- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
hoşgeldin canım naberrrnerelerdesin :26: sende cinsiyet belli oldumu
melodi deme esra çıldıracaakkkk
ayy burcu çok heveslendimm... alsam mı ki ben deee? eşime sorayım bi ama onun diyeceği şeyi biliyorum "çocuğa zararı olursa ya? ultrasona bile sürekli girmemek gerekirken sen sürekli dinlersen ya bebeğin gelişimini etkilerse?" farklı bişey söylemeyecağine eminimmm...
bulemsucummm yanıldıkk, halbuki ne kadar da emindik değil mi
Rabbim hayırlı etsin canımmm.Erkek annesi olmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama ben iyi ki kızım oluyor diyorum şuan...çok ama çok özel hissediyorum kendimi o yüzden...Rabbim bize en güzel hediyeyi verdi..
esra dopleri sen kaça nerden aldın
ben dopler alacağım ya 49 tl ye gördüm bu arada ben evimde kalırken şimdi annemledeyim 2 kadın aynı anda geliyordu yarın günde perdelerimi camlarımı mutfagıma kadar temizliyorlsr dolaptan yemek yiyorlar ben gelmeden de çıkıyorlardı hem yarım gün parasına biri geliyordu ikisine 80 tl veriyordum ewe gelince mis oluyordu
sağolasın canım 14 seneyi doldurdu ölen öldüğüyle kalıyor geride kalanlar içinse hayat devam ediyorsizi gidi geveze hamişler siziiiiiiiii
şöyle bir göz attım, öncelikle aklımda kalanları yazayım. çokkk unutkanım bu ara.
kızım için beni tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum. çok sağolun. Allah herkese çocuk sahibi olma mutluluğu yaşatsın. Amin.
melodi hanımın bebişimle ilgili ısrarını gördüm. %80 ihtimal verdi doktor ama benim doktorum çok garantici bence yanılma olmayacak. hem bende gördüm yani :))) oyyy yerim ben o gördüğüm şeyi
hayatbanagüzel oğlun olacağı kesinleşmiş galiba. çok tebrik ederim canım. değişmediğine sevindim. :)
moonsun88 kız olma ihtimali varmış bebişinin. tebrik ederim canım. ama bence çok emin olma senin bebiş daha ufak.
evet canım. görümce oldum yani abla :) bir kardeşim daha oldu. canım baban için Allah rahmet eylesin. iyi oldu hatırlattın bizde bir dua okuruz. eşinle biraz problemin olmuş sanırım. seninki bu ara gergin biliyorsun. haklı değil ama arada olur böyle şeyler. ayyy kime diyorum, karşımda tecrübeli bir bayan var :)
canım doktora sordum. eşimde almıştı dinliyordu dedi. bebeğe hiçbir zararı yok al al dedi. bende hemen aldım. şimdilik kalp atışını duyuyorum. sürekli başka yerlerden çıkıyor ses. dolaşıyor karnımda. büyüyünce bebişim ağlamasını hıçkırığınıda duyacakmışım
:)))
ben olur ters bir hareket yaparım, düşerim bir yere çarparım hemen kalbini duymak için aldım. çünkü ayda bir doktora gidiyorum. ölüyorum meraktan. eşim bildiği için gerildiğimi hemen gittik aldık.
sağol canımmm. inşallah Allah abinide böyle bir kızla karşılaştırır. ben evleneli 2 sene olmadı ama kıza çok güzel nasihatler verdim. ayy çok mutlu oldum. ne güzelde dinledi beni :)))
canım tabi oradaki kalınlık sesni etkiler heralde bilmiyorum ki. ben zayıfım aynı ultrasondaki kadar duyuyorum. doktora sorarsın duyar mıyım diye. zararı yokmuş.
ben beğendim canım yaa. hem senin ufaklık çok fena biliyon bence leopar tam ona göre :)))
evettttttt bakalım kimler bilmiş benim pıtırcığımı:
Moonsun88
Hayatbanagüzel
Sahinus
Beysal
Esrarnaz
Milano
Ukalady
Minüre hanım bende sizi tebrik ederim :)))
evet baya gevezeyiz biz doğum zamanına 10000 olur sanırsam2000. sayfa gelioooooooo maşallah bizim geveze annelerimize
ay kesin diyenler bile yanıldı biz mi yanılmayalım şekerimayy burcu çok heveslendimm... alsam mı ki ben deee? eşime sorayım bi ama onun diyeceği şeyi biliyorum "çocuğa zararı olursa ya? ultrasona bile sürekli girmemek gerekirken sen sürekli dinlersen ya bebeğin gelişimini etkilerse?" farklı bişey söylemeyecağine eminimmm...
bulemsucummm yanıldıkk, halbuki ne kadar da emindik değil mi
Rabbim hayırlı etsin canımmm.Erkek annesi olmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama ben iyi ki kızım oluyor diyorum şuan...çok ama çok özel hissediyorum kendimi o yüzden...Rabbim bize en güzel hediyeyi verdi..
