- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.661
kuzu ben phılıps azur serisi aldım 4860 süper ütülüyo kendime aldım şimdi fıyatıda düştü biraz daha ama süper ütülüyo tavsiyem resimi bulmadım şimdi vatım yok internetten bak cnmmm
kızlar ben yemeğe gidiyorumgelince görüşürükk
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297
kızlarr nerelerdesiniz yaaavvvv :44::44::44:
kızlar yeni bişiler buldum
nasıl bu klozet takımları
en çok turkuaza bayıldımFiyatları da 25 tl miş :)
Eki Görüntüle 416388 Eki Görüntüle 416387 Eki Görüntüle 416389 Eki Görüntüle 416390
foreverim senin yedi cücelerin nerde bakim
Sakın düğünde elma filan yeme yoksa zehirlerler ben seni uyarayım
Şaka bir yana mükemmel olmuşsun çok güzel çok beğendim tek kelimeyle bayıldım bayıldım....
Hep yüzün gülsün hayatınızda gelinliğin kadar masum olsun canım
Canım benim yaa ne güzel yazmışssın öyle çok teşekkür ederimCanım harika olmuşsun bayıldım
Duvak gelinlik model harikaa
good-heart-> canım evine bayıldım! ağzınızın tadı bozulmasın,yuvanız hep aşk dolu huzur dolu olsun,kalpleriniz birbirinize hep ilk günkü gibi bağlı kalsın inşaallahcanım bu arada birşey sorucam,bizde öyle bi adet yok yada varsa ben görmedim de ondan soruyorum:kapılara havlu örtme neden yapılır,yeni gelinsin diye mi? bu arada birşey daha,yatağını çekmemiş olman ayrıca hoşuma gitti,1 haftalık gelinsin ama mahremiyete dikkat etmen o kadar güzel ki,eminim yatak odanız da evin kadar güzeldir.hee bi de duvağı sen kendin istediğin için mi örttün yoksa öyle bi adet daha mı var,ay ne kadar bilgisizim adetler konusunda,ama hoşuma gitti belki ben de yaparım
forever1212-> gelinliğini mutlulukla,huzurla giy inşaallah,herşey gönlünce olsun,hayırlı olsunavatarına çok benziyor,aklında olanı bulman güzel olmuş
Tünaydın arkadaşlarr nasılsınız ?
Canım çok güzelmiş gelinliğin güle güle mutlulukla giy inşallah
Canım ben de göremedim albüme bakarız artık ev resimlerin için...
Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı)
aa çok uygunmuş fiyatlar ya,turkuaz benim de en sevdiğim renk ama sanki fotoda biraz sönük çıkmış gibi..fuşya fena görünmüyo
ya bazı ark.larımız mutfağım şu renk,banyom bu renk diyip ona göre şeyler alıyor ne güzel,ben hangi odamın nasıl olduğunu olacağını bilemiyorum malum kiracıyım.küçük eşyalarım da illa aynı renk olsun diye bi takıntım da yok,o yüzden bu tarz şeyleri ben hep en sona bıraktım,gerekirse düğünden sonrasına,Türkiye'nin bi ucundan diğer ucuna minicik şeyleri yanımda götüremeyeceğim kimse kusura bakmasınama sen yakınsın Chnhn, üzerine alına he söylediklerimi,sen al doya doya.bi evim olsun artık yaaa,kıss kokoş good-heart ne güzel döşemişsin tüylü aksesuarlar,tavandaki minik ışık ayrıntıları
yahu albüm nerde ya bakamadım gitti şu kızın resımlerıne profilinde bulamadım
afiyet olsun canım
kızlar merhaba bı kac gun gıremedım sabahtan berı yazdıklarınızı okuyorum.
ben bu aralar cok kotuyum hıc heyecanım telasım kalmadı cok severek yaptıgım hobılerımı bıle sınırlenıp bır kenara attım.
tv mızı aldık ona bıle hıc sevınmedım hıc bısı hıssetmedım.
hanı sıze ıyıce dengem bozuldu dıyodum ya pazar gunu sınır krızı gecırdım doktora gıttık. sakınlestırıcı falan yaptı
sımdı antıdepresan kullanmaya basladım.
gelınlıkmıs evmıs evlılıkmıs hıc bı hayalım hevesım yok artık. dun geceden berı ılıskımı de bıtırmeyı dusunuyorum. sonra gelecek ıcın kurdugum hayallerımı dusunuyorum içim acıyo..
tugcecım gelınlıgın cok gusel olmus prenses gıb gorunuyosun
kalplerarası ve lıberte ıkınızın mobılyalarıda bırbırınden gusel. mutlu mesut oturmayı nasıp etsın rabbım.
daha yazıcaklarım vardı ama kafam cok dolu unuttum bı cogu seyı
kızlar merhaba bı kac gun gıremedım sabahtan berı yazdıklarınızı okuyorum.
ben bu aralar cok kotuyum hıc heyecanım telasım kalmadı cok severek yaptıgım hobılerımı bıle sınırlenıp bır kenara attım.
tv mızı aldık ona bıle hıc sevınmedım hıc bısı hıssetmedım.
hanı sıze ıyıce dengem bozuldu dıyodum ya pazar gunu sınır krızı gecırdım doktora gıttık. sakınlestırıcı falan yaptı
sımdı antıdepresan kullanmaya basladım.
gelınlıkmıs evmıs evlılıkmıs hıc bı hayalım hevesım yok artık. dun geceden berı ılıskımı de bıtırmeyı dusunuyorum. sonra gelecek ıcın kurdugum hayallerımı dusunuyorum içim acıyo..
tugcecım gelınlıgın cok gusel olmus prenses gıb gorunuyosun
kalplerarası ve lıberte ıkınızın mobılyalarıda bırbırınden gusel. mutlu mesut oturmayı nasıp etsın rabbım.
daha yazıcaklarım vardı ama kafam cok dolu unuttum bı cogu seyı
hayırdır canım ???
Teşşekkür ederim canımm
saol canımm
geldim kızlarrr bakıyorumda kimseler kalmamışyemeğemi gittiniz canlarım
tatlım ne oldu hayırdır?deminden beri bakıyorum burdasın ama hıc bısey yazmadın,demek bu yuzdenmiş,
üzülme hayatım ya ne oldu anlat bıze belki için bıraz ferahlar,sen cok heveslıydın bak guznlerımız de azalıyo benden 20 gun sonra send eveleneceksin inş.öyle ilişkimi bitiricem fela deme kayınvalıden yuzundenmı oldu yıne sorun,ne yaparsan yap içine atıp dert etme bak sana geri dönişi kötü oluyo sonra
tatlım ne oldu hayırdır?deminden beri bakıyorum burdasın ama hıc bısey yazmadın,demek bu yuzdenmiş,
üzülme hayatım ya ne oldu anlat bıze belki için bıraz ferahlar,sen cok heveslıydın bak guznlerımız de azalıyo benden 20 gun sonra send eveleneceksin inş.öyle ilişkimi bitiricem fela deme kayınvalıden yuzundenmı oldu yıne sorun,ne yaparsan yap içine atıp dert etme bak sana geri dönişi kötü oluyo sonra
saol canımm
geldim kızlarrr bakıyorumda kimseler kalmamışyemeğemi gittiniz canlarım
aslında ortada barız bı sorun yok cnm. cıkan herhangı bı problemde yok. ama bn artık tasıyamıyorum bazı seylerı
nısanlıma kızdıgım tek konu bazı olaylarda tam analamıyla tavrını koyamaması baska hıc bısı yk
bn yıprandım o yuzden her sey fazla gelıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?