2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldin canım naberrr nerelerdesin :26: sende cinsiyet belli oldumu

melodi deme esra çıldıracaakkkk

Bizde daha tahmin yok, 15 inde gittiğimizde doktor bakmadı bile daha erken diye...
haziranın 15 inde randevumuz var ozaman saklanmazsa görücez inşallah, sağlıklı olsun da....
ya ben ayrıntılı ultrason için doktor başka bir hasteneye daha doğrusu doktora yönlendiriyor, uzmanlığı bu alandaymış o da tarih olarak 15 temmuzu buluyor doktor tatile giderse diye tedirgin oluyorum...

doktor kendi karısına bile kullandırmış, hem günde 10 sefer bakmayacaksın ki. benim gibi meraktan evde sinir krizi geçirdiğini görse kendi koşar alır bence :))

canım erkek kız ne fark eder. belki ikinci bebiş erkek olur :))) öğrenirsin canım erkek annesi ne demekmiş.

esra dopleri sen kaça nerden aldın

canım e-bebek mağazından aldım. 49,90 a düşmüş. geçen kaju demişti oda almış, ben baktığımda 90 civarı, baktım kampanya devam hemen gittik aldık.

ben yarım gün gelecek kadın bulamıyorum bizim kadınlar pek sosyetikler kırk nazla geliyorlar:) ama gülnaz abladan da vazgeçemiyorum onun yaptığı temizlik gibi olmuyor hiç bir temizlik:)

kızlar siz unıversiteden arkadaslarınıza vs hamile oldugunuzu söyluyormusunuz ben 3 kişye söyledim 2 ay sonra herkese söyleyeyim diyorum daha çok erken :26:

uff anammm anneciğim konustum kafadan kırık abim dün gelmiş eşi ve iki çocuğuyla üzmüş gitmiş anneciğimi
yarım saattir annemi teselli ediyorum
erkek evlat işte ben annem için üzülürken o üzmüş anneciğimi rabbim ahyırlı evlatlar versin sağolasın canım 14 seneyi doldurdu ölen öldüğüyle kalıyor geride kalanlar içinse hayat devam ediyor
eşim gergin olduğu için bişey yapmadı canım eşim aslında bana karsı bişey yapmadı hatası kendini 18 lik delikanlı sanması yerini bilememesi
zaten ben onun deliliği sevdim ya
kızkardeşim abla siz nasıl yasıyorsunuz evliliği diyor evliliğinizle ve hayatınızla dalga geçiyorsunuz
şuçlu ya eşim anneme götürmek istedi beni gitmedim abimlerin gideceğini duymuştum abim dangalak eşi baska dangalak kocişimin eline koz mu verecem onlarla görüşüpde
ısrar ediyor illