2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

sus kıss ne güzel evlencien işte aaaa bambaşka birşeymiş bak,dediydi dersin
bizim dinlenme koltuğu da kalsın birkaç yıl canım nolucak,herşeyi borç harç alıp her ay bütçeyi nasıl denkleştiricem diye düşüneceğime biraz geç olsun güç olmasın

Ya o kadar az mı kaldı sizee

Benim daha çook var dermişim 3 ay kadar o yüzden rahatım

Ayol 2 hafta ne demek heyecandan ölür insan ya da artık robotlaşıp hissizleşir mi ki

öyle diil tatlım nikahım 2 hafta sonra düğünüme daha var rahatım düğün haziran 29 da bende rahatım rahat ol aman kendini sıkıp stres yapma yuva kurana allah yardım ediyor

kızım sen de Allah yardım ediyor diye hepten salma kendini aa,bu kadar da rahat olmayın ya nasıl beceriyorsunuz:)) ben yapamıyorum da:)

Son düzenleme:

haklısın canım en doğrusunu yapıyorsun napim annem mobilyamızı çok pahallı buldu kızdı ama şöle düşün ömrümce ilk defa bi evim oluyo hemen herşeyin ucuzuna kaçsam en az yine 5-6 yıl o mobilyaları kullanacam ve sevmeyerek onun yerine amannn az sıkıntı çekelim dedim ve kaliiteli olması daha iyi değilmi ucuz etin yahnisi yavan olur derler alacam kalitesiz bişi hergün bi yeri soyulacak kırılacak dert olacak.ken kendimi alışveriş hususunda beğendim huysuz beğenmeyen bi tip değilmişim gelinliğimi girdiğim 2. gelinlikçide beğendim kına elbisemi netten beğenip diktirdim ayakkabılarımıda mobilyalar bi kaç saatte halloldu beyaz eşayıda kafamda kurdum zaten zor olmaz almamız evi tutalımda halı perde kaldı salon perdesini ben beğenir alırım gerisine kaışmam

kızım sen de Allah yardım ediyor diye hepten salma kendini aa,bu kadar da rahat olmayın ya nasıl beceriyorsunuz:)) ben yapamıyorum da:)

çok kolay bana takıl dicem ama uzaktasın tatlım :) walla annem bana dün ne dedi canım annemler evlendiğinde bi kanepeleri bi masa 4 sandalyeleri varmış yavaş yavaş eşya almışlar diyorki her eşyayı aldığımızda öyle seviniyordukki şimdiki gençler tamamen kurulu eve gelin gittiklerinden sonradn hiçbir eşyayı almaktan keyif almıyorlar birşeylerini eksik bırak sonradan eşinle alırsın diyo bende eksikte kalsa sonradan alırız diom kasmaya gerek yok annem haklı herşey dört dörtlük olmasa daha iyi mutlu olacak daha çok şey buluruz

kızlaaaaaaaaar..özlemişim buraları okumayı yaa... yeni evlilere mutlulukllarr.. zamanı az kalana da sabırlar yeni evliler her daim bilgi bekliyoruz sizden ya.. buna gerek yok bunu alın falan flan diyee

bnm hazırlıklar durdu malesef.. işten çıktım.. evde işlerimi yaptım bu sürede annemin kontrollerini tamamladım.. ev kızı nasıl oluyomuş onu öğrendim falan filan derken artık çok daraldım.. istedğim gibi iş bulamıoyorum.. bütün eksklerim yarım kaldı.. okdar şeyim eksikki.. offfffff kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama berbat haldeyim...hayrlısıyla güzel bi iş bulup eksiklerimi tamamlamak istiyorum artık... düşünmekten hastalancam yaaa

haklısın tabi canım,sonuçta kaç yıl kullanıcaz,ben de aşırıya kaçmadım ama beğendiğim eşyalarım olsun istedim ve o şekilde aldım,geri kalanları da yavaş yavaş alırız ya Allah büyük:) ya ben sana takılsam da senin kadar rahat olamam,yapım öyle değil napim:)
evet benim de ailem öyle der,evlendiklerinde hiçbirşeyleri yokmuş,çok şükür kanaat getirince ouyor herşey..

Misafirlerim bana çeyizlik bir sürü hediye getirmişlerr. Keyfim yerine geldi vallahi.
Hepsine bayıldım.
Bide alırken uydurmuşlar hepsini birbirine.
Takım olmuş.

