- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.681
kızz sana mail attım görmedin mi?
canım benim ortada çözülemeyecek bir durum yok görüyorum ben seni evlilik stresi sarmış.o yüzdende nişanlına sarıyorsun bence.
hemen acele karar verme, sakin önce bi kafanı dinle. hayatta öyle şeyler olacak ki (kötüsünden Allah hepimizi korusun) hemen pes etmemiz gerekiyor daha en başındayız hepimiz.
madem bişey yok öyle sen sıkma tatlı canını, ayrılmak ne demek aaaa hiç duymayım
bu zaman kadar geldiniz iyice sarılın birbirinize kapatın hatalarınız birbirinizin. eş olmanın amacı bu zaten
daha karar vermıs degılım zaten tatlım ama kafam cok karısık.
bu kadar fedakarlıgın ustune bu kadr yıpratılmayı hak etmemıstım
pazar gunu anladım kı artık ıyıce pılım bıtmıs
daha ne kadr sabır cekebılırım bılmıyorum kendıme ınancım kalmadı
daha karar vermıs degılım zaten tatlım ama kafam cok karısık.
bu kadar fedakarlıgın ustune bu kadr yıpratılmayı hak etmemıstım
pazar gunu anladım kı artık ıyıce pılım bıtmıs
daha ne kadr sabır cekebılırım bılmıyorum kendıme ınancım kalmadı
tatlımmm evein çok şeker pembe pembe benim mor hastalığım var anlaşılan senın de pembe,cok tatlı olmuş evin yaa
bende heyecanlandım şimdi,haftasonu babam oturma odamızı boyadı bugunde yatak odamızı boyayacak,inş haftaya bizde esyaları eve getırttırebılırız,
bu arada ne oldu bılıyomusunuz düğüne 25 gün kala koltuk takımı aldıgımız yer ,aldıgımız yemek odasını ıptal ettık dıye 2250 yı 2500 yaptı bende sınır oldum aldırmadım nısanlıma,dün de ipek mobilyaya gidecektik köşenin reng,n, blirlemek için tabi gec kaldıgımız için oda yetişmezmiş yanı anlayacagınız su ana hem koltuk hem köşe takımım yok olmuş durumda acilen almaız lazım mecbur gıdıp o paraya alıcaz gezip araştırmak içinn zamanımız kalmadı
aslında ortada barız bı sorun yok cnm. cıkan herhangı bı problemde yok. ama bn artık tasıyamıyorum bazı seylerı
nısanlıma kızdıgım tek konu bazı olaylarda tam analamıyla tavrını koyamaması baska hıc bısı yk
bn yıprandım o yuzden her sey fazla gelıyo artık
yemekteyim kızlar
utu sormustu sanırım bırı ben phılıps azur serısınden aldım hatta acıp denedım harıka cok hosuma gıttı tavsıye edebılırım. modelı 4860 mıs sımdı buldum resmı su
Eki Görüntüle 416512
tatlım cözülmeyen hiçbirşey yoktur sıkma o tatlı canını kendini üzüpte hasta etme sakın bizler varız bak burda hep senin yanındayız.
sen hiç kafanı bulandırma bir kaç gün birşey düşünmemeye çalış. olaylar kafada ne kadar büyürse o kadar çözülmez oluyor çünkü. bazen olayları ister istemez büyütüyoruz ama senin güzelce dinlenmen gerek her şey üstüsüste geldiği için kaldırmadın demekki.
yazık değil mi bünyene bak iyice psikolojin bozulmuş.
selem şekerler umarım herkes iyidir
ben bu düğün stresini atlatamıyorum bu aralar zor günler geçiriyiyorum
forever1212 gelinliğin çok güzel tatlım mutlulukla giy canım kına süslerinede bittim tatlım
sagol tatlım. evlılık zormus yanlızlık daha da zor
aslında ayrılmak yada barısmak cocuk oyuncagı degıl farkındayım. ama ileriye donuk korkularım arttıkca mantıgım ve duygularım celısıp bana oyun oynuyorlar ne yapacagıma nasıl hareket edecegıme karar veremedım daha.
Canım çok teşekkür ederim
Kına malzemelerinide hepsini gg dan aldım
Canım günler yaklaştıkça stres olmamak elde değil
ama arkasından geelcek güzel günleri düşün tatlım
Bu arada bindallımı diktiriyorum
bilge moda evinde Çankaya da
İçinin elbisesi sarı nişanlım sarı olsun dedi öyle yaptık
okumuştum tatlım bindallını diktirdiğini mutlulukla giy tatlım hepsini malzemerinde çok çok güzel
arkası güzel olcakmı o günlerin emin değilim artık zor günler geçiriyorum gerçekten artık ailemede söyledim onlarda biliyor aramızdaki durumları oturup konuşulacak bi bakalım sonuç ne olucak
gelinlik provam vardı bugün iptal ettim kendimi hazır hissetmiyorum gelinliği giymeye zaten hiç içim ısınamadı daha
canım benim şuan iyi yada kötü hiçbir karar verme düşünmemeye çalış toparlan artıları eksileri düşün bende birkaç hafta önce senle aynı durumdaydım bariz bir sorun yoktu ama öyle dolmuştumki bu durumu haketmediğimi düşünyordum korkular sarmıştı ama yemek emeksiz olmaz hepimiz yıpranıyoruz yoruluyoruz zor geliyor ama ilerde mutlu olacağımıza inandığımızda vız geliyor hepsi ...dediğin doğru evlilik zor yalnızlık daha zor benim evlilik korkularımın yanında korkularımı paylaşacağım kimseyi bulamadığımdan dolup taşmıştım o yalnızlık hissini bilirim ama aldım nişanlımı karşıma içimsden ne geçiyorsa sırayla söyledim hatta ayrılma düşüncesinin kafamdan çok sık geçtiğini bile ağır geldiğini meğer benim o durumumun farkında bile değilmiş kendi kendime gelin güvey olmuşum erkekler gerçekten bizden çok farklı düşünüyor al karşına bir bir bir söyle istişare et bir kaç gün sonra ama şuan sinir sistemin iyi değil tamam mı tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?