- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.621
bornovada olacak canım
bir de hasta oldum grip havalar çok değişik ya bizim şansımız mı anlamadım boğazlarım nası yanıyo kaşınıyo halsizim nası iyileşicem bilmiyorum hafta sonu ıslandık inş haftasonu yağmur yağmaz günlük güneşlik olsun yaaaa
bornovada olacak canım
bir de hasta oldum grip havalar çok değişik ya bizim şansımız mı anlamadım boğazlarım nası yanıyo kaşınıyo halsizim nası iyileşicem bilmiyorum hafta sonu ıslandık inş haftasonu yağmur yağmaz günlük güneşlik olsun yaaaa
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297
kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297
günaydın 2012 en güzelll gelinleriiiiii
günaydın herkeslere;
forever canım çok güzel olmuşsun maşallah
gözlerimi alamadım
canım çok güzelll alttaki güpürüde şahane ama seninle daha güzel tabi :)
bu arada günaydın herkese
Son 39
Komşumm gelinliğinee bayıldımm, bindallında harikaa yaa çok yakışmışşş, çokta uyguna anlaşmışsınızz. İnş. düğün günümüzdee yüzümüz gülsünn prenseslerr gibii olalımm
inşş canım dün akşam ilk kez bulaşık ve çamaşır makinamı çalıştırdımmm
oo iyi o zaman hallederiz demekki
Evlilik arefesindeki hallerim geldi aklıma ve annemin (o zamanlar burun kıvırdığım, şimdi ise bir çoğunun doğru olduğunu anladığım) sözleri. Dört duvarlar farklı olsa da gözlemlediklerimden ve yaşadıklarımdan şöyle bir anafikir çıkartabilirim. Bu arada 10 senelik evliyim.
Kaynana, elti ve görümcelerden ne uzak durun ne çok yakın. İlk başlarda kurmanız gerek o mesafeyi ve saygıyı. "Evleneceğiz", kaynanama, eltime görümceme şirin görüneceğim diye farklı tanıtmayın kendinizi, neyseniz o olun. Sert olmamak şartıyla çizgilerinizi çizin, yoksa evliliğinizin 3. günü onları yatak odanızın çekmecelerini karıştırırken bulursunuz.
Ne onları eşinize nede eşinizi onlara şikayet edin. Değişen hiçbir şey olmaz, kötü düşünen ve fesat siz olur kalırsınız.
Her ailenin bir sömürülen evladı olur (maddi). bunlara kuzenler, yeğenler, dayılar, amcalar da dahil olabilir. Umarım o evlat size denk gelmez. Gelirse 2 seçenek var; ya görmemezlikten gelin, ya da bu kişilerle bir araya gelince "çook maddi zorluklar çekiyoruz, zor geçiniyoruz diye yakının" yakının ki istemeye yüzleri olmasın.
Eşinizi kendi akranlarınızdan seçin. Arada 10-15 yaş fark olmasın. Önceleri " olgun erkek şöyle olur böyle olur" dense de; ileride bazı zevk ayrılıkları yaşanabilir. Mesela siz bir konsere gitmek isterken kendisi evde oturup maç yada tartışma programı seyretmek isteyebilir. Bunu size belli eder yada etmez, o, o kişinin sabrına bağlı.
Aile ve kültür denkliği de inanılmaz önemli. "ben Ahmetcan ile evleniyorum, ailesinden banane" kesinlikle demeyin. Bir nev-i ailesiyle de evlenmiş oluyorsunuz. Uzak-yakın hiç farketmez her zaman hayatınızın içinde olacakları gerçeğini unutmayın. Kültür'e gelince, diplomadan bahsetmiyorum. Kendini yetiştirmiş ve anlaşabiliyorsanız çok çokk uçurum yoksa sorun değil. O sizi eğitir siz onu olur biter. Fakat aile ve sosyal çevre kültürü, gelenek-görenek çok önemli. Örneğin; ikinizden birisinin şehirde diğerinin köyde yetişmiş olması bazı zorlukları beraberinde getirebiliyor. Size gayet normal gelen bir davranış (misafir bir erkekle tokalaşma, arkadaşlarla yemeğe gitme-buluşma, yolun ortasında arabaya bir tanıdık bindiyse kalkıp arka koltuğa geçme, vs.vs.vs) eşinize ve ailesine çok saygısız ve terbiyesizce gelebilir. Eğer bunları sorun etmem diyorsanız, buyurun...
