2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım sen ne kadarlık düşünüyosun:44: ben elarttan 500 600 tl arasında aldım elart ürünleri güzeller hem istediğin gibi fırfırlıda bulabilirisin tatlım

sende öpüldün canım

Tamam bakalım aklımda bulunsun :44::44::44:
Buda çok sade günlük güzel olur

sanki birazcık işli gibi duyuyor bende beğendim.

hımm ben görmedim kuzummmmm
senin için tekrardan ekliyorum

aaa bunlarda şıkmış bak

Bende bunu çok beğendim benimde böyle bir şeye ihtiyacım var

benim baktığım sitede aynen böyle yazıyor
6 Taksit (%8 KDV Dahil):173,47 TL
12 x 14,46 TL'den başlayan taksitlerle
Tek Çekim / Havale / Kapıda Nakit / iPara İndirim163,06 TL

canım bu yatak odam benim...diğer odalarım renkli zaten o yüzden yatak odasında gri yatak örtüsü istiyorum :)
Eki Görüntüle 416759

Ben çıkıyorum kızlar...öpüldünüz

nereye yaf daha karpuz keseceydik

güle güle canım, kendine iyi bak

Ya yarım saat kaytarıyorum sayfalar birikiyor, sayfalarca rapor yaparken bile bu kadar yorulmuyor gözlerım

idafe süper kıss nerden buluon benzetmeleri böyle

vooovvv umarım canım ruhumuz genç kalır

süper yaaa inşş hepimiz öyle oluruzz

Wooowwww harikasın kuzum yaaaa...inş böyle oluruz

bu da süpermiş

Vallahi kızlar ben bilmem bundan yıllar sonrada taktıklerınızle burda yaşlı değil olgun kalmak istiyorum been

Müzeyyen Senar teyzemız ne demiş Şarap mahsende yıllanır

güzelmiş canım örtü

canımmmmm hoşgeldinnnn ben senden önce geldimm dedim gelen ilk gelin benimm

yaşasın trianka geldi, hoşgeldin canım
çok mutlusun öyle anladım
bir yastıkta kocayın inşallah

kıslar aramıza iki evli var ona göre

Annnuuuvvvv kimler gelmiş hoşgeldinnnn

anaaaaaamm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnasılmış evlilik?kınan,düğünün,balayın nasıl geçti anlat hemeeeeeeeen,bi de balayına nereye gittiniz?

hoş geldinnnnnnnnn çıtır gelin....anlat bakalım nasıl geçti.....

hoşgeldin yeni başladığın hayatta sana bol bol mutluluklar diliyorum

Canlarım yaaa vallaaaa özledim sizleri... sizlerle herşeyi paylaşmayı.....

Rabbime şükürler olsun, alnımın akıyla davullu zurnalı gelin olmayı nasip etti bana..

kızlar herşey çok çok güzel oldu... kınam, düğünüm, hatta kız alma bile dillere destan oldu :)

balayında Belek'teydik. Şansımıza hava muhteşemdi kapkara olduk geldi :)

Tabii asıl hayat benim için dün başladı çünkü, eve gittiğimde ANNEM YOKTU "Hadi çabuk elini yüzünü yıka da çorbanı soğutma" sesi çınlamadı evimin duvarlarında :2:
banyoya giderken babişko naber yaaa? diyesim geldi ama babam da yoktu ki TV karşısında....

öyle yada böyle kızlar artık evimin kadınıyım, sorumluluklarım var ( işten gelen kocaya yemek hazırlamak, yarın giyeceği gömleği ütülemek, evi derleyip toplamak vs... gibi )

düğün günü ne bir telaş ne bir heyecan yaptım kızlar, gayet sakindim... çokta iyi oldu

En çok endişelendiğim evden çıkarken ki durumumdu,
onda da babamın şekeri düşmüş galiba ( üzüntüden sanırım ) dayım kuşağımı bağladı... evden çıkarken ne annemi ne babamı gördüm... sadece babamı, diğer odada kenar köşe de gidişime izlerken farkettim. . . gözgöze geldik.... Hoşçakal baba.... Diyebildim.... okadar.....

