- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.841
Amin, Çok sağolun kızlar....
darısı size artık :)))
kuaförle ilgili çok büyük büyük sorunlar yaşadık maalesef ki... kına günü kuaför hiç güzel saç makyaj yapamadı
bize söyledi rakamdan daha fazlasını istedi falan falan...
düğün için gitmedim oraya, apar topar güvenebileceğim ve fiyatına artık bakmayacağım bi kuaför buldum.. .
saçım ve makyajım muhteşem oldu :)
buna dikkat edin derim kızlar,
ayrıca eğer akşam benim gibi düğününüz olacaksa ve siz dış çekim yaptıracaksanız saçlarınızı açık bukle bukle yaptırmayın :))))
arada aklıma geldikçe yazarım hatunlar
Amin, Çok sağolun kızlar....
darısı size artık :)))
kuaförle ilgili çok büyük büyük sorunlar yaşadık maalesef ki... kına günü kuaför hiç güzel saç makyaj yapamadı
bize söyledi rakamdan daha fazlasını istedi falan falan...
düğün için gitmedim oraya, apar topar güvenebileceğim ve fiyatına artık bakmayacağım bi kuaför buldum.. .
saçım ve makyajım muhteşem oldu :)
buna dikkat edin derim kızlar,
ayrıca eğer akşam benim gibi düğününüz olacaksa ve siz dış çekim yaptıracaksanız saçlarınızı açık bukle bukle yaptırmayın :))))
arada aklıma geldikçe yazarım hatunlar
ayy şükürler olsunki öyle bi problem yaşamadımgelin türbanımda kına türbanımda harika olduu en ömenlisi benim içime sindii ellerine sağlık kuaförümünn helal olsun diyorum benim gelin almada annemden babamdan vee ablamdan zor ayırdılarr ben kuaförden eve geldiğimde kapıda babamı gördüm ve başladım ağlamaya canım babam en çokda ablamdan ayrılmak koydu bana kızlar zaten anne babadan ayrıydım ben 13 yaşından bu yana ablamla yaşadım o yüzden zor oldu ayrılık balayından döndüm ilk ablama gittim gittim ama dönerken gel görünki içimde gitti ablamı her gördüğümde ağlayasım geliyoo çünkü benim annem gibiydi
:2:
hiiç aklıma getirmeeee arkadaşım
düğün bitimi annemin... EEE SEN ŞİMDİ BİZİMLE EVE GELMİYOMUSUN" lafı kulaklarımda hala....
kına gecesinde de düğünde de 1 damla dahi gözyaşı akıtmadım,
akıtmadm çünkü annem beni öyle görsün istemedim...
hep güldüm hep şakaya vurdum lafları... ama içim dağlandı... yüreğim kabardı....
yarama tuz bastılar da ağzımı kapattılar bağarmamak için sanki.....
:2:
hiiç aklıma getirmeeee arkadaşım
düğün bitimi annemin... EEE SEN ŞİMDİ BİZİMLE EVE GELMİYOMUSUN" lafı kulaklarımda hala....
kına gecesinde de düğünde de 1 damla dahi gözyaşı akıtmadım,
akıtmadm çünkü annem beni öyle görsün istemedim...
hep güldüm hep şakaya vurdum lafları... ama içim dağlandı... yüreğim kabardı....
yarama tuz bastılar da ağzımı kapattılar bağarmamak için sanki.....
ayy şükürler olsunki öyle bi problem yaşamadımgelin türbanımda kına türbanımda harika olduu en ömenlisi benim içime sindii ellerine sağlık kuaförümünn helal olsun diyorum benim gelin almada annemden babamdan vee ablamdan zor ayırdılarr ben kuaförden eve geldiğimde kapıda babamı gördüm ve başladım ağlamaya canım babam en çokda ablamdan ayrılmak koydu bana kızlar zaten anne babadan ayrıydım ben 13 yaşından bu yana ablamla yaşadım o yüzden zor oldu ayrılık balayından döndüm ilk ablama gittim gittim ama dönerken gel görünki içimde gitti ablamı her gördüğümde ağlayasım geliyoo çünkü benim annem gibiydi
İnşallah bende sorun yaşamam yaa çok önemli benim için çünkü...
Ve istediğim gelin türbanını yapamazlarsa yolarım onları
Burda çok yaygın da değil türban nasıl bulucam bilmiorum adam gibi kuaför :44:
iyi akşamlar kızlar valla açıkcası okuyup ağlamak istemyorum
duygulandırdınız beni çok ya
aaaaaaaaaaaa, anlatmayı unuttum düğünden 1 hafta önce 28 nisanda büyük babam ( babamın babası ) vefat etti((
beni aldı mı bi telaşş.....
düğün????
eee nolcak şimdi dedim????
oldukça yaşlı ve Allah günah yazmasın ama beklenen bir ölümdü....
fakat sonuçta babamın babası yaniii...
düğünden dolayı 7'si için Kuran okumasını 6. gün yaptılar...
