benim durumum çok karışık canım, eşimle 4 aydır ayrı yaşıyoruz bazı sebeblerden dolayı, ben doguda küçük bir ilçede yaşıyorum iş nedeniyle burdayım sadece ben ve ikizlerim var burda başka kimsem yok , ailem konyada denize ise bu sene kız kardeşimin yanına gitmiştim orda girdi bebeklerim tatilde yani...
havucu koparamıyolar evet dişlerini sürtüyolar hoşlarına gidiyor...
hiç deme zaten kara kızım birde brozlaştı ay yerim ben onun halinii Allahım acılarını göstermesin inş..
bende evde olucam.çocuklarla başbaşa belki gelen giden olur .eşim evde olunca da gezmeye gideriz.bide hazırlık yapıcam.cumartesi günü başlarım sanırım.
kılar bende tek başıma yıkıyorum bebeklerimi.oğlum sessizde kızım suyun içindeoynuyor tekmeler atıyor ayağına dokunmaya çalışıyor sağa sola dönmeye çalışıyor.kurbağa gibi çırpınıyor.bende onu yıkamaya uğraşıyorum.ama oğlum çok sessiz maşallah tv ye bakar , bana bakar , etrafa bakar bende yıkarım :):)
çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda sorunlarınızı hallderseniz.iki kuzucuk için.evliliği bebek kurtarmıyor tam tersi daha kötü hale getiriyor.eşimle mesela daha çok kavga eder olduk bebelerden sonra gerçi bizim tek sorunumuz kv başka bişey yok yani ve eşimin sessiz kalması.ama senin durumun bizlerden çok daha zor Allah yardımcın olsun canım.şuan senin yanında olması gerkirdi eşinin iki çocukla böyle bırakılırmı.hiç gelip görüyormu peki bebekleri.ben şuan eşim olmasa bebeklerle mümkün değil başedemem sağolsun o kadar yardımı varki.evde aklına gelecek tüm işlerde yardımcı oluyor.yokluğunu düşünemiyorum.
he anladım bende deniz olan bir yerde oturyosun sandım.bizde aynı sen gibi iş nedeniyle buradayız.yoksa ikimizin aileside ankarada oradan geldik.büyük şehirden küçük bir yere gelmek çok zor oluyor ama.burda hiç alışveriş merkezi bile yok.biz herşeyimizi internetten alıyoruz kıyafetlerimizi bile.yani öyle dandik bir yer.
sendemi tek başına yıkıyosun ay bir ben kalmışım ya.gerçi ben akşamları yıkıyorum uykuları gelsin diye bu yüzden mecbur eşimde evde oluyor.
hepimiz evdeyiz demek bayramda.normal günlerde aranmıyorda bayramda yalnızlık çok zor oluyor ya.
bende evde olucam.çocuklarla başbaşa belki gelen giden olur .eşim evde olunca da gezmeye gideriz.bide hazırlık yapıcam.cumartesi günü başlarım sanırım.
kılar bende tek başıma yıkıyorum bebeklerimi.oğlum sessizde kızım suyun içindeoynuyor tekmeler atıyor ayağına dokunmaya çalışıyor sağa sola dönmeye çalışıyor.kurbağa gibi çırpınıyor.bende onu yıkamaya uğraşıyorum.ama oğlum çok sessiz maşallah tv ye bakar , bana bakar , etrafa bakar bende yıkarım :):)
belkide evde olmak daha iyidir. bayramda gelen giden bebekler bir taraftan insan gittiğinden zevkte alamaz vallahii, en azından ben bebeklerimle vakit geçirip dinlenmek istiyorum çalıştığım için onlara yetemediğimi onları herşeyden mahrum bıraktığımı düşünüyorum nedense, doya doya birkaçgün geçirecegiz Allah izin verirse....
