- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.581
canım benim tane tane fiyatını bilmiyorum ben takımdan üçlüyü çıkartıp onu koydurdum normalde üçlüden 400 tl pahalıydıda bizden fark almadı arkadaşımın tanıdığıydı salon takımı 4300 e geldi pazarlıklarla gürgen ağacından özellikle ona dikkat ettim mdf ve sunta lam var onlar çok sağlam değilmiş ...perdede kumaşımı yanıma aldım ona uygun seçicem sadece salonumun perde ve halısına özenrim diğer odalara daha uygun birşeyler yaparım muhtemelen bende çok masraf olsun istemiyorum çok borca girmeyelimde tez elden evimize sahip olalım dimi :) bu arada bizde ev tutamadık daha ama bunaldım mobilyamızı aldık abimlerin binasında bi daire var yarın boşalacak hafta sonu bakmak istedik kiracı göstermedi allah bi nani vermezse orayı tutacaz bizim sitede yine o yüsden oda ebatlarını bildiğimden ona göre aldım:) ya nikahı hatırlatma yaa düşünsene 2 hafta sonra evli olacam bekarlık iyiydi be
Ya o kadar az mı kaldı sizee
Benim daha çook var dermişim 3 ay kadar o yüzden rahatım
Ayol 2 hafta ne demek heyecandan ölür insan ya da artık robotlaşıp hissizleşir mi ki
sus kıss ne güzel evlencien işte aaaabambaşka birşeymiş bak,dediydi dersin
bizim dinlenme koltuğu da kalsın birkaç yıl canım nolucak,herşeyi borç harç alıp her ay bütçeyi nasıl denkleştiricem diye düşüneceğime biraz geç olsun güç olmasın
kızım sen de Allah yardım ediyor diye hepten salma kendini aa,bu kadar da rahat olmayın ya nasıl beceriyorsunuz:)) ben yapamıyorum da:)
haklısın canım en doğrusunu yapıyorsun napim annem mobilyamızı çok pahallı buldu kızdı ama şöle düşün ömrümce ilk defa bi evim oluyo hemen herşeyin ucuzuna kaçsam en az yine 5-6 yıl o mobilyaları kullanacam ve sevmeyerek onun yerine amannn az sıkıntı çekelim dedimve kaliiteli olması daha iyi değilmi ucuz etin yahnisi yavan olur derler alacam kalitesiz bişi hergün bi yeri soyulacak kırılacak dert olacak.ken kendimi alışveriş hususunda beğendim huysuz beğenmeyen bi tip değilmişim gelinliğimi girdiğim 2. gelinlikçide beğendim kına elbisemi netten beğenip diktirdim ayakkabılarımıda mobilyalar bi kaç saatte halloldu beyaz eşayıda kafamda kurdum zaten zor olmaz almamız evi tutalımda halı perde kaldı salon perdesini ben beğenir alırım gerisine kaışmam
çok kolay bana takıl dicem ama uzaktasın tatlım :) walla annem bana dün ne dedi canım annemler evlendiğinde bi kanepeleri bi masa 4 sandalyeleri varmış yavaş yavaş eşya almışlar diyorki her eşyayı aldığımızda öyle seviniyordukki şimdiki gençler tamamen kurulu eve gelin gittiklerinden sonradn hiçbir eşyayı almaktan keyif almıyorlar birşeylerini eksik bırak sonradan eşinle alırsın diyobende eksikte kalsa sonradan alırız diom kasmaya gerek yok annem haklı herşey dört dörtlük olmasa daha iyi mutlu olacak daha çok şey buluruz
birazda olumlu düşünün ama burda herkes sevdiği adamla evleniyo en önemlisi bu ama sana şunu söyleyeyim biz o kadar uyumluyuz o kadar iyi geçiniriz nişan dönemi hep tartışma hep küsüyoruz nişan geçti rahatladık şimdi tecrübeli olduğumuzdan mıdır nedir düğünde öyle strese girmedik kafanı bi şeye takma herşey olacağına varıyo zaten
beğendiğine çok sevindim canım çok içime sinerek aldım hepsinidaha iyisi senin olsun inş.
