2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tatlim bence görmeden karar vermek biraz risk sifonda nasıl durur benzer bir modelde görüp karar ver süpriz yasama sonra sonuçta gelinlik Canim :3:

Iyi aksamlar sehker nasilisn?
6 günün kalmis senin ya.
Nasil hissediyosun kendini?

Ben son 2 haftamin kosusturmadan nasil gececegini anlamiycam sanirim.

Iyi aksamlar sehker nasilisn?
6 günün kalmis senin ya.
Nasil hissediyosun kendini?

Ben son 2 haftamin kosusturmadan nasil gececegini anlamiycam sanirim.

İyiyim tatlim teşekkürler o kadar cok yoruluyorsun ki olsun artık diye isyan ediyorsun :9:
Buruk hissediyorum biaz korkularım var haklı nedenlerinde var korkmak icin aslında uyustum sanırım pek bı seyde hissedemiyorum :21:
Senin nasıl gidiyor tatlim nasılsın ?

İyiyim tatlim teşekkürler o kadar cok yoruluyorsun ki olsun artık diye isyan ediyorsun :9:
Buruk hissediyorum biaz korkularım var haklı nedenlerinde var korkmak icin aslında uyustum sanırım pek bı seyde hissedemiyorum :21:
Senin nasıl gidiyor tatlim nasılsın ?

Dimi? Insan istemese bile düsünecek o kadar cok sey buluyor kendine.
Kosusturmaca desen o gün bile bitmeyecek diye düsünüyorum ben.
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah cok az kaldi rahatca bir ''oh beee'' cerkesin haftaya insaAllah :)

Bahs ettigin burukluk ve korkular bende de var canim.
Ufak tefek sorunlar cikiyor iste.
Bizde o günün gelmesini bekliyoruz ama artik sabrimiz kalmadi gibi :))

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz bugun evimin banyosunu temizledim canim cikti :) resmen cok yoruldumm sehkett adass nasilsin napiyosunnn nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn msn gelseneeeeee

Selaam kızlar ben geldim ve uykusuzluktan ölüyorummm:50:
Yarın erken kalkacam dişçiye gidip film çektirecem sonra da gezmeye gidecem:26:
Ama şu an daha yapmam gereken yığınla ütü var ütünün ısınmasını bekliyorumm:25:
Sizde ne var ne yok pek konuşmamışsınız yaa kimse yok galibaa:26:
Neyse canlar ben çıkıp ütümü bitireyim ve yatayım hadi size iyi geceler yarın görüşmek üzreee:3:

hemen izlenimlerime geçiyorum:1:

dün sabahtan akşama kadar fatih ve fetihteydim
:1::1:, çok güzel bir gün geçirdim. tüm gelinlikler

sanki hepsi gel giy beni diyordu. ama 3 tane ancak deneyebildim. resimlerini bilgisayara atım ,siz görün diye albümüme

eklicem ki çaktırmadan çektim , sorun olmasın bulurlar falan ondan
:34:

istediğim gelinlik için ve giydiğim gördüğüm gelinlikler için ortamala fiyatlar 2000-2500 arasında hep.

bir kaç yer 1500-1800 fiyat verdi ama dikişlerini pek beğenmedim bir yerdeki kadında çok sıcak samimi gelmedi bana,

bizimle ilgilenmek yerine habire telefonu çaldı onla baktı baya agrasifti falan ama iyi fiyat verdi.1500-1800 arası oda.

ama çok karasız kaldım diktirmek istediğim modelle giydiğim modeller arasında. bir kaç kere daha gidip bakıcam fatihe
:46::46:

yaaa bende cumrtesi fatihteydim gelinlikçiler çarşısında:)) fatihteki çarşıyı annenle bir dolaş çünkü fiyat arkadaşla ve anneyle çok fark ediyo:)) çok daha sıkı pazarlık yapabilirsin aklında olsun..

ya ben yapamadım bana da bu konuda yardımcı olurmusn şafak saymak istiyom ben .

canım teşekkür ederim duaların için inşallah tatlım başka bişey istemiyorum ev olunca herşey kolaylaşıyor eşya desen zamanla alınır ama ev herşeyden önemli rabbim herkese nasip etsin...bu arada şimdiki ev eşyalarıda kocaman ya bir koltuk yapıyorlar dünya kadar yer kaplıo 2 li yada 3 lü koltuklar...vitrin evet çok gereksiz ben sevemedim vitrini sadece allah izin verirse ev olursa niş yaptıracağım orayada dekor amaçlı süsler koyucam inşallah...