benim bıcıkların ikiside oynuyor suyun içinde bende onlarla oynuyorum :)) komediyiz vallahi yaaa sesimi dışardan arkadaşlar duyolar kapıya geliyolar kimle konuşuyosun ne yapıyosun diye bebeklerimle konuşuyorum dediğimde gülüyolar büyük adam gibi konuşuyosun diyolar ne yapayım öyle alıştılar benim yaramazlar agu magu demiyoruz direk konuya giriyoruzz
çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda sorunlarınızı hallderseniz.iki kuzucuk için.evliliği bebek kurtarmıyor tam tersi daha kötü hale getiriyor.eşimle mesela daha çok kavga eder olduk bebelerden sonra gerçi bizim tek sorunumuz kv başka bişey yok yani ve eşimin sessiz kalması.ama senin durumun bizlerden çok daha zor Allah yardımcın olsun canım.şuan senin yanında olması gerkirdi eşinin iki çocukla böyle bırakılırmı.hiç gelip görüyormu peki bebekleri.ben şuan eşim olmasa bebeklerle mümkün değil başedemem sağolsun o kadar yardımı varki.evde aklına gelecek tüm işlerde yardımcı oluyor.yokluğunu düşünemiyorum.
he anladım bende deniz olan bir yerde oturyosun sandım.bizde aynı sen gibi iş nedeniyle buradayız.yoksa ikimizin aileside ankarada oradan geldik.büyük şehirden küçük bir yere gelmek çok zor oluyor ama.burda hiç alışveriş merkezi bile yok.biz herşeyimizi internetten alıyoruz kıyafetlerimizi bile.yani öyle dandik bir yer.
sendemi tek başına yıkıyosun ay bir ben kalmışım ya.gerçi ben akşamları yıkıyorum uykuları gelsin diye bu yüzden mecbur eşimde evde oluyor.
hepimiz evdeyiz demek bayramda.normal günlerde aranmıyorda bayramda yalnızlık çok zor oluyor ya.
bilmiyorum ki bizim durumlar baya karışık bebekleri kurtarıcı olarak görmedim hiçbir zaman, ben gitmesini istedim evimden yarardan çok zararı vardı o sandı ki be yanlız başıma iki bebekle yapamayacagım geri çağıracagım ama öyle olmadı işte neyse hayat işte insana neler getirir neler götürür belli olmuyor kii zaman her şeyin ilacı.. gitti gideli görmedi bebekleri sadece tel. arayıp nasıl olduklarını soruyor o kadar fakat bayrama gelecegini söyledi özlemiş çok hoş ona bile inanmıyorum ama çocukları tabiiki onada engel olamam yaa. ben bugüne kadar bütün işlerimi kendim hallettim 9 yıl boyunca hiç destek görmedim ki eşimden onun için sanırım alışığım mücadele etmeye.. senin adına sevindim inanki eşler böyle olmalı zaten birbirlerine yardımcı olacaklarki evliliğin anlamı olsun değil mi?? Allahım daim etsin inş..
inan benim kaldığım yerde öyle bende kıyafetlerimi çocukların mamalarına varıncaya kadar int.sipariş veriyorum, ekmek kavgası işte karnın nerde doyuyosa ordayız nerde doğduğun değil nerde doyduğun önemli olan Allah hakkımızda hayırlısını versin inş...
haklısın .benimkiler de öyle bebeklerle bebek oldum resmen dışarıdan duyuluyor sesimiz :):):) iki bebeğe bakmak çok zor bi yardımcı mutlaka olur yanıda diyenler şimdi ses bile etmiyorlar :):)::)
bu arada kızımın gözü iyileşti çok şükür :)
uhde taktir edilmeye değer bir anne.
iş başa düşünce mecbur yıkıyorum.rabbim ömür versin bizlere.şu anda güzel kızım kucağımda bana bakp yüzüme gülücük atıyor.ekrana bakıyor ellerime dokunuyor ben yazarken....
yavrularıma doyamadan geleceklerni görmeden ölmek istemiyorumçünkü reflü den dolayı kalbim mi ağrıyor midem mi karıştırıyorum boyun fıtığı ve panik atak ta kalp acısı yapardı reflü de yalancı kalp ağrısı yapıyor emin olamıyorum kalbim mi midem mi?
merhabalar
Bende 21+3 haftalık ikiz annesiyim ilk bebişlerim olacak ve çokk heyecanlıyım.deneyimlerinizden ve paylaşımlarımınızdan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum..umarım herkes hayırlısı ile bebişlerini sağlıklı sıhhatli büyütürler..