Taze tazee
Eki Görüntüle 415662 Eki Görüntüle 415663 Eki Görüntüle 415664 Eki Görüntüle 415665 Eki Görüntüle 415666 Eki Görüntüle 415667
Kızlar kına için;
20 Tane nedime tacı
30 Tane El mumu
10 Tane anahtarlık 5 biri 5 biri
10 tane notluk uğur böcekli
20 tane Halay mendili
20 tane omuza atmaya şal
20 Tane havlu konvoya vermek için
Kınamda bu kenarına küçük uğur böcekelri alıp yapıştırdım
Eki Görüntüle 415668
Sepetlerimde bunlar
Eki Görüntüle 415671 Eki Görüntüle 415672
Bunları aldım
Ve şunlarıda kendim yapmayı düşünüyorum
Oje arkadaşlarıma
20 tane hazırlayacağım
Eki Görüntüle 415674
düğün için bardak yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 415673
Buda konvoya vermek için 20 Tane yapmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 415675
Bunlarda güzel dilekleri yazmak için düğünün girişine koyucam
Eki Görüntüle 415677
Eki Görüntüle 415678
son 5 günüm kızlar bu topiği yeni gördüm yoksa her gün yazardım çok heyecanlıyımmmmmm
Kızlar ben tek bişeyi merak ediyorummm
Bilenler sorumu cevaplasın illa evli olmanıza gerek yok
İlk gece acı o kadar korkutmuyor beni ama kaç kez oluyor o konu acaba en fazla????
Sağlıkçı olanlar belki bilirler....
Çünkü benim halam ilk evlendiğinde 1 hafta doktor yasaklamıştı.....
Kanaması vardı....
Bunu kimseye soramıyorum bari bilenler cevaplasın...
Üye olmayanlar da öğrenmiş olur hem benle beraber
Valla utanamam bu gerekli bi bilgi benim açımdan
ıslamak ne ki yawwayak bastı parası gibi bişi sanırım
neyse parası öderiz balböceemm
her seçiş bir vazgeçiştir... o kadın.....
Gerçekten çok doğru evli tecrübeli olan herkesden duyduğum şeylerdi.. ama tekrar tekrar duymak daha iyi.. teşekkürler paylaşımın için....
Ya kızlar ben malum bohça yapmadım....
Çok makyaj yapan biri değilim ama yinede kendime makyaj malzemesi almak istiyorum...
hem uygun hem deniz manzaralı olsun...
kaliteli ve fiyatı çok yüksek olmayan marka önerebilirmisiniz bana
Ben makyaj malzememi bi firma buldum ordan alıcam organikmiş deneyelim bakalım..
Çünkü makyaj malzemeleri bana çok alerji yapıyor yüzüm hassas özellikle de gözlerim çok yanıyor açamıyorum bile...
Göz kalemi bile sürsem ertesi gün uyanamıyorum gözüm açılmıyor çünkü..
Eee düğün günü de zırıl zırıl gözüm yaşarsın yansın istemiyorum
çok kolay bana takıl dicem ama uzaktasın tatlım :) walla annem bana dün ne dedi canım annemler evlendiğinde bi kanepeleri bi masa 4 sandalyeleri varmış yavaş yavaş eşya almışlar diyorki her eşyayı aldığımızda öyle seviniyordukki şimdiki gençler tamamen kurulu eve gelin gittiklerinden sonradn hiçbir eşyayı almaktan keyif almıyorlar birşeylerini eksik bırak sonradan eşinle alırsın diyobende eksikte kalsa sonradan alırız diom kasmaya gerek yok annem haklı herşey dört dörtlük olmasa daha iyi mutlu olacak daha çok şey buluruz
haklısın tabi canım,sonuçta kaç yıl kullanıcaz,ben de aşırıya kaçmadım ama beğendiğim eşyalarım olsun istedim ve o şekilde aldım,geri kalanları da yavaş yavaş alırız ya Allah büyük:) ya ben sana takılsam da senin kadar rahat olamam,yapım öyle değil napim:)
evet benim de ailem öyle der,evlendiklerinde hiçbirşeyleri yokmuş,çok şükür kanaat getirince ouyor herşey..
Misafirlerim bana çeyizlik bir sürü hediye getirmişlerr. Keyfim yerine geldi vallahi.
Hepsine bayıldım.
Bide alırken uydurmuşlar hepsini birbirine.
Takım olmuş.
Ben nişanlım kadar mülayimini görmedim ama nişan üzeri gerçekten ikimizde çok gerildik. Kırgınlıklarımız uzun sürmesede yineleniyo.
Özür dileyip yine aşkım canım oluyoruz.
Nişan geçsede kurtulsak bu sıkıntılardan diyorum artık.
Göz kalemi bi bende alerji yapıyo sanıyorum. Sürünce gözlerimi açamıyodum ya.
