2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
teşekkür ederim kızlar....

şimdi beni aldımı bi yemek telaşı..
benki evde kepçeyi tencereye değdirmiş insan değildim

dünkü menüm: biraz daha su ve tuza ihtiyacı olan bulgur pilavı ve çıtır pane harçlı tavuktu... tabii bide salataa :))))

ama bugün ne yapcam bilmiyorum...

ahhh! ne beter bişeymiş bu yemek olayı...
derlerdi de inanmazdı yahuuuu :))))

canım bizimkiler yakın zaten oradan gelecekler almaya beni direk salona geçicez zaten. daha uzak mesafede olanlar için nasıl olur bilmiyorum ama bence istanbulda yakını varsa halan teyzen v.s. onlardan rica et. onların evinden alsınlar seni, şimdi kendi evinden çıkıp kendi evine gelmen biraz garip olur

davul zurna olması gerekmez bence, ben çaldırmayacağım

prova yaptırıcakmısın canım

hiç bilmiyorum ya prova olayını düşünmedimyaptırmam gerekir mi ki yaaa

Canım ya tek derdin yemek yapmak olsun :)))
O kadar zevkli bi olay ki yemek yapmak bi yerden sonra kendini aşıyosun bunu ben mi yaptım diyosunn
Tadına varınca anlayacaksın
Ben erken öğrendim yemek yapmayı ve şimdi misafir ağırlayabilecek derecede yapıyorum...
Burdan bizlere sorarsın yardımcı oluruz güzel kolay tariflerle
Kocana yemek yapmak da ne değişik bişeydir kimbilir

vuuuuuuuuuuu süper olmuşsunnnnnnnnnnnnnn

Canım çok güzel görünüyorsun yaa aynı reklam çekimlerindekiler gibi maşallah çok güzel olmuşsun

Çok profesyonel görünüyor çekimi kime yaptırdınız

trianka maşallah canım bu ne güzellik Allah nazarlardan saklasın
diğer resimlerini eklersen bence profiline albüm olarak ekle,silmesi daha kolay oluyor.

Son düzenleme:

yani ilk gideceğin bir kuaförsen olabilir diye düşündüm ben

kolay gelsin,birçok kişiden duyuyorum evlenmeden önce yumurta kırmışlığım yoktu diyorlar ama evlilik birkaç ayda insanı prf. aşçı kıvamına getiriyor,Allah yardım eder canım merak etme..ya bu arada senin altta evlilik çizelgen var ya,sen hep 3 gün 5 gün kaldı diyip duruyodun da ççizelgen 11 ay 3 haftaya takılmış kalmış,bi yanlışlık olduğu belli de ne biliyim düzelt şunu artık,good-heart ne güzel yazmış,çok beğendim onu

canım ist.da hiç akrabam yok hiç. 1 tane var aslında ama avrupa yakasına gelin giden çook uzaktan bi akraba.ona da gidilmez hem de trafik çekilmez.ben de evden çıkıp eve dönmek istemiyorum ama napim ya,memlekete gelinliği götürmek lazım,uçakta telef olucak,kınada giymem icap eder kirlenicek,sonra ertesi gün gelin almada giy yine..ist.da kuru temizlemeye veririm vermesine de gelinlkçiler özel bişi mi ne yapıyormuş,tülleri kabartıyormuş filan,bi daha kadına da götürmek istemiyorum ya git gel git gel zaten yakın değil,kendim götüremem yolları hayatta çıkaramam nişanlım da garibim geç saate kadar çalışıyor..annem babam da hiçbişi demiyor,ama o gün geldiğinde de keşke şöyle yapsaydın filan derler diye düşünüyorum ben de napsam..
bu arada evet prova güzel olurdu ama her kuaför yapmıyor malesef.çok yere sordum hep ukala ukala biz kendimize güveniyoruz provaya gerek yok dediler,ayol senin kendine güvenin değil söz konusu olan,ben göreyim ki ben sana güveneyim dimi ama..