Maddiyat kesinlike çok önemli, ailenizi geçindirebilecek kadar bir gelire sahip olmanız gerekli.. Sırf bu yüzden evliliklerinin 1. yılında aşkları biten ve ayrılan birçok insan tanıyorum. Maalesef bu konuda çok bencilleşti insanlar, bolluk içinde yaşamak herkesin hayali oldu. Birşey diyemem...
Erkeğin ailesine düşkünlüğü hem iyi hem de kötü. Siz iyi yanından bakın hep. Ailesine düşkün olan, kendi eşine-çocuklarına da düşkün olur (dırdırcı olmazsanız).
Aşk mı - mantık mı derseniz, ikisinden de olsun derim. evlilik bu, her ikisi de lazım
Siz her zaman ılımlı ve olumlu taraf olmaya çalışın, yoksa evli kaldığınız yıllarda "keşke" sözünü tekrarlayıp durursunuz.
Yazılacak daha çok şey var, ama kısaca şu söz herşeyi açıklıyor sanırım.
"Her seçiş, bir vazgeçiştir"
tabikide hayır canım ama o gecenin bi özelliği vardır daha değişik bir ortam oluyo o akşam çok güzel evin kokusu bile değişik geliyor insana bilmem ben öyle hissettim kızlar çok güzel ama sonuçta ne kadar baba ocağı eviniz olsada aslı eviniz yeriniz yurdunuz kendi eviniz bunu unutmayınn.
Kız kocan oldu hala nişanlım diyosun
:90::90::90:ayyyyy ayrtık kocam benimmmm ağız alışkanlığııı olmuşş
gıcık hatun asıl senin anlatıpta bizim fransız kalacağımız çok şey varda sen anlatmıon ki
çok teşekkürler tatlım daha iyileri hepinizin olsun...
ben espirisine takılıyorum böyle şeyler çok özeldir ve ifşa etmemek gerekir sen çekingenim diyince utan diye yaptım çünkü bende aşırı utangacım sırf ben kızarıp bozarayım diye arkadaşlar üzerime gelir benim ablam eczacı doğum kontrol hapını sormam lazım napim diye arkadaş ablana sor o iyi bilir dio utanıyorum halbuki arkadaşlarım için bişi sordummu utanmazdım doktora gitmem lazım onada çekiniyom nolcak benim bu halim bilmiyorum
aynen
yaa kızlar süpürgeydi,boyaydı makınaydı sitelere girip cıkmadan gözlerim bulandı hala bısey kesınlestıremedım yaa zamanım daraldı son 27 gün ben ayvayı yedım cok eksiğim var cokk
good_heart senı anlıyorum canım ben de hıc konusamam bu konularda bizim bi dayı kızı vardı balayından sonra ziyarte gelınce kardesım ve onla otururken kız bi başladı anlatmaya herseyi anlattı,ne diyeceğimi sasırdım valla,kardeşim gülüyo ona o arada ama 21 yasındaydı cahıllıgıne verdık tabı kocasının hareketlerıne kadar anlattıbu tarz konuların es ile randa kalması gerekırmıs günahmıs mahremini paylaşmak sen sadece ıstediğinde bize heycanı gıdermemız ıcın ne yapmalıyız,ne yapmamalıyız onu anlat gerısını zaten yaparız evelallah
mehremiyet kesinlikle gizli kalmalı
son 5 günüm kızlar bu topiği yeni gördüm yoksa her gün yazardım çok heyecanlıyımmmmmm
hoşgeldin aramızaaaaaa
Taze tazee
Eki Görüntüle 415662 Eki Görüntüle 415663 Eki Görüntüle 415664 Eki Görüntüle 415665 Eki Görüntüle 415666 Eki Görüntüle 415667
Kızlar kına için;
20 Tane nedime tacı
30 Tane El mumu
10 Tane anahtarlık 5 biri 5 biri
10 tane notluk uğur böcekli
20 tane Halay mendili
20 tane omuza atmaya şal
20 Tane havlu konvoya vermek için
Kınamda bu kenarına küçük uğur böcekelri alıp yapıştırdım
Eki Görüntüle 415668
Sepetlerimde bunlar
Eki Görüntüle 415671 Eki Görüntüle 415672
Bunları aldım
Ve şunlarıda kendim yapmayı düşünüyorum
Oje arkadaşlarıma
20 tane hazırlayacağım
Eki Görüntüle 415674
düğün için bardak yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 415673
Buda konvoya vermek için 20 Tane yapmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 415675
Bunlarda güzel dilekleri yazmak için düğünün girişine koyucam
Eki Görüntüle 415677
Eki Görüntüle 415678
hepsi çok güzel canım ohh kına gecesini halletmişsin ne güzel
Selam hanımlar, yavaş yavaş okudukça yorum yazayım dedim.. Annemle uzun boylu bir alışverişe çıktık, çok yoruldum..:) bardak baharatlık, borcam falan ıvır zıvır tonla şey aldık.. sonunda benim de çay süzgecim oldu :) bekletiyordum ufak şeyleri evi tutmadan almam demiştim.. bir güzel seçtim aldım hepsini birden işi bitti..
