2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Trianka,
aglattın kız benı de zaten ben sulu göz biriyim ve ailemde dünyanın en güzel ailsenden biri nasıl gıdıcem ben offf Allah yardımcımız olsun:26::26::26:

ayy şükürler olsunki öyle bi problem yaşamadım gelin türbanımda kına türbanımda harika olduu en ömenlisi benim içime sindii ellerine sağlık kuaförümünn helal olsun diyorum benim gelin almada annemden babamdan vee ablamdan zor ayırdılarr ben kuaförden eve geldiğimde kapıda babamı gördüm ve başladım ağlamaya canım babam en çokda ablamdan ayrılmak koydu bana kızlar zaten anne babadan ayrıydım ben 13 yaşından bu yana ablamla yaşadım o yüzden zor oldu ayrılık balayından döndüm ilk ablama gittim gittim ama dönerken gel görünki içimde gitti ablamı her gördüğümde ağlayasım geliyoo çünkü benim annem gibiydi

O dış çekım fotograflarını gormek istiyorum been

:2:

hiiç aklıma getirmeeee arkadaşım

düğün bitimi annemin... EEE SEN ŞİMDİ BİZİMLE EVE GELMİYOMUSUN" lafı kulaklarımda hala....

kına gecesinde de düğünde de 1 damla dahi gözyaşı akıtmadım,
akıtmadm çünkü annem beni öyle görsün istemedim...
hep güldüm hep şakaya vurdum lafları... ama içim dağlandı... yüreğim kabardı....
yarama tuz bastılar da ağzımı kapattılar bağarmamak için sanki.....

off tatlım yaa bak aklıma getirdin annemde bana kına akşamı eve geldiğimde artık son gecen dedi seni alıp gelemicezz affff afffff

en güzelini yapmışsın canım , inşallah bende belli etmem

İnşallah bende sorun yaşamam yaa çok önemli benim için çünkü...
Ve istediğim gelin türbanını yapamazlarsa yolarım onları

Burda çok yaygın da değil türban nasıl bulucam bilmiorum adam gibi kuaför :44:

Yeni evli hanımlar geldiniz kaynatıyosunuz da hiç düşünmüyosunuz bu kızlar daha evlenmeden gözlerini korkutuyoruz diye:26:
Güzelliklerden bahsedin içimiz açılsın ama dimi
Sonuçta evlilik de güzel bi olaydır yani

aaaaaaaaaaaa, anlatmayı unuttum düğünden 1 hafta önce 28 nisanda büyük babam ( babamın babası ) vefat etti ((
beni aldı mı bi telaşş.....
düğün????
eee nolcak şimdi dedim????
oldukça yaşlı ve Allah günah yazmasın ama beklenen bir ölümdü....
fakat sonuçta babamın babası yaniii...

düğünden dolayı 7'si için Kuran okumasını 6. gün yaptılar...

amcamlar halamlar kuzenler , babaannem bile geldi düğüne ama tabi hiç oynama vs... olmadı
babam da keza öyle, eee annem de doğal olarak kalkıp oynayamadı....

cenazemizi bilmeyen de sanmıştır, kız tarafı kızını isteyerek vermedi galiba :)))

ama ben bi oynaaa bi oynaaa varyaaa, çılgın gelin demişlerdir kesin banaaa
2 dakika masama geçmedim :)))))

bende bulamadım valla hala türban yapacak bir yer. gerçi nişanımda yapan bir yer vardı güzel olmuştu ama bu sefer farklı bir yer arıyorum olmadı oraya gidecem yine

iyi akşamlar kızlar valla açıkcası okuyup ağlamak istemyorum
duygulandırdınız beni çok ya

Tuğçe iyi akşamlar canım

oh bende çok oynamayı düşünüorum valla

canım sen ne kadarlık düşünüyosun:44: ben elarttan 500 600 tl arasında aldım elart ürünleri güzeller hem istediğin gibi fırfırlıda bulabilirisin tatlım

canım yanlış anlaşılmış herhalde,ben fırfırlılardan istemiyorum dedim,hiç sevmiyorum öyle şeyleri..200tl'yi geçmeyen birşey bakıyorum,çünkü bi tane daha beğendim çok şeker birşey onu da almayı düşünüyorum. senin verdiğin para çok bana göre canım ya,güle güle kullan.
benim baktığım sitede aynen böyle yazıyor
6 Taksit (%8 KDV Dahil):173,47 TL
12 x 14,46 TL'den başlayan taksitlerle
Tek Çekim / Havale / Kapıda Nakit / iPara İndirim163,06 TL
sağol cnm,iyiymiş o zaman,ama görmek de lazım bu tarz ürünleri ya,sonra farklı bişi çıkıyo karşına filan..

canım bu yatak odam benim...diğer odalarım renkli zaten o yüzden yatak odasında gri yatak örtüsü istiyorum :)
Eki Görüntüle 416759

Ben çıkıyorum kızlar...öpüldünüz
doğru ya dün görmüştüm,unutmuşum kusura bakma.hayırlı olsun tüm mobilyaların..

kötü oldum..hepimiz ister istemez yaşayacağız.ama bak ne güzel,sevdiğinle yuva kurdun,mutluluğunuz daim olsun.darısı da başımıza..
bu arada gelin alma nasıl oldu,davul zurnalı mı?

ya kızlar bişi sorucam,farklı şehre gelin gidenler nasıl çıkıca evden?şehirer yakınsa gelinlik giyilip çıkılıyo,yakın bi yerde değiştiriliyo filan falan bunları okudum hep forumdan ama benimki bayağı bi uzak,gelinliğimi memlekete kadar götürmak istemiyorum mahvolur ya,kabarıklığı filan söner kötü olur.zaten kınam kalabalık olmucak,sadece adet yerini bulsun diye yapıyorum,başkası gelinliğimi görecek diye kasmak da istemiyorum açıkçası..napsam? İSt.dan tutucağımız eve,gelin alma saatinde ailem hazır bulunsa,sanki beni ordan alıyorlarmış gibi alsalar(gerçi akşam yine oraya gelcem ya neyse) öyle olur mu?davul zurna çalınması gerekir mi?bunları düşünmemiştim ben daha önce,lütfen fikirlerinizi yazın,sizin oralarda nasıl oluyo bu iş?

veeeee merak edenler için,
şimdilik elimde sadece 1 adet bulunan dış çekim fotografımı paylaşıyorummmmmmmmmmmm..
bugün yarın devamı gelirrrr...

güzel hatunlarrr alıntı yapmazsak, ya da yaptığımızda fotografı silerek yaparsak seviniirim

bende bulamadım valla hala türban yapacak bir yer. gerçi nişanımda yapan bir yer vardı güzel olmuştu ama bu sefer farklı bir yer arıyorum olmadı oraya gidecem yine
Nişanım evde oldu canım benim o yüzden evde kendim yaptım ama düğünde nasıl bi yer bulacam onun derdine düştümmm:26:

başınız saolsun canım allah rahmet eylesin

tatlımmmm harikasınnnnn muhteşem olmuşsun

Canım çok güzel görünüyorsun yaa aynı reklam çekimlerindekiler gibi maşallah çok güzel olmuşsun

Çok profesyonel görünüyor çekimi kime yaptırdınız

wuhhuuuuuu trianka çok güzel hatunmuşsun,gelinliğin de çok hoş,çok yakışmış,bayıldım

ee evli hatunlar yemek işini napıyosunuz?akşamdan mı hazırlıyorsunuz iş çıkışı mı? kaçta yiyonuz yemeği? merak ettim dedikodu yapıp duruyoruz bu hatunlar hangi ara yemek pişiriyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…