2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar yarın akşama doğru girebilecem muhtemelen. izinliyim ve evde bir ton işim var çeyizler ütülenecek v.s.

Hepinize iyi akşamlar

kolay gelsin canım,ne güzel:) benim baba evimde pek bişeyim yok çeyiz namına,yazmalar,havlular vs..bunları mı kast ediyorsun?benim de yapmam lazım bi ara o zaman ya.

iyi akşamlar
Kolay gelsin canlarr

Aslında ütüleyip koymak lazım ben daha çeyizlerimi düzenlemedim zaten bı kısmı burda bi kısmı konyada bi kısmı da istanbulda
Daha erzuruma gdecem ordan da biçoğu alınacak artık hepsini aynı zamanda kargoya verdiririm nolucak blmiorum 50 parça çeyiz

Kızlar selaam :) dün geldim, geçmişi okuyodum daha, bilgisayarım kilitlendi, bi daha da kendine gelemedi. bi gün elimde kalcak bu bilgisayar ama hala zorluyorum zavallıyı :)

eylüşüm arada bana yazdıkların var mı, geçmişi atlaya zıplaya okudum, kaçırmış olabilirim. gelin buketi için, kadına yalvar yakar olarak, kargo parasını ödemek ve baktıktan sonra hemen geri göndermek koşuluyla ortancalardan bi küçük örnek göndermeye ikna ettim. bugün kargoladılar, ama ptt kargo ile göndermişler, en erken cuma geçer elime. bi tane ortanca çiçeği göndercekler, ben de dokusuna falan bakıcam gerçekçi mi diye. kadının söylediğine göre güllerden daha doğalmış ortancalar, o yüzden ortanca istedim. geldikten ve kontrol ettikten sonra sana da haber vericem.

gelin hamamı yapıcam ben bi de, ama onun için hediyelik falan almamıştım henüz. dün teyzecim sağolsun, sen hiç kafana takma, bu işi bana pasla, ben halledeyim dedi. ben giderim çıkrıkçılar yokuşuna (ankaranın mahmutpaşası :)), her misafire dağıtmak üzere peştemaller, hamam tasları, defne sabunları, keseler alırım dedi :)) çok mutlu oldum, böylece bu iş üzerimden kalkmış oldu. yaani, gelin buketimin de siparişini verince, geriye sadece bekarlığa veda partimin konseptinde kullanacağım ufak tefek şeyler kalıyor. bi de partiyi yapacağım tekneyi görmedim daha, fotoğraflarını gördüm sadece. içim rahat etsin diye gidip yakından görücem, o kadar. sonra işlerim bitiyo :))

programım şu şekilde:

19/20 mayıs cumartesi/pazar: sevgilim geliyo izmirden, onla gezer tozarız.

26/27 mayıs cumartesi/pazar: dubaiye gidiyorum, 1 hafta yokum.

2/3 haziran cumartesi/pazar: dubaiden yeni dönmüş ve çook yorgun olucam. bu haftasonunu arkadaşlarımla görüşerek ve dinlenerek geçiririm.

9/10 haziran cumartesi/pazar: arkadaşlarımla birlikte izmire gidicez sevgilimi basmaya :)) 2 günlük bi mini tatil yapıcam düğün öncesi :)

16/17 haziran cumartesi/pazar: bekarlığa veda partimiz vaaar cumartesi eğlencez, pazar da dinlencez :)

23/24 haziran cumartesi/pazar: rahat geçireceğimiz son haftasonu. son rötuşlarımızı yaparız, kilyos sahillerine yüzmeye gideriz sonra da :)

30 haziran cumartesi: pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya yola çıkarııızz :)

4 temmuz çarşamba: gelin hamamım

5 temmuz perşembe: kına gecem

6 temmuz cuma: masaj, cilt bakımı, spa keyfi ooohh :))