İşleriniz rast gitsin canım, artık herşey hızlanır ev boş olunca.. Ben de Hürrem kıyafeti buldum bir tane onlarla konuşağım.. Zaten abiye gibi de ben de alırsam abiye almam başka onu giyerim diyorum.. 450 tl civarına dikiyorlarmış..
Çok zevkli seçimler tatlım.. Allah mutl mesut kullanmayı nasip etsin..
İstanbulda inegöl mobilyalarının satıldığı bir yer var, bitpazarı diye geçiyor ismi, ikitelli tarafında.. zaten üretici firmalar gelmiş oraya, inegöle gitmeye gerek yok.. Bizde kışın anneme koltuk takımı almıştık ordan.. uygun fiyatı, orta kalitede.. Gidip bakabilirsiniz..
hayırlı olsun canım aldıkların
günaydın kızlarrrr dün akşamdan kalma alıntılarım varmış yazmaya yetişememiştim çıkışta
nasılsınız? son 38 gün
kızlarr nerelerdesiniz yaaavvvv :44::44::44:
Günaydın millet
Günaydın kızlarr.
Bugün sözlümle buluşucam. Gel tribini yanımda yap bari özledim dedi.
Şaşkın yaa
Çok beğendim ben canım. Göğüs kısmı, tülü, küpürleri. Gerçekten çok asil.
Aşkla giy inşAllah.
Ama ben yetişemediiim.
günaydın canım,çok güzel olmuşsun gelinlikle güle üle giymek nasip etsin Rabbim
canım evinin resimlerini eklemişsn ya ben göremedim çok merak ediyorum rica etsem tekrar eklermisin çatloycam meraktan bak:18::18::18:
Günaydın millet
çok sağol komşummmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
darısı başımıza
halledersin tabi problem etme kendine canım
gerçekten çok güzel bi yazı
kesinlikle canım
aynen
hoşgeldin aramızaaaaaa
günaydın kızlarrrr dün akşamdan kalma alıntılarım varmış yazmaya yetişememiştim çıkışta
nasılsınız? son 38 gün
Kına gecesi,düğün ıvır zıvırlar bitti canım rahatım
Artık evimin tadilatına bakıcam
çok çalışmam lazım çok çalışıom çalışıom dosyalarım azalmıyo halil ibrahim bereketii var maşallah :) siteye bakıom okuyom geçmişi cevap yazammadan işe devam ediyom yetişemiyorum size
Misafirlerim bana çeyizlik bir sürü hediye getirmişlerr. Keyfim yerine geldi vallahi.
Hepsine bayıldım.
Bide alırken uydurmuşlar hepsini birbirine.
Takım olmuş.
Ben nişanlım kadar mülayimini görmedim ama nişan üzeri gerçekten ikimizde çok gerildik. Kırgınlıklarımız uzun sürmesede yineleniyo.
Özür dileyip yine aşkım canım oluyoruz.
Nişan geçsede kurtulsak bu sıkıntılardan diyorum artık.
Harikasın yaa.
Cidden çok beğendim bunları ben.
İnşAllah yapabiliriz hepsinii.
Balayından sonra bekliyoruz 2012 gelini olarak.
Kınan- düğünün sorunsuz geçer inşallah.
Canım benim arkadaşımda yaşamıştı bu sorunu. Balayım rezil oldu, sıkıntısını çok çektim dedi.
Herkeste olmuyo. Hissedersin zaten.
İlk geceden sonra kendini sürekli sıcak tutman gerekmiş.
Hahah sen yazsan ben okusam. Her yazdığına gülüyorum. Mizah anlayışın tam benim kafadan.
Cam kenarı olsun tekerlek üstü olmasın.
