2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bugun eminönüne alışverişe gidicez nişanlımla tabi 2-3 ü bulur malum iştyeim,sizce bohçaya neler almamız lazım benim için,ve önerebileceğiniz dükkan isimi var mı?

good-hearttttttttttt canıııııııım seni aşağıda görüyorum,ayyy çok az kaldı ne hissediyorsun?
inşaallah gönlüne göre geçer,hiç kimse hiç bir sorun çıkarmaz.okudum halanın dediklerini,ailedir,ne yapıcan mecburen katlanacaksın,ama inşaallah hiçbir çiftin düğününde olay çıkmaz-sıkıntı çıkmaz,umarım olgun davranırlar..ben olay çıkan bi düğüne şahit olmuştum kaç yıl evvel,zaten evlilik korkum vardı,yıllarca da bu yüzden kaçtım..ama sonra dedim ki,aman herkesin başına gelecek diye bi kaide mi var,iyi düşünelim iyi olsun tatlım..

bu arada sen ayakkabını özel yaptırmıştın demi?nerde,ne kadara yaptırdığını yazarsan sevinirim..memnun musun,rahat mı?hayırlı olsun.
evinin fotolarını ayrıntılarıyla bekliyorum,paylaştığın perdelere bayıldım,ne tatlı renkler onlar öyle,,yemek masanın sandalyeleri de şeker gibi,gel beni ye diyo:1::1::16::16:

kızlar bugun eminönüne alışverişe gidicez nişanlımla tabi 2-3 ü bulur malum iştyeim,sizce bohçaya neler almamız lazım benim için,ve önerebileceğiniz dükkan isimi var mı?

Biz o işlere başladık tatlım ama;
damada;
pijama (kışlık-yazlık)
terlik
ayakabbı
havlu-traş makinası
günlük giyebileceği kıyafet (pantolon-gömlek)
takım elbise
damatlık
cüzdan-kemer

bunları alıcaz aklıma gelen şimdilik bunlar..

Biz o işlere başladık tatlım ama;
damada;
pijama (kışlık-yazlık)
terlik
ayakabbı
havlu-traş makinası
günlük giyebileceği kıyafet (pantolon-gömlek)
takım elbise
damatlık
cüzdan-kemer

bunları alıcaz aklıma gelen şimdilik bunlar..

tatlım sağol ama damada eger denk gelirsek begendiği bişey olursa alıcam ama bugun benım için alışveriş yapıcaz onlarda neler alınıyo onu bilmem lazım şekerim

tatlım sağol ama damada eger denk gelirsek begendiği bişey olursa alıcam ama bugun benım için alışveriş yapıcaz onlarda neler alınıyo onu bilmem lazım şekerim

Aynıısını sana alıcaklar tatlım.

bir ytane günlük kıyafet
bir tane klasik bir kıyafet
ayakkabı, terlik, çanta, cüzdan
gecelik, pijama (yazlık, kışlık)
havlu
makyaj çantası, içinde malzemeleri
gelinlik ayakkabısı

günaydın kızlarrr nasılsınız?:3::3:

günaydın canım nasılsınn :16:

canım sıkkın
Son zamanlarda nişanlımla her konuda tartışır olduk ...
Sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ediyoruz..
Evlenmekten korkmaya başladım...
Stres stres ne yapacağız yaa :(((

canım oluyo böyle zamanlarda bizde hergün nerdeyse tartışıyoruz. sıkma bunlarla canını herşey yoluna girer merak etme :34::34:

çok sıcak bir antalya sabahından günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn kızlar

Günaydın canımmmm...Konyadada mis gibi hava var...nöbet bitsede atsam kendimii dışarıya :9::9:

konyaa çok sevdim ben orayıı :16::16::16:

good-hearttttttttttt canıııııııım seni aşağıda görüyorum,ayyy çok az kaldı ne hissediyorsun?
inşaallah gönlüne göre geçer,hiç kimse hiç bir sorun çıkarmaz.okudum halanın dediklerini,ailedir,ne yapıcan mecburen katlanacaksın,ama inşaallah hiçbir çiftin düğününde olay çıkmaz-sıkıntı çıkmaz,umarım olgun davranırlar..ben olay çıkan bi düğüne şahit olmuştum kaç yıl evvel,zaten evlilik korkum vardı,yıllarca da bu yüzden kaçtım..ama sonra dedim ki,aman herkesin başına gelecek diye bi kaide mi var,iyi düşünelim iyi olsun tatlım..

