2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Canım dış çekimde ve salona giriş ilk dansda uzun duvak kalcak nikah bitene kadar sonra
oyun oynamaya başlayınca çıkarcam uzun duvağı

anladım canım güzel olur tabi öyle

kızlarrrr albüm olarak ekledim merak edenler için ama sadece arkadaşlarım görebilir

baktım canım evin gerçekten çok güzel olmuş güle güle huzurla oturun inşallah ama yatak odanı göremedim bi yatak başı var sadece

aynen bende senin gibiyim
kolyeler künyeler alırdım kendime hep kıyafet çanta ayakkabı
özlüyorum alışveriş yapmayı artık ne alsam evime alıyorum

nişanlandığımdan bu yana ilk kez evlenmeden 1 hafta önce pierre cardin bi ayakkabı aldım arada alıyordum bişiler ama bende özledimmm

Günaydın kızlar,nasılsınız ne var ne yok?

kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık

ya ben göremedim ya,sabahın köründe eklemişsin kıss Allah seni ne etmesinkızlar bu tarz şeyleri ya albüm yapalım ya da çoğu kişinin birlikte olduğu saatleri seçelim,çok merak ediyorum,arkadaş olarak ekledim cnm seni.

bende istiyorum hediye banada hiç gelmiyo ne düşüncesiz akrabalarım var yaa
evet ya bize de bize dee

kıss sana özel mesaj yollayamıyorm doldurmuşsun posta kutunu fazlalıkları sil bakım :))))

sildim kuzumm

annemlerden ve nişanlımdan gizli alıyorum yoksa bu düğün arefesi ne altın alıyon die kızıyolarda bende kendimi ödüllendirmesem kimse ödüllendirmiyo para ne iindir harcamak için

ohh ne güzel tabi alın kızlarr ben bu aralar hiçççç alamam borcum var halaa

anladım canım güzel olur tabi öyle

baktım canım evin gerçekten çok güzel olmuş güle güle huzurla oturun inşallah ama yatak odanı göremedim bi yatak başı var sadece

yatağımı çekmedim canım başlığıma duvağıma serdim

good-heart-> canım evine bayıldım! ağzınızın tadı bozulmasın,yuvanız hep aşk dolu huzur dolu olsun,kalpleriniz birbirinize hep ilk günkü gibi bağlı kalsın inşaallah canım bu arada birşey sorucam,bizde öyle bi adet yok yada varsa ben görmedim de ondan soruyorum:kapılara havlu örtme neden yapılır,yeni gelinsin diye mi? bu arada birşey daha,yatağını çekmemiş olman ayrıca hoşuma gitti,1 haftalık gelinsin ama mahremiyete dikkat etmen o kadar güzel ki,eminim yatak odanız da evin kadar güzeldir.hee bi de duvağı sen kendin istediğin için mi örttün yoksa öyle bi adet daha mı var,ay ne kadar bilgisizim adetler konusunda,ama hoşuma gitti belki ben de yaparım

forever1212-> gelinliğini mutlulukla,huzurla giy inşaallah,herşey gönlünce olsun,hayırlı olsunavatarına çok benziyor,aklında olanı bulman güzel olmuş

canım yeni gelinlerin evlerinde bizim oralarda kapılarına ve mutfak çekmecelerine havlu asılır her odamın kapısındada var duvağımı ben kendim sermek istedim yatak başlığıma koyabilecek biyer bulamadım bende sereyim dedim hoşumada gitti öyle durmasıı

Günaydın kızlar.. Kaymak tadında bir günümüz olsun bugün

Olabilir aslında canım Cilt önemli konu iyi birşey olması şart Teşekkür ettim

Aynı ben herhangi birşey süreyim ya gözüm şişiyor yanda sivilce çıkıyor... Ama özeniyorumda o yüzden iyi bir marka almam lazım

Rabbim ev kurana yardım eder tatlım. Umarım herşey gönlünce/gönlümüzce olur....

baglacolanki kullanıcısından alıntı
Hahah sen yazsan ben okusam. Her yazdığına gülüyorum. Mizah anlayışın tam benim kafadan.
Cam kenarı olsun tekerlek üstü olmasın.
Çok yapmasanda cildine uygun şeyler al.
Sephora ve pastel öneririm.
Yves Rocher harikadır ama fiyatları azcık tuzlu.

Ben bi araştırayım bakalım
utanma duygularım uzun zamandır depreşmemişti Ama teşekkür ederim iltifatın için

Büyüklerimden hep aynısını duydum ve gerçekten inanıyorum.
Mutlu olmak için okadar çok şey varki.
Biz hep kendimizde olmayana baktığımız için tatminsiziz.
Bu günlerimize şükürler olsun.
[/QUOTE]

Çok şükür çokk inşallah hepimizi tatlı kaymaklı günler bekliyordur :))

Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim

foreverim senin yedi cücelerin nerde bakim
Sakın düğünde elma filan yeme yoksa zehirlerler ben seni uyarayım
Şaka bir yana mükemmel olmuşsun çok güzel çok beğendim tek kelimeyle bayıldım bayıldım....
Hep yüzün gülsün hayatınızda gelinliğin kadar masum olsun canım

Son düzenleme:

günaydın canımmm

Canım harika olmuşsun bayıldım

Duvak gelinlik model harikaa

Çok güzeller fiyatları da pek uygunmuş

Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı)

Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı)

kuzu ben phılıps azur serisi aldım 4860 süper ütülüyo kendime aldım şimdi fıyatıda düştü biraz daha ama süper ütülüyo tavsiyem resimi bulmadım şimdi vatım yok internetten bak cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…