2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet tatlım o ve yaptıkları artık yeter dedirtti bana sinir krizleri geçiriyorum yaa o kadın yüzünden ağlamıcam diyip diyip kendimden çevremdekilerden çıkarıyorum hıncımı yediremiyorum atlatamıyorum olanları gerginim mutsuzum sinirliyim

aynı biz her defasında anlatırım anlatırım haklısın der sonra aynı tas aynı hamam ben artık yolumu çizdim baktım çok mutsuz oluyorum bende herkesi olduğu gibi kabul ediyorum :) nişanlımı kayınbabamı kayınvalidemi ben belli yaşa gelmiş insanları değiştiremem mutlu olmak istiyorsam kendi kişiliğimide kaybetmeden insanları olduğu gibi kabullenip saygı duymam geektiğine inanıyorum hep karşıdan bekliyoruz nedense hp karşı anlayışsız oluyor umursamaz ama bizde baskı yaptıkça değiştiremeyiz aksine damarlarına basılır olduğu gibi kabul ettiğini gösterirsen onun huyuna gide gide birşeyleri ancak çözebilirsin erkekler çocuk gibidir çocuğa sinirli kızarak birşey dedinmi pisliğine yapar ama canım cicim diye istedinmi kedi gibi olurlar taktik değişikliği yapmak lazım arada çok tartışmada ilişşkiyi yıpratıp çıkmaza sokar üzerine gitme

ya sorma o bende de var,artık güzel birşey görünce dayanamıyorum ''benim evim de güzel olsuuuun,bunu alayım''diyorum.dekoreko mu demiştin?üye değilim ama bakim bi ara,belki alırım,alsam da zaten nişanlımın adresini yazıyorum oraya gidiyo,ne uğraşıcam burdan götürmeklekız evinin çeyizle dolması lazım ama bizim aldıklarımız hep onların evinde napim mecburenbu arada bu klozet tk.ları normalde dışarda ne kadar? bi de hasır çamaşır sepetleri ne kadar? bilen varsa yazabilir mi kızlar,kazıklanmak istemiyorum,uygunsa ben de alıp nişanlımın evine yollayayım,aklıma girdin kız chnhn

çiğdem geçmiş olsun,bariz sorun yok diyorsun..annen olmadan evlenmek zordur tabi,o da seni boşluğa itmiştir belki ama şunu unutma evlilik yaklaştıkça şeytan vesvese verirmiş çiftlerin aklına kötü kötü şeyler sokup onları ayırmak için,çünkü biz helalinden ve hayırlı bir şekilde yuva kurmaya çalışıyoruz,o ise bizi harama yaklaştırmaya..sakinleş,düşün,kafanı boşaltacak birşeyler bul.hepmiz zaman zaman geriliyoruz,içimizde en hevesli sendin yapma böyle..

Valla canım ne diyeceğimi bilemiyorum
Ama kayınvaliden yüzünden mutluluğunu bozma derim
Keşke nişanlın yanında olabilse belki bi nebze olsa da sinirin geçerdi

Canım istikbal de ben güzel modeller gördüm, inci modelleri var görsel ve şık ama biraz pahalı, (600 lira)

Diana modelleri var benım tarzım değil pek ama şık ve talep gören modellermiş(gelin kreasyonu olarak hazırlanmış) (450 lira)

Yine hem şık hem de işçilik olarak daha uygun olanlar var, greata serisi (250 lira)

İnşallah istediğin gibi bir model bulursun canım

Valla canım ne diyeceğimi bilemiyorum
Ama kayınvaliden yüzünden mutluluğunu bozma derim
Keşke nişanlın yanında olabilse belki bi nebze olsa da sinirin geçerdi

ahh canım keşke o kadar kolay olsa takmamak her şeyin içinde maalesef
nişanlım geldi pazar akşamı buralarda ama yorgunmuş dinlencekmiş
desteğin için tşk ederim canım.. kuaför randevum var ordan kına gecemde yemek vericeğimiz şirketle görüşmem var herkesi iyi günler görüşürüz bi kaç saate

canım benim ki bundan çok önceden alınmıştı, çok ahım şahım değil ama beni idare eder herhalde fikir olsun ARZUM"NOVA" PEMBE

Eki Görüntüle 416435

Arzum un ürünlerini severım, olur mu öyle şeyk çok güzel duruyor güle güle kullan

Philips azur serisini bir arkadaş daha onermıştı aklıma yattı bir araştırayım kararımı verıcem sağol canım

Kızlar benim ütümde bu annemede almıştık biz çok memnunuz

Buhar kazanlılara baktımda baktıklarım nerdeyse beyaz eşya fiyatınaydı kaça aldın canım?