Ben nişanlım kadar mülayimini görmedim ama nişan üzeri gerçekten ikimizde çok gerildik. Kırgınlıklarımız uzun sürmesede yineleniyo.
Özür dileyip yine aşkım canım oluyoruz.
Nişan geçsede kurtulsak bu sıkıntılardan diyorum artık.

Harikasın yaa.
Cidden çok beğendim bunları ben.
İnşAllah yapabiliriz hepsinii.

son 5 günüm kızlar bu topiği yeni gördüm yoksa her gün yazardım çok heyecanlıyımmmmmm

Balayından sonra bekliyoruz 2012 gelini olarak.
Kınan- düğünün sorunsuz geçer inşallah.

Canım benim arkadaşımda yaşamıştı bu sorunu. Balayım rezil oldu, sıkıntısını çok çektim dedi.
Herkeste olmuyo. Hissedersin zaten.
İlk geceden sonra kendini sürekli sıcak tutman gerekmiş.

Hahah sen yazsan ben okusam. Her yazdığına gülüyorum. Mizah anlayışın tam benim kafadan.
Cam kenarı olsun tekerlek üstü olmasın.
Çok yapmasanda cildine uygun şeyler al.
Sephora ve pastel öneririm.
Yves Rocher harikadır ama fiyatları azcık tuzlu.

Göz kalemi bi bende alerji yapıyo sanıyorum. Sürünce gözlerimi açamıyodum ya.
Eyeliner candır.

Büyüklerimden hep aynısını duydum ve gerçekten inanıyorum.
Mutlu olmak için okadar çok şey varki.
Biz hep kendimizde olmayana baktığımız için tatminsiziz.
Bu günlerimize şükürler olsun.

bende aslında rahat gözüküp herşeyi kafasında planlayan psikomaynak biriyim :) aslına baksan nişanlım hiç bişi yapmıyo araştırıyorum adam buluyorum falan yani ben ufak tefek şeylerle uğraşmayı sevmiyorum o da benim yapımda yok ya offf yoksa herşeyi çok güzel organize ederim programlıyımdır benim bu halimde nişanlımın yanımda olmaması etkili az biraz gazma ve oküs oluşuda tuz biber oluyo e bide ailesinin yardımının olmayışıı amannnnnnn rabbime şükürler olsun sağlık sıhhatimiz yerinde gerisi boş

ya o misafirlerden neden benim çevremde yok yaaaaaa,isyaaaaaaağğğnnnnnnn
evlendikten sonra hepinizi eliniz kolunuz dolu hediyelerle evime bekliyorum o zaman,çok özendim banane
canım nişanlanınca herşey geçiyo sanma,karşı tarafın tutumları yüzünden sıkıntı yaşayan çok ark var burda,umarım sende aynı sıkıntılar olmaz,sabırlı olun,düşünceli olun canım birbirinize karşı.hakkında hayırlısı..

bu arada biri bana da eyeliner sürmeyi öğretsiiiiinnnya kaç tane video izledim olmuyo arkadaş!sağı yapıyorum da sol olmuyo olmuyo olmuyooooookalem eyeliner aldım,dipliner aldım yok yoooook olmuyoooo

miskacaaaaannn,evlendikten sonra biliyorsan senden eyeliner dersi alıcam haberin olsunnnn

kızım bak cidden kızıcam sana hee,senin nişanlın beypazarında ve uzak diyorsun ya ben ne yapayım ben:)

kızım bak cidden kızıcam sana hee,senin nişanlın beypazarında ve uzak diyorsun ya ben ne yapayım ben:)

çık en üst kata kendini at ya canım benim şuan kendimle dalga geçme hallerindeyim çok şükür şuanda bir sorunum yok çünkü şükrümü arttırma kararı aldım ne durumda insanlar var ya biz şurda bunu aldım şunu almadım derdindeyiz millet bi lokma ekmek yeme derdinde ne sıkıntılar var .... geçen haftalardaki bunalım hallerimi attım çok şükür bana yakışmamıştı zaten o haller

