birkaç gün izin alıp uçtum nişanlımın yanına..
ilk gün netten beğendiğimiz köşe takımını yapan mobilyacıya gittik,istediğimiz gibi yapabilirlermiş,ev tuttuktan sonra bir daha görüşücez inşaallah..
nişanlımın iş ark.larıyla tanıştım,çok güzel geçti..
ertesi gün gelinlik bakmaya fatih'e gittik,ilk gittiğimiz mağazalr uçtukça uçtu fiyatta..hasret modaya da gittim,ama gidince fiyat bindiriyor diyen ark.lar olmuştu,öyle olmadı..mailde ne dedilerse o..2 gelinlik denedim orda,nişanlım bayıldı:))
sonra gezerken bi model gördüm aşık oldum resmen,kafamda ne var ne yok hepsini silip atmaya hazırdım resmen:) sorduk,kadın hem çok suratsızdı hem çok uçuk bi fiyat söyleyince çıktık..sonra umutsuz bi şekilde girdiğimiz küçücük bi dükkan istediğimiz gelinliği uygun fiyata dikebileceğini söyledi ve anlaştık:) uzaktan geldiğimi söyleyince de hemen ertesi gün beni provaya aldı:)
Miska'cığımın kulakları çınlasın,ben gelinlik yetişmicek diye yeri göğü inletirken tevafuğa bakın ki,onunla aynı gün provam olmuş oldu! hem de hiç özel bi ayarlamamız olmadan!:) o işi de aradan çıkardık..
2 kez eminönüne gittik,birinde kına malzemelerini halledebildik,birinde davetiye ve şeker..anca yetişti..ben hep bindallım olsun isterken,bunun hayalini kurarken,karşıma iğrenç bindallılar çıktı,bana göre inanılmaz ucuz ve basit görünüyorlardı..hem de kiralamıyorlarmış,ben napim onu düğünden sonra..o yüzden hiç hesapta yokken abiye bakmaya başladık..anam o da ne onlar da inanılmaz pahalı ve satılık! yine kiralık yok,baktık çare yok,bari dedik uygun olsun..tabi bunları hep ben söylüyorum,evlilik kararından sonra cimrileşen taraf benim:)nişanlım sağolsun hep istiyorsan beğendiysen alalım mantığında..neyse kırmızı,balık model,önündeki artık ismine ne desem katlamalı bölümü çok sevdiğim açık bi model aldık,aslında straplez gibi ama innnncecik bi askısı var..kıs kısa olucak diye o konuda rahat davrandım..kına malzemeleri,sepeti,nedime taçları,güller vs hepsini aldık..ertesi gün davetiye ve şekeri hallettik..
sonraki günlerde damatlık ayakkabısı,english home'dan çiçekli çiçekli aşık olduğum mutfak önlüğü,tutacak,eldiven tarzı şeyler ve battaniye aldık..elektrik süpürgesi ve çaycı aldık..kuaförü hallettik,geze geze içimize çook sinen bi yer bulduk,ünlülere,mankenlere,dergilere makyaj ve saç yapmışlar,bilgisayar dosyalarından baktım hep,randevumuzu aldık.daha ne yaptık ımmm...ay bu kdr geldi aklıma daha gelirse yazarım..bu arada gelinliğim krem olucek,nişanlımla ben çok beğendik,orda bi model vardı krem,çok asil duruyordu,onun gibi olsun dedik..
şimdilik bu kadar,yorumlarınızı bekliyorum kıslar..