• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bi kaç gün gelemiyorum sonra oku oku bitmiyo yaaaaa.... ya bnmde hazırlıklar devm son gaz.. bu hafta gelinlik bakmalara başlıcaz... 2haftaya yatak odasını halletcez.. bide nikah günü aldık mı tamam.. nikahı salonda yapmıcamız için sorun olmucak inş... ama daha iş de bulamadım.. her şey beni bekliyo... az kaldıkça da elim ayağım dolanıyo.. evden ayrılcamı da hiç düşünmek istemiom zaten..aklıma geldikçe hemen bi uğraş buluyom kendimeeeee:43::43::43:
özlemişm sizleri ama yaaaaaa..

ya kızlar bende aynı dertten muzdaribim..2adımın olması her zaman hoşuma gitmiştir ama bu konuda fena tosladım... hiç bırakmak istemiyorum kendi soyadımı yaaa.. nişanlım istemedi ama ben zorladım sonra bi baktım harbiden tuhaf olcak...toplam 23 harf olcak..vay anam vayy... neyse dedim içim acıya acıya... ama kütük meselesi vahim harbiden.. hele ben kendi soyuma aileme kütüğüme çok düşkün biriyimdir.. ama ben o tanımadıgım pekde hoşanmadıgım ki nişanlımda kendi sülalesini sevmez , onların kütüğüne geçicem.. peeeeeeh işe bak ya. harbiden hep değişmler zrluklar bişeylere katlanmalar bizden bekleniyo yaa.

neyse artık hakkımızda hayrlısı..... siz yazmaya dvm edin ben biyerlerden yine yetişirim size..

Hepimizin Allah yardımcısı olsunnnnn

Canım seni çok iyi anlıyorum evden ayrılacak olmak çook acı malesef aynı duygular bende de var:14::14::14:
Ama ne yapalım mecbur bir gün evlenecektik bu da uygun yaşta olması en güzeli:34:
Üzülsek de evlenip gidicez artık:18:

İsim konusunda ben hep sıkıntı yaşadım zor oluyor her yere 2 isim yazmak bilmem ne:19:
Çocuğum olursa kısacık bi isim koyacam derdim hep:1:
Bunun üstüne bir de 2 soyisim ömrümü tüketir o yüzden ben soyadımı bırakacam malesef:50:
En azından anne babamızın verdiği isimlerimizi taşıyabilicez Allah razı olsunn:19::19::19:
Bu yasalar böyle saçma oluyo işte bazen:19:

gunaydınn kızlarrr
citl : aynen canm gelınlıgını cok cok guzel pazarlıkla supoer uyguna almıssınn

bız daha resmı nıkah basvurumuzu yapmadık 29 gun sonra ızne cıkıyoruz yıllık ızındeyken hallederız ınsallah
dun gelınlıkcıye gıttım
ıkısınıde denedım fotografladık
sonuc olarak ben aldıgımdan vazgecmedım
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...pembeli-gelinligimede-yorum-yaparmisiniz.html

5 sayfada resımler kızlarr
cok sık yazamayabılırım ama okucam fırsat buldukcada toplu yazıcam

çok sinirliyim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bazen diyorum ki ulan ne salakmısım kızım rahatlıkmı battı ne diye asık olup evleniyosun işte suan o anlardan yada stresten ama suanda hersey gıcıma gidiyo hele o gözümle görsem parcalıcam :47::47::ssz:

canım sıkma canını herşey yoluna girer inş:34:

günaydın canım:3::3:

günaydın isyanımmm :3::3:

nasılsınız canlarım:16::16:

kızlar ben eldıvenımı dısarıdan alıcam parmak yapamıyolarmıs tul eldıven alıcam onlar ısleyecekler uzerını

gelın buketı ıcın emınonune bakarım dıyorum? ıstanbulda olanlar dogrumu yapıyorum yoksa facetenmı sıpariş versem?

gelın ayakkabım pudra olacak

cıcek pudra krem ıncılı

tac dusunmuyorum topuz yaptırırım o yuzden topuz tacı ıstıyorum cevresını gecırılecek topuzu ıcten tellerle ıplerle tutustursunlar ama o kısım ıncılı ve ısıltılı topuz tacı ıstıyorum :)

ee baskaaa
tugce gelınlıge mutlaka yorum yapmanı ıstıyorum canımm
yorum yapmak ıcın uzerımde gormeyı ıstıyordu yoksa hepınızın yorumunu beklıyorumm kızlarr
gogus kısmını ınsallah guzel yaparlar tahta gıbı durmaz S:

nescafe ıcıyorum sabah sabah 7 dılım caydar ekmegı yedım
54.9 kg 57 olmak hedefım

sonracma davetıye bakmamız lazım daha
kına mevzusunuda uzun uzun yazmak fıkır sormak ıstıyorum

kına yapıcazmı yapmıcazmı belırsızlık sıkıyor benıı

buarada bugun 100 :7:

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydınn kızlarrr
citl : aynen canm gelınlıgını cok cok guzel pazarlıkla supoer uyguna almıssınn

bız daha resmı nıkah basvurumuzu yapmadık 29 gun sonra ızne cıkıyoruz yıllık ızındeyken hallederız ınsallah
dun gelınlıkcıye gıttım
ıkısınıde denedım fotografladık
sonuc olarak ben aldıgımdan vazgecmedım
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...pembeli-gelinligimede-yorum-yaparmisiniz.html

5 sayfada resımler kızlarr
cok sık yazamayabılırım ama okucam fırsat buldukcada toplu yazıcam

Kesinlikle pembe kuşaklı olan diyorummmmmmm!!!!!!!!