Çok yapmasanda cildine uygun şeyler al.
Sephora ve pastel öneririm.
Yves Rocher harikadır ama fiyatları azcık tuzlu.
Göz kalemi bi bende alerji yapıyo sanıyorum. Sürünce gözlerimi açamıyodum ya.
Eyeliner candır.
Büyüklerimden hep aynısını duydum ve gerçekten inanıyorum.
Mutlu olmak için okadar çok şey varki.
Biz hep kendimizde olmayana baktığımız için tatminsiziz.
Bu günlerimize şükürler olsun.
ya o misafirlerden neden benim çevremde yok yaaaaaa,isyaaaaaaağğğnnnnnnn
evlendikten sonra hepinizi eliniz kolunuz dolu hediyelerle evime bekliyorum o zaman,çok özendim banane
canım nişanlanınca herşey geçiyo sanma,karşı tarafın tutumları yüzünden sıkıntı yaşayan çok ark var burda,umarım sende aynı sıkıntılar olmaz,sabırlı olun,düşünceli olun canım birbirinize karşı.hakkında hayırlısı..
bu arada biri bana da eyeliner sürmeyi öğretsiiiiinnnya kaç tane video izledim olmuyo arkadaş!sağı yapıyorum da sol olmuyo olmuyo olmuyoooooo kalem eyeliner aldım,dipliner aldım yok yoooook olmuyoooo
miskacaaaaannn,evlendikten sonra biliyorsan senden eyeliner dersi alıcam haberin olsunnnn
Canım gelinliğin, bindallın, halıların hepsi çok güzel.. maşallah
HEPİNİZE MUTLU SABAHLAR!!!
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
günaydın herkeslere;
forever canım çok güzel olmuşsun maşallah
gözlerimi alamadım
günaydın 2012 en güzelll gelinleriiiiii
Çok teşekkür ederim canlarımm
Birde şunu ekleyim duvağımdaki güpürle gelinlikdeki aynı değil o aynı olcak ve 2 duvak olcak 1 kısa 1 uzun
canım çok güzelll alttaki güpürüde şahane ama seninle daha güzel tabi :)
bu arada günaydın herkese
kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık
Günaydın kızlarr.
Şaşkın yaa
Ama ben yetişemediiim.
canım evinin resimlerini eklemişsn ya ben göremedim çok merak ediyorum rica etsem tekrar eklermisin çatloycam meraktan bak:18::18::18:
Günaydın millet
kızlar şöyle bir şey buldum
Davetiye 1000 Adet 10X15 cm 50 TL
markmost diye bir sitede.
bakın isterseniz.
ben belki kına için böyle bir davetiye yaparım ayrı, fiyatıda uygunmuş
Kına gecesi,düğün ıvır zıvırlar bitti canım rahatım
Artık evimin tadilatına bakıcam
my_everything
kolay gelsin tatlım
Günaydın kızlarr.
Şaşkın yaa
Çok beğendim ben canım. Göğüs kısmı, tülü, küpürleri. Gerçekten çok asil.
Aşkla giy inşAllah.
Ama ben yetişemediiim.
Günaydın millet
darısı başımıza
kesinlikle canım
aynen
hoşgeldin aramızaaaaaa
nasılsınız? son 38 gün
çok çalışmam lazım çok çalışıom çalışıom dosyalarım azalmıyo halil ibrahim bereketii var maşallah :) siteye bakıom okuyom geçmişi cevap yazammadan işe devam ediyom yetişemiyorum size
kızlarrrr albüm olarak ekledim merak edenler içinama sadece arkadaşlarım görebilir
sağol canım ...ya ben kendime altın takı almayı özledim nişanlanmadan önce her ay kendime bişiler alırdım üffff maaşımı çekimde kendime bişi alıp ödüllendiriim
sağol canım ...ya ben kendime altın takı almayı özledim nişanlanmadan önce her ay kendime bişiler alırdım üffff maaşımı çekimde kendime bişi alıp ödüllendiriim
darısı başımıza
kesinlikle canım
kızlarrrr albüm olarak ekledim merak edenler içinama sadece arkadaşlarım görebilir
çok güzel canım bende salonda hep istediğim toz pembe- kremdi son an nasıl olduysa turkuaz -kreme karar verdim :) allah huzurla oturmayı nasip etsin tatlım
bende almadım bayadır bişiler alım bari kendimizi ödüllendirmek lazım arada gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?