Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
S Sadecevlat nasil oldunuz? Kendinize gelebildiniz mi? Kucuk abi nasil karsiladi 😊
Henüz karsilastirmadik hastaneye gelmesini istemedik çünkü tansiyonuma bakılırken bile çok ağlıyordu bu vaziyette görsün istemedik birde görürse gitmek istemez dedik 🙄ama bugün akşam eve dönüyoruz ins 🤲

Kizlar ciger gelistirici vurulan var mi? Dun 12de vuruldu. 4gibi bir seyler yedim. Şekerim yuksek çıkmaz, siniri dahi gormezdi . Yine de tuhaf hissettim bi ölceyim dedim.. 210😳..6saat bir sey yemedim.ancak normale döndü. Sonra hafif bir seyler yedim tekrar 130larda bu sefer..

Yasayan var mi? Bugun 2. Doz vurulacak..

Günaydın kızlar. Bugün kontrolüm vardı tam 38+0 olduk. Bizimkinin hiç gelmeye niyeti yok, hiç bir belirtim de yok zaten😬 sadece zaman geçtikçe irileşiyor tabii, 3300 gr çıktı bugünkü ölçümde. Ssvd deneyeceğim için irileştikçe zorlaşacak diye strese giriyorum biraz🥲 doktorum hiç bi önemi yok yeter ki doğru pozisyonda olsun kaç kilo olursa olsun doğar merak etme diyor. Yine de azıcık telaş ettim. Bu hafta doğuverse keşke ama daha kanala bile girmedi🥲

Günaydın kızlar. Bugün kontrolüm vardı tam 38+0 olduk. Bizimkinin hiç gelmeye niyeti yok, hiç bir belirtim de yok zaten😬 sadece zaman geçtikçe irileşiyor tabii, 3300 gr çıktı bugünkü ölçümde. Ssvd deneyeceğim için irileştikçe zorlaşacak diye strese giriyorum biraz🥲 doktorum hiç bi önemi yok yeter ki doğru pozisyonda olsun kaç kilo olursa olsun doğar merak etme diyor. Yine de azıcık telaş ettim. Bu hafta doğuverse keşke ama daha kanala bile girmedi🥲
Bende ssvd denemek istemistim 2. Hamilelikte ama bebek iri oldugu icin, doktorun bebek 38. Haftaya kadar gelirse denerim yoksa denemem demisti 🤭 tabii ki gelmedi 40. Haftasinda 4.600 sezeryanle aldilar 🤭 insallah seninki gelir, merdiven in cik diyolar bol bol ama 🤷‍♀️

Bende ssvd denemek istemistim 2. Hamilelikte ama bebek iri oldugu icin, doktorun bebek 38. Haftaya kadar gelirse denerim yoksa denemem demisti 🤭 tabii ki gelmedi 40. Haftasinda 4.600 sezeryanle aldilar 🤭 insallah seninki gelir, merdiven in cik diyolar bol bol ama 🤷‍♀️
Hey maaşallah 4600🙈🙈 ya benim doktorum kilosunun önemi yok diyor ama mantığım almıyor valla🫠 yürüyüş+merdiven, hurma, adaçayı abanıyorum ama bakalım🥲

Bende sürekli çenesini uyarıyorum devam etsin diye aşırı uykucu😂 ve tutturmam min 10 dk mı alıyor hemşirelere sürekli diğer bebekleri soruyorum bi yapamayan ben miyim başka var mı diye 😂
Hahahaha ay bende bende 😅 bide aynı zamanda doğuran sezaryenliler ne durumda onları soruyorum 😅😅
Önce doğum yapan herkesi tebrik ederim

Bende hayatımın dönüm noktalarından birini daha yaşamış bulunmaktayım oğlum dünyaya geldi yanimda emmeye çabalıyor.. 4. Sezeryan olduğu icinmi bilmiyorum ama ameliyat islemim uzun sürdü iyiyim oglum devamlı emme peşinde sütüm fosur fosur yok ama emerek gelecek ins 😅
Oyy gözün aydın canım hayırlı olsun çok şükür kavuştun 4 numaraya 💕
Benmde aynı canım alışınca geçicek galiba
Ay çatlaksız atlatırız inşallah. Lansinoh ve gümüş kapak ile ilerliyorum. Gümüş kapak faydasını çok gördüm uçları çok acıyor 🥲

Sevgili kızlar nasılsınız? Birkaç gündür ortalıklarda yokum. Şimdi yavaş yavaş okuyacağım. Ben iki gün önce Salı günü 38 + 3’te oğluma kavuştum. Boy kilo önden gittigi için planlı bir normal doğum oldu. Geceden yatış yaptık yavaş yavaş suni sancıyla doğumu başlattık. Açıklık 3-4 cm’e gelince suyu patlattık. O zamana kadar çok rahat olan agrılar bir anda coştu..Yaklaşık bir saat kadar eşimin masaj desteği ve nefes fln idare edip 5cme gelince epidural diye bir şeyin varlığı aklıma geldi allahtan. Sonra bir rehavet ve yorgunluk çöktü. Hatta uyumayı ciddi ciddi düşünürken haydi artık ikiniyoruz dedi ebeler. bu noktadan sonra yeniden moral motivasyon toplayıp önce odada sonra dogumhanede full force ikinmali sanirim 1 saat fln geçmiştir. Çok yoruldum yalan yok. Bebeğin kafası büyük olduğu ve serklaj dolayısıyla rahim ağzında hafif sertleşme olduğu için doktorum her an sezeryana donebiliriz modundaydi. Ama ebe ve hemşireler çok iyi motive ettiler ve şükür bebisimizi sağ sağlim kucağımiza aldık. Biraz agrim var ama dayanilacak gibi en azından. (Majesik ve ağrı kesici kremler sagolsun) Yarın ilk kontrolümüz olacak. Sonrasında yine update ederim.

Kuzularıni kucağına alan herkesi cokkk tebrik ederim. Sonrası oyunda yeni bir level gibi. Meme emzirmeyi hemen hatırladım da, gaz cikarma tam bir mücadele😂 Bebislerini bekleyen herkese de en kolay en su gibi doğumlar nasip olsun ins💞
Saglikla buyut insallah. Gozun aydin🌺🌺
Majezik veriyorlar mi dogumdan sonra o iyiymis bak.
Ya emzirirken biryerden sonra tövbe yarabbim kanım çekiliyor acıyor gibi ben emzirmeyi mi beceremiyorum sizin de mi öyle 🥲🥲
Nasilsiniz?? Gozun aydin saglikla buyut insallah🌺🌺O geciyor sonra sanki icindeki damari cekiyor gibi geliyor dimi? Sonra geciyor hatta sabahlari gogusler sis kalkinca cocuk emmeye basliyor bir rahatliyorsun o zevk cok baska
Önce doğum yapan herkesi tebrik ederim

Bende hayatımın dönüm noktalarından birini daha yaşamış bulunmaktayım oğlum dünyaya geldi yanimda emmeye çabalıyor.. 4. Sezeryan olduğu icinmi bilmiyorum ama ameliyat islemim uzun sürdü iyiyim oglum devamlı emme peşinde sütüm fosur fosur yok ama emerek gelecek ins 😅
Yaa gozun aydin saglikla buyut insallah🌺

Kizlar ciger gelistirici vurulan var mi? Dun 12de vuruldu. 4gibi bir seyler yedim. Şekerim yuksek çıkmaz, siniri dahi gormezdi . Yine de tuhaf hissettim bi ölceyim dedim.. 210😳..6saat bir sey yemedim.ancak normale döndü. Sonra hafif bir seyler yedim tekrar 130larda bu sefer..

Yasayan var mi? Bugun 2. Doz vurulacak..
Ciğer geliştiriciler şekeri artırıyor diye biliyorum, iğnenin etkisi olmalı. Neden iğne vuruldu , haftan güzeldi sanki kuzum?

Hey maaşallah 4600🙈🙈 ya benim doktorum kilosunun önemi yok diyor ama mantığım almıyor valla🫠 yürüyüş+merdiven, hurma, adaçayı abanıyorum ama bakalım🥲
Kilodan cok kafa capini önemsiyorlar ama benimde mantigim almiyor 🤭 sanki kucuk bebek daha kolay gibi geliyor ama normal dogum yapmadigim icin bi bilgim tecrubem yok tabii 🤭🤭🤭

Kızlar anne yanı beşik ne tercih ettiniz? Ben bu tarz birşey istiyorum ama eşim kullanışsız diye tartışma yaratıyor benim kızım olacak hayalimdi böyle beşikler biraz daha tülle etek kısmına ekleme yapacaktım ama park yatak mı bu mu karar veremedim. Ona göre tartışacağım eşimle 😂 aldırıp sonra pişman olmayayım.

Eklentiler

• IMG_7487.webp
    IMG_7487.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 19
Bende doğurmadım canım 1.5 gün hastanede kaldım. 3 cm açıklığım var ama sancılar durdu.Doktorlarda takip etti. Çok şükür herşey yolunda bebeğinde küçük dediler 2 hafta daha dayansa iyi dediler. Bende taburcu oldum.😊

Bende doğurmadım canım 1.5 gün hastanede kaldım. 3 cm açıklığım var ama sancılar durdu.Doktorlarda takip etti. Çok şükür herşey yolunda bebeğinde küçük dediler 2 hafta daha dayansa iyi dediler. Bende taburcu oldum.😊
Yaa çok geçmiş olsun. İyi yapmışssın taburcu olmakla, evde kendi güvenli alanında olmak daha iyi. Sağlıkla kendiliğinden başlasın inşallah doğum🌸

Kızlar d vitamini damlası kullananlar hangisini kullanıyorsunuz birde kaç damla biz ocean aldık bugün kaç damla sormayı unuttum 🥲

Kızlar anne yanı beşik ne tercih ettiniz? Ben bu tarz birşey istiyorum ama eşim kullanışsız diye tartışma yaratıyor benim kızım olacak hayalimdi böyle beşikler biraz daha tülle etek kısmına ekleme yapacaktım ama park yatak mı bu mu karar veremedim. Ona göre tartışacağım eşimle 😂 aldırıp sonra pişman olmayayım.
Biz 70x140 bi yatak takimi aldik, komidiniyle birlikte. Yatagin bi tarafini cikartip bizim yataga direk birlestirsik. Gunluk kullanim (oturma odasi felan icin maxi cosinin senin attigina benzeyen ama az daha buyuklerinden aldik. Bunlari maz 6 ay kullanabiliyorsun, özellikle kendilerini tutip kaldirdiklalrinda tehlikeli oluyor. Ama yinede icinde kalmasin derim ben, en olmadi letgodan satarsin 🤭

Back
X