2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tünaydın arkadaşlarr nasılsınız ?

Canım çok güzelmiş gelinliğin güle güle mutlulukla giy inşallah
kızlarr nerelerdesiniz yaaavvvv :44::44::44:

Canım ben de göremedim albüme bakarız artık ev resimlerin için...

aa çok uygunmuş fiyatlar ya,turkuaz benim de en sevdiğim renk ama sanki fotoda biraz sönük çıkmış gibi..fuşya fena görünmüyo
ya bazı ark.larımız mutfağım şu renk,banyom bu renk diyip ona göre şeyler alıyor ne güzel,ben hangi odamın nasıl olduğunu olacağını bilemiyorum malum kiracıyım.küçük eşyalarım da illa aynı renk olsun diye bi takıntım da yok,o yüzden bu tarz şeyleri ben hep en sona bıraktım,gerekirse düğünden sonrasına,Türkiye'nin bi ucundan diğer ucuna minicik şeyleri yanımda götüremeyeceğim kimse kusura bakmasın ama sen yakınsın Chnhn, üzerine alına he söylediklerimi,sen al doya doya.bi evim olsun artık yaaa,kıss kokoş good-heart ne güzel döşemişsin tüylü aksesuarlar,tavandaki minik ışık ayrıntıları

ha bu arada kendimize birşeyler alma konusu geçmiş,ben zannederdim ki iki cihan bir araya gelse kendime elbise,ayakkabı,aksesuar,çanta vs almamın önüne geçemez,hatta bi ara kargo elemanıyla kanka oluyorduk alışveriş sitelerinden 2-3 güne bir eşya gelinceama şimdi erteledim bile isteye,artık ev eşyası bakıyorum o sitelere girince,eskiden hep elbise ayakkabı bölümlerini açardım şimdi nevresim,mutfak eşyası,küçük ev aletleriinsanın evine eşya alması bile inanılmaz zevkli ya,Rabbim her isteyene yaşatsın inşaallah,bizim de gönlümüze göre şirin şirin evlerimiz olsun,borçlar azalsın bitsin gene başlarız bi sürü şey almaya
kalplerasi benim hiç altın merakım yoktu şimdiye kadar,hoş şimdi de çok düşkün sayılmam,ben hep farklı aksesuarlar almayı severim,değişik kolyeler yüzükler,ama bıraktım bi süreliğinenişanlıma diyorum ki evlendikten sonra yine dadanıcam bunlara

kızlar günlük kullanmaya English home'dan patcwork yatak örtüleri var bayılıyorum onlardan alıcam,hem çok sade,hem ferah renklerde.ama annemler ya da kayınvalidemler gelince sermek için daha şık bişey arıyorum,yatak örtüsüne dünyanın parasının verilmesine karşıyım keesinlikle,bana kalsa onu da almam çalışıyorum uğraşamam da işte evin tek kızıyım,uzağa gelin gidiyorum nasipse,annem gelip kaldığında bi tanecik kzım var ama eşyalarına bak sönük olmuş demesin istiyorum,sırf annemin gönlü kırılmasın diye,hani sanki onlar bana aldırmamış gibi düşünmesin işte anne yüreği,ondan şık bişey alayım ama çok da uçuk fiyat olmasın istiyorum var mı önerebileceğiniz bi marka model?

Canım harika olmuşsun bayıldım

Duvak gelinlik model harikaa
Canım benim yaa ne güzel yazmışssın öyle çok teşekkür ederim
beğendiğine çok sevmdimmm

Çok teşekkürler canım
Evet gönlümde olanı buldum

Tünaydın arkadaşlarr nasılsınız ?

Canım çok güzelmiş gelinliğin güle güle mutlulukla giy inşallah

Canım ben de göremedim albüme bakarız artık ev resimlerin için...