7 temmuz cumartesi: gelin oluruuumm :)

nekkaaa planlı programlı bi hatunum ehehehe :) işlerimi erkenden bitirdiğim için, son ay ayaklarımı serip oturacağım keh keh :) aralarda reçellerimizi kavanozlara koyup süslemek, kınada dağıtacağım parfümleri şişeleyip süslemek, davetiyeleri postalamak, geri bildirimleri toplamak, bi oturma planı hazırlamak, bekarlığa veda için şarkılar seçip, indirip cd'ye çekmek falan var ama bunları haftaiçi akşamları, işten geldikçe de yavaş yavaş yaparım. oooh dünya varmış :)

Planlı hatunsun anacım maşşallah her işini yoluna koymuşun baksana ayrıntısıyla
Benim düğüne kalmış 3 ayım ama hiiiç bi planım yok bakalım napıcam

canımcım, illa evden çıkma yapmak zorunda değilsin ki, kendini bu kadar yormana, gelinliğini mahvetmene değecek mi? benim ailesi başka şehirde, düğünü burda olan iki arkadaşım evlendi. birinin amcası burdaydı, onun evinden aldılar ama öyle davul zurnayla falan değil, maksat olmuş olsun. diğerinin burda hiç akrabası da yoktu, gayet de gelip kuaförden aldılar kimse de demedi "aaa, şuna da bak, evden değil de kuaförden çıktı" diye, kimsenin aklına bile gelmedi. bence her bi detaya bu kadar takılıp, güzel kafanı yorma. en pratik, en akla yatkın olan neyse onu yap ki yorulmayasın. o ne der, bu ne der derken bi de bakmışsın kendi hayatını başkaları için yaşar hale gelmişsin. memlekette misler gibi kına geceni yapıyomuşsun işte. düğün günü de kaldığınız evden hep birlikte çıkar kuaföre gidersiniz, gelinliğini de kuaförde giyersin ki etekleri bozulmasın. sonra da fotoğraf çektirmek için bool bol vaktin kalır :) o günden geriye sadece keyifli anılar ve fotoğraflarımız kalacak nasılsa, bu kadar kasma kendini. davul mu kaldı zurna mı hem, bi de ata bin de tam olsun. seviyorum seni.

Planlı hatunsun anacım maşşallah her işini yoluna koymuşun baksana ayrıntısıyla
Benim düğüne kalmış 3 ayım ama hiiiç bi planım yok bakalım napıcam

3 ay daha çoook be kuşum, benim plan yapmam bile erken aslında, son iki hafta yapılsa yeter muhtemelen :) ben kurtlanıyorum, işlerimi hal yoluna koymadan rahat edemiyorum, ondan böyle

arkadaşlarrrrr son gelişmeyi aktariim biz abimlerin binasında bir evin boşalmasını beklerken tam bugün boşaldı ki bi baktık bizim binadada bi ev boşalacakmış :) şimdi ikisinede baktım bizim binadaki ev bakımlı ama giriş kat diğeri 4. kat ama bakımsız boyasız sanırım bizim bnadaki evi tutacam allah bir mani vermezse :) dua edin bana

Trianka canımcımmm nasıl yazmışsın o ayrılık anlarını.. evde annemlerin yanındaydım okurkenn zor tuttum kendimi yaaa.. offffff resmen yaşadım o anları... 6 ay var ben şimdiden beterim o anları düşününce. offfff...

canımmmm maşallaaah muhteşem bi gelin olmuşsunn Allah nazarlardan korusun.. hep böyle mutlu ol inşallaah...çok emek harcıyoruz yuvamız için...tam istediğim gibi olmuş çekimin.. ama dış çekim çok pahalı oldugu için yapamıyrum.. bu içimde kalacak galiba:2: kuzenine sorsan foto adetini azaltsak yani sadece çekmek için bi iki tane dış çekim olabiliyo mu? zaten artık dijitaller var salonda da çok çekimimiz var anlaştık.. dış çekimi az da olsa çok istiyorum.. ama fiyatlar işte:2:

güzel gelinn kocişinle hep mutlu ollll

Bugün çokk gezdim.
Ciciler aldık birr sürü.
Çok yorulduk ama bi türlü ayrılasım gelmedi bırakmadım ben de.