canım geçmiş olsun, gitsene hemen bir doktora ihmal etme kendini bebeklerinin sana ihtiyacı var erteleme lütfen belki ciddi birşey olurr Allah esirgesin, bu yaşadıklarımızın hepsinin altında stres yatıyor inanki stres yapmamayı bir becerebilseydik hayat dahada güzel olacak inankiii dikkat et kendineee.haklısın .benimkiler de öyle bebeklerle bebek oldum resmen dışarıdan duyuluyor sesimiz :):):) iki bebeğe bakmak çok zor bi yardımcı mutlaka olur yanıda diyenler şimdi ses bile etmiyorlar :):)::)
bu arada kızımın gözü iyileşti çok şükür :)
uhde taktir edilmeye değer bir anne.
iş başa düşünce mecbur yıkıyorum.rabbim ömür versin bizlere.şu anda güzel kızım kucağımda bana bakp yüzüme gülücük atıyor.ekrana bakıyor ellerime dokunuyor ben yazarken....
yavrularıma doyamadan geleceklerni görmeden ölmek istemiyorumçünkü reflü den dolayı kalbim mi ağrıyor midem mi karıştırıyorum boyun fıtığı ve panik atak ta kalp acısı yapardı reflü de yalancı kalp ağrısı yapıyor emin olamıyorum kalbim mi midem mi?
senin için demiyorum canım. tabi sadece çocuk varolan sorunları daha çabuk ortaya çıkarıyor sanırım.tahammülün kalmıyor artık birçok şeye.çünkü artık bebeğinle ilgilenmek ve bu sorunlarla uğraşmak istemiyosun.ben çünkü öyleyim artık bir sorun yaşamak istemiyoprum sadece bebeklerimle uğraşmak istiyorum ama yan faktörler rahat bırakmıyorlar mağlesef moralini bozmaya devam ediyorlar.senin için hayırlısı olsun canım.belliki canını çok yakmış.9 yıl dile kolay baya olmuş evleneli.tabi ne yaşadığını bilemeyiz bu yıllar içinde.dediğin gibi sorumsuz bir insansa ve çocuklarıylada ilgilenmiyorsa böyle büyütmen daha iyi olur belkide bebişlerini.bayramda geldiğinde bakarsın bu ayrılık ona iyi gelmiş ve düzelmiş inşallah. çalışıyor ve ayaklarının üzerinde durman da çok iyi.biz mağlesef çalışmıyoruz keşke bende çalışabilsem o zaman birçok insanın ağzını kapatıcam ama iş bulmak kolay değil heleki böyle küçük bir yerde.?
Allah esirgesin canım aklına böyle şeyler getirme.daha görecek çok günlerin olacak inşallah.
inşallah
canım geçmiş olsun, gitsene hemen bir doktora ihmal etme kendini bebeklerinin sana ihtiyacı var erteleme lütfen belki ciddi birşey olurr Allah esirgesin, bu yaşadıklarımızın hepsinin altında stres yatıyor inanki stres yapmamayı bir becerebilseydik hayat dahada güzel olacak inankiii dikkat et kendineee.
haklısın stres sıkıntıdan geldi başıma ne geldiyse bir yakamı bıraksalar ,bu siteye üye olduğumu da öğrendiler ya bi rahat sohbette edilmiyor malesefbu kadar sorun yaşacağımı bilseydim ne oralarda hastane arardım ne doktor .memleketime giderdim. neyse değmez oldu bi kere.
annem gelicek inşallah geldiği zaman kontrollerime gidicem.ilaçlrımda bitmek üzere.inşallah tekrar tedaviye devam ettirmez.
birde boynum için mls diye bir tedavi bulduk burada tesadüfen.oraya gidip tedavi olucam.fıtıkları yerine sokuyormuş ödemi kaldırıyormuş.güç kaybı , kuvvet kaybı ortadan kalkıyormuş.reflü ye de iyi geliyormuş.her derde çare gibi görünüyor.ama biraz tuzlu .
bakalım düşünüyoruz
sen reflü için ilaç kullanıyor musun uhde ?
merhabalar
Bende 21+3 haftalık ikiz annesiyim ilk bebişlerim olacak ve çokk heyecanlıyım.deneyimlerinizden ve paylaşımlarımınızdan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum..umarım herkes hayırlısı ile bebişlerini sağlıklı sıhhatli büyütürler..
