- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.701
Canım yaa bak herkesin problemelri var inan problemsiz kimse yok
Ama için sinmediyse o gelinliğe neden kayınvalide hanım istiyor diye alıyorsun ki??
Beğenmedim de geç,önemli olan senin beğenmen tatlım
Tek problem kayınvaliden mi?
tatlım zaten konustuk bende onu bılıyorum oda benı bılıyor aslında cok kez de konustuk. her seferınde tamm dıyoruz ama degısen bısı olmuyo herkes kendı gururu kendı ınadında. dun aksam ona da dedım senın aılen bnm aılem derken aslında bız bı aıle olmaya calıstıgımızı unuttuk.
kac kez oldu böle tmm son oturup konusalım dıyoruz sozler verıyoruz dewam edıyoruz ama degısen bısı olmuyo o yuzden cıkmaz bı sokaktayım sankı ne yapıcagımı bılmıyorum
kızzz çok ciciler o takımlar. bi takım alıcam galiba ben
üstüme alınmıom kıss olur mu öle şey herkes kendine göre hareket eder sonuçta. benimde uzak olsaydı bende almazdım bu kadar. yoksa nasıl taşıncak dediğin gibi, senin durumlar farklı.
ama kendimi hala tutamıomgüzel şeyler görünce bizim olsun evimizin olsun istiyorum hep
kızlar merhaba bı kac gun gıremedım sabahtan berı yazdıklarınızı okuyorum.
ben bu aralar cok kotuyum hıc heyecanım telasım kalmadı cok severek yaptıgım hobılerımı bıle sınırlenıp bır kenara attım.
tv mızı aldık ona bıle hıc sevınmedım hıc bısı hıssetmedım.
hanı sıze ıyıce dengem bozuldu dıyodum ya pazar gunu sınır krızı gecırdım doktora gıttık. sakınlestırıcı falan yaptı
sımdı antıdepresan kullanmaya basladım.
gelınlıkmıs evmıs evlılıkmıs hıc bı hayalım hevesım yok artık. dun geceden berı ılıskımı de bıtırmeyı dusunuyorum. sonra gelecek ıcın kurdugum hayallerımı dusunuyorum içim acıyo..
tugcecım gelınlıgın cok gusel olmus prenses gıb gorunuyosun
kalplerarası ve lıberte ıkınızın mobılyalarıda bırbırınden gusel. mutlu mesut oturmayı nasıp etsın rabbım.
daha yazıcaklarım vardı ama kafam cok dolu unuttum bı cogu seyı
evet tatlım o ve yaptıkları artık yeter dedirtti bana sinir krizleri geçiriyorum yaa o kadın yüzünden ağlamıcam diyip diyip kendimden çevremdekilerden çıkarıyorum hıncımı yediremiyorum atlatamıyorum olanları gerginim mutsuzum sinirliyim
kızlar günlük kullanmaya English home'dan patcwork yatak örtüleri var bayılıyorum onlardan alıcam,hem çok sade,hem ferah renklerde.ama annemler ya da kayınvalidemler gelince sermek için daha şık bişey arıyorum,yatak örtüsüne dünyanın parasının verilmesine karşıyım keesinlikle,bana kalsa onu da almam çalışıyorum uğraşamam da işte evin tek kızıyım,uzağa gelin gidiyorum nasipse,annem gelip kaldığında bi tanecik kzım var ama eşyalarına bak sönük olmuş demesin istiyorum,sırf annemin gönlü kırılmasın diye,hani sanki onlar bana aldırmamış gibi düşünmesin işte anne yüreği,ondan şık bişey alayım ama çok da uçuk fiyat olmasın istiyorum var mı önerebileceğiniz bi marka model?
Valla canım ne diyeceğimi bilemiyorum
Ama kayınvaliden yüzünden mutluluğunu bozma derim
Keşke nişanlın yanında olabilse belki bi nebze olsa da sinirin geçerdi
canım benim ki bundan çok önceden alınmıştı, çok ahım şahım değil ama beni idare eder herhaldefikir olsun ARZUM"NOVA" PEMBE
Eki Görüntüle 416435
utu sormustu sanırım bırı ben phılıps azur serısınden aldım hatta acıp denedım harıka cok hosuma gıttı tavsıye edebılırım. modelı 4860 mıs sımdı buldum resmı su
Eki Görüntüle 416512
Kızlar benim ütümde bu annemede almıştık biz çok memnunuz
benim ütümde bu kızlarr
modeli Ultimate Autoclean 500 kızlar
Arzum un ürünlerini severım, olur mu öyle şeyk çok güzel duruyor güle güle kullan
Philips azur serisini bir arkadaş daha onermıştı aklıma yattı bir araştırayım kararımı verıcem sağol canım
Buhar kazanlılara baktımda baktıklarım nerdeyse beyaz eşya fiyatınaydıkaça aldın canım?
Tefal ve Phılıps en çok tercıh edılenler anladığım kadarıyla :)
teşekkürler kızlaar
ben geldim kızlargeçmişi okuyup geliyorum
Kolay gelsin canımahh canım keşke o kadar kolay olsa takmamak her şeyin içinde maalesef
nişanlım geldi pazar akşamı buralarda ama yorgunmuş dinlencekmiş
desteğin için tşk ederim canım.. kuaför randevum var ordan kına gecemde yemek vericeğimiz şirketle görüşmem var herkesi iyi günler görüşürüz bi kaç saate
Canım 600 Tl almıştımArzum un ürünlerini severım, olur mu öyle şeyk çok güzel duruyor güle güle kullan
Philips azur serisini bir arkadaş daha onermıştı aklıma yattı bir araştırayım kararımı verıcem sağol canım
Buhar kazanlılara baktımda baktıklarım nerdeyse beyaz eşya fiyatınaydıkaça aldın canım?