amcamlar halamlar kuzenler , babaannem bile geldi düğüne ama tabi hiç oynama vs... olmadı
babam da keza öyle, eee annem de doğal olarak kalkıp oynayamadı....
cenazemizi bilmeyen de sanmıştır, kız tarafı kızını isteyerek vermedi galiba :)))
ama ben bi oynaaa bi oynaaa varyaaa, çılgın gelin demişlerdir kesin banaaa
2 dakika masama geçmedim :)))))
canım sen ne kadarlık düşünüyosun:44: ben elarttan 500 600 tl arasında aldımelart ürünleri güzeller hem istediğin gibi fırfırlıda bulabilirisin tatlım
sağol cnm,iyiymiş o zaman,ama görmek de lazım bu tarz ürünleri ya,sonra farklı bişi çıkıyo karşına filan..benim baktığım sitede aynen böyle yazıyor
6 Taksit (%8 KDV Dahil):173,47 TL
12 x 14,46 TL'den başlayan taksitlerle
Tek Çekim / Havale / Kapıda Nakit / iPara İndirim163,06 TL
doğru ya dün görmüştüm,unutmuşum kusura bakma.hayırlı olsun tüm mobilyaların..canım bu yatak odam benim...diğer odalarım renkli zaten o yüzden yatak odasında gri yatak örtüsü istiyorum :)
Eki Görüntüle 416759
Ben çıkıyorum kızlar...öpüldünüz
Canlarım yaaa vallaaaa özledim sizleri... sizlerle herşeyi paylaşmayı.....
Rabbime şükürler olsun, alnımın akıyla davullu zurnalı gelin olmayı nasip etti bana..
kızlar herşey çok çok güzel oldu... kınam, düğünüm, hatta kız alma bile dillere destan oldu :)
balayında Belek'teydik. Şansımıza hava muhteşemdi kapkara olduk geldi :)
Tabii asıl hayat benim için dün başladı çünkü, eve gittiğimde ANNEM YOKTU"Hadi çabuk elini yüzünü yıka da çorbanı soğutma" sesi çınlamadı evimin duvarlarında :2:
banyoya giderken babişko naber yaaa? diyesim geldi ama babam da yoktu ki TV karşısında....
öyle yada böyle kızlar artık evimin kadınıyım, sorumluluklarım var ( işten gelen kocaya yemek hazırlamak, yarın giyeceği gömleği ütülemek, evi derleyip toplamak vs... gibi )
düğün günü ne bir telaş ne bir heyecan yaptım kızlar, gayet sakindim... çokta iyi oldu
En çok endişelendiğim evden çıkarken ki durumumdu,
onda da babamın şekeri düşmüş galiba ( üzüntüden sanırım ) dayım kuşağımı bağladı... evden çıkarken ne annemi ne babamı gördüm... sadece babamı, diğer odada kenar köşe de gidişime izlerken farkettim. . . gözgöze geldik.... Hoşçakal baba.... Diyebildim.... okadar.....
hayatımın en zor , en anlatılmaz, en ifadesiz "AN"ıydı....
benden bu kadar kızlar,
** yazarken gözlerim doldu valla yaaahalbu ki ne kadar neşeli giriş yapmıştımmmm ...
bende bulamadım valla hala türban yapacak bir yer. gerçi nişanımda yapan bir yer vardı güzel olmuştu ama bu sefer farklı bir yer arıyorumolmadı oraya gidecem yine
Nişanım evde oldu canım benim o yüzden evde kendim yaptım ama düğünde nasıl bi yer bulacam onun derdine düştümmm:26:bende bulamadım valla hala türban yapacak bir yer. gerçi nişanımda yapan bir yer vardı güzel olmuştu ama bu sefer farklı bir yer arıyorumolmadı oraya gidecem yine
aaaaaaaaaaaa, anlatmayı unuttum düğünden 1 hafta önce 28 nisanda büyük babam ( babamın babası ) vefat etti((
beni aldı mı bi telaşş.....
düğün????
eee nolcak şimdi dedim????
oldukça yaşlı ve Allah günah yazmasın ama beklenen bir ölümdü....
fakat sonuçta babamın babası yaniii...
düğünden dolayı 7'si için Kuran okumasını 6. gün yaptılar...
amcamlar halamlar kuzenler , babaannem bile geldi düğüne ama tabi hiç oynama vs... olmadı
babam da keza öyle, eee annem de doğal olarak kalkıp oynayamadı....
cenazemizi bilmeyen de sanmıştır, kız tarafı kızını isteyerek vermedi galiba :)))
ama ben bi oynaaa bi oynaaa varyaaa, çılgın gelin demişlerdir kesin banaaa
2 dakika masama geçmedim :)))))
veeeee merak edenler için,
şimdilik elimde sadece 1 adet bulunan dış çekim fotografımı paylaşıyorummmmmmmmmmmm..
bugün yarın devamı gelirrrr...
güzel hatunlarrr alıntı yapmazsak, ya da yaptığımızda fotografı silerek yaparsak seviniirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?