Allah esirgesin canım aklına böyle şeyler getirme.daha görecek çok günlerin olacak inşallah.
inşallah
canım geçmiş olsun, gitsene hemen bir doktora ihmal etme kendini bebeklerinin sana ihtiyacı var erteleme lütfen belki ciddi birşey olurr Allah esirgesin, bu yaşadıklarımızın hepsinin altında stres yatıyor inanki stres yapmamayı bir becerebilseydik hayat dahada güzel olacak inankiii dikkat et kendineee.
haklısın stres sıkıntıdan geldi başıma ne geldiyse bir yakamı bıraksalar ,bu siteye üye olduğumu da öğrendiler ya bi rahat sohbette edilmiyor malesefbu kadar sorun yaşacağımı bilseydim ne oralarda hastane arardım ne doktor .memleketime giderdim. neyse değmez oldu bi kere.
annem gelicek inşallah geldiği zaman kontrollerime gidicem.ilaçlrımda bitmek üzere.inşallah tekrar tedaviye devam ettirmez.
birde boynum için mls diye bir tedavi bulduk burada tesadüfen.oraya gidip tedavi olucam.fıtıkları yerine sokuyormuş ödemi kaldırıyormuş.güç kaybı , kuvvet kaybı ortadan kalkıyormuş.reflü ye de iyi geliyormuş.her derde çare gibi görünüyor.ama biraz tuzlu .
bakalım düşünüyoruz
nasıl yani buraya üyeliğini bilsinler ne olurki nickinidemi biliyolar yoksa ?? takmayacaksın kimseyii evlatlarım eşim deyip sarılacaksın bak gör herşey çok güzel olacak annen gelsinde sende tedavine bak hemde biraz rahatlarsın canım geçmiş olsun yeniden..
şuan ilaç kullanmıyorum canım baya oldu kullanalı inan ismini bile hatırlamıyorum
bakalım düşünüyoruz
çok dogru diyosun aynende öyle oldu canımm artık bardağı taşıran en son damla oluyor yaşadıkların patlıyosun Allahım hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için, belki bu ayrılık ona iyi gelmiştir belki tövbe edip düzelir belki bebeklerin hatrına bir şans daha veririm inan bunları düşünmek bile yoruyor beni Allah büyük bakalım....
en büyük faktör zaten benim çalışmam ayaklarımın üzerinde durmam ona muhtaç olmadığımı bilmesi hakkatten doğru kadın çalışıyosa parası varsa bir çok insan konuşmak için 2 kere daha düşünüyor yani ağzı olan konuşmuyor, küçük bir yerde iş imkanları çok zor büyük şehre gitme durumunuz falan yokmu?? en azından küçük bir yere tıkılıp kalmaktan daha iyidir senin için canım..
inşallah
nasıl yani buraya üyeliğini bilsinler ne olurki nickinidemi biliyolar yoksa ?? takmayacaksın kimseyii evlatlarım eşim deyip sarılacaksın bak gör herşey çok güzel olacak annen gelsinde sende tedavine bak hemde biraz rahatlarsın canım geçmiş olsun yeniden..
şuan ilaç kullanmıyorum canım baya oldu kullanalı inan ismini bile hatırlamıyorum
biliyorlar malesef hatta buraya üye olduğumu duyupta üye olanlar var :) ben nerede olduğumu ve niçin TR gelmem gerektiğini paylaşmasaydım hastane , doktor aramasaydım , onları övmeseydim buraya üye olduuğmu bilmeyeceklerdi ve öğrenmeyeceklerdi.
sadece paylaşım yapıp yada yazılanları okuyup çıkabilirdim ama burada çok güzel arkadaşlıklarım oldu paylaşımlarım oldu.takmıyorum ama duyunca da sinirlerim bozuluyor.
herkes gider mersine ben giderim tersine .... herkesin annesinin yanına giderken ben kalktım kv. gittim.çok ama çok pişmanım.onlar da torun mutluluğu yaşaıonlar herşeye tanık olsunlar istedim ama yalanlar , iki yüzlülükle karşılaştım.ilk heyecanım , ilk doğumum herşey mahvoldu.hayatıma kara bir dönem olarak geçti.çok ama çok uzun hikaye aslında değmez konuşmaya.
sonuç : psikolog eşliğinde psikiyatri tedavisi görüyorum ve strese bağlı reflü oldum ..... hoş gerçi oraya gidenin psikolojisi bozuk döner.
annem gelsin inşallah güzel bir tatil yapıp bu üstümdeki sıkıntıları atmak istiyorum.bir daha da adlarını anmak istemiyorum.