niş bu şekilde oluyor bayanlar bilmeyenlere göstermek amaçlı resim ekledim...

http://www.gunlukreklam.com/resimler/280120121217073986kam6.jpg

çok farklı ve çokkk beğendim ya benn aklıma da yattı inş ilerde uygularım evime süper olur valla hem temizliğide kolay olur :49:

Merhaba kızlar,

Cuma günkü olaydan sonra giresim gelmemişti KK ya ama liberte ve beautifull geri gelmiş, forever de aramıza katılacakmış keyfim yerine geldi.. Hoşgeldiniz canlar.. Böyle tatsızlıkların tekrarlanmamasını diliyorum.. Fakat benim sorunum daha çözülmedi bakalım nerde patlayacak..

Çok yoğun bir haftasonu geçirdim.. Aksilikler üst üstte geliyor sanırım zamanında yetişmeyecek evim hala tadilat bitmedi :19: Koltuklarım için kumaşı ayarlayamadı firma başka bir yerden biz bulduk.. visco yada lateks yatak bakıyorum pahalı.. Yatak odası takımım ve buzdolabım hala yok.. İstediğimiz şeyler bütçemizi aşıyor , istediğim gibi olmayacaksa hiç olmasın diyorum böyle moralsizim ki

Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey de olmuyor elimiz de..

Umarım sizin haftasonunuz güzel geçmiştir..

Mutlu sabahlar..

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz bugun evimin banyosunu temizledim canim cikti :) resmen cok yoruldumm sehkett adass nasilsin napiyosunnn nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn msn gelseneeeeee

Canim adaşim karaburundayiz mini tatil yaptık şimdi donüyorum eve aksam görüşürüz msn de:3:

Canim adaşim karaburundayiz mini tatil yaptık şimdi donüyorum eve aksam görüşürüz msn de:3:

yaaa bende cumrtesi fatihteydim gelinlikçiler çarşısında:)) fatihteki çarşıyı annenle bir dolaş çünkü fiyat arkadaşla ve anneyle çok fark ediyo:)) çok daha sıkı pazarlık yapabilirsin aklında olsun..

evet canım isyanda öyle söyledi bana, şimdi bi ön eleme yapim de ona göre karar vericem :)

Merhaba kızlar,

Cuma günkü olaydan sonra giresim gelmemişti KK ya ama liberte ve beautifull geri gelmiş, forever de aramıza katılacakmış keyfim yerine geldi.. Hoşgeldiniz canlar.. Böyle tatsızlıkların tekrarlanmamasını diliyorum.. Fakat benim sorunum daha çözülmedi bakalım nerde patlayacak..

Çok yoğun bir haftasonu geçirdim.. Aksilikler üst üstte geliyor sanırım zamanında yetişmeyecek evim hala tadilat bitmedi :19: Koltuklarım için kumaşı ayarlayamadı firma başka bir yerden biz bulduk.. visco yada lateks yatak bakıyorum pahalı.. Yatak odası takımım ve buzdolabım hala yok.. İstediğimiz şeyler bütçemizi aşıyor , istediğim gibi olmayacaksa hiç olmasın diyorum böyle moralsizim ki

Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey de olmuyor elimiz de..

Umarım sizin haftasonunuz güzel geçmiştir..

Mutlu sabahlar..
hoşbulduk canım evet geldik sonunda:3:

bozma canım moralini bir bakmışsın herşey düzene girmiş, hallolacak inşallah Allah'ın izniyle:16:

her ne olursa olsun gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun:34:

Günaydın sekerler herkese iyi haftalar mutlu günler :16:
Bu hafta benim düğün hafta cok az kaldı hissediyorum :16:
Sabah 6 da uyandık 6.15 ten beri yoldayiz eve gitmek icin sabirsizlaniyorum :9::10:

offff kızlar çıldırıyorum sinirden, herşey ne kadar güzel giderken alt üst oldum yha:47::41::43: mobilyalarımız geldi bu gün aldığımız köşe koltuk gelmedi başka köşe göndermişler çıldırdım aldığımız yeri aradık iade almıyoruz dediler ilgilenen görevli tamamen benim hatam dedi dalga geçer gibi:57: büyük patronlarla konuşayım birde dedi daha neyi konuşucaksın bhe adam yanlış ürün göndermişsin aldığımız ürünlerinde resimlerini çekmiştik hatta evim güzel evim bölümünde baharında mobilyaları alındı konusunda var resimler! neyse sert çıkışınca tamam ben cebimden öderim sizin koltuklarınızı gönderirim dedi nerenden ödersen öde bir daha böyle yanlışlık yapma, onu geçtim salon takımının aynasını şifonyere yapışık göndermiş ısrarla söyledik ordada duvara monte edilen ayna olacak die:47: monte yapan adamlarada çıkışınca vida alın tamam duvara monte ederiz dedi bir yerlerine iş yapmak zor gelio! yha nişanlıma ne demeli köşe koltukla oturma odasının ölçünü yanlış almış yha böyle önemli bir şeyin ölçüsünü nasıl yanlış alabiliyorsun koltuklar büyük gelicek diyor:53::57: yatak odasınada yatak odası sığmadı tek bir duvara dolabı yatağı tren gibi dizdiler küçük şifonyerler sığmadı, çok üzgünüm offff haftaya gidicem izmire inşallah yerleştirebilirim ve koltuklar umarım değişir yoksa mahkemeye kadar gidicek bu işin sonu.... hiç keyfim kalmadı kızlar :105: kızlar dua edin bizede düzelsin herşey 48 günümüz kaldı inşallah herşey halolur:26::kkk:

canım yanlış gelmesine üzüldüm inşş herşey yoluna girer:34:

cnım gelinşiğin çok hoş:34::16:

açı_lınnnnnnnnnnnnnnnn beautiful geldi :32::32::32::13::13::13:

tabiki şafak 104 :))))

hemen izlenimlerime geçiyorum:1:

dün sabahtan akşama kadar fatih ve fetihteydim
:1::1:, çok güzel bir gün geçirdim. tüm gelinlikler

sanki hepsi gel giy beni diyordu. ama 3 tane ancak deneyebildim. resimlerini bilgisayara atım ,siz görün diye albümüme

eklicem ki çaktırmadan çektim , sorun olmasın bulurlar falan ondan
:34:

istediğim gelinlik için ve giydiğim gördüğüm gelinlikler için ortamala fiyatlar 2000-2500 arasında hep.

bir kaç yer 1500-1800 fiyat verdi ama dikişlerini pek beğenmedim bir yerdeki kadında çok sıcak samimi gelmedi bana,

bizimle ilgilenmek yerine habire telefonu çaldı onla baktı baya agrasifti falan ama iyi fiyat verdi.1500-1800 arası oda.

ama çok karasız kaldım diktirmek istediğim modelle giydiğim modeller arasında. bir kaç kere daha gidip bakıcam fatihe
:46::46:

hoşgeldin canımmmm çok sevindim geldiğineeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16::16: çoooookkk üzülmüştüm girmek yazmak bile istememiştim forma bide baktımki isyan123 geldiiiiii dedi forvere gelecek hemen sana ulaşmaya çalıştıkkk ama sen izinliydim neyeseki geldim balımmmmmm:16::16::16::16::16:

mrb kızlar aranıza yeni birisini kabul edermisiniz

tabiki tatlım aramıza hoşgeldinnn:3::3:

teşekkür ederim benimde kınam 7 temmuzda dügünüm 14 temmuzda olucak :17:

hayırlı olsun canım :12::12:

dün alışveriş yaptımmm:16::16::16: seramik tencere, bulaşık sepeti, salonum için süs eşyalarını ve çelik tepsi aldım....

Eki Görüntüle 429173 Eki Görüntüle 429174
Eki Görüntüle 429179

çokk güzeler güle güle kullan canımmm:32::32::32:

Günaydın canlarım...nasılsınız:3::3: herkeze iyi haftalar diliyorum :33::33::33:

günaydın canlar hepinize biz geldik:3::3::3::3::3::3:

good_heart ben geldim canım nasılsın?:8::8::8::8:

günaydın canlarımmmmmm:3::3::3::3:

aslında size küsümmm benn :19::19::19::19: kimse benim adımı bile anmamış 10 sayfadan fazla okudum demekki çabuk unuttunuz:5::5::5:

Back
X