çık en üst kata kendini at ya canım benim şuan kendimle dalga geçme hallerindeyim çok şükür şuanda bir sorunum yok çünkü şükrümü arttırma kararı aldım ne durumda insanlar var ya biz şurda bunu aldım şunu almadım derdindeyiz millet bi lokma ekmek yeme derdinde ne sıkıntılar var .... geçen haftalardaki bunalım hallerimi attım çok şükür bana yakışmamıştı zaten o haller

Ben de daha yeni yeni görüyorum böyle hediyeler falan, çok güzelmiş yaa.
Canım sözlüm genelde sakin, ağır bi insan. Bu zamana kadar bi kavgamız olmadı.
Ben sıkıldıkça ona yükleniyorum o her yönden sıkışıyo ama sinirlenince gözüm görmüyo işte.
Ben diplinerle öğrendim. O kadar zor değil canım yaa süre süre elin alışıyo. Fırçaylada deneyebilirsin.
Artık jel eyeliner kullanıyorum aştım kendimi.
Kredi kartıyla denemiştim. Eski kredi kartı yada sert bi kart varsa gözünü kapat onu göz kapağının bitiminde tutup önce kuyrugu yap gerisi kolay.
Yada nokta nokta koy sonra çiz.

Ben bunlarla öğrendim sürmeyi.

Eyeliner öğrenmesi çok zevkli bi ürün canım inan bi yerden sonra dışarı çıksam da bi eyeliner sürsem diyo insan

Canım gözümün önünde olumsuz örnek olunca korkuyorum işte elde değil
Yoksa korkulacak bişey yok aslında dedğin gibi..

ayy 2.grup fotodakiler daha güzel anlatılmış,ben bunları kaydedeyim de deneyeyim:) ya biliyorum denemek lazım,pratiklik lazım da,sür sil sür sil gözlerim panda gibi oluyo ve hassastır biraz,acıyo bırakıyorum.ama denicem bu fotolarla bakalım nasıl olucak.gözleri bambaşka yapıyor ya..
Eyeliner öğrenmesi çok zevkli bi ürün canım inan bi yerden sonra dışarı çıksam da bi eyeliner sürsem diyo insan
evet sürebilsem keyfini de yaşıcam ama bakalım:)

Gece foruma daha rahat girebiliyorum ama herkes gitmiş oluyor yine de cevaplarımı yazacağım o kadar okuyorum..:)

Canım bak o kadar sıkıntı ediyordun, az kaldı hiç bir hazırlığım yok diye, ne güzel şeyler seçmişsin beğenip almışsın.. Çok beğendim Allah huzurla kullanmayı nasip etsin..

Evin hayırlı olsun canım, tez zaman da yerleşin inş.

Kızlar hafta sonu nikah şekerlerim ve davetiye işimide hallettik o nuda paylaşayım
Eki Görüntüle 415300

Nikah şekirmde birde tüy var
öyle modeli bulamadım

Çok güzeller canım..

Canım gelinliğin, bindallın, halıların hepsi çok güzel.. maşallah

Çok değişikmiş canım, mutlu mesut giy..

Çok sevindim canım, siz nişanlımla iyi olunda gerisi hallolur.. bazen açık konuşmak gerekiyor birikince sonuçları kötü olabiliyor,

son 5 günüm kızlar bu topiği yeni gördüm yoksa her gün yazardım çok heyecanlıyımmmmmm

Şimdiden hayırlı olsun canım, bekleriz topiğe.. elbet bir gün hepimiz evli olacağız:) burdan kaynatmaya devam edeceğiz inş.

çok güzeller canım, ne güzel hepsini erkenden halletmişsin, ben daha kına için birşey almadım

Bende abiye giymeyeceğim canım
Ben elbisenin için sarı yaptırdım ama bugun baktım Kırmızalarda çok hoş duruyor yaa:44::44::44:

Bugün ben forumdayken yazmışsın ama görmemişim canım , benim beğendiğim modelin içi düz renk saten kolları şifon, üstünde kendinden desenli jakarlı bir kaftan var.. kaftan biraz daha koyu turkuaz rengini gördüm ama ben kırmızı istiyorum galiba..

Arkadaşlar bu perdeden yaptırmayı düşünüyorum mutfağıma ama adı nedir jaluzi mi bu yoksa başka bi adı var mı????

Eki Görüntüle 416113

Canım ben desenli stora benzettim ama bilemiyorum..

HEPİNİZE MUTLU SABAHLAR!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…