Kızlar benim ütümde bu annemede almıştık biz çok memnunuz

Güle güle kullan canım.
Ben de kazanlı istiyorum ama zor olmasından çekiniyorum. Kıyafetlerim ütülüde olsa çıkmadan ütülüyorum çünkü. :26:

Tavsiye edebileceğiniz elektrik süpürgesi markası ve modeli var mı?

Rowenta silence force. Ben bunu alıcam bidahaki ay kısmetse.

heyooooooo.... kızlaaarrrrr...
10 günlük taze taze yeni geliiinnnnnn olaraktaaannn
ben geldüüüümmmmm :)))

Hoşgeldin taze gelin. Salın azcık gelin görelim.
Boğazım düğüm düğüm olduu. Daha gitmeme çok var şimdiden başlatmayın ağlatmaya.
Çekim muhteşemm.
Herşeyin sorunsuz geçmesine sevindim.
Aşk ve huzur daim olsun yuvanızda.
Deden için üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

davul zurna olması gerekmez bence, ben çaldırmayacağım

hiç bilmiyorum ya prova olayını düşünmedimyaptırmam gerekir mi ki yaaa

Ben de davul zurna düşünmüyorum.
Prova konusunda ben de daha kuaförle görüşmedim ama mutlaka prova isticem. Keyfini bekleyemem.

Aşktandır onun tadı.

Allah allaaaaah.
Nazarım değmesin ya maşallah.
Hayatımda hiç senin kadar programlı olamıcam.
İnşAllah hiçbişeyin aksamaz.

canım MUTLULUKLAR tebrik ederim okurken içim gitti gözlerim doldu çok güzel anlatmışsın hislerini
fotoğrafına bayıldım çok güzel gelin olmuşsun
umarım evliliğin boyunca tek sorunun bugün ne pişirsem olur

Günaydın canlarrrr

Troubledoll357357 tatlım düğün salonunuz hayırlı olsun çok sevindim.
TRİANKA kuzum maşallah ne güzel olmuşun sen yaaa...nazar değmesin

esmerim sen nerdesin hoşgeldin

veeeee merak edenler için,
şimdilik elimde sadece 1 adet bulunan dış çekim fotografımı paylaşıyorummmmmmmmmmmm..
bugün yarın devamı gelirrrr...

Oy maşallah ne güzel bir gelin olmuşsun allah nazarlardan saklasın canım

Kızlar selaam :) dün geldim, geçmişi okuyodum daha, bilgisayarım kilitlendi, bi daha da kendine gelemedi. bi gün elimde kalcak bu bilgisayar ama hala zorluyorum zavallıyı :)

Planlı insanları görünce anormal olmadığımı görüyorum

Süper planlar inşallah gerçekleşenler ötelenmez canım

kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı

Çok sevindim canım bak halloldu bu işte

Günaydın kızlaar

Bugün zor uyandım yağmura yakalandım bir sürü aksılıkle başladım ama yine de mutluyum çünküü 22 eylül e bir gün daha yaklaştım

Günaydın kızlaar

Bugün zor uyandım yağmura yakalandım bir sürü aksılıkle başladım ama yine de mutluyum çünküü 22 eylül e bir gün daha yaklaştım

Günaydınnn

Bugun bende geç kalıyordum
Servisin gelmesine 15 dk vardı ne bulduysam giyindim ve çıktım :):):)
Yüzümü bile iş yerinde yıkadım yaa

Servisi kaçırsan işkence buraya gelmek 30 dk araba bekle 1 sa yol gel

ohh maşşallah ne kadar güzel planlı programlı yapmışsın işlerini

hayırlı olsun kuzumm

hayırlısı olsun canımmm

Kolay gelsin tatlımmm

günaydınnnnnn

günaydın canım nasılsın

ohh maşşallah ne kadar güzel planlı programlı yapmışsın işlerini

hayırlı olsun kuzumm

günaydın canım nasılsın

Günaydın ttalım iyiyim Allaha şükür sn nasılsın???

Günaydın canlarrrr

Troubledoll357357 tatlım düğün salonunuz hayırlı olsun çok sevindim.
TRİANKA kuzum maşallah ne güzel olmuşun sen yaaa...nazar değmesin

Günaydınnnn fıstıklı lokumum
Nasılsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…