2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

saol canım allah razı olsun darısı başınıza inşş

canım tebrik ederim ömür boyu böyle mutlu olun

saol tatlımmmmhepberaber inşş

Son düzenleme:

günaydın herkeslere;

forever canım çok güzel olmuşsun maşallah
gözlerimi alamadım

Çok teşekkür ederim canlarımm

Birde şunu ekleyim duvağımdaki güpürle gelinlikdeki aynı değil o aynı olcak ve 2 duvak olcak 1 kısa 1 uzun

Son düzenleme:
kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık

Son düzenleme:
ıslamak ne ki yaww ayak bastı parası gibi bişi sanırım
neyse parası öderiz balböceemm

are you ready?

hoşgeldin canım.
en kısa zamanda bir istediğin bir iş bulursun gönlüne göre inşallah, dikkat et kendina sıkma canını.

sanada mutluluklar canım, hepimize inşallah,
evliliğine 5 gün kalmış biri olarak bize tavsiye edebileceğin bir şeyler var mı?

tavsiyelerim olabildiğince hazırlıklarınızı erken yapmanız olur sona bıraktığınız zaman yetişecek yetişmeyecek diye stresiniz 2 kat olabilir ben herşeyimi önceden hallettim çok şükür bi aksilik çıksa bile zamanımız olduğu için hallettik o yüzden bi an önce işlerinizi halletmeye bakın derim

good_heart çok güzel olmuş canım evin pembiş pembiş
Allah bir ömür boyu huzur içinde oturmayı nasip etsin

saoll tatalımm allah razı olsun cümlemize inşş

gördüm tatlım

Teşekkür ederim canım

good_heart
Evin şahane tatlım
Aşka oturun

çok teşekkür ederim canım daha iyileri sizlerin olsun inşşşş

hayırlısı olsun canım
Bende senin gibi düşünüyorum
düğünden 1 ay önce herşey bitsin istiyorum inşallah öylede olurr
Bu arada izmirlimisin?

evet ya inşallah son ana kalmaz. dediğin gibi stres, herşeyi bitirip beklemek lazım

Bnde izmir K.yaka ondan sordum canm
Düğün nerde olcak

bornovada olacak canım
bir de hasta oldum grip havalar çok değişik ya bizim şansımız mı anlamadım boğazlarım nası yanıyo kaşınıyo halsizim nası iyileşicem bilmiyorum hafta sonu ıslandık inş haftasonu yağmur yağmaz günlük güneşlik olsun yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…