- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #16.201
my_everything canım kasımda ben varım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elhamdulillah canım ne olsun nedense ben bir türlü toparlanamıyorum dün nişanlımla internette görüşme imkanım oldu hıçkırıklar içinde yazıştım ...gecenin sersemliği var hala üzerimde
Çok moralim bozuk kızlar çokkkkk...formasyon kaldırılmış yaaa...nasıl yapabilirler bunu....hep bizemi denk gelmek zorunda... :2::2:
Allah'ın maptık biz sana böyle bütün olumsuzluklar bize denk geliyor...
Nişanlımın bu sene okulu bitiyordu..formasyon alıcaktı çok istiyordu bilgisayar öğretmenliğini...şimdi nasıl söylerim ben ona formasyon kalkmış diye![]()
Kızlar kına gecesi yada düğün organızasyonunu yapmış olan var mı? Mısafırlerınıze güzellikler yaptınız mı bıleklıkler tefler taçlar vs. ?![]()
my_everything canım kasımda ben varım
Arkadaşlar ben bu yaz evleniyorum, yurt dışında yaşayan bi arkadaşım hediye listen var mı dedi. Bu hediye listesi sitesi vs var mı ? yapan oldu mu?
kalplerasi kullanıcısından alıntı
elhamdulillah canım ne olsun nedense ben bir türlü toparlanamıyorum dün nişanlımla internette görüşme imkanım oldu hıçkırıklar içinde yazıştım ...gecenin sersemliği var hala üzerimde
chicken kullanıcısından alıntı
Kızlar kına gecesi yada düğün organızasyonunu yapmış olan var mı? Mısafırlerınıze güzellikler yaptınız mı bıleklıkler tefler taçlar vs. ?
Canım dur hemen bi ümitsizliğe kapılma
Belki nişanlın etkilenmez vurmaz ona belki
Ne yazıkki etkiliyor şu durumda tatlım...tercih yaparken böyle bir hak veriliyor son sınıfa gelmiş o hak elinden alnıyor..nasıl bir sistemdir bu yaa..bütün fef mezunları, okuyanlar ayaklanmış durumda...3 Mayıs'ta kesin karar verilcekmiş..lütfen dua edin kızlar bizim için![]()
Kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var 1-2 saate aranızda yokum fakat gelince hemen dönerim
Bu arada kuzenim bana hediye alacak ne alsa acaba
Çeyizime su ısıtıcı mı aldırsam çaycı mı ?
Siz ne dersiniz???
Kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var 1-2 saate aranızda yokum fakat gelince hemen dönerim
Siz ne dersiniz???
Çaycı aldır canım
zaten çaycı su ısıtıcı olarakda kullanılır
Bu arada essede yok ekmeklik
Sen mail attın diye yapmışlar sanırım
Kargo parası ne kadarmış orda?
Siz ne dersiniz???
Arkadaşlar ben bu yaz evleniyorum, yurt dışında yaşayan bi arkadaşım hediye listen var mı dedi. Bu hediye listesi sitesi vs var mı ? yapan oldu mu?
Matematik-bilgisayar okudu tatlım..bilgiyasayar mühendis olarakda işe girebiliyor ama nişanlımın en büyük isteği formasyon alıp öğretmen olmaktı..biz buna çok güvenmiştik...mahvolduk yaaa mahvolduk...ben böyle bir ülkede yaşadığım için utanıyorum![]()
Kızlar kına gecesi yada düğün organızasyonunu yapmış olan var mı? Mısafırlerınıze güzellikler yaptınız mı bıleklıkler tefler taçlar vs. ?![]()
görüntülümü konuştunuz yani seni ağlattığını gördümü? hala aynı mı davranıyo?
Matematik-bilgisayar okudu tatlım..bilgiyasayar mühendis olarakda işe girebiliyor ama nişanlımın en büyük isteği formasyon alıp öğretmen olmaktı..biz buna çok güvenmiştik...mahvolduk yaaa mahvolduk...ben böyle bir ülkede yaşadığım için utanıyorum[/Q
kızlar günaydın......
canım bozma moralini her şey olacağına varır...sonuçta elinde işi varya bunada şükür..olmadı özelde öğretmenlik yapar..daha önümüzdeki yıllarda neler neler değişir takma kafana...her işte vardır bir hayır..
5 tl canım :))
Hem sevindim hem üzüldüm o olaya... :)
Neyse bakalım gelicek inşallah hayal kırıklığı yaşamam :)
güzel bayanlar sonunda büyük gün geldi :) bugün kına yarın düğün var darısı başınıza
güzel bayanlar sonunda büyük gün geldi :) bugün kına yarın düğün var darısı başınıza