- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.881
kızlar yarın akşama doğru girebilecem muhtemelen. izinliyim ve evde bir ton işim var çeyizler ütülenecek v.s.
Hepinize iyi akşamlar
Kolay gelsin canlarrkolay gelsin canım,ne güzel:) benim baba evimde pek bişeyim yok çeyiz namına,yazmalar,havlular vs..bunları mı kast ediyorsun?benim de yapmam lazım bi ara o zaman ya.
iyi akşamlar
Kızlar selaam :) dün geldim, geçmişi okuyodum daha, bilgisayarım kilitlendi, bi daha da kendine gelemedi. bi gün elimde kalcak bu bilgisayar ama hala zorluyorum zavallıyı :)
eylüşüm arada bana yazdıkların var mı, geçmişi atlaya zıplaya okudum, kaçırmış olabilirim. gelin buketi için, kadına yalvar yakar olarak, kargo parasını ödemek ve baktıktan sonra hemen geri göndermek koşuluyla ortancalardan bi küçük örnek göndermeye ikna ettim. bugün kargoladılar, ama ptt kargo ile göndermişler, en erken cuma geçer elime. bi tane ortanca çiçeği göndercekler, ben de dokusuna falan bakıcam gerçekçi mi diye. kadının söylediğine göre güllerden daha doğalmış ortancalar, o yüzden ortanca istedim. geldikten ve kontrol ettikten sonra sana da haber vericem.
gelin hamamı yapıcam ben bi de, ama onun için hediyelik falan almamıştım henüz. dün teyzecim sağolsun, sen hiç kafana takma, bu işi bana pasla, ben halledeyim dedi. ben giderim çıkrıkçılar yokuşuna (ankaranın mahmutpaşası :)), her misafire dağıtmak üzere peştemaller, hamam tasları, defne sabunları, keseler alırım dedi :)) çok mutlu oldum, böylece bu iş üzerimden kalkmış oldu. yaani, gelin buketimin de siparişini verince, geriye sadece bekarlığa veda partimin konseptinde kullanacağım ufak tefek şeyler kalıyor. bi de partiyi yapacağım tekneyi görmedim daha, fotoğraflarını gördüm sadece. içim rahat etsin diye gidip yakından görücem, o kadar. sonra işlerim bitiyo :))
programım şu şekilde:
19/20 mayıs cumartesi/pazar: sevgilim geliyo izmirden, onla gezer tozarız.
26/27 mayıs cumartesi/pazar: dubaiye gidiyorum, 1 hafta yokum.
2/3 haziran cumartesi/pazar: dubaiden yeni dönmüş ve çook yorgun olucam. bu haftasonunu arkadaşlarımla görüşerek ve dinlenerek geçiririm.
9/10 haziran cumartesi/pazar: arkadaşlarımla birlikte izmire gidicez sevgilimi basmaya :)) 2 günlük bi mini tatil yapıcam düğün öncesi :)
16/17 haziran cumartesi/pazar: bekarlığa veda partimiz vaaarcumartesi eğlencez, pazar da dinlencez :)
23/24 haziran cumartesi/pazar: rahat geçireceğimiz son haftasonu. son rötuşlarımızı yaparız, kilyos sahillerine yüzmeye gideriz sonra da :)
30 haziran cumartesi: pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya yola çıkarııızz :)
4 temmuz çarşamba: gelin hamamım
5 temmuz perşembe: kına gecem
6 temmuz cuma: masaj, cilt bakımı, spa keyfi ooohh :))
7 temmuz cumartesi: gelin oluruuumm :)
nekkaaa planlı programlı bi hatunum ehehehe :) işlerimi erkenden bitirdiğim için, son ay ayaklarımı serip oturacağım keh keh :) aralarda reçellerimizi kavanozlara koyup süslemek, kınada dağıtacağım parfümleri şişeleyip süslemek, davetiyeleri postalamak, geri bildirimleri toplamak, bi oturma planı hazırlamak, bekarlığa veda için şarkılar seçip, indirip cd'ye çekmek falan var ama bunları haftaiçi akşamları, işten geldikçe de yavaş yavaş yaparım. oooh dünya varmış :)
ya kızlar bişi sorucam,farklı şehre gelin gidenler nasıl çıkıca evden?şehirer yakınsa gelinlik giyilip çıkılıyo,yakın bi yerde değiştiriliyo filan falan bunları okudum hep forumdan ama benimki bayağı bi uzak,gelinliğimi memlekete kadar götürmak istemiyorum mahvolur ya,kabarıklığı filan söner kötü olur.zaten kınam kalabalık olmucak,sadece adet yerini bulsun diye yapıyorum,başkası gelinliğimi görecek diye kasmak da istemiyorum açıkçası..napsam? İSt.dan tutucağımız eve,gelin alma saatinde ailem hazır bulunsa,sanki beni ordan alıyorlarmış gibi alsalar(gerçi akşam yine oraya gelcem ya neyse) öyle olur mu?davul zurna çalınması gerekir mi?bunları düşünmemiştim ben daha önce,lütfen fikirlerinizi yazın,sizin oralarda nasıl oluyo bu iş?
