- 2 Mayıs 2010
- 302
- 40
- 118
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.861
ya kızlar bişi sorucam,farklı şehre gelin gidenler nasıl çıkıca evden?şehirer yakınsa gelinlik giyilip çıkılıyo,yakın bi yerde değiştiriliyo filan falan bunları okudum hep forumdan ama benimki bayağı bi uzak,gelinliğimi memlekete kadar götürmak istemiyorum mahvolur ya,kabarıklığı filan söner kötü olur.zaten kınam kalabalık olmucak,sadece adet yerini bulsun diye yapıyorum,başkası gelinliğimi görecek diye kasmak da istemiyorum açıkçası..napsam? İSt.dan tutucağımız eve,gelin alma saatinde ailem hazır bulunsa,sanki beni ordan alıyorlarmış gibi alsalar(gerçi akşam yine oraya gelcem ya neyse) öyle olur mu?davul zurna çalınması gerekir mi?bunları düşünmemiştim ben daha önce,lütfen fikirlerinizi yazın,sizin oralarda nasıl oluyo bu iş?
prova yaptırıcakmısın canım
teşekkür ederim kızlar....
şimdi beni aldımı bi yemek telaşı..
benki evde kepçeyi tencereye değdirmiş insan değildim
dünkü menüm: biraz daha su ve tuza ihtiyacı olan bulgur pilavı ve çıtır pane harçlı tavuktu... tabii bide salataa :))))
ama bugün ne yapcam bilmiyorum...
ahhh! ne beter bişeymiş bu yemek olayı...
derlerdi de inanmazdı yahuuuu :))))
vuuuuuuuuuuu süper olmuşsunnnnnnnnnnnnnn
Canım çok güzel görünüyorsun yaa aynı reklam çekimlerindekiler gibi maşallah çok güzel olmuşsun
Çok profesyonel görünüyor çekimi kime yaptırdınız
canım bizimkiler yakın zaten oradan gelecekler almaya beni direk salona geçicez zaten. daha uzak mesafede olanlar için nasıl olur bilmiyorum ama bence istanbulda yakını varsa halan teyzen v.s. onlardan rica et. onların evinden alsınlar seni, şimdi kendi evinden çıkıp kendi evine gelmen biraz garip olur
davul zurna olması gerekmez bence, ben çaldırmayacağım
hiç bilmiyorum ya prova olayını düşünmedimyaptırmam gerekir mi ki yaaa
kolay gelsin,birçok kişiden duyuyorum evlenmeden önce yumurta kırmışlığım yoktu diyorlar ama evlilik birkaç ayda insanı prf. aşçı kıvamına getiriyor,Allah yardım eder canım merak etme..ya bu arada senin altta evlilik çizelgen var ya,sen hep 3 gün 5 gün kaldı diyip duruyodun da ççizelgen 11 ay 3 haftaya takılmış kalmış,bi yanlışlık olduğu belli de ne biliyim düzelt şunu artık,good-heart ne güzel yazmış,çok beğendim onuteşekkür ederim kızlar....
şimdi beni aldımı bi yemek telaşı..
benki evde kepçeyi tencereye değdirmiş insan değildim
dünkü menüm: biraz daha su ve tuza ihtiyacı olan bulgur pilavı ve çıtır pane harçlı tavuktu... tabii bide salataa :))))
ama bugün ne yapcam bilmiyorum...
ahhh! ne beter bişeymiş bu yemek olayı...
derlerdi de inanmazdı yahuuuu :))))
canım bizimkiler yakın zaten oradan gelecekler almaya beni direk salona geçicez zaten. daha uzak mesafede olanlar için nasıl olur bilmiyorum ama bence istanbulda yakını varsa halan teyzen v.s. onlardan rica et. onların evinden alsınlar seni, şimdi kendi evinden çıkıp kendi evine gelmen biraz garip olur
davul zurna olması gerekmez bence, ben çaldırmayacağım
hiç bilmiyorum ya prova olayını düşünmedimyaptırmam gerekir mi ki yaaa
Canım çok güzel görünüyorsun yaa aynı reklam çekimlerindekiler gibi maşallah çok güzel olmuşsun
Çok profesyonel görünüyor çekimi kime yaptırdınız
başınız saolsun canım allah rahmet eylesin
tatlımmmm harikasınnnnn muhteşem olmuşsun
vuuuuuuuuuuu süper olmuşsunnnnnnnnnnnnnn
wuhhuuuuuutrianka çok güzel hatunmuşsun,gelinliğin de çok hoş,çok yakışmış,bayıldım
ee evli hatunlar yemek işini napıyosunuz?akşamdan mı hazırlıyorsunuz iş çıkışı mı? kaçta yiyonuz yemeği? merak ettim dedikodu yapıp duruyoruz bu hatunlar hangi ara yemek pişiriyo diye
Canım ya tek derdin yemek yapmak olsun :)))
O kadar zevkli bi olay ki yemek yapmak bi yerden sonra kendini aşıyosun bunu ben mi yaptım diyosunn
Tadına varınca anlayacaksın
Ben erken öğrendim yemek yapmayı ve şimdi misafir ağırlayabilecek derecede yapıyorum...