başka üyelik alabilirsin canım tabi öyle birşeye müsade ediyorlarsa. kötü olur senin burada ne yazdıklarını okuyorlarsa.şuan bende kendimi yerine koyuyorum ama bizimkiler internetten anlamıyorlar heralde giremezler yani inşallah. :26: aman okursa okusunlar onlardanmı korkucam.zaten yüzlerinede söyledim çoğu şeyi gerçekler bunlar.boşver takma sende.yaptıklarını anlamış olurlar işte.
inşallah o tedavi işe yarar canım iyi bişeymiş işe yararsa gerçekten.benimde bikaç gündür inanılmaz belim ağrıyor ya neden acaba
bu arada beklemedeyim diyodun bekleme nasıl sonuçlandı.sonuçlandımı daha doğrusu.
evet 2.üyelik alınıyor ama ben bu üyeliği iptal edrsem bi daha almam yada ad değiştiririm.zaten burada kalıcı değiliz interneti 15 hane kullanıyor neredeyse bize ait değil yani büyük bi ihtimalle iptal ederim.
hiçte kötü değil.ben çekinecek birşey yapmadım onlar çekinsinler :) getirip götüren kuşların :) ve beni takip edenlerin ayıbı :):):)
beni bu siteye eşim üye yaptı boyun fıtığı ve gebelik için girmiştim ama bi sürü arkadaşlıklarım oldu bu başlık sayesinde.gebelik heyecanımı ve sıkıntılarımı burada paylaştım.takmıyorum sinir oluyorum duydukça ....
regl oldum bitti :) ama inşallah kazara olmazsa üç beş yıl sonra çocuk düşünüyoruz yine.eşim kalabalık olalım diyor bende yeniden bebek sevmek istiyorum inşallah ....
inşallah bende çok istiyorum fayda etmesini.eşim buldu burayı.30 seans dedi dr. inşallah bir mucize olur ve fayda eder. 3 yıldır fıtık ve panik ataktan başımı kaldıramadım inşallah kurtulurum.
beyin cerrahına görün zeynepppp bel fıtığı olabilir.ağır kaldırma .ihmal etme mr çektir.
amin inşallah herşey istediğin gibi olur.bebekler için son bir şansı da hakediyor babaları.aynen öyle çalışmak gerçekten insanı başka bir yere getiriyor.şimdi ben çalışmıyorum koca parası yemiş oluyorum.tabi kv her aldığımıza bişey söylüyo kendi oğlunun parası diye.ah ben çalışmış olsaydım hadi bir aldığıma bişey söyle bakalım.aldığımız iğnenin bile hesabını vericez hanımefendiye şimdi.
eşime kalsa hemen bugün ankaraya tayiyini isteyecekde ben açıkcası istemiyorum.çünkü biz burdayken bile yapmadığını koymadı aynı şehirde olsak ne yapar acaba.tayin istese hemen çıkıyor 5 senedir burada çalışıyor çünkü eşim.burada sosyal açıdan hiç bişey yok ama kafam daha rahat.ankarada olsam gel zeynep şu işi yap gel bu işi yap hizmetçi gibi kullanacak beni.o yüzden ankaraya gidince hemen çalışmak istyiyorum ama işi nerden bulucam işte.eylülde kppsye giricem lise düzeyinde.ama hiç çalışmıyorum kesin 20 anca alırım.bir yandan okulum var sosyoloji okuyordum daha bir sınava girdim gerçi oda öylece kaldı bebekler olunca..kafamda çok karışık.bir gitmek istiyorum bir gitmemek.hem diyorum ankaraya gidersem böyle düzenli bir yerde oturamam.bebekler için çok iyi burası site içinde yeşillik ankaraya gitsem böyle bir yerde oturmam.çok aşırı pahalı.hem kvnin yan binalarında bir evleri daha var ankara gidersek oraya oturmamızı istiyolar.bende hayatta oturmam oraya.sadece onlar değil tüm sülale aynı yerde oturuyor.anlıycağın benim işlerde baya karışık.gitsem bir türlü gitmesem bir türlü.
biliyorlar malesef hatta buraya üye olduğumu duyupta üye olanlar var :) ben nerede olduğumu ve niçin TR gelmem gerektiğini paylaşmasaydım hastane , doktor aramasaydım , onları övmeseydim buraya üye olduuğmu bilmeyeceklerdi ve öğrenmeyeceklerdi.