Planlı hatunsun anacım maşşallah her işini yoluna koymuşun baksana ayrıntısıyla
Benim düğüne kalmış 3 ayım ama hiiiç bi planım yok bakalım napıcam
Kızlar benim ütümde bu annemede almıştık biz çok memnunuz
Tavsiye edebileceğiniz elektrik süpürgesi markası ve modeli var mı?
heyooooooo.... kızlaaarrrrr...
10 günlük taze taze yeni geliiinnnnnn olaraktaaannn
ben geldüüüümmmmm :)))
Canlarım yaaa vallaaaa özledim sizleri... sizlerle herşeyi paylaşmayı.....
Rabbime şükürler olsun, alnımın akıyla davullu zurnalı gelin olmayı nasip etti bana..
kızlar herşey çok çok güzel oldu... kınam, düğünüm, hatta kız alma bile dillere destan oldu :)
balayında Belek'teydik. Şansımıza hava muhteşemdi kapkara olduk geldi :)
Tabii asıl hayat benim için dün başladı çünkü, eve gittiğimde ANNEM YOKTU"Hadi çabuk elini yüzünü yıka da çorbanı soğutma" sesi çınlamadı evimin duvarlarında :2:
banyoya giderken babişko naber yaaa? diyesim geldi ama babam da yoktu ki TV karşısında....
öyle yada böyle kızlar artık evimin kadınıyım, sorumluluklarım var ( işten gelen kocaya yemek hazırlamak, yarın giyeceği gömleği ütülemek, evi derleyip toplamak vs... gibi )
düğün günü ne bir telaş ne bir heyecan yaptım kızlar, gayet sakindim... çokta iyi oldu
En çok endişelendiğim evden çıkarken ki durumumdu,
onda da babamın şekeri düşmüş galiba ( üzüntüden sanırım ) dayım kuşağımı bağladı... evden çıkarken ne annemi ne babamı gördüm... sadece babamı, diğer odada kenar köşe de gidişime izlerken farkettim. . . gözgöze geldik.... Hoşçakal baba.... Diyebildim.... okadar.....
hayatımın en zor , en anlatılmaz, en ifadesiz "AN"ıydı....
benden bu kadar kızlar,
** yazarken gözlerim doldu valla yaaahalbu ki ne kadar neşeli giriş yapmıştımmmm ...
veeeee merak edenler için,
şimdilik elimde sadece 1 adet bulunan dış çekim fotografımı paylaşıyorummmmmmmmmmmm..
bugün yarın devamı gelirrrr...
güzel hatunlarrr alıntı yapmazsak, ya da yaptığımızda fotografı silerek yaparsak seviniirim
davul zurna olması gerekmez bence, ben çaldırmayacağım
hiç bilmiyorum ya prova olayını düşünmedimyaptırmam gerekir mi ki yaaa
bambaşka bir duyguuuuymuş evlilik...
