2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın canlarrr .... hayırlı cumalarrr ..bugün bol bol dua edelim inşallah. bu arada dün akşam kimssecikler yokken bir soru sormuştum şimdi yine tekrarliim kızlık soyadlarınızı kullanacakmısınız evlenince?

canım ben kullanıcağım, bizim erkek kardeşimiz yok evinde büyüğüyüm babama jest olsun istiyorum hem de soyadımı seviyorum

nişanlımla konuştum istersen benim soyadımı hiç almayabilirsin dedi ama ben öyle olsun istemiyorum zaten buna imkan var mı bilmiyorum da...

yani iki soyadını da kullanıcağım

Günaydın canlarımmmm....
Dün birkaç eksik daha kapattım...
çay süzgeci, makarna süzgeci ve kızartma tenceresi aldım :46::46:

canım güle güle kullan aldıklarını, bende geçenlerde bim deki kızartma tenceresini çok beğenmiştim ama hiçbir yerde bulamadım bitmişti, alsaydım ne güzel makarna tenceresiyle takım olacaktı :31:

Yanımda çok param yoktu...çok güzel şeyler gelmiş ama alamadım...salı günü tatilmişiz ohh ohh :32::32::32:
salı günü kayınvalidem, annem, ben sosyete pazarına gidicez..alışverişler yapıcaz :32::32:

benim tatil değil maalesef:31:

günaydın hanımlar :)

uğramayalı çok olmuş sabahları sohbete ne çok gelen oluyormuş artık ben de uğrarım..

günaydın canım, uğra tabi sende, ben daha yeni görüyorum seni mesela:8:

günaydın canlarrr .... hayırlı cumalarrr ..bugün bol bol dua edelim inşallah. bu arada dün akşam kimssecikler yokken bir soru sormuştum şimdi yine tekrarliim kızlık soyadlarınızı kullanacakmısınız evlenince?

günaydın canım,benimde iki ismim var bide iki soy ismi olursa çok uzun oluyor. 2 soyismi kullansam alfabedeki tüm harfleri kullanmış oluyorum:ssz::ssz: eşimin soy ismini alıcam. ama şöyle bir fikrim var. benim soy ismimi oğlumuz olursa şayet onun ismi olarak kullanmak istiyorum.gayet müsait isim olmaya. böylelikle benim soy ismimde unutulmamış olur :34:

Yanımda çok param yoktu...çok güzel şeyler gelmiş ama alamadım...salı günü tatilmişiz ohh ohh :32::32::32:
salı günü kayınvalidem, annem, ben sosyete pazarına gidicez..alışverişler yapıcaz :32::32:

Ohhh bende gideyim bende tatilim büyük ihtimal
Burdada Salı günü pazar var gidip bi bakayım iyi fikir:1::1:
Ohhh bol bol alışveriş yapalım:21::21::21:

günaydın hanımlar :)

uğramayalı çok olmuş sabahları sohbete ne çok gelen oluyormuş artık ben de uğrarım..

Gel tabi tatlım

Ben kullanıcam nişanlıma sorduğumda sen bilirsin benim için sorun yok kullanmak istiyorsan kullan tabiki hakkın dedi..
Babam çok sevinicek çünkü erkek kardeşim yok benim

canım ben kullanıcağım, bizim erkek kardeşimiz yok evinde büyüğüyüm babama jest olsun istiyorum hem de soyadımı seviyorum

nişanlımla konuştum istersen benim soyadımı hiç almayabilirsin dedi ama ben öyle olsun istemiyorum zaten buna imkan var mı bilmiyorum da...

yani iki soyadını da kullanıcağım

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum

Günaydın kızlar :)

bugün pek kasvetli geldi bana ama yinede umutsuzluğa kapılmak istemıyorum önce hazıran 1 e kadar gün sayıcam sonra eylül 22 ye, böylece daha hızlı geçer belkı de :)

eski adıyla emresedef :12::12: günaydın canım, bende artık saymasam mı diyorum yaaa geçmiyor günler:31:

günaydın güzel gelinler :16::16:

günaydın canım:34:

kıskançlıktan bahsetmişiniz de o birazda alıştırmaya bağlı nişanlımla ilk tanıştığımızda iş çıkışı en samimi bayan arkadaşımla alışverişe çıkmıştım posta koymuştu yok öyle akşam vakti dışarı çıkmak demişti şimdi iş çıkışı bazen onada bahsettiğim erkek arkadaşlarım var tabi yanımda olsa tanıştıracamda onlarla görşeceğimi söylüyorum birşey bile demiyo ama en baştan ipleri onun eline verseydim vay halime :) zaten çalıştığım birimde tek bayanım sürekli erkeklerle şantiyeye gidiyorum(:

benim ki de zamanla alıştı , ama yinede arada kıskançlık duygusu artıyor:34: konuşarak ikna ediyorum, böyle buldum yolunu yoksa çok kavga ediyoruz:50:

Günaydın gelinciklerrrr,

Evettt haftayaaa ilk gelinlerimiziii veriyoruzzz, artrık listemizzz yavaş yavaşş azalıcakkk :54:

ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012

trianka:123:
05 Mayıs 2012

good_heart:123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012

duckling :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM :123:
19 Mayıs 2012

Pink_love :123:
31 Mayıs 2012

SehKer :123:
2 Haziran 2012

saliha_25 :123:
10 Haziran 2012

lovelylady :123:
22 Haziran 2012

bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012

my_everything:123:
23 Haziran 2012

kalplerasi :123:
29 Haziran 2012

cgdm16 :123:
30 Haziran 2012

eylul. :123:
30 Haziran 2012

miska :123:
7 Temmuz 2012

citl :123:
7 Temmuz 2012

SssMmm :123:
7 Temmuz 2012

yclozl :123:
16 Temmuz 2012

butterfly_01 :123:
25 Ağustos 2012

forever1212 :123:
26 Ağustos 2012

elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012

chnhn :123:
09 Eylül 2012

liberte11 :123:
09 Eylül 2012

kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012

karamel0741 :123:
30 Eylül 2012

mimare :123:
14 Ekim 2012

Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012

abcde_123 :123:
12 Aralık 2012

Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...

canım güle güle kullan aldıklarını, bende geçenlerde bim deki kızartma tenceresini çok beğenmiştim ama hiçbir yerde bulamadım bitmişti, alsaydım ne güzel makarna tenceresiyle takım olacaktı :31:

günaydın canım,benimde iki ismim var bide iki soy ismi olursa çok uzun oluyor. 2 soyismi kullansam alfabedeki tüm harfleri kullanmış oluyorum:ssz::ssz: eşimin soy ismini alıcam. ama şöyle bir fikrim var. benim soy ismimi oğlumuz olursa şayet onun ismi olarak kullanmak istiyorum.gayet müsait isim olmaya. böylelikle benim soy ismimde unutulmamış olur :34:

süper bir fikir walla soyadını merak ettim o dediğini benim teyzem yaptı kızlık soyadını oğluna verdi :) ermerşirine acep nasıldır durumu nedir pek bi merak ediverdim şuan yaaa walla

Son düzenleme:
dün nişan bohçasıyla imam nikahı konuşulmuş

biz nişan bohaçası baya teferruatlı hazırladık dedik de onlara bir defa yaparız diye tüm aileye yaptık ablalarının kocalarına bile, onlar bizim aceleye geldi düğünde yaparız tekrar dediler ama bir daha ses çıkmadı :9::9:

bizim adetlerimizde önceden imam nikahı yok, düğün biter eve geçilir imam gelir kıyar nikahı :) sonra damatla gelin yanlız bırakılır.. ama resmi nakahı önceden yapabilir biz de, daha gün alamadık..

cnm bende yışanlımın soyismini kullancam çok uzun oluyo sevmiyorum

benim aklımda kendi soyadımı kullanmak yoktu bizim büyüklerimizde yok öyle şey ama yeni konuşmaya başladığımız dönemler nişanlım kendisi istersen kendi soyadını evlenince kullan diince aklıma girdi meğer herşey lafmış nikah günü almaya gitmeden kendi soyadımıda alacağımı söyleyince ne gerek var bu şu dedi şaşırdım halbuki kendisi teklif etmişti velhaslı kelam bu defada tarih almaya gittik ben unuttum dilekçe doldurmayı ama gıcık oldum nişanlımın tavrına aradım evlendirme memurluğunu dilekçe doldurmayı unuttuğumu soyadımı almak istediğimi söledim nikaha gelince hatırlatın doldurun dediler umarım evlilik cüzdanım ona göre hazırlanır :D

:80: günaydın Canlar.... Hayırlı Cumalar hepimizeeeee.....

son 1 haftam kızlarrrrr...

aklıma salona ilk giriş anımız geliyor ve işte o zaman bende heyecan tavan yapıyoooooo :9:

benim aklımda kendi soyadımı kullanmak yoktu bizim büyüklerimizde yok öyle şey ama yeni konuşmaya başladığımız dönemler nişanlım kendisi istersen kendi soyadını evlenince kullan diince aklıma girdi meğer herşey lafmış nikah günü almaya gitmeden kendi soyadımıda alacağımı söyleyince ne gerek var bu şu dedi şaşırdım halbuki kendisi teklif etmişti velhaslı kelam bu defada tarih almaya gittik ben unuttum dilekçe doldurmayı ama gıcık oldum nişanlımın tavrına aradım evlendirme memurluğunu dilekçe doldurmayı unuttuğumu soyadımı almak istediğimi söledim nikaha gelince hatırlatın doldurun dediler umarım evlilik cüzdanım ona göre hazırlanır :D

Nikah için gittiğiniz de hatırlatmayı unutma hayatım, o zaman sorun çıkmaz..

Canım nufusunu yenilemeye gittiğinde de orada bir form dolduruyormussun öyle de oluyormuş
Bende söylemeyi unuttum kendi soyadımı kullancağımı

Günaydın canım sende yarın gez...benim yarın nöbetim var :34::34:
Bende eşimim soyismini alıcam inş..böylelikte tam aile olcağımıza inanıyorum...eşim, ben ve çocuklarım aynı soyisimden olalım :46::46:

Ohhh bende gideyim bende tatilim büyük ihtimal
Burdada Salı günü pazar var gidip bi bakayım iyi fikir:1::1:
Ohhh bol bol alışveriş yapalım:21::21::21:

Gel tabi tatlım

Ben kullanıcam nişanlıma sorduğumda sen bilirsin benim için sorun yok kullanmak istiyorsan kullan tabiki hakkın dedi..
Babam çok sevinicek çünkü erkek kardeşim yok benim

Yapalım kuzum...batıcaz ama kesin orası :9::9:

süper bir fikir walla soyadını merak ettim o dediğini benim teyzem yaptı kızlık soyadını oğluna verdi :) ermerşirine acep nasıldır durumu nedir pek bi merak ediverdim şuan yaaa walla

canım özel mesaj attım sana :34:

esmerşirineyi bende merak ettim diyorum bu nerelerde:34: meğersem evlenmiş 4 gün olmuş, bakmamışız da takvime :37:

Canım nufusunu yenilemeye gittiğinde de orada bir form dolduruyormussun öyle de oluyormuş
Bende söylemeyi unuttum kendi soyadımı kullancağımı

Arkadaşlar sizdede oldumu bilmiyorum ama hani ben heyecansız falanım ya allahım nikah başvurusuna gittiğimde kalbim sıkıştı aklım kaydı :) acaip oldum bi heyecan bi korku bi seersemlik düğünüm 29 haziranda nişanlım nikah tarihine 27 mayıs dedi tamam dedim ya eve geldim nasıl yani neden 1 ay önce nikahı kıyıyoruz diye düşünüp durdum :)

kalplerasi canım ben kendi soyadımı kullanıcam nişanlım başta kullanırsın demişti daha sonra fikrini değiştirdi gerek yok bence kullanma dedi bende kullanmak istiyorum dedim ben istemiyorum dedi çok kızdım. nikah günü almaya gittiğimizde kendisi söyledi memura nişanlım kendi soyadını kullanmak istiyor dedi çok şaşırdım dilekçemi doldurdum çıkınca hani istemiyordun dedim sen istiyorsan ve mutlu olacaksan bende mutlu olurum dedi aşkııımm benim yaa :16: mutlu sona bağladık :38:
:80: günaydın Canlar.... Hayırlı Cumalar hepimizeeeee.....

son 1 haftam kızlarrrrr...

aklıma salona ilk giriş anımız geliyor ve işte o zaman bende heyecan tavan yapıyoooooo :9:

günaydın tatlım hayırlı cumalar son haftan hayırlı geçer inş.

Pardon kıslarr haklısınızz, 23 nisan gelinlerimiz varrdı. Ben 5 mayısa odaklanmışım :1:

Balayından dönsünler bakalım nasıl geçmiş düğünlerii anlatırlarrr :23:

Back
X