2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bildiğin gibi kuzummm...toplanmaya çalışıyorum...akşam babamla ankara meselesini konuşcam...inş izin verir yaaa :44::44::44:
sen nasılsın birtanem?

Git biraz kafan dağılır ama şöyle bir durumda var yanlış anlama beni ama , ben şahsen evli olan bir arkadaşıma tek başıma gidip kalmazdım daha sonra nişanlın bunu sorun etmesin yani bu açıdan düşün derim..

Bende uykuluyum yaa

heheheh akşam nişanlımla konuştum..baya mesafeli durdum...ankaraya gitmek istiyorum arkadaşım çağırdı dedim...eee dedi kocası yokmu diye sordu var dedim..ikimiz tanıyoruz ikisini, kocası kendi odasında yatıcak biz arkadaşımla sablayıp dertleşicez dedim..şu anda iyi değilim biraz uzaklaşmak istiyorum dedim...bendenmi diye sordu...bende herşeyden dedim..peki gidebilirsin o zaman dedi...şimdi gitmesem bile o anladı benim kırıldığımı iyi oldu

Canım sen şuan kırgın döneminde gitme
Nişanlınla aran iyi olsa izin verse git derim ama gidersen yanlış anlayabilir
Ben şahsen anlar ve affetmezdim
Ne kadar git desede kırgınlıkla demiştir istemiyordur gitmeni
Şimdi gitmezsen de sözünden dönmüş gibi hissetcen ama dersin nişanlına böyle bir dönemde gidip dahada çok kırmak istemedim filan diye yanlış anlaşılmasın diye dersin

yok öyle birşey demem...gitcektim ama babam izin vermedi diye doğrusunu söylerim...çok kırgınımm..akşamda söyledim zaten..bana ben sana inanmadım diye bir söz kullanmadım..sende beni anlamaya çalış herşey üst üste geldi ve o an o şekilde konuşmuşum farkında bile değilim dedi...bende farkına var o zaman dedim...zaten konuşmamız gerekiyor en yakın zamanda yüz yüze dedim...tansiyonu berbat durumda bir düşüp bir yükseliyormuş...akşam hala hastaydı...çok üzülüyorum ama nedense kırgınlığım ağır basıyor şu durumda

Canım ben tam içeriğini bilmiyorum akıl vermekten de hoşlanmam ama ben nişanlıma kırıldığımda tartıştığımda evımde oturup surat asıyorum bu yeterlı oluyor, şimdi sen kafanı dağıtmak ve arkadaşını görmek için bile gitsen fırsattan istifade gitmiş ve hatalı davranmış kişi pozısyonunda olucaksın, bence düğün üstü tatsızlıktan uzak dur, nişanlının eline de koz verme, o benzer birşey yaptıgında ne düşünürsün aklına gelsin belkı daha sağlıklı düşünebılırsın.

Canım nişanlında baksana taka taka hasta oldu yaa
Sen yinede hasta yanında ol için rahat eder en azından
sana o cümleyi kruması güvensizlik veriyordu haklısın bu konuda ama canım inan ki nişanlın senden daha da çıkmazda bir yanda annesi bir yanda sevdiği

Off artık nasıl davranıcam, ne yapıcam cidden bilmiyorum..nişanlımlada yüz yüze görüşmeden kesin bir karara varamıcam anlaşılan...sağolun kızlar...söyledikleriniz cidden doğru düşününce ama işte bazen öyle bir duruma geliyoruzki mantık falan kalmıyor insanda bende bu duruma geldim yani dün gecede uyumadım nişanlım hasta nasıl oldu diye meraktanda öldüm yaniii :44::44:

Sen bugun nişanlını ara görüşrün canım eve git demiyorum kayınvalidnden dolayı ama eminim nişanlında çok üzülüyordur

kızlar günaydın çok canım sıkıldı sabah sabah yaa

işe gelirken teyzemin kızıyla denk geldik kendisi bi 3-5 sene kadın doğum uzmanının yanında çalışmıştı bana dedi sen neden hala hapa başlamadın bende düğüne 1 ay kala gidicem doktora dedim olur mu 2 ay önce başlaman gerekiyo sen geç kalmışsın dedi canım sıkıldı bugün doktora gidicem işte off yaa

Sen bugun nişanlını ara görüşrün canım eve git demiyorum kayınvalidnden dolayı ama eminim nişanlında çok üzülüyordur

kendini toplasın görüşücez tatlım...dediğin gibi eve gitmem şu durumda iyileşsin uzun uzun konuşucam zaten :26::26::26: Allah yardımcımız olsun...bu zor günler geçsin inş...

Tatlım sıkma canını...benim doktorum bana 1 ay kala başlayalım dedi...bende ramazana denk geliyor ilaç beni mahvediyor dedim...ramazandan önce başlıcaz o yüzden 2 ay önce başlıcam...sıkma canını

neden hap kullanıyosunki tatlım bünyene zarar verir allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…