hiç sevgili olmaya benzemiyoooo
evet dün akşam birlikte girdik mutfağa ben pilavı yaparken o tavukları yumurtaya buladı bana hazırladı kızartıyım diye, bide eli bi lezizzmiş anlatamam... hayatımda yediğim en güzel salatayı dün akşam yedim galibaaa :))))
Kızlar selaam :) dün geldim, geçmişi okuyodum daha, bilgisayarım kilitlendi, bi daha da kendine gelemedi. bi gün elimde kalcak bu bilgisayar ama hala zorluyorum zavallıyı :)
eylüşüm arada bana yazdıkların var mı, geçmişi atlaya zıplaya okudum, kaçırmış olabilirim. gelin buketi için, kadına yalvar yakar olarak, kargo parasını ödemek ve baktıktan sonra hemen geri göndermek koşuluyla ortancalardan bi küçük örnek göndermeye ikna ettim. bugün kargoladılar, ama ptt kargo ile göndermişler, en erken cuma geçer elime. bi tane ortanca çiçeği göndercekler, ben de dokusuna falan bakıcam gerçekçi mi diye. kadının söylediğine göre güllerden daha doğalmış ortancalar, o yüzden ortanca istedim. geldikten ve kontrol ettikten sonra sana da haber vericem.
gelin hamamı yapıcam ben bi de, ama onun için hediyelik falan almamıştım henüz. dün teyzecim sağolsun, sen hiç kafana takma, bu işi bana pasla, ben halledeyim dedi. ben giderim çıkrıkçılar yokuşuna (ankaranın mahmutpaşası :)), her misafire dağıtmak üzere peştemaller, hamam tasları, defne sabunları, keseler alırım dedi :)) çok mutlu oldum, böylece bu iş üzerimden kalkmış oldu. yaani, gelin buketimin de siparişini verince, geriye sadece bekarlığa veda partimin konseptinde kullanacağım ufak tefek şeyler kalıyor. bi de partiyi yapacağım tekneyi görmedim daha, fotoğraflarını gördüm sadece. içim rahat etsin diye gidip yakından görücem, o kadar. sonra işlerim bitiyo :))
programım şu şekilde:
2/3 haziran cumartesi/pazar: dubaiden yeni dönmüş ve çook yorgun olucam. bu haftasonunu arkadaşlarımla görüşerek ve dinlenerek geçiririm.
9/10 haziran cumartesi/pazar: arkadaşlarımla birlikte izmire gidicez sevgilimi basmaya :)) 2 günlük bi mini tatil yapıcam düğün öncesi :)
16/17 haziran cumartesi/pazar: bekarlığa veda partimiz vaaarcumartesi eğlencez, pazar da dinlencez :)
23/24 haziran cumartesi/pazar: rahat geçireceğimiz son haftasonu. son rötuşlarımızı yaparız, kilyos sahillerine yüzmeye gideriz sonra da :)
nekkaaa planlı programlı bi hatunum ehehehe :) işlerimi erkenden bitirdiğim için, son ay ayaklarımı serip oturacağım keh keh :) aralarda reçellerimizi kavanozlara koyup süslemek, kınada dağıtacağım parfümleri şişeleyip süslemek, davetiyeleri postalamak, geri bildirimleri toplamak, bi oturma planı hazırlamak, bekarlığa veda için şarkılar seçip, indirip cd'ye çekmek falan var ama bunları haftaiçi akşamları, işten geldikçe de yavaş yavaş yaparım. oooh dünya varmış :)
Canlarım yaaa vallaaaa özledim sizleri... sizlerle herşeyi paylaşmayı.....
Rabbime şükürler olsun, alnımın akıyla davullu zurnalı gelin olmayı nasip etti bana..
kızlar herşey çok çok güzel oldu... kınam, düğünüm, hatta kız alma bile dillere destan oldu :)
balayında Belek'teydik. Şansımıza hava muhteşemdi kapkara olduk geldi :)
Tabii asıl hayat benim için dün başladı çünkü, eve gittiğimde ANNEM YOKTU"Hadi çabuk elini yüzünü yıka da çorbanı soğutma" sesi çınlamadı evimin duvarlarında :2:
banyoya giderken babişko naber yaaa? diyesim geldi ama babam da yoktu ki TV karşısında....