Canım çok güzel görünüyorsun yaa aynı reklam çekimlerindekiler gibi maşallah çok güzel olmuşsun

Çok profesyonel görünüyor çekimi kime yaptırdınız

başınız saolsun canım allah rahmet eylesin

tatlımmmm harikasınnnnn muhteşem olmuşsun

vuuuuuuuuuuu süper olmuşsunnnnnnnnnnnnnn

canımcımm, fotograf çekimimi kuzenim yaptı profesyonel fotografçı kendisi bir ortağıyla stüdyosu var
ortalama 450 adet fotograf çekmişşşş :)

sadece bunu facebookta paylaşmış ordan kaydettim pc ye :)
bu hafta alırım muhtemelen resimlerin tamamını....

40 adet tab edilecek
2 adedi büyük boy tablo olacak
ve çekilen tüm resimler bi cd ye koyulacak ve bana verilecek...

bana özel fiyatla yaptı sağolsun...
çok araştırdım ama 1000 tl den aşağı bulamadım

bambaşka bir duyguuuuymuş evlilik...
hiç sevgili olmaya benzemiyoooo
evet dün akşam birlikte girdik mutfağa ben pilavı yaparken o tavukları yumurtaya buladı bana hazırladı kızartıyım diye, bide eli bi lezizzmiş anlatamam... hayatımda yediğim en güzel salatayı dün akşam yedim galibaaa :))))

aaaa! haklısın canım hiç farketmedim....

şimdi baktım da evliliğimizin 1 yılına 11 ay 3 hafta kalmış demek
becerebilirsem düzeltirim canım, teşekkür ederim

trianka maşallah canım bu ne güzellik Allah nazarlardan saklasın
diğer resimlerini eklersen bence profiline albüm olarak ekle,silmesi daha kolay oluyor.

evet evet doğru söylüyosun canım,
albüm yaparım ohh rahat rahat bakarsınız resimlereee :)

Nişanım evde oldu canım benim o yüzden evde kendim yaptım ama düğünde nasıl bi yer bulacam onun derdine düştümmm:26:

ay bakalım bulabilecez mi yaaa

canım başınız sağolsun ,Allah rahmet eylesin
sen oyna tabi de diğer büyüklerin oynamaması iyi olmuş

yani ilk gideceğin bir kuaförsen olabilir diye düşündüm ben

Evet canm kesinlikle prova şart..
Bi de elinde nasıl yaptıracağına dair bi model bi fikir olsun ki sonra kuaförün eline bakma:26:

en iyisi gideyim ben doğru söylüyorsunuz kızlar

hımm o zaman dediğin daha doğru olur burada akrabanız falan yoksa zor olur canım. gelinlikte baya hırpalanır aklıma fikir gelirse yazarım ben yine

şimdilik iyi akşamlar kızlarrrrr.....
yarın sabah kaldığımız yerden devam

iyi akşamlar canım

kızlar yarın akşama doğru girebilecem muhtemelen. izinliyim ve evde bir ton işim var çeyizler ütülenecek v.s.

Hepinize iyi akşamlar

KIZLAR BİR FIRSAT BULDUM

D'S Damat'ta Groupon İndirimi Başlıyor! Yeni Sezon Ürünlerinde %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL! Türkiye Çapındaki Tüm Mağazalarda ve Tüm Ürünlerde Geçerli!

Groupon şehir fırsatı sitesinde bilginize. ayrıntıları okuyun şekerler, işinize yarayabilir

kızlar yarın akşama doğru girebilecem muhtemelen. izinliyim ve evde bir ton işim var çeyizler ütülenecek v.s.

Hepinize iyi akşamlar

kolay gelsin canım,ne güzel:) benim baba evimde pek bişeyim yok çeyiz namına,yazmalar,havlular vs..bunları mı kast ediyorsun?benim de yapmam lazım bi ara o zaman ya.

iyi akşamlar

kolay gelsin canım,ne güzel:) benim baba evimde pek bişeyim yok çeyiz namına,yazmalar,havlular vs..bunları mı kast ediyorsun?benim de yapmam lazım bi ara o zaman ya.

iyi akşamlar

sağol canım benim:) evet onlardan bahsediyorum bir kısmı yıkandı ama diğer kısmı kalmıştı onları da yıkadık yarın ütüleme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…