- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #23.501
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bi kaç gün gelemiyorum sonra oku oku bitmiyo yaaaaa.... ya bnmde hazırlıklar devm son gaz.. bu hafta gelinlik bakmalara başlıcaz... 2haftaya yatak odasını halletcez.. bide nikah günü aldık mı tamam.. nikahı salonda yapmıcamız için sorun olmucak inş... ama daha iş de bulamadım.. her şey beni bekliyo... az kaldıkça da elim ayağım dolanıyo.. evden ayrılcamı da hiç düşünmek istemiom zaten..aklıma geldikçe hemen bi uğraş buluyom kendimeeeee
özlemişm sizleri ama yaaaaaa..
ya kızlar bende aynı dertten muzdaribim..2adımın olması her zaman hoşuma gitmiştir ama bu konuda fena tosladım... hiç bırakmak istemiyorum kendi soyadımı yaaa.. nişanlım istemedi ama ben zorladım sonra bi baktım harbiden tuhaf olcak...toplam 23 harf olcak..vay anam vayy... neyse dedim içim acıya acıya... ama kütük meselesi vahim harbiden.. hele ben kendi soyuma aileme kütüğüme çok düşkün biriyimdir.. ama ben o tanımadıgım pekde hoşanmadıgım ki nişanlımda kendi sülalesini sevmez , onların kütüğüne geçicem.. peeeeeeh işe bak ya. harbiden hep değişmler zrluklar bişeylere katlanmalar bizden bekleniyo yaa.
neyse artık hakkımızda hayrlısı..... siz yazmaya dvm edin ben biyerlerden yine yetişirim size..
Hepimizin Allah yardımcısı olsunnnnn
Canım seni çok iyi anlıyorum evden ayrılacak olmak çook acı malesef aynı duygular bende de var
Ama ne yapalım mecbur bir gün evlenecektik bu da uygun yaşta olması en güzeli
Üzülsek de evlenip gidicez artık:18:
İsim konusunda ben hep sıkıntı yaşadım zor oluyor her yere 2 isim yazmak bilmem ne
Çocuğum olursa kısacık bi isim koyacam derdim hep
Bunun üstüne bir de 2 soyisim ömrümü tüketir o yüzden ben soyadımı bırakacam malesef
En azından anne babamızın verdiği isimlerimizi taşıyabilicez Allah razı olsunn
Bu yasalar böyle saçma oluyo işte bazen