öyle yada böyle kızlar artık evimin kadınıyım, sorumluluklarım var ( işten gelen kocaya yemek hazırlamak, yarın giyeceği gömleği ütülemek, evi derleyip toplamak vs... gibi )
düğün günü ne bir telaş ne bir heyecan yaptım kızlar, gayet sakindim... çokta iyi oldu
En çok endişelendiğim evden çıkarken ki durumumdu,
onda da babamın şekeri düşmüş galiba ( üzüntüden sanırım ) dayım kuşağımı bağladı... evden çıkarken ne annemi ne babamı gördüm... sadece babamı, diğer odada kenar köşe de gidişime izlerken farkettim. . . gözgöze geldik.... Hoşçakal baba.... Diyebildim.... okadar.....
hayatımın en zor , en anlatılmaz, en ifadesiz "AN"ıydı....
benden bu kadar kızlar,
** yazarken gözlerim doldu valla yaaahalbu ki ne kadar neşeli giriş yapmıştımmmm ...
kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı
kızlar yarın akşama doğru girebilecem muhtemelen. izinliyim ve evde bir ton işim var çeyizler ütülenecek v.s.
Hepinize iyi akşamlar
Trianka canımcımmm nasıl yazmışsın o ayrılık anlarını.. evde annemlerin yanındaydım okurkenn zor tuttum kendimi yaaa.. offffff resmen yaşadım o anları... 6 ay var ben şimdiden beterim o anları düşününce. offfff...
canımmmm maşallaaah muhteşem bi gelin olmuşsunn Allah nazarlardan korusun.. hep böyle mutlu ol inşallaah...çok emek harcıyoruz yuvamız için...tam istediğim gibi olmuş çekimin.. ama dış çekim çok pahalı oldugu için yapamıyrum.. bu içimde kalacak galiba:2: kuzenine sorsan foto adetini azaltsak yani sadece çekmek için bi iki tane dış çekim olabiliyo mu? zaten artık dijitaller var salonda da çok çekimimiz var anlaştık.. dış çekimi az da olsa çok istiyorum.. ama fiyatlar işte:2:
güzel gelinn kocişinle hep mutlu ollll
Günaydın canlarrrr
Troubledoll357357 tatlım düğün salonunuz hayırlı olsun çok sevindim.
TRİANKA kuzum maşallah ne güzel olmuşun sen yaaa...nazar değmesin
veeeee merak edenler için,
şimdilik elimde sadece 1 adet bulunan dış çekim fotografımı paylaşıyorummmmmmmmmmmm..
bugün yarın devamı gelirrrr...
kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı
Günaydın kızlaar
Bugün zor uyandım yağmura yakalandım bir sürü aksılıkle başladım ama yine de mutluyum çünküü 22 eylül e bir gün daha yaklaştım
programım şu şekilde:
arkadaşlarrrrr son gelişmeyi aktariim biz abimlerin binasında bir evin boşalmasını beklerken tam bugün boşaldı ki bi baktık bizim binadada bi ev boşalacakmış :) şimdi ikisinede baktım bizim binadaki ev bakımlı ama giriş kat diğeri 4. kat ama bakımsız boyasız sanırım bizim bnadaki evi tutacam allah bir mani vermezse :) dua edin bana
hayırlısı olsun canımmm
Kolay gelsin tatlımmm
günaydınnnnnn
ohh maşşallah ne kadar güzel planlı programlı yapmışsın işlerini
hayırlı olsun kuzumm
günaydın canım nasılsın
Günaydın canlarrrr
Troubledoll357357 tatlım düğün salonunuz hayırlı olsun çok sevindim.
TRİANKA kuzum maşallah ne güzel olmuşun sen yaaa...nazar değmesin
günaydın datlum
Günaydın kızlaar
Bugün zor uyandım yağmura yakalandım bir sürü aksılıkle başladım ama yine de mutluyum çünküü 22 eylül e bir gün daha yaklaştım
Günaydın ttalım iyiyim Allaha şükür sn nasılsın???
Günaydınnnn fıstıklı lokumum
Nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?