valla ben almadım almayayım diye de drek gelen mailleri siliyorum:) hangisinde ki bu kampanya
memnun oldum canımmmm sen ikili test yaptırdın mı
yaptırdım canım sonuç güzel çıktı haftaya yada ondan sonraki haftada olabilir gidicem nasipse öbür test için kesin belki cinsiyetide söler
ben çevremde hep kız duyuyorumda dedim sanırım kız senesi
sizi gidi geveze hamişler siziiiiiiiii
şöyle bir göz attım, öncelikle aklımda kalanları yazayım. çokkk unutkanım bu ara.
kızım için beni tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum. çok sağolun. Allah herkese çocuk sahibi olma mutluluğu yaşatsın. Amin.
melodi hanımın bebişimle ilgili ısrarını gördüm. %80 ihtimal verdi doktor ama benim doktorum çok garantici bence yanılma olmayacak. hem bende gördüm yani :))) oyyy yerim ben o gördüğüm şeyi
canım doktora sordum. eşimde almıştı dinliyordu dedi. bebeğe hiçbir zararı yok al al dedi. bende hemen aldım. şimdilik kalp atışını duyuyorum. sürekli başka yerlerden çıkıyor ses. dolaşıyor karnımda. büyüyünce bebişim ağlamasını hıçkırığınıda duyacakmışım
:)))
ben olur ters bir hareket yaparım, düşerim bir yere çarparım hemen kalbini duymak için aldım. çünkü ayda bir doktora gidiyorum. ölüyorum meraktan. eşim bildiği için gerildiğimi hemen gittik aldık.
evettttttt bakalım kimler bilmiş benim pıtırcığımı:
Moonsun88
Hayatbanagüzel
Sahinus
Beysal
Esrarnaz
Milano
Ukalady
Minüre hanım bende sizi tebrik ederim :)))
günaydın kızlar çok yoğun çalışıyorum ama sizleri özledim kaçtım yine :) 2000 sayfa olmuş topişimiz :) umarım herkesler bebişler iyidir bizde gün sayıyoruz 2 haziranda kontrole gidicez bebişimi çok özledim :)
ay bu arada babamız grip olmuştu şimdide bana bulaştı puf çok tedirginim ateşim yok çok şükür ama siz siz olun kollayın kendinizi
esra dopleri sen kaça nerden aldın
veee 2000. syfamız hayırlı uğurlu olsunnnnn
arcak maşAllah kuzuna bende 3 hafta sonra yiyip gdicem kısmetsee
bizim babiş tatile götürmicek biziii pimpirikli adam
valla kadın alsan bile yine aynı yoruluyosun... en iyisi evi ona teslim edip kaçıcan evden
10 makina ne yaaHala miden bulanıyor mu yaaa... ufff.inşallah geçer. :26:
bak bak almayana bak hangsinde diyor bideeee
ben almadım canım...burcu aldı.ben alsam mı diye düşünüyorum...
bir sayfa erken kutlama oldu seninki
oyy canım tatil yapamamak sana zor gelicek yaaa... kocişle güzel bi tatil çok iyi gelirdi bence hamilelik psikolojisi içingerçi yakın bi yerlere gidicektiniz dimi?
hosgeldım hem hemserıyız hemde adaşeskişehirliyim adım arzu 27 yaşındayım 1,68 boyum var ama oglumda aldıgım kilolar sagolsun bende bayabi kaldı 74 üm şuan çalışmıyorum ünv. bitirdim sonrasında çocuk olunca çalışma istegimde kalmadı ev hanımı oldum çıktım 16 şubat satım 22 kasımda nasipse dogum inş canım
bende cts kadın aldım eve ve dedıgın gbıı yaptım canım gıttım kardesımle dısarda gezdım valla oglanı da anneme bıraktım ne zamandır kendıme ozel vakıt ayıramıyorudm süper olduvalla kadın alsan bile yine aynı yoruluyosun... en iyisi evi ona teslim edip kaçıcan evden
10 makina ne yaaHala miden bulanıyor mu yaaa... ufff.inşallah geçer. :26:
tatlım sağlıklı olsunlar ama bir oğlun varmış inşallah iki duyguyuda tadarsın ne güzel
ayy burcu çok heveslendimm... alsam mı ki ben deee? eşime sorayım bi ama onun diyeceği şeyi biliyorum "çocuğa zararı olursa ya? ultrasona bile sürekli girmemek gerekirken sen sürekli dinlersen ya bebeğin gelişimini etkilerse?" farklı bişey söylemeyecağine eminimmm...
bulemsucummm yanıldıkk, halbuki ne kadar da emindik değil mi
Rabbim hayırlı etsin canımmm.Erkek annesi olmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama ben iyi ki kızım oluyor diyorum şuan...çok ama çok özel hissediyorum kendimi o yüzden...Rabbim bize en güzel hediyeyi verdi..
yorganlara da kadar havalandırdı kurularımı döktü kurtlanma falan var mı diye kavanozlarına kadar değiştirdi mecburen ben mutfak kısmını hallediyorum ki yetişsin diye yoksa hiç yanına gitmiyorum güzel iş yapıyor. bende mecbur makinaya çamaşır at yemek yap onlarla meşgul oluyorum. 2-3 ay sonra bir daha alırım ağırlaşınca evle ilgilenilmez. doğumdan önce de 2 kişi alıcam ki hem mutfakla uğraşsın hem banyonun tüm fayanslarını tek tek ovsun diye. bur da gider 4-5 ay artık arada da kendim yaparım doğumdan sonra:)
merak ettim ya hepsi bu:)
hosgeldım hem hemserıyız hemde adaşbende memnun oldum oglun kac yasında eskısehırın neresındensın ben ankda yasıyorum ama eskısehır günyüzülüyüz
bende memnun oldum canım oglum 3 yaşında günyüzülümüsün ben emirdaglıyım ama eşim kayakentli mutlaka tanıyolardır birbirine çok yakın ya halen amcalarımız ordalar belediyede çalışıyolar senin ilk bebiş mi?
o zaman şimdi kutluyorummm 2000.sayfamız hayırlı uğurlu olsunnn gevezelerrrrrr
yok gidemicez belki günü birlik yalovaya filan gideriz
hosgeldım hem hemserıyız hemde adaşbende memnun oldum oglun kac yasında eskısehırın neresındensın ben ankda yasıyorum ama eskısehır günyüzülüyüz
bende cts kadın aldım eve ve dedıgın gbıı yaptım canım gıttım kardesımle dısarda gezdım valla oglanı da anneme bıraktım ne zamandır kendıme ozel vakıt ayıramıyorudm süper oldu
amın canım saol
canım benim erkek annesi olmakta öyle bişi sanki piyango sana çıkmış gibi, kendini güvende hissediyorsun başını yaslayabileceğin kocandan sonra bir erkek omzu daha, çok güzel rabbim o günleri yaşatsın hepimize, kız olsaydıda sevinirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?