- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.601
Selam kızlaar,geçmişi okuyana kadar herkes kaçıyor ya:)
good-heart canım hoşgeldin,her günün balayı tadında geçsin inşaallah.sen de dualarını eksik etme ve bize yardımcı ol yeri geldikçe olur mu?herşeyin güzel geçmesine çok sevindim
ya noluyoooooo yaa,buldunuz garibi yüklenin,ayol gelincikler,good heart'tan önce esmerşirine geldi,bekliyorum bekliyorum belki biri konuyu açar diye,ben sormaya çekiniyorum ama kimse sormuyor!ona hiçbirşey sormadınız zavallı kız gelir gelmez aaalaf aramızda ben de çok merak ediyorum ama bi yerde de haklı,bu yazdıklarımızı Allah bilir kimler okuyor.kızlar bence çok özel şeylerimizi yazmayalım,valla belki haset bir insan gelip tüm nazarını üzerimize boşaltıp gidiyor da olabilir ben çok inanıyorum çünkü bazne dikkat ediyorum bi ark. gelip çok mutluyum şunu bunu aldım diyince 1-2 güne kalmaz nişanlısıyla filan arası bozulabiliyor.çok dua edelim kızlar,Rabbim hepimizi kem gözlerden korusun.
ben de bohça yapmadım henüz ama flormar hem kaliteli hem uygun hem de yerli malı yurdun malıtabi makyaj kültürü fazla olan ark.lar daha iyi yorumlar ben pek kullanmıyorum ama flormar fena değil.
canım tebrik ederim ömür boyu böyle mutlu olun
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
caanımmmmm bayıldım gelinliğinee çok güzelll bir ömür yüzündeki gülücük eksik olmasın rabbim hayırlısıyla giymeni nasip etsin
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297
günaydın herkeslere;
forever canım çok güzel olmuşsun maşallah
gözlerimi alamadım
saol canım allah razı olsun darısı başınıza inşş
saol tatlımmmmhepberaber inşş
caanımmmmm bayıldım gelinliğinee çok güzelll bir ömür yüzündeki gülücük eksik olmasın rabbim hayırlısıyla giymeni nasip etsin
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297
Kuzummmm maşallah sanaa...prenses olmuşun...çok güzelmiş gelinliğin bayıldımRabbim mutlu mesut giymeyi nasip etsin :26::26::26:
Leyla
Tatlımmmmm nerdesinnnn
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
ıslamak ne ki yawwayak bastı parası gibi bişi sanırım
neyse parası öderiz balböceemm
kızlaaaaaaaaar..özlemişim buraları okumayı yaa... yeni evlilere mutlulukllarr.. zamanı az kalana da sabırlaryeni evliler her daim bilgi bekliyoruz sizden ya.. buna gerek yok bunu alın falan flan diyee
bnm hazırlıklar durdu malesef.. işten çıktım.. evde işlerimi yaptım bu sürede annemin kontrollerini tamamladım.. ev kızı nasıl oluyomuş onu öğrendimfalan filan derken artık çok daraldım.. istedğim gibi iş bulamıoyorum.. bütün eksklerim yarım kaldı.. okdar şeyim eksikki.. offfffff kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama berbat haldeyim...hayrlısıyla güzel bi iş bulup eksiklerimi tamamlamak istiyorum artık... düşünmekten hastalancam yaaa
sanada mutluluklar canım, hepimize inşallah,
evliliğine 5 gün kalmış biri olarak bize tavsiye edebileceğin bir şeyler var mı?
mail attım sana canım
canım çok güzelll alttaki güpürüde şahane ama seninle daha güzel tabi :)
bu arada günaydın herkese
good_heart çok güzel olmuş canım evin pembiş pembiş
Allah bir ömür boyu huzur içinde oturmayı nasip etsin
gördüm tatlım
Teşekkür ederim canım
good_heart
Evin şahane tatlım
Aşka oturun
tavsiyelerim olabildiğince hazırlıklarınızı erken yapmanız olur sona bıraktığınız zaman yetişecek yetişmeyecek diye stresiniz 2 kat olabilir ben herşeyimi önceden hallettim çok şükür bi aksilik çıksa bile zamanımız olduğu için hallettik o yüzden bi an önce işlerinizihalletmeye bakın derim
tavsiyelerim olabildiğince hazırlıklarınızı erken yapmanız olur sona bıraktığınız zaman yetişecek yetişmeyecek diye stresiniz 2 kat olabilir ben herşeyimi önceden hallettim çok şükür bi aksilik çıksa bile zamanımız olduğu için hallettik o yüzden bi an önce işlerinizihalletmeye bakın derim
hayırlısı olsun canım
Bende senin gibi düşünüyorum
düğünden 1 ay önce herşey bitsin istiyorum inşallah öylede olurr
Bu arada izmirlimisin?
evet izmirliyim sizler nerelisiniz
Bnde izmir K.yaka ondan sordum canm
Düğün nerde olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?