Kilo almak istiyorsan sabah aç karna nescafe içmiceksin tatlışeee

Son düzenleme:
kızlar ben eldıvenımı dısarıdan alıcam parmak yapamıyolarmıs tul eldıven alıcam onlar ısleyecekler uzerını

gelın buketı ıcın emınonune bakarım dıyorum? ıstanbulda olanlar dogrumu yapıyorum yoksa facetenmı sıpariş versem?

cıcek pudra krem ıncılı

tac dusunmuyorum topuz yaptırırım o yuzden topuz tacı ıstıyorum cevresını gecırılecek topuzu ıcten tellerle ıplerle tutustursunlar ama o kısım ıncılı ve ısıltılı topuz tacı ıstıyorum :)

ee baskaaa
tugce gelınlıge yorum yapmanı ıstıyorum canımm

54.9 kg 57 olmak hedefım

Çok güzel düşünmüşssün herşey harikaaa ve gelinliğin müthiş
Eee tabi birde senin güzelliğin olunca tartışılmaz:1::1::1::1:

canım sıkma canını herşey yoluna girer inş:34:

günaydın canım:3::3:

günaydın isyanımmm :3::3:

nasılsınız canlarım:16::16:

günaydın tatlımmm

Nasılsın bitanesiiii

ay canım cok tesekkur ederım o senın guzellıgın tatlım
buaarda ac karnına degılım buyuk kahvaltı ettım 7 dılım dıyorum ya :)
telefondan takıpteyım suan ıtıbaırylee öpücükkk

Çok güzel düşünmüşssün herşey harikaaa ve gelinliğin müthiş
Eee tabi birde senin güzelliğin olunca tartışılmaz:1::1::1::1:

günaydın tatlımmm

Nasılsın bitanesiiii

Şükür iyiyim tatalım sen nasılsın :34::34::34:
CİTL gelinliğinin resmini ekledimi? benmi görmedim yoksa :52::52:

Dün soiyisimleri konuşulmuş...ben kocamın soyismini taşımaktan gurur duyucam :16::16::16: sevdiğim insan, aşık olduğum adam yaniii :16::16: birde tabiki çocuklarımla, kocamla aynı soyismini taşırsam tam aile oluruz gibi geliyor.... :46::46:
ama şu kütük meselesi gerçekten saçma :31::31:

cıcek pudra krem ıncılı

ee baskaaa
tugce gelınlıge mutlaka yorum yapmanı ıstıyorum canımm
yorum yapmak ıcın uzerımde gormeyı ıstıyordu yoksa hepınızın yorumunu beklıyorumm kızlarr

54.9 kg 57 olmak hedefım

Bende 52 kiloyum 55 olma hedefim ama çok zor yahuuu....7 dilimmmi :52::52::52::52: ben sabah sabah 1 simiti zor yedim yahuuu...:30::30:

günaydın gelinciklerim...hım bu arada baktımda benim günler aydan haftaya düşmüş az mı kaldı ne

Son düzenleme:
kızlar yine herzamanki gibi çok uykum var ama bu seferki başka :31::31:
kayınvalidem zehirleniyodu nerdeyse dün akşam onunla ilgilendim ve gece uyuyamadım sürekli aklımdaydı inşş iyileşir :31::31:
bugün işe gelmek istemedim ama zorla yolladı ' git kızım ben biraz daha iyim 'dedi aklım annemde kaldı napar bugün gün boyu hep tek başına evde yanında kimse yok dün akşam üstü fenalaşmış olduğu yere yığılıp kalmış telefonu yanında olmadığı için arayamamış ne beni nede eşimi çok üzüldüm içimden hiç çalışmak gelmiyor canlarım izin vereceklerini bilsem giderim ama izin vermezler :50::50::50::50:

kayınvalidem zehirleniyodu nerdeyse dün akşam onunla ilgilendim ve gece uyuyamadım sürekli aklımdaydı inşş iyileşir :31::31:
bugün işe gelmek istemedim ama zorla yolladı ' git kızım ben biraz daha iyim 'dedi aklım annemde kaldı napar bugün gün boyu hep tek başına evde yanında kimse yok dün akşam üstü fenalaşmış olduğu yere yığılıp kalmış telefonu yanında olmadığı için arayamamış ne beni nede eşimi çok üzüldüm içimden hiç çalışmak gelmiyor canlarım izin vereceklerini bilsem giderim ama izin vermezler :50::50::50::50:

Geçmişler olsun canım yaa izin alabilirsen git ama alamazsan da kendini paralama kadın iyi olmasa zaten seni göndermezdi öyle düşün:26:

Günaydın kuzucum :16::16:Çok geçmiş olsun kuzum...gıda zehirlenmesi falanmı :50::50:
Ayyy ne güzel maşallah sana :nazar::nazar::nazar: süper bir gelin oldun sen kuzum :nazar::nazar: çok geçmiş olsun canım..inş iyi olur annen :34::34: keşke bende senin gibi sevgi besleyebilsem böyle :50::50:

Back
X