Eyeliner candır.
bende aslında rahat gözüküp herşeyi kafasında planlayan psikomaynak biriyim :) aslına baksan nişanlım hiç bişi yapmıyo araştırıyorum adam buluyorum falan yaniben ufak tefek şeylerle uğraşmayı sevmiyorum o da benim yapımda yok ya offf yoksa herşeyi çok güzel organize ederim programlıyımdır benim bu halimde nişanlımın yanımda olmaması etkili az biraz gazma ve oküs oluşuda tuz biber oluyo e bide ailesinin yardımının olmayışıı amannnnnnn rabbime şükürler olsun sağlık sıhhatimiz yerinde gerisi boş
kızım bak cidden kızıcam sana hee,senin nişanlın beypazarında ve uzak diyorsun ya ben ne yapayım ben:)
kızım bak cidden kızıcam sana hee,senin nişanlın beypazarında ve uzak diyorsun ya ben ne yapayım ben:)
ya o misafirlerden neden benim çevremde yok yaaaaaa,isyaaaaaaağğğnnnnnnn
evlendikten sonra hepinizi eliniz kolunuz dolu hediyelerle evime bekliyorum o zaman,çok özendim banane
canım nişanlanınca herşey geçiyo sanma,karşı tarafın tutumları yüzünden sıkıntı yaşayan çok ark var burda,umarım sende aynı sıkıntılar olmaz,sabırlı olun,düşünceli olun canım birbirinize karşı.hakkında hayırlısı..
bu arada biri bana da eyeliner sürmeyi öğretsiiiiinnnya kaç tane video izledim olmuyo arkadaş!sağı yapıyorum da sol olmuyo olmuyo olmuyoooooo kalem eyeliner aldım,dipliner aldım yok yoooook olmuyoooo
miskacaaaaannn,evlendikten sonra biliyorsan senden eyeliner dersi alıcam haberin olsunnnn
ya o misafirlerden neden benim çevremde yok yaaaaaa,isyaaaaaaağğğnnnnnnn
evlendikten sonra hepinizi eliniz kolunuz dolu hediyelerle evime bekliyorum o zaman,çok özendim banane
canım nişanlanınca herşey geçiyo sanma,karşı tarafın tutumları yüzünden sıkıntı yaşayan çok ark var burda,umarım sende aynı sıkıntılar olmaz,sabırlı olun,düşünceli olun canım birbirinize karşı.hakkında hayırlısı..
bu arada biri bana da eyeliner sürmeyi öğretsiiiiinnnya kaç tane video izledim olmuyo arkadaş!sağı yapıyorum da sol olmuyo olmuyo olmuyoooooo kalem eyeliner aldım,dipliner aldım yok yoooook olmuyoooo
miskacaaaaannn,evlendikten sonra biliyorsan senden eyeliner dersi alıcam haberin olsunnnn
Canım benim arkadaşımda yaşamıştı bu sorunu. Balayım rezil oldu, sıkıntısını çok çektim dedi.
Herkeste olmuyo. Hissedersin zaten.
İlk geceden sonra kendini sürekli sıcak tutman gerekmiş.
Ben de daha yeni yeni görüyorum böyle hediyeler falan, çok güzelmiş yaa.
Canım sözlüm genelde sakin, ağır bi insan. Bu zamana kadar bi kavgamız olmadı.
Ben sıkıldıkça ona yükleniyorum o her yönden sıkışıyo ama sinirlenince gözüm görmüyo işte.
Ben diplinerle öğrendim. O kadar zor değil canım yaa süre süre elin alışıyo. Fırçaylada deneyebilirsin.
Artık jel eyeliner kullanıyorum aştım kendimi.
Kredi kartıyla denemiştim. Eski kredi kartı yada sert bi kart varsa gözünü kapat onu göz kapağının bitiminde tutup önce kuyrugu yap gerisi kolay.
Yada nokta nokta koy sonra çiz.
Eki Görüntüle 415867 Eki Görüntüle 415868
Ben bunlarla öğrendim sürmeyi.
evet sürebilsem keyfini de yaşıcam ama bakalım:)Eyeliner öğrenmesi çok zevkli bi ürün canım inan bi yerden sonra dışarı çıksam da bi eyeliner sürsem diyo insan
kızlar bazen inanamıyorum evlendiğimetam 1 hafta 1 gün oldu
bu arada tek balayından dönen benmiyim
hemen ekliimmsalon takımım burda dinlenme koltuğum turkuaz olacakEki Görüntüle 415273 Eki Görüntüle 415274 Eki Görüntüle 415275 Eki Görüntüle 415276
yemek odası takımım sandalyeler turkuaz olacakEki Görüntüle 415277
oturma odasına ikitene üçlü çekyat kırmızı olacak Eki Görüntüle 415278
yatak odam dolabın çamsız kapağı ve çekmeceler açık mat ceviz yatağı çekmeyi unutmuşum :)Eki Görüntüle 415279 Eki Görüntüle 415280
canlarım günaydın kızlar inanın o kadr yoğunumki ya illere yetişemiyorum evimizi tuttuk kızlarrrr rrtv aldık aşkımlada koltuk halı perde kaldı ev aramak ne kadar zormuş ya allah yardımcxımız olsuunnn
Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300
Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım
Evetttt kızlarrrrr
gelinliğimi kiraladık benilk girip beğendiğimde 900 lira demişti bana gelinlikçi hazır model olduğu için ayrıca taç çiçek duvak hariç fakat dünkü sıkı pazarlıklar karşılığı gelinlik taç duvak çiçek+bindallının kirası 625 liraya hallettik
gelinliğin daha bitmemiş hali kızlar normalde daha kabarık ama nişanlım oturduğu yerden çektiği için böyle çıkmış ama yinede iki kat dah tül atılacak birincisi simli tül üzerine hayal tül birde beline 4 sıra taş işlenecek ve giydiğim bolero o gelinliğin değil bana kendi dantelinden dikilecek daha sade üzerindeki dantel daha hoş bide resimler net çıkmamış bindallımın rengi çok tatlı bi mürdüm bayıldım zaten o bindallıya başka elbise giymiycem direk bindallımı giycem
Eki Görüntüle 415308 Eki Görüntüle 415309
kızlar bunlarda halılarım
salon halısı kaşmir ama üzeri sanki daha koyu tonda bi renkle desenli gibi çıkmış fakat öyle değil düz krem rengi bi halı o desen kabartma yani kremden başka renk yok üzerinde parlak çok gzel bi halı
Eki Görüntüle 415328
kızlar bu koltuğun üzerindeki yastık benim koltukların yastıkları halıyıda bu desene benzettim uyumlu oldu sanki
Eki Görüntüle 415343
buda koridorun halısı yani bunu yolluğunu aldık normalde çok güzel bi modeli var halıcıd oturdum tablo gibi izledim burda resimde soluk ve belirsiz çıkmış
Eki Görüntüle 415333
buda oturma odamın halısı kırmızı köşe koltuklarım var yastıklarıda beyaz üzerine burdakine benzer gri siyah kırmızı halkalar var çok uyumlu oldu yaa
Eki Görüntüle 415334
aaaaaaaaaaaaaaa tam esenlerde dibimde yer varmıs benım haberim yok yaa,
ben kazıklamısım canım 1500 gelınlık,220 de hint kıyafetı aldım gıttı paracıklar fazladan
ben de bunu aldım işte kızlar bekliyorum 5 gün sonra gelecek inşallah...
SLLDW117 : Red Faux Georgette Lehenga Choli with Dupatta
Eki Görüntüle 415363
gelinlikler bindallılar mobilyalar nikah şekerleri halılar vs vs hepimiz hemen hemen hepimiz çoğu eksiğimizi tamamlamışız
Bende nişanlımla sorunlarımı hallettim çok şükür karşılıklı çat çat pat pat anlattık dertlerimizi beklentilerimizi dolmuşuz iyice ikimzde rahatladık çok şükür
Benim de mobilyalarım haziranın inde gelicek inşallah :44:
9 mayısda gelinlik provam var bu sefer çamaşır ayakkabı hepsini yanında getir dedi gelinlikçim
diyorum ki nikah şekerlerimi ben kendim mi hazırlasam
gelinlik ayakkabımı da kınalığımı diken arkadaşım süsleyecek arkasına kurdele dikecek çok güzel olucak...44
bu hafta fuşya rengi ayakkabı ve babet ve gelinliğimin altına da yedek bi babet alıcam
ohhhhh hep koştur hep koşturr :
son 5 günüm kızlar bu topiği yeni gördüm yoksa her gün yazardım çok heyecanlıyımmmmmm
Taze tazee
Eki Görüntüle 415662 Eki Görüntüle 415663 Eki Görüntüle 415664 Eki Görüntüle 415665 Eki Görüntüle 415666 Eki Görüntüle 415667
Kızlar kına için;
20 Tane nedime tacı
30 Tane El mumu
10 Tane anahtarlık 5 biri 5 biri
10 tane notluk uğur böcekli
20 tane Halay mendili
20 tane omuza atmaya şal
20 Tane havlu konvoya vermek için
Kınamda bu kenarına küçük uğur böcekelri alıp yapıştırdım
Eki Görüntüle 415668
Sepetlerimde bunlar
Eki Görüntüle 415671 Eki Görüntüle 415672
Bunları aldım
Ve şunlarıda kendim yapmayı düşünüyorum
Oje arkadaşlarıma
20 tane hazırlayacağım
Eki Görüntüle 415674
düğün için bardak yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 415673
Buda konvoya vermek için 20 Tane yapmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 415675
Bunlarda güzel dilekleri yazmak için düğünün girişine koyucam
Eki Görüntüle 415677
Eki Görüntüle 415678
Bende abiye giymeyeceğim canım
Ben elbisenin için sarı yaptırdım ama bugun baktım Kırmızalarda çok hoş duruyor yaa:44::44::44:
Arkadaşlar bu perdeden yaptırmayı düşünüyorum mutfağıma ama adı nedir jaluzi mi bu yoksa başka bi adı var mı????
Eki Görüntüle 416113
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?