Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Saglikla buyut insallah. Gozun aydin🌺🌺
Majezik veriyorlar mi dogumdan sonra o iyiymis bak.

Nasilsiniz?? Gozun aydin saglikla buyut insallah🌺🌺O geciyor sonra sanki icindeki damari cekiyor gibi geliyor dimi? Sonra geciyor hatta sabahlari gogusler sis kalkinca cocuk emmeye basliyor bir rahatliyorsun o zevk cok baska

Yaa gozun aydin saglikla buyut insallah🌺
Çok şükür iyiyim canımm sen naptın iyi misin? Her şey yolunda değil mi? Tam olarak içindeki damarları çekiyormuş gibi çok doğru tarif ettinnn. Şu 2 gündür emebildiğini anladığı için 2 tur dönüyoruz anlayamadım emzik gibi kullanılıyorum. Mesela sağ sol emiyor kaldırıyorum sinir oluyor ellerini emmeye çalışıyor geri memeye alıyorum tekrar sol sağ diye ilerliyorum. Bu kısım doğru mu biliyor musunuz? Emzirme eğitiminde bana bir şey anlattılar ama 10 saat normal doğum sancısı üstüne sezaryen olunca pek kafam basmadı 😅 dedim bacikolarım bilirr 😍

Çok şükür iyiyim canımm sen naptın iyi misin? Her şey yolunda değil mi? Tam olarak içindeki damarları çekiyormuş gibi çok doğru tarif ettinnn. Şu 2 gündür emebildiğini anladığı için 2 tur dönüyoruz anlayamadım emzik gibi kullanılıyorum. Mesela sağ sol emiyor kaldırıyorum sinir oluyor ellerini emmeye çalışıyor geri memeye alıyorum tekrar sol sağ diye ilerliyorum. Bu kısım doğru mu biliyor musunuz? Emzirme eğitiminde bana bir şey anlattılar ama 10 saat normal doğum sancısı üstüne sezaryen olunca pek kafam basmadı 😅 dedim bacikolarım bilirr 😍
Amaaan boşver doğrusunu yanlışını, içinden nasıl geliyorsa öyle yap annelik dürtüleri doğru yolu gösteriyor insana🥰 istediği kadar emüklesin şuan kendini en güvende hissettiği yer orası♥️

Sarılık olmasın dedik emme gücü yok diye sağıp verdik mama verdik. Şimdi beni emmiyo. Ağlicam nasıl alışacak tekrar sağıp vermek nereye kadar götürür ki ya :KK64:

Kızlar ben de ptesi doğum yaptım buraya giremedim yoğunluktan. Şuan sarılık çıktı sınır değerde 17. Sağarak veriyorum mecbur ne kadar içtiğini görmek için. Bir de takviye olarak mamaya başladık bakalım nereye kadar gidecek

Sarılık olmasın dedik emme gücü yok diye sağıp verdik mama verdik. Şimdi beni emmiyo. Ağlicam nasıl alışacak tekrar sağıp vermek nereye kadar götürür ki ya :KK64:
Mümkünse biberon kullanmayın, meme reddi yapıyor🥲 ilk kızımda travmamdır bir kez biberon verdik resmen bir daha mememi ağzına almak istemedi. Kaşık biberon, şırınga ya da çay kaşığı ile verebilirseniz daha iyi olur

Mümkünse biberon kullanmayın, meme reddi yapıyor🥲 ilk kızımda travmamdır bir kez biberon verdik resmen bir daha mememi ağzına almak istemedi. Kaşık biberon, şırınga ya da çay kaşığı ile verebilirseniz daha iyi olur
Kesinlikle katılıyorum. İlk bebeğimde kaşık biberon zor oluyor diye biberona geçtik bir daha da emmedi çocuk 😂 1 ay sağarak vermek zorunda kaldım sonra da sütüm komple gitti zaten artıranlarım ne yaptıysam. Bunda akıllandım biberon vermiyorum meme reddi olmasın diye. Kaşık biberonla içirmeye çalışıyorum zor oluyor ama yapacak bir şey yok

Kızlar bu arada benim normal doğum oldu ama zor geçti. İkinci bebekler daha kolay olur diyorlar ama ilk doğumum daha kolaydı. Bunda da kesi atmak zorunda kaldı doktor çünkü biraz pozisyon kaynaklı sanırım çıkmadı çocuğun omuzları 😁

Açılmam vardı ama sancı vs yoktu suni sancı verildi. Belki onun da etkisi olmuştur doğal yollarla sancı çekmedim hızlandırılmış sancı çektim sanırım. Toplam 1.5 saat sürdü sancı+doğum. Bakıldığında kısa gibi ama bir de o sancıyı çekene sor demişler 😁

Kızlar anne yanı beşik ne tercih ettiniz? Ben bu tarz birşey istiyorum ama eşim kullanışsız diye tartışma yaratıyor benim kızım olacak hayalimdi böyle beşikler biraz daha tülle etek kısmına ekleme yapacaktım ama park yatak mı bu mu karar veremedim. Ona göre tartışacağım eşimle 😂 aldırıp sonra pişman olmayayım.
Bana kizkardesim chicconun anne yanini verdi ilk kizimda direk kendi yataginda yatirmistim simdi odaya sigmayinca ona koyucam. Bu gosterdigini kardeslerimde ve kardesim kullandi ama 3 ay hadi bilemedin 4 ay max kullanabiliyorsun. Hareket etmeye baslayinca sallaniyor dusme tehlikesi var. Ama cok pahali bir sey degil icinde kalacaksa al.
Elhamdulillah kuzum sen dogumdan ciktin beni mi soruyosun🥹🥹 cok duygulandim Allah da seni mutlu etsin. Bugun dolaplari takiyolar sonunda😅 haftaya gelebilirsin kizim diyorum. Ya ben ilk kizimda anlattigin gibi emzirdim ama gecen saglik ocaginda once iki defa bir tarafi ver sonra iki defa oteki tarafi dedi. Yagli kisim altta kaliyormus kilo alimi iyi olmaz dediler. Her sene yeni bir sey cikiyo ben de bilmiyorim. Oteki turlu de oteki meme siser ama anlamadim.
Kızlar bu arada benim normal doğum oldu ama zor geçti. İkinci bebekler daha kolay olur diyorlar ama ilk doğumum daha kolaydı. Bunda da kesi atmak zorunda kaldı doktor çünkü biraz pozisyon kaynaklı sanırım çıkmadı çocuğun omuzları 😁

Açılmam vardı ama sancı vs yoktu suni sancı verildi. Belki onun da etkisi olmuştur doğal yollarla sancı çekmedim hızlandırılmış sancı çektim sanırım. Toplam 1.5 saat sürdü sancı+doğum. Bakıldığında kısa gibi ama bir de o sancıyı çekene sor demişler 😁
Gozun aydin saglikla buyut insallah🌺🌺Yaaa cidden mi ben de ikinci daha kolay olur diye seviniyordum. Doktorum senin aran cok ilk dogum gibi olur diyo da benim ilk dogum
Zordu ya. Suni de aldim kesi de yedim. Ama toplam sanci dogum suren cok cok iyi bosver 1.5 saat kismen cabuk bitecek bir sure. Benim
İlk sanci ve bebis cikana kadar 24 saat surmustu🥲🥲

Kızlar kendi doktorumdan farklı Dr gittik bugün. Kendi dr sezaryen yanlısı. O nedenle başka bir dr görsün dedim 3 cm açıklık bar dedi bu hafta sonu büyük ihtimalle doğum olur dedi. Ben şok içindeyim. Doğsun çıksın istiyordum şimdide bir hüzün çöktü bebeğim artık kanımda olmayacak mı diye. Aşırı heyecanlıyım.

Kızlar kendi doktorumdan farklı Dr gittik bugün. Kendi dr sezaryen yanlısı. O nedenle başka bir dr görsün dedim 3 cm açıklık bar dedi bu hafta sonu büyük ihtimalle doğum olur dedi. Ben şok içindeyim. Doğsun çıksın istiyordum şimdide bir hüzün çöktü bebeğim artık kanımda olmayacak mı diye. Aşırı heyecanlıyım.
Hadi bakalım hayırlısıyla🥰 açıklık çok da bir belirti sayılmaz aslında 2-3 hafta aynı açıklıkla gezen oluyor🫠 ama tabii muayenede farkettiyse rahim ağzı yumuşaması filan da vardır belki. Kolaylıkla doğsun inşallah♥️

Hadi bakalım hayırlısıyla🥰 açıklık çok da bir belirti sayılmaz aslında 2-3 hafta aynı açıklıkla gezen oluyor🫠 ama tabii muayenede farkettiyse rahim ağzı yumuşaması filan da vardır belki. Kolaylıkla doğsun inşallah♥️
Biraz gevşettim rahim ağzını dedi nişan bekleme nişan gelmiş oldu 48 saat içinde doğum olur büyük ihtimalle dedi. Eve geldim şimdi kafam allak bullak belim ağrımaya başladı.

Kızlar bizim bebiş memeyi tutmayı öğrendi sonunda 😅 2 saatte bir 25-30 dk emziriyorum. Aktif emdiğini de görüyorum, sütüm de geliyor ama sabah 4 ten bu saate ne çiş yaptı ne kaka. Hemşireler masajla yaptırdı. 10 ml de mama verdiler. Mama sorun değil de masajla çiş yaptırmaları neden oldu acaba 🤔 başına böyle bişi gelen var mı? Olabilir yenidoğanda dediler ama sebebi ne yani🥲

Kızlar mama olarak hipp ile memeye takviye yapıyoduk ama gaz sancıları başladı acaba mamadan mı diye düşündüm hipp yerine ne verebiliriz kullanan var mı başka marka

Kizlar ciger gelistirici vurulan var mi? Dun 12de vuruldu. 4gibi bir seyler yedim. Şekerim yuksek çıkmaz, siniri dahi gormezdi . Yine de tuhaf hissettim bi ölceyim dedim.. 210😳..6saat bir sey yemedim.ancak normale döndü. Sonra hafif bir seyler yedim tekrar 130larda bu sefer..

Yasayan var mi? Bugun 2. Doz vurulacak..
Canım haftan çok güzel neden ciğer geliştirici vurdular acaba? Bilgi verdiler mi? Merak ettim.
Kızlar anne yanı beşik ne tercih ettiniz? Ben bu tarz birşey istiyorum ama eşim kullanışsız diye tartışma yaratıyor benim kızım olacak hayalimdi böyle beşikler biraz daha tülle etek kısmına ekleme yapacaktım ama park yatak mı bu mu karar veremedim. Ona göre tartışacağım eşimle 😂 aldırıp sonra pişman olmayayım.
Direkt park yatak aldım, 2 aşaması var. Üst aşama bizim yatakla aynı boy oluyor. Beşik almak bana çok mantıklı gelmedi, 6 ay onda yatıracağıma direkt 2 sene park yatakta yatırırım diye düşündüm 🥰 kesinlikle beşiğe gerek yok bir de sonra atsan olmuyor satsan olmuyor 😂😂😂

Kızlar mama olarak hipp ile memeye takviye yapıyoduk ama gaz sancıları başladı acaba mamadan mı diye düşündüm hipp yerine ne verebiliriz kullanan var mı başka marka
Biz hipp kullaniyoruz fakat hastanede annelerle sohbet ettik geneli gaz sikintisi olunca aptam...markasina gectik dediler. Biz de simdilik yok ama olursa golden go... ya da aptam.. kulancam

Kızlar iyi geceler umarım burada olanlar vardır. Bugün doktora gittim bebek doğum pozisyonunda asagi inmis rahim ağzı uzunluğun iyi ama dedi 1 hafta daha bekler diye düşünüyorum dedi ama benim kasiklarima giren sancı beni kıvrandırıyor ya özellikle de bebek hareket ettikçe.. ter atıyorum resmen. Normal mi kanala ilerlemiş bebek hareketleri bu denli rahatsız eder mi ?

Kızlar iyi geceler umarım burada olanlar vardır. Bugün doktora gittim bebek doğum pozisyonunda asagi inmis rahim ağzı uzunluğun iyi ama dedi 1 hafta daha bekler diye düşünüyorum dedi ama benim kasiklarima giren sancı beni kıvrandırıyor ya özellikle de bebek hareket ettikçe.. ter atıyorum resmen. Normal mi kanala ilerlemiş bebek hareketleri bu denli rahatsız eder mi ?
Hareket ettikçe mi kasikalrin agryor birde sürekli mi agryo belirli aralıklarla mi geliyor ağrı?

Back
X