kızlar siz unıversiteden arkadaslarınıza vs hamile oldugunuzu söyluyormusunuz ben 3 kişye söyledim 2 ay sonra herkese söyleyeyim diyorum daha çok erken :26:
kızlar siz unıversiteden arkadaslarınıza vs hamile oldugunuzu söyluyormusunuz ben 3 kişye söyledim 2 ay sonra herkese söyleyeyim diyorum daha çok erken :26:
doktor kendi karısına bile kullandırmış, hem günde 10 sefer bakmayacaksın ki. benim gibi meraktan evde sinir krizi geçirdiğini görse kendi koşar alır bence :))
canım erkek kız ne fark eder. belki ikinci bebiş erkek olur :))) öğrenirsin canım erkek annesi ne demekmiş.
canım e-bebek mağazından aldım. 49,90 a düşmüş. geçen kaju demişti oda almış, ben baktığımda 90 civarı, baktım kampanya devam hemen gittik aldık.
evet canım annemde babamda günyüzü dogumlu eskısehırde akrabalar var kayakentte emırdaglıda cok tanıdık var kesın bılırlerhosgeldım hem hemserıyız hemde adaşbende memnun oldum oglun kac yasında eskısehırın neresındensın ben ankda yasıyorum ama eskısehır günyüzülüyüz
bende memnun oldum canım oglum 3 yaşında günyüzülümüsün ben emirdaglıyım ama eşim kayakentli mutlaka tanıyolardır birbirine çok yakın ya halen amcalarımız ordalar belediyede çalışıyolar senin ilk bebiş mi?
benıdem 2 yasında bır oglum var canım bu 2 ncıallah bagıslasın oglunu da senın cınsıyet bellı mı
kızlarrr doğum fotoğrafçısı tutacakmısınız ? ben tutmayı düşünüyorum ama ? siz ne dersiniz
ben düşünmüyorum canım normalde kapalı oldugum ıcın sıkıntı olacak hem oglumun dogumundan kalma fotolar var dogum sonrası pek de hos görünmüyorum ama bebegın fotolarını profesyonel bı fotocunun cekmesını ısterdım
uff anammm anneciğim konustum kafadan kırık abim dün gelmiş eşi ve iki çocuğuyla üzmüş gitmiş anneciğimi
yarım saattir annemi teselli ediyorum
erkek evlat işte ben annem için üzülürken o üzmüş anneciğimi rabbim ahyırlı evlatlar versin
sağolasın canım 14 seneyi doldurdu ölen öldüğüyle kalıyor geride kalanlar içinse hayat devam ediyor
eşim gergin olduğu için bişey yapmadı canım eşim aslında bana karsı bişey yapmadı hatası kendini 18 lik delikanlı sanması yerini bilememesi
zaten ben onun deliliği sevdim ya
kızkardeşim abla siz nasıl yasıyorsunuz evliliği diyor evliliğinizle ve hayatınızla dalga geçiyorsunuz
şuçlu ya eşim anneme götürmek istedi beni gitmedim abimlerin gideceğini duymuştum abim dangalak eşi baska dangalak kocişimin eline koz mu verecem onlarla görüşüpde
ısrar ediyor illa gidelim gitmem dedim abimler var çenen açılacak dedim ben abini severim diyor bide bana
yalannnn dedim susturdum ama şimdi gayet normaliz canım
baska yolu da yok zaten adam yapar eder sonrada unutur unutturur
evet baya gevezeyiz biz doğum zamanına 10000 olur sanırsam
ay kesin diyenler bile yanıldı biz mi yanılmayalım şekerim
Günaydınnnnnnnn Güzel mi güzel teyzoşlarrr...Bugün büyük günn :)
evet canım annemde babamda günyüzü dogumlu eskısehırde akrabalar var kayakentte emırdaglıda cok tanıdık var kesın bılırler
benıdem 2 yasında bır oglum var canım bu 2 ncıallah bagıslasın oglunu da senın cınsıyet bellı mı
maşallah canım benim kız dedi 12, haftada ama bakalım inş oglan çıkmaz bende eskliyim ama anne baba emirdag esk oturuyorum odunpazarında ailem 71 evlerde oturuyor seninkinin cinsiyet belli mi
ayy kadıncağızı nasıl üzmüşler yazık yaaaa... erkekler daha düşüncesiz olabiliyorlar bu konularda... benim bi dayımda öyledir... patavatsızdır biraz... ananemin tansiyonunu fırlatır gider evine gıcık...
günaydın canımm... kaçta doktorunn????
ayy kızlar yaaaa benim karnım hala eskisi kadar... hatta eskisinden de az... niye ki acaba :18: son resimlere baktım da sadece su içmişim de göbek olmuş gibi halaaa :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?