sadece paylaşım yapıp yada yazılanları okuyup çıkabilirdim ama burada çok güzel arkadaşlıklarım oldu paylaşımlarım oldu.takmıyorum ama duyunca da sinirlerim bozuluyor.
herkes gider mersine ben giderim tersine .... herkesin annesinin yanına giderken ben kalktım kv. gittim.çok ama çok pişmanım.onlar da torun mutluluğu yaşaıonlar herşeye tanık olsunlar istedim ama yalanlar , iki yüzlülükle karşılaştım.ilk heyecanım , ilk doğumum herşey mahvoldu.hayatıma kara bir dönem olarak geçti.çok ama çok uzun hikaye aslında değmez konuşmaya.
sonuç : psikolog eşliğinde psikiyatri tedavisi görüyorum ve strese bağlı reflü oldum ..... hoş gerçi oraya gidenin psikolojisi bozuk döner.
annem gelsin inşallah güzel bir tatil yapıp bu üstümdeki sıkıntıları atmak istiyorum.bir daha da adlarını anmak istemiyorum.
canım bizler kendimizi değilde başkalarını düşündüğümüz için bu hallerdeyiz yaaa bende o aptallığı yaptım aman k.v. gelecekler ilk defa evime ayıp olmasın diye kalktım evimde doğum yaptım annemin yanında çokda rahat yapardım onlarda el gibi gelip giderlerdi keşkede öyle yapsaydım en azından şimdiki yaşadıklarımı yaşamazdım ama olan oldu bitti gitti şimdiden sonrada onları takıp üzülmeye hiç ama hiç niyetim yok.. sağlık herşeyden önce geliyor sen iyi olmalısınki bebeklerinede sen bakacaksın sana onların ihtiyaçları var unutma...
canım bizler kendimizi değilde başkalarını düşündüğümüz için bu hallerdeyiz yaaa bende o aptallığı yaptım aman k.v. gelecekler ilk defa evime ayıp olmasın diye kalktım evimde doğum yaptım annemin yanında çokda rahat yapardım onlarda el gibi gelip giderlerdi keşkede öyle yapsaydım en azından şimdiki yaşadıklarımı yaşamazdım ama olan oldu bitti gitti şimdiden sonrada onları takıp üzülmeye hiç ama hiç niyetim yok.. sağlık herşeyden önce geliyor sen iyi olmalısınki bebeklerinede sen bakacaksın sana onların ihtiyaçları var unutma...
aynen haklısın burada sağlık imkanları olsaydı bende evimde doğururdum.annem kalırdı yanımda ama olan oldu .
artık başkalarını değil kendimi düşünüyorum.zerre kadar umurumda değiller.
haklısın.
slm kızlar iyi bayramlar 27-07-2012 de 36+5 günlükken doğum yaptım çok sükür sağlıklı doğduk
gunlükken sezeryanlan doğum yaptım kızlarımı şevvalim 2.800 esmanurum 1.610 gr dünyaya geldiler çok sükür küveze girmedik 2 gün sonra evimize geldik. ama malesef süttüm yetmiyor hem mama hem süt veriyorum ilk haftalar 30cc mama alıyorduk 25 gunluk olduk 75cc mama alıyorlar anne sütüyle doymuyorlar yavrularım 2 saatte bir anne sütü 15 dk duruyolar memede 3 saatte bir mama veriyorum sizce doğrumu yapıyorum.
slm kızlar iyi bayramlar 27-07-2012 de 36+5 günlükken doğum yaptım çok sükür sağlıklı doğduk
gunlükken sezeryanlan doğum yaptım kızlarımı şevvalim 2.800 esmanurum 1.610 gr dünyaya geldiler çok sükür küveze girmedik 2 gün sonra evimize geldik. ama malesef süttüm yetmiyor hem mama hem süt veriyorum ilk haftalar 30cc mama alıyorduk 25 gunluk olduk 75cc mama alıyorlar anne sütüyle doymuyorlar yavrularım 2 saatte bir anne sütü 15 dk duruyolar memede 3 saatte bir mama veriyorum sizce doğrumu yapıyorum.
kızlar benim minik oğlum üç gündür anne diyor bugün de kızım sürünür gibi iki defa emekledi.
bana süper bir bayram hediyesi oldu çok mutluyum :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?