Burdan bizlere sorarsın yardımcı oluruz güzel kolay tariflerle
Kocana yemek yapmak da ne değişik bişeydir kimbilir
kolay gelsin,birçok kişiden duyuyorum evlenmeden önce yumurta kırmışlığım yoktu diyorlar ama evlilik birkaç ayda insanı prf. aşçı kıvamına getiriyor,Allah yardım eder canım merak etme..ya bu arada senin altta evlilik çizelgen var ya,sen hep 3 gün 5 gün kaldı diyip duruyodun da ççizelgen 11 ay 3 haftaya takılmış kalmış,bi yanlışlık olduğu belli de ne biliyim düzelt şunu artık,good-heart ne güzel yazmış,çok beğendim onu
canım ist.da hiç akrabam yok hiç. 1 tane var aslında ama avrupa yakasına gelin giden çook uzaktan bi akraba.ona da gidilmez hem de trafik çekilmez.ben de evden çıkıp eve dönmek istemiyorum ama napim ya,memlekete gelinliği götürmek lazım,uçakta telef olucak,kınada giymem icap eder kirlenicek,sonra ertesi gün gelin almada giy yine..ist.da kuru temizlemeye veririm vermesine de gelinlkçiler özel bişi mi ne yapıyormuş,tülleri kabartıyormuş filan,bi daha kadına da götürmek istemiyorum ya git gel git gel zaten yakın değil,kendim götüremem yolları hayatta çıkaramam nişanlım da garibim geç saate kadar çalışıyor..annem babam da hiçbişi demiyor,ama o gün geldiğinde de keşke şöyle yapsaydın filan derler diye düşünüyorum ben de napsam..
bu arada evet prova güzel olurdu ama her kuaför yapmıyor malesef.çok yere sordum hep ukala ukala biz kendimize güveniyoruz provaya gerek yok dediler,ayol senin kendine güvenin değil söz konusu olan,ben göreyim ki ben sana güveneyim dimi ama..
trianka maşallah canım bu ne güzellikAllah nazarlardan saklasın
diğer resimlerini eklersen bence profiline albüm olarak ekle,silmesi daha kolay oluyor.
yani ilk gideceğin bir kuaförsen olabilir diye düşündüm ben
Nişanım evde oldu canım benim o yüzden evde kendim yaptım ama düğünde nasıl bi yer bulacam onun derdine düştümmm:26:
aaaaaaaaaaaa, anlatmayı unuttum düğünden 1 hafta önce 28 nisanda büyük babam ( babamın babası ) vefat etti((
beni aldı mı bi telaşş.....
düğün????
eee nolcak şimdi dedim????
oldukça yaşlı ve Allah günah yazmasın ama beklenen bir ölümdü....
fakat sonuçta babamın babası yaniii...
düğünden dolayı 7'si için Kuran okumasını 6. gün yaptılar...
amcamlar halamlar kuzenler , babaannem bile geldi düğüne ama tabi hiç oynama vs... olmadı
babam da keza öyle, eee annem de doğal olarak kalkıp oynayamadı....
cenazemizi bilmeyen de sanmıştır, kız tarafı kızını isteyerek vermedi galiba :)))
ama ben bi oynaaa bi oynaaa varyaaa, çılgın gelin demişlerdir kesin banaaa
2 dakika masama geçmedim :)))))
yani ilk gideceğin bir kuaförsen olabilir diye düşündüm ben
Evet canm kesinlikle prova şart..
Bi de elinde nasıl yaptıracağına dair bi model bi fikir olsun ki sonra kuaförün eline bakma:26:
canım ist.da hiç akrabam yok hiç. 1 tane var aslında ama avrupa yakasına gelin giden çook uzaktan bi akraba.ona da gidilmez hem de trafik çekilmez.ben de evden çıkıp eve dönmek istemiyorum ama napim ya,memlekete gelinliği götürmek lazım,uçakta telef olucak,kınada giymem icap eder kirlenicek,sonra ertesi gün gelin almada giy yine..ist.da kuru temizlemeye veririm vermesine de gelinlkçiler özel bişi mi ne yapıyormuş,tülleri kabartıyormuş filan,bi daha kadına da götürmek istemiyorum ya git gel git gel zaten yakın değil,kendim götüremem yolları hayatta çıkaramam nişanlım da garibim geç saate kadar çalışıyor..annem babam da hiçbişi demiyor,ama o gün geldiğinde de keşke şöyle yapsaydın filan derler diye düşünüyorum ben de napsam..
bu arada evet prova güzel olurdu ama her kuaför yapmıyor malesef.çok yere sordum hep ukala ukala biz kendimize güveniyoruz provaya gerek yok dediler,ayol senin kendine güvenin değil söz konusu olan,ben göreyim ki ben sana güveneyim dimi ama..
şimdilik iyi akşamlar kızlarrrrr.....
yarın sabah kaldığımız yerden devam
kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı
hayırlı olsun canım süpeerrr
kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı
Saol canım ay bi heyecanlandım anlatamam yaa
kızlar yarın akşama doğru girebilecem muhtemelen. izinliyim ve evde bir ton işim var çeyizler ütülenecek v.s.
Hepinize iyi akşamlar
kolay gelsin canım,ne güzel:) benim baba evimde pek bişeyim yok çeyiz namına,yazmalar,havlular vs..bunları mı kast ediyorsun?benim de yapmam lazım bi ara o zaman ya.
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?