bu arada sen ayakkabını özel yaptırmıştın demi?nerde,ne kadara yaptırdığını yazarsan sevinirim..memnun musun,rahat mı?hayırlı olsun.
evinin fotolarını ayrıntılarıyla bekliyorum,paylaştığın perdelere bayıldım,ne tatlı renkler onlar öyle,,yemek masanın sandalyeleri de şeker gibi,gel beni ye diyo:1::1::16::16:

son 1haftam 1 gün kaldı çok değişik guygular içindeyim hüzün sevinç korku hepsi var:31::31:ama çok heyecanlanıyorummmm ben inşş allah nasip ederse haftaya EV LE Nİ YO RUMMMMM :123::123::119::119::119::119::17::17::17::17:
amin canım inşş beğenmene sevindim kısmet olursa bu akşam gidecemm :16::16: telefonuma çekerim resimleri inş pazartesi eklerimm ve inşş bi sıkıntı çıkmazzz dua edin kızlar lütfenn :43::43:

Aynıısını sana alıcaklar tatlım.

bir ytane günlük kıyafet
bir tane klasik bir kıyafet
ayakkabı, terlik, çanta, cüzdan
gecelik, pijama (yazlık, kışlık)
havlu
makyaj çantası, içinde malzemeleri
gelinlik ayakkabısı

iç çamaşırı felanda alıncak dimi kaç tane alınıyo 1 yeterlimi?esarp da alınır,parfüm alıcam onu biliyorum başkada yok herhalde

canım oluyo böyle zamanlarda bizde hergün nerdeyse tartışıyoruz. sıkma bunlarla canını herşey yoluna girer merak etme :34::34:

son 1haftam 1 gün kaldı çok değişik guygular içindeyim hüzün sevinç korku hepsi var:31::31:ama çok heyecanlanıyorummmm ben inşş allah nasip ederse haftaya EV LE Nİ YO RUMMMMM :123::123::119::119::119::119::17::17::17::17:
amin canım inşş beğenmene sevindim kısmet olursa bu akşam gidecemm :16::16: telefonuma çekerim resimleri inş pazartesi eklerimm ve inşş bi sıkıntı çıkmazzz dua edin kızlar lütfenn :43::43:
maaşallah tatlım günleri bitirdin haftaya bugun heycan dorukta olacak senin,inşallah hayırlı ,mutlu ve huzur dolu bi hayat getirir sana ve hepimize evlilik:71::71::71:

Son düzenleme:

Gelmişmiydin konyaya..sevdiysen yine bekleriz :46::46:
hastaya gelinsin ayy ne güzel..heyecam yaptım bak şimdi :52::52::52: çok mutlu ol birtanem :32::32: haftaya oynayacağız yani :32::32:

iç çamaşırı felanda alıncak dimi kaç tane alınıyo 1 yeterlimi?esarp da alınır,parfüm alıcam onu biliyorum başkada yok herhalde

Evet tatlım..gelinlik altına alınacak bir çamaşır..birde normal zaman için alınır..
parfüm, eşarp ne kadar almak isterlerse alılar canım.

maaşallah tatlım ünlei bitirdin haftaya bugun heycan dorukta olacak senin,inşallah hayırlı ,mutlu ve huzur dolu bi hayat getirir sana ve hepimize evlilik:71::71::71:

canımmmm çok teşekkür ederimmmmm rabbim inşş hepimize nasip etsin en hayırlı bir şekildee rabbim gönlümüze göre versinn :16::16::16::16:

Gelmişmiydin konyaya..sevdiysen yine bekleriz :46::46:
hastaya gelinsin ayy ne güzel..heyecam yaptım bak şimdi :52::52::52: çok mutlu ol birtanem :32::32: haftaya oynayacağız yani :32::32:

Evet tatlım..gelinlik altına alınacak bir çamaşır..birde normal zaman için alınır..
parfüm, eşarp ne kadar almak isterlerse alılar canım.

evet geldim 2 sene önce çok çok beğendimm bi tepesi vardı meşhur bir tepe çok beğendim oarı adını tam hatırlamıyorum ama ali bişimiyde neydi :17:
tatlım ben nikah olacakaa o yüzden kınamdaaa bol bol inşş inşş inşşş oynayacammmm :21::21::21::66::66::66: bu arada kınam cuma günüü yani mayıs 4 :52::52:

Son düzenleme:

Eminönünde Şark han var orda bütün mağazalar bir arada işiniz kolay olur..

İç çamaşır, 6 lı gecelik takımı için bondy diyorum o da orda:16:

kızlar merhaba herkese gününüz aydın,işleriniz rast gitsin...
bir şey sormak istiyorum benim 23 haziranda nişanım var daha bohça için röptoşambır almak şartmı ya ben hiç sevmiyorum röptaşambırı görünce aklıma nuri alço geliyor hep:9: şaka bir yana düğün olunca tekrarmı bohça yapılıyor :26: birde ben makyaj malzemesi istemiyorum desem ayıp olurmu ??

ooo git bakalım bizede fikir olur.aldıkarını fiyatlarını bekliyoruz şekerimm....kına malzemelerine de göz atmayı ihmal etme:)))
peki eminönündeki hanlar cumartesi öğleden sonra ve pazar açık olmuyo demişler bana:(((( kandırmışlar beniiii....

bir şey sormak istiyorum benim 23 haziranda nişanım var daha bohça için röptoşambır almak şartmı ya ben hiç sevmiyorum röptaşambırı görünce aklıma nuri alço geliyor hep:9: şaka bir yana düğün olunca tekrarmı bohça yapılıyor :26: birde ben makyaj malzemesi istemiyorum desem ayıp olurmu ??

bende sevmiyorum çok itici geliyo banada:37::37: ayıp olmaz ama neden istemiyosunki canım:44:

canım neden ayıp olsunki istemiyorum benim var dersin olur biter ama kayınvaliden alacaksa içinden geldiyse alsın:))

röptoşambıra gelince içi normal pijama sabahlığı saten takımlar var onlardan alabilirsin giymiycekse tabiki alan gereksiz olur...benimki illa istemişti 110 mı ne almıştık sanırım...

bende sevmiyorum çok itici geliyo banada:37::37: ayıp olmaz ama neden istemiyosunki canım:44:

neden istemiyorum çünkü benim cildim her makyaj malzemesini kabul etmiyor dolayısı ile kullandığım malzemeler biraz tuzlu bu yüzden çekindim istemeye ama makyaj malzemesi yerine parfüm alın dedim hoş parfümümde var ama :1:

canım neden ayıp olsunki istemiyorum benim var dersin olur biter ama kayınvaliden alacaksa içinden geldiyse alsın:))

röptoşambıra gelince içi normal pijama sabahlığı saten takımlar var onlardan alabilirsin giymiycekse tabiki alan gereksiz olur...benimki illa istemişti 110 mı ne almıştık sanırım...

yok cnm benim sözlümde sevmiyor bende saten pijama takımı,günlük pijama takımı(penye kumaş olanlardan) alırım diye düşündüm röptaşambırsız takım illaki vardır değilmi...evet canım bende sorduğumda 110-150 ye kadar vardı fiyatları pierre cardin di sanırım markası...

Hava çok güzel ama bizim misafirimiz varr. :5:
chnhn canım bu çarş pazarı nerde ki?nikaha doğru izin alıp erkenden ist.a gidebilirsem ben de uğramak istiyorum..

canım ya paylaşalı çok oldu biliyorum da sormak istediğim şu,sen bunları markafoni vb bir yerde mi görüp bizle paylaşmıştın,yoksa kampanya filan mı var? geçen bernardoya gittim,kahvaltı tk.da hem senin paylaştığın gibi bir tk göremedim hem de fiyatlar hiç bu seviyede değildi..

Markafoniden aldım ben canım.
Şuan trendyolda var aynı takım. Geçen gün geldi beklediğimden güzel oldu. :16:

hahaha benimde aklıma Nuri Alço geliyoo. :9: Arkadaşlarıma söylediğimde çok dalga geçmişlerdi ama napiyim.:ssz:
Ben de öyle set olan makyaj takımlarından istemiyorum. Kendim seçicem öyle bi set yapıcam. Çok fazla olmasına gerek yok zaten benim yeterince var alıp evlenince kullanırım dediklerim bana yeter. :9:

Hava çok güzel ama bizim misafirimiz varr. :5:

Markafoniden aldım ben canım.
Şuan trendyolda var aynı takım. Geçen gün geldi beklediğimden güzel oldu. :16:

hahaha benimde aklıma Nuri Alço geliyoo. :9: Arkadaşlarıma söylediğimde çok dalga geçmişlerdi ama napiyim.:ssz:
Ben de öyle set olan makyaj takımlarından istemiyorum. Kendim seçicem öyle bi set yapıcam. Çok fazla olmasına gerek yok zaten benim yeterince var alıp evlenince kullanırım dediklerim bana yeter. :9:

evet kendin seçip güzel bir set oluşturabilirsin fazlasına bencede gerek yok ihtiyacın olanları alırsın güzel olur...röptaşambırı kimse sevmiyor sanırım bazı erkekler seviyor onlarada saygı duymak lazım...:1:

Kızlar bana gelen nişan valizi kocaman bişeydi. İçi de burada yazılanlardan çok daha kalabalık. iç çamaşırları, çoraplar, atletler,sabahlık takım, 2 takım pijama, çarşaf takımı, pike takımı, 6 tane el örgüsü şal, düzineyle lif , patik, oyalı yazma, seccade, parfümler,kremler,makyaj malzemeleri, çanta, 2 tane şık terlik, süslenmiş bohçaların içinde çeyizlik bir kaç örtü vardı.nişan abiyem alınmıştı.kıyafet dediler ama benim çok olduğundan istemedim.ayrıca annemle babama birer bluz gömlek koymuşlardı :). damada ne koyucam ben de düşünüyorum.herhalde benim çeyizlik koymama gerek yoktur.

Back
X