl pahalıydıda bizden fark almadı arkadaşımın tanıdığıydı salon takımı 4300 e geldi pazarlıklarla gürgen ağacından özellikle ona dikkat ettim mdf ve sunta lam var onlar çok sağlam değilmiş ...perdede kumaşımı yanıma aldım ona uygun seçicem sadece salonumun perde ve halısına özenrim diğer odalara daha uygun birşeyler yaparım muhtemelen bende çok masraf olsun istemiyorum çok borca girmeyelimde tez elden evimize sahip olalım dimi :) bu arada bizde ev tutamadık daha ama bunaldım mobilyamızı aldık abimlerin binasında bi daire var yarın boşalacak hafta sonu bakmak istedik kiracı göstermedi allah bi nani vermezse orayı tutacaz bizim sitede yine o yüsden oda ebatlarını bildiğimden ona göre aldım:) ya nikahı hatırlatma yaa düşünsene 2 hafta sonra evli olacam bekarlık iyiydi be

Ya o kadar az mı kaldı sizee

Benim daha çook var dermişim 3 ay kadar o yüzden rahatım

Ayol 2 hafta ne demek heyecandan ölür insan ya da artık robotlaşıp hissizleşir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…