Teşekkürler tatlımm

Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı)

canım benim ki bundan çok önceden alınmıştı, çok ahım şahım değil ama beni idare eder herhalde fikir olsun ARZUM"NOVA" PEMBE

kızzz çok ciciler o takımlar. bi takım alıcam galiba ben

üstüme alınmıom kıss olur mu öle şey herkes kendine göre hareket eder sonuçta. benimde uzak olsaydı bende almazdım bu kadar. yoksa nasıl taşıncak dediğin gibi, senin durumlar farklı.

ama kendimi hala tutamıom güzel şeyler görünce bizim olsun evimizin olsun istiyorum hep

kızlar merhaba bı kac gun gıremedım sabahtan berı yazdıklarınızı okuyorum.
ben bu aralar cok kotuyum hıc heyecanım telasım kalmadı cok severek yaptıgım hobılerımı bıle sınırlenıp bır kenara attım.
tv mızı aldık ona bıle hıc sevınmedım hıc bısı hıssetmedım.
hanı sıze ıyıce dengem bozuldu dıyodum ya pazar gunu sınır krızı gecırdım doktora gıttık. sakınlestırıcı falan yaptı
sımdı antıdepresan kullanmaya basladım.
gelınlıkmıs evmıs evlılıkmıs hıc bı hayalım hevesım yok artık. dun geceden berı ılıskımı de bıtırmeyı dusunuyorum. sonra gelecek ıcın kurdugum hayallerımı dusunuyorum içim acıyo..

tugcecım gelınlıgın cok gusel olmus prenses gıb gorunuyosun

kalplerarası ve lıberte ıkınızın mobılyalarıda bırbırınden gusel. mutlu mesut oturmayı nasıp etsın rabbım.

daha yazıcaklarım vardı ama kafam cok dolu unuttum bı cogu seyı

utu sormustu sanırım bırı ben phılıps azur serısınden aldım hatta acıp denedım harıka cok hosuma gıttı tavsıye edebılırım. modelı 4860 mıs sımdı buldum resmı su

hayırdır canım ???
Teşşekkür ederim canımm

tatlım ne oldu hayırdır?deminden beri bakıyorum burdasın ama hıc bısey yazmadın,demek bu yuzdenmiş,

üzülme hayatım ya ne oldu anlat bıze belki için bıraz ferahlar,sen cok heveslıydın bak guznlerımız de azalıyo benden 20 gun sonra send eveleneceksin inş.öyle ilişkimi bitiricem fela deme kayınvalıden yuzundenmı oldu yıne sorun,ne yaparsan yap içine atıp dert etme bak sana geri dönişi kötü oluyo sonra

hayırdır canım ???
Teşşekkür ederim canımm

aslında ortada barız bı sorun yok cnm. cıkan herhangı bı problemde yok. ama bn artık tasıyamıyorum bazı seylerı
nısanlıma kızdıgım tek konu bazı olaylarda tam analamıyla tavrını koyamaması baska hıc bısı yk
bn yıprandım o yuzden her sey fazla gelıyo artık

son olan pek bısı yok hep bıldıklerınız sadece bana agır gelıyo artık.
bıde anneler gununde annecıgımı zıyarete gıttım ıpler koptu ıyıce bende.
babam bu kadar hastalandıgımı duysa burunlarından getırır o yuzden ona hıc sölemedım bıle

son olan pek bısı yok hep bıldıklerınız sadece bana agır gelıyo artık.
bıde anneler gununde annecıgımı zıyarete gıttım ıpler koptu ıyıce bende.
babam bu kadar hastalandıgımı duysa burunlarından getırır o yuzden ona hıc sölemedım bıle

canım benim ortada çözülemeyecek bir durum yok görüyorum ben seni evlilik stresi sarmış.o yüzdende nişanlına sarıyorsun bence.
hemen acele karar verme, sakin önce bi kafanı dinle. hayatta öyle şeyler olacak ki (kötüsünden Allah hepimizi korusun) hemen pes etmemiz gerekiyor daha en başındayız hepimiz.

madem bişey yok öyle sen sıkma tatlı canını, ayrılmak ne demek aaaa hiç duymayım
bu zaman kadar geldiniz iyice sarılın birbirinize kapatın hatalarınız birbirinizin. eş olmanın amacı bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…