- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.641
kızlarrrr albüm olarak ekledim merak edenler içinama sadece arkadaşlarım görebilir
ohh maşallah alın kızlar tabi yeni gelinizz bizz:124:
Canım dış çekimde ve salona giriş ilk dansda uzun duvak kalcak nikah bitene kadar sonra
oyun oynamaya başlayınca çıkarcam uzun duvağı
kızlarrrr albüm olarak ekledim merak edenler içinama sadece arkadaşlarım görebilir
aynen bende senin gibiyim
kolyeler künyeler alırdım kendime hep kıyafet çanta ayakkabı
özlüyorum alışveriş yapmayı artık ne alsam evime alıyorum
çok güzel canım bende salonda hep istediğim toz pembe- kremdi son an nasıl olduysa turkuaz -kreme karar verdim :) allah huzurla oturmayı nasip etsin tatlım
saol canım allah razı olsun senin mobilyalarında çok şık görmüştüm ve yazmıştım sanagüle güle inşş ağız datıydala kullanalım
nişanlandığımdan bu yana ilk kez evlenmeden 1 hafta önce pierre cardin bi ayakkabı aldım arada alıyordum bişiler ama bende özledimmm
saol canım allah razı olsun senin mobilyalarında çok şık görmüştüm ve yazmıştım sanagüle güle inşş ağız datıydala kullanalım
cnm evin çok güzel olmuş begendimmm huzrla mutlulukla oturun tuğçem süper olmuşssuunnnnn
kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık
evet ya bize de bize deebende istiyorum hediye banada hiç gelmiyo ne düşüncesiz akrabalarım var yaa
kıss sana özel mesaj yollayamıyorm doldurmuşsun posta kutunu fazlalıkları sil bakım :))))
annemlerden ve nişanlımdan gizli alıyorum yoksa bu düğün arefesi ne altın alıyon die kızıyolarda bende kendimi ödüllendirmesem kimse ödüllendirmiyo para ne iindir harcamak için
anladım canım güzel olur tabi öyle
baktım canım evin gerçekten çok güzel olmuş güle güle huzurla oturun inşallah ama yatak odanı göremedim bi yatak başı var sadece
nişanlandığımdan bu yana ilk kez evlenmeden 1 hafta önce pierre cardin bi ayakkabı aldım arada alıyordum bişiler ama bende özledimmm
cnm evin çok güzel olmuş begendimmm huzrla mutlulukla oturun tuğçem süper olmuşssuunnnnn
saol canım allah razı olsun
Günaydın kızlar,nasılsınız ne var ne yok?
ya ben göremedim ya,sabahın köründe eklemişsin kıss Allah seni ne etmesinkızlar bu tarz şeyleri ya albüm yapalım ya da çoğu kişinin birlikte olduğu saatleri seçelim,çok merak ediyorum,arkadaş olarak ekledim cnm seni.
evet ya bize de bize dee
kabul ettim kuzum seni bakabilirsin artık
good-heart-> canım evine bayıldım! ağzınızın tadı bozulmasın,yuvanız hep aşk dolu huzur dolu olsun,kalpleriniz birbirinize hep ilk günkü gibi bağlı kalsın inşaallahcanım bu arada birşey sorucam,bizde öyle bi adet yok yada varsa ben görmedim de ondan soruyorum:kapılara havlu örtme neden yapılır,yeni gelinsin diye mi? bu arada birşey daha,yatağını çekmemiş olman ayrıca hoşuma gitti,1 haftalık gelinsin ama mahremiyete dikkat etmen o kadar güzel ki,eminim yatak odanız da evin kadar güzeldir.hee bi de duvağı sen kendin istediğin için mi örttün yoksa öyle bi adet daha mı var,ay ne kadar bilgisizim adetler konusunda,ama hoşuma gitti belki ben de yaparım
forever1212-> gelinliğini mutlulukla,huzurla giy inşaallah,herşey gönlünce olsun,hayırlı olsunavatarına çok benziyor,aklında olanı bulman güzel olmuş
sana şunu tavsiye edim canım fondoten pudra allık ve göz altı kapatıcını pahallıda olsa kaliteli birşey al dior lancome helena rubinstein shiseido ben clinique ve lancome karışık almıştım bunlar ama renkli kozmetikte çok pahallı birşey olmasada olur mesela far ve ruj flormar max factor loreal olabilir...
Ben makyaj malzememi bi firma buldum ordan alıcam organikmiş deneyelim bakalım..
Çünkü makyaj malzemeleri bana çok alerji yapıyor yüzüm hassas özellikle de gözlerim çok yanıyor açamıyorum bile...
Göz kalemi bile sürsem ertesi gün uyanamıyorum gözüm açılmıyor çünkü..
Eee düğün günü de zırıl zırıl gözüm yaşarsın yansın istemiyorum
kızlaaaaaaaaar..özlemişim buraları okumayı yaa... yeni evlilere mutlulukllarr.. zamanı az kalana da sabırlaryeni evliler her daim bilgi bekliyoruz sizden ya.. buna gerek yok bunu alın falan flan diyee
bnm hazırlıklar durdu malesef.. işten çıktım.. evde işlerimi yaptım bu sürede annemin kontrollerini tamamladım.. ev kızı nasıl oluyomuş onu öğrendimfalan filan derken artık çok daraldım.. istedğim gibi iş bulamıoyorum.. bütün eksklerim yarım kaldı.. okdar şeyim eksikki.. offfffff kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama berbat haldeyim...hayrlısıyla güzel bi iş bulup eksiklerimi tamamlamak istiyorum artık... düşünmekten hastalancam yaaa
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
günaydın kızlar,nasılsınız ne var ne yok?
Ya ben göremedim ya,sabahın köründe eklemişsin kıss allah seni ne etmesinkızlar bu tarz şeyleri ya albüm yapalım ya da çoğu kişinin birlikte olduğu saatleri seçelim,çok merak ediyorum,arkadaş olarak ekledim cnm seni.
Evet ya bize de bize dee
kızlar yeni bişiler buldum
nasıl bu klozet takımları
en çok turkuaza bayıldımFiyatları da 25 tl miş :)
Eki Görüntüle 416388 Eki Görüntüle 416387 Eki Görüntüle 416389 Eki Görüntüle 416390
kıss nerden buldunnnn tam benim banyoma uygunnn turkuaz olanıı
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297
kızlar yeni bişiler buldum
nasıl bu klozet takımları
en çok turkuaza bayıldımFiyatları da 25 tl miş :)
Eki Görüntüle 416388 Eki Görüntüle 416387 Eki Görüntüle 416389 Eki Görüntüle 416390
Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?