hayatımın en zor , en anlatılmaz, en ifadesiz "AN"ıydı....

benden bu kadar kızlar,

** yazarken gözlerim doldu valla yaaa halbu ki ne kadar neşeli giriş yapmıştımmmm ...

Lokumdan tatlı gelinler şimdi sizlere birşey soracağım, daha önce kısa bir lafı geçmişti ama ben hala emın olamadım,

Evleneceğimizden hepimiz korunma yontemlerı uzerıne fıkır edınmış ıstatıstık yapmışızdır,

Ben hap içmeye karşıyım, ama 2 3 yıl çocuk dogurmakta ıstemıyorum, eşimin yanı mustakbel eşimin korunmasına da ne kadar güvenebılırım tartamıyorum, fikriniz ne sizler ne dusunuyorsunuz?

Ne güzel ifade etmişsin canım...

Allah bir ömür mutlu etsıni yuvandan huzur eksık olmasın inşallah

Çıkan pürüzler unutkanlıklar oldu mu hani şuna dıkkat edın şunu atlamayın dedıgın o telaşlı ıkı gün için tatlım?

canım senin yazarken doldu... ben okurken koptum burda ya......sanırım en acısı yemeği hazırlayıp biizi bekleyen annelerimizin olmaması olacak...öhö öhö ağalamak istiyorummmmmmm.....

heyooooooo.... kızlaaarrrrr...
10 günlük taze taze yeni geliiinnnnnn olaraktaaannn
ben geldüüüümmmmm :)))

hoşgeldin canım allah ömür boyu yuvandan huzur mutluluğu eksik etmesin...çok duygusal anlar evet hadi yine iyisin sen atlattın

benim bile okurken gözlerim yaşlandı

çok zor ama bir o kadar da çok büyük mutluluk yuva kurmak. Allahım hepimize mutlu yuvalar nasip etsin

heyooooooo.... kızlaaarrrrr...
10 günlük taze taze yeni geliiinnnnnn olaraktaaannn
ben geldüüüümmmmm :)))
Hoşgeldin canım
Yeni hayatında mutluluklar diliyorum sana...
Anne babalardan ayrılınıyor ama yeni güzel bi hayata başlanıyor nolur kendini yıpratma...
Ben böyle bakıyorum olaya teselli bulmak için

Hayır tatlım..gelin yatak örtüsü olarak alıcam..

Canım ben de arıyorum yatak örtüsü ama gerek var mı yok mu hiç bilmiorum ki:44:

toz torbasız istiyorum. Daha hijyenik oluyordur.
Ben de torbasız aldım canım ama biraz tuzlu bi marka dyson....Tavsiye eden çok fazla...

Bu konuda çok kararsızım canım..
Hap içmeye ben de karşıyım ama işte mecburen kullanıcaz

Son düzenleme:

canım benim çok güzel anlatmışsın duygularını rabbim inşş yardımcımız olur artık bizim bir yuvamız var büyük bir sorumluluğumuz var allah yar ve yardımcımız olsun

bende o konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim

aynen benide duygulandırdın tekrar tekrar mutluluklar

Amin, Çok sağolun kızlar....
darısı size artık :)))

kuaförle ilgili çok büyük büyük sorunlar yaşadık maalesef ki... kına günü kuaför hiç güzel saç makyaj yapamadı
bize söyledi rakamdan daha fazlasını istedi falan falan...
düğün için gitmedim oraya, apar topar güvenebileceğim ve fiyatına artık bakmayacağım bi kuaför buldum.. .
saçım ve makyajım muhteşem oldu :)

buna dikkat edin derim kızlar,

ayrıca eğer akşam benim gibi düğününüz olacaksa ve siz dış çekim yaptıracaksanız saçlarınızı açık bukle bukle yaptırmayın :))))

arada aklıma geldikçe yazarım hatunlar

Kopardın beni yaa nasıl yazmışsın hiç birşey diyemiyrum..

amin inşallahh
bende sürekli gittiğim kuaförle anlaştım bu tip sorunlarla karşılaşmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…