benim ütümde bu kızlarr

modeli Ultimate Autoclean 500 kızlar

Tefal ve Phılıps en çok tercıh edılenler anladığım kadarıyla :)

teşekkürler kızlaar

philips azur serisi tefaldende daha iyidir canım herkesten duyduğum bu ben tefalde kullandım philips te philipstn daha memnun kaldım

yahu amma yazmışınız haaa...işte yoğun okuyamadım çoğunu...
çiğdem çok zor dönemlerden geçiyoruz Allah bizim yardımcımı olsun.ben şunu anladımki herşeyi ailen bilmeli...
sehker canım gelinlik içine sinmedi ise birkez daha konuş nişanlınla eminim o seni anlayacaktır offf bu sorunlar bizi öldürecek yani
good-heart evin harika pembiş pembiş...çok beğendim zaten albümede yorumumu yaptım..
Tuğçem be daha iyiyim beni merak etme..arıcam seni akşam üzeri çok seviyorum ben seni sağol...

ben geldim kızlar geçmişi okuyup geliyorum

Hoşgeldin Prensesiiimmmmmmm

Kolay gelsin canım
Umarım hayırlısı olur herşeyin

Canım 600 Tl almıştım

Oyy oyyy kuzum benimmm
Kıyammam ben sana iyi olmasa çok sevindiimmmm
Çok seviyorum seni tatlımmmmm

sanırım bnm acımdan en zor olanda bu tatlım. ne dertlesıcek ne bısı danısabılıcek bırı yok yanımda. bnde böle olunca kayınvalıdeme sarılmıstım her seyı ona danısırıdım kız tarafının yapıcaklarını bıle ama dertlesme kısmına gelınce gordum kı bı canavara donustu. kendınden kac yas kucuk bırıyle bırdıgın mahalle agız dalasına gırmeye kalktı. canım sıkıldı ıyıce.

aslında asıl sorun ne bılıyo musunuz bn gorumcem ve eltımle aynı apartmanda oturucam 2 sokak arkada kayınvalıdem oturcak. gorumcem herseye burnunu sokan bırı ondan da gectım kayınvalıdem ve kayınpederım dıger cocukları 35 yasına gelmıs hala onları dınlesın ılla herseyı ona danıssın onlar ne derse onu yapsın her gece ona gelıp yemek yesın falan fılan ıstıyo. yanı ılla herkezı yonetmek ıstıyorlar. bı yere gıdıp gelıyoruz ılla laf sokarak nereye gıttıgımızı ogrenmeye calısıyorlar falan sımdıden bana evın anahtarını alırım yedek, her gece gelın bende yıyın yemek yapma hıc , arabayla cok gezıonuz evlenınce barı gezmeyın vs vs seyler soyluyo bn bana karısılmasından hoslanmam o ınsanlarıda degıstıremem nısanlımda aılesıne cok ters bısı söleyemez. öle olunca huzursuzluklar cıkıcak. mesela anahtar vermıcem yıllarca lafını yapıcaklar bılıyorum. nısanlımı sevıyorum ama bu huzursuzluklar ıcınde ne kadr mutlu olabılırım onu bılmıyorum yada ne kadar basa cıkabılırım problemlerle. bende ıstıyorum kı nısanlım tam anlamıyla tavrını koysun oda bunu yapamıyo ıste bn o yuzden onunla evlenmekten tam analamıyla emın olamıyorum.

selem şekerler umarım herkes iyidir
ben bu düğün stresini atlatamıyorum bu aralar zor günler geçiriyiyorum

hoşgeldin canım. içine çok sinmediyse değişiklik yapsaydın keşke, ama biz çok beğenmiştik bence seninde içine sindi aslında da sorunlar olduğu için bir türlü ısınamadın. öyle birakma kendini

Kızlar benim ütümde bu annemede almıştık biz çok memnunuz

benim ütümde bu kızlarr

modeli Ultimate Autoclean 500 kızlar

güle güle kullanın kızlar.

klozet takıları 30 dan başlıyor 70 e kadar var bildiğim kadarıyla, hasır sepetleri hiç araştırmadım canım. kendi aklıma ve senin aklına girdim

ben geldim kızlar geçmişi okuyup geliyorum

kısss nerdesin sen bakım, bakıom bakıom yoksun yoğunmuydun canım?

Arzum un ürünlerini severım, olur mu öyle şeyk çok güzel duruyor güle güle kullan

sağol canım

Kızlar klozet takımlarında indirim oluyor
Ben özdilekden günlük aldım 1 tane indrim vardı 20 Tl aldım

Birde allianzdan aldım onu yanlış olmasın 200-300 arası birşeye aldım
Ama allianzdan aldığımı hergün kullanmam çok özel fransız güpürlü üstüne basamam yahu :):):)

Bir sorun vardı halletim geldim tatlım...ama aklım sizlerdeydi...çok konuşmuşunuz gevezeler sizi

philips azur serisi tefaldende daha iyidir canım herkesten duyduğum bu ben tefalde kullandım philips te philipstn daha memnun kaldım

bende cok kısıden phılıps azur un tefalden ıyı oldugunu duydum. tabı tefalde ıyı ama bana alırken sunu gosterdıler ıkısının taban kalınlıgı arasında cok buyuk fark var. phılıps daha ınce ve daha ıyı bı utuleme saglıomus onu gosterdıler anlattılar ama cok kendımı vermemısım demekkı sımdı hatırlamıom. :))) aa ınce olunca ıyıymıs öle dedıler ıste bn bılmıom :):):):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…