2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

seneyi bilmem ama biziim topikte erkek senesi oldugu kesinnn

az kalmış seninde

ayy burcu çok heveslendimm... alsam mı ki ben deee? eşime sorayım bi ama onun diyeceği şeyi biliyorum "çocuğa zararı olursa ya? ultrasona bile sürekli girmemek gerekirken sen sürekli dinlersen ya bebeğin gelişimini etkilerse?" farklı bişey söylemeyecağine eminimmm...

bulemsucummm yanıldıkk, halbuki ne kadar da emindik değil mi

Rabbim hayırlı etsin canımmm.Erkek annesi olmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama ben iyi ki kızım oluyor diyorum şuan...çok ama çok özel hissediyorum kendimi o yüzden...Rabbim bize en güzel hediyeyi verdi..

kızlar bu arada bebegım kocaman olmus nasıl hareket edıyodu cıkolata yedım gırmeden 210 gr 17-18 cm olmus 3 lü ve 4 lü testte yaptırmadım herhangı bı problemde aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmayabılrıısn dedı oyle bı düşüncem yok nasıl kıyarım kızlar kocaman olmus ben test yaptırıp sonucu kötü cıakrsa o stresı yasamak ıstemıyorum dedım tamam dedı Rabbıme emanet kuzularımız

bende 2.5 kg almısım 1 ayda 70.5 cıktım bısey soylemedı doktor ben cıkarken sordum kılo alımım nasıl dıye( resmen arandım yani) cok dedi bebek daha kılo almaya baslamadı onun ıcın dıkkat et dedı
tatıle gıdecegımzı soyledım yolculuk nereye dedı uzak oldugunu görünce ucakla gıtme ımkanın yok mu dedı dırek ucak yok zaten bızde dınelene dınlene gıtcez kısmetse yolculuktan 1 gun once yolculuk gunu ve ertesı gun mutlaka magnezyum ıceceksın dedı kramp olsa da olmasada aklınzıda olsun kızlar yüzmeyi sorudm denızde sakıncası yok dedı

günaydın kızlar çok yoğun çalışıyorum ama sizleri özledim kaçtım yine :) 2000 sayfa olmuş topişimiz :) umarım herkesler bebişler iyidir bizde gün sayıyoruz 2 haziranda kontrole gidicez bebişimi çok özledim :)

ay bu arada babamız grip olmuştu şimdide bana bulaştı puf çok tedirginim ateşim yok çok şükür ama siz siz olun kollayın kendinizi

veee 2000. syfamız hayırlı uğurlu olsunnnnn

arcak maşAllah kuzuna bende 3 hafta sonra yiyip gdicem kısmetsee

bizim babiş tatile götürmicek biziii pimpirikli adam

geçmiş olsun canım dikkat et kendineeee

esra dopleri sen kaça nerden aldın

ben almadım canım...burcu aldı.ben alsam mı diye düşünüyorum...

veee 2000. syfamız hayırlı uğurlu olsunnnnn

arcak maşAllah kuzuna bende 3 hafta sonra yiyip gdicem kısmetsee

bizim babiş tatile götürmicek biziii pimpirikli adam

bir sayfa erken kutlama oldu seninki

oyy canım tatil yapamamak sana zor gelicek yaaa... kocişle güzel bi tatil çok iyi gelirdi bence hamilelik psikolojisi için gerçi yakın bi yerlere gidicektiniz dimi?

valla kadın alsan bile yine aynı yoruluyosun... en iyisi evi ona teslim edip kaçıcan evden

10 makina ne yaa Hala miden bulanıyor mu yaaa... ufff.inşallah geçer. :26:

yorganlara da kadar havalandırdı kurularımı döktü kurtlanma falan var mı diye kavanozlarına kadar değiştirdi mecburen ben mutfak kısmını hallediyorum ki yetişsin diye yoksa hiç yanına gitmiyorum güzel iş yapıyor. bende mecbur makinaya çamaşır at yemek yap onlarla meşgul oluyorum. 2-3 ay sonra bir daha alırım ağırlaşınca evle ilgilenilmez. doğumdan önce de 2 kişi alıcam ki hem mutfakla uğraşsın hem banyonun tüm fayanslarını tek tek ovsun diye. bur da gider 4-5 ay artık arada da kendim yaparım doğumdan sonra:)

bak bak almayana bak hangsinde diyor bideeee

merak ettim ya hepsi bu:)

o zaman şimdi kutluyorummm 2000.sayfamız hayırlı uğurlu olsunnn gevezelerrrrrr

yok gidemicez belki günü birlik yalovaya filan gideriz

hosgeldım hem hemserıyız hemde adaşbende memnun oldum oglun kac yasında eskısehırın neresındensın ben ankda yasıyorum ama eskısehır günyüzülüyüz
valla kadın alsan bile yine aynı yoruluyosun... en iyisi evi ona teslim edip kaçıcan evden

10 makina ne yaa Hala miden bulanıyor mu yaaa... ufff.inşallah geçer. :26:
bende cts kadın aldım eve ve dedıgın gbıı yaptım canım gıttım kardesımle dısarda gezdım valla oglanı da anneme bıraktım ne zamandır kendıme ozel vakıt ayıramıyorudm süper oldu
tatlım sağlıklı olsunlar ama bir oğlun varmış inşallah iki duyguyuda tadarsın ne güzel

amın canım saol

canım benim erkek annesi olmakta öyle bişi sanki piyango sana çıkmış gibi , kendini güvende hissediyorsun başını yaslayabileceğin kocandan sonra bir erkek omzu daha, çok güzel rabbim o günleri yaşatsın hepimize, kız olsaydıda sevinirdim

Son düzenleme:

iki kadın almak mantıklı canım.. dediğin gibi sonra iyice zorlaşıcak...

ben dopler alacağım ya 49 tl ye gördüm bu arada ben evimde kalırken şimdi annemledeyim 2 kadın aynı anda geliyordu yarın günde perdelerimi camlarımı mutfagıma kadar temizliyorlsr dolaptan yemek yiyorlar ben gelmeden de çıkıyorlardı hem yarım gün parasına biri geliyordu ikisine 80 tl veriyordum ewe gelince mis oluyordu

o zaman şimdi kutluyorummm 2000.sayfamız hayırlı uğurlu olsunnn gevezelerrrrrr

yok gidemicez belki günü birlik yalovaya filan gideriz

hahaaaa ben de 2001 i kutluyorummmmmm daha nice bin sayfalara inşallahhh.. happy birthdayyyyyy

benim annem çoğu zaman öyle yapar gelir ev pırıl pırıl... kadına da çok güzeniriz zaten.. 10yıldır gelir bize. ütümüzü yapar, çamaşırları yıkar,katlar...kahvaltıyı öğle yemeğini onunla beraber yeriz...evden biri gibi artık...güvenilir birinin olması çok iyi bişey.

di mi? haklısın gerçekten... erkek sahibi olmak ta ayrıcalıklı bişey... birinin diğerinden ne eksiği var ne fazlası... Rabbim hayırlı evlat versin, gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…