Tefal ve Phılıps en çok tercıh edılenler anladığım kadarıyla :)
teşekkürler kızlaar
yahu amma yazmışınız haaa...işte yoğun okuyamadım çoğunu...
çiğdem çok zor dönemlerden geçiyoruz Allah bizim yardımcımı olsun.ben şunu anladımki herşeyi ailen bilmeli...
sehker canım gelinlik içine sinmedi ise birkez daha konuş nişanlınla eminim o seni anlayacaktırofff bu sorunlar bizi öldürecek yani
good-heart evin harika pembiş pembiş...çok beğendim zaten albümede yorumumu yaptım..
Tuğçem be daha iyiyim beni merak etme..arıcam seni akşam üzeriçok seviyorum ben seni sağol...
ya sorma o bende de var,artık güzel birşey görünce dayanamıyorum ''benim evim de güzel olsuuuun,bunu alayım''diyorum.dekoreko mu demiştin?üye değilim ama bakim bi ara,belki alırım,alsam da zaten nişanlımın adresini yazıyorum oraya gidiyo,ne uğraşıcam burdan götürmeklekız evinin çeyizle dolması lazım ama bizim aldıklarımız hep onların evinde napim mecburen bu arada bu klozet tk.ları normalde dışarda ne kadar? bi de hasır çamaşır sepetleri ne kadar? bilen varsa yazabilir mi kızlar,kazıklanmak istemiyorum,uygunsa ben de alıp nişanlımın evine yollayayım,aklıma girdin kız chnhn
çiğdem geçmiş olsun,bariz sorun yok diyorsun..annen olmadan evlenmek zordur tabi,o da seni boşluğa itmiştir belki ama şunu unutma evlilik yaklaştıkça şeytan vesvese verirmiş çiftlerin aklına kötü kötü şeyler sokup onları ayırmak için,çünkü biz helalinden ve hayırlı bir şekilde yuva kurmaya çalışıyoruz,o ise bizi harama yaklaştırmaya..sakinleş,düşün,kafanı boşaltacak birşeyler bul.hepmiz zaman zaman geriliyoruz,içimizde en hevesli sendin yapma böyle..
selem şekerler umarım herkes iyidir
ben bu düğün stresini atlatamıyorum bu aralar zor günler geçiriyiyorum
arkası güzel olcakmı o günlerin emin değilim artık zor günler geçiriyorum gerçekten artık ailemede söyledim onlarda biliyor aramızdaki durumları oturup konuşulacak bi bakalım sonuç ne olucak
gelinlik provam vardı bugün iptal ettim kendimi hazır hissetmiyorum gelinliği giymeye zaten hiç içim ısınamadı daha
Kızlar benim ütümde bu annemede almıştık biz çok memnunuz
benim ütümde bu kızlarr
modeli Ultimate Autoclean 500 kızlar
ya sorma o bende de var,artık güzel birşey görünce dayanamıyorum ''benim evim de güzel olsuuuun,bunu alayım''diyorum.dekoreko mu demiştin?üye değilim ama bakim bi ara,belki alırım,alsam da zaten nişanlımın adresini yazıyorum oraya gidiyo,ne uğraşıcam burdan götürmeklekız evinin çeyizle dolması lazım ama bizim aldıklarımız hep onların evinde napim mecburen bu arada bu klozet tk.ları normalde dışarda ne kadar? bi de hasır çamaşır sepetleri ne kadar? bilen varsa yazabilir mi kızlar,kazıklanmak istemiyorum,uygunsa ben de alıp nişanlımın evine yollayayım,aklıma girdin kız chnhn
ben geldim kızlargeçmişi okuyup geliyorum
Arzum un ürünlerini severım, olur mu öyle şeyk çok güzel duruyor güle güle kullan
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297 [/
tuğçeee.... çok güzel bir gelin olmuşsun canım...prensesler gibisinnn...
goodheart... canım evin şahane.....kocişinle çokk mutlu... çokk tatlı günler geçir evinde inşallah...
hoşgeldin canım. içine çok sinmediyse değişiklik yapsaydın keşke, ama biz çok beğenmiştik bence seninde içine sindi aslında da sorunlar olduğu için bir türlü ısınamadın. öyle birakma kendini
güle güle kullanın kızlar.
klozet takıları 30 dan başlıyor 70 e kadar var bildiğim kadarıyla, hasır sepetleri hiç araştırmadım canım. kendi aklıma ve senin aklına girdim
kısss nerdesin sen bakım, bakıom bakıom yoksun yoğunmuydun canım?
sağol canım
philips azur serisi tefaldende daha iyidir canım herkesten duyduğum bu ben tefalde kullandım philips te philipstn daha memnun kaldım
tuğçeee.... çok güzel bir gelin olmuşsun canım...prensesler gibisinnn...
goodheart... canım evin şahane.....kocişinle çokk mutlu... çokk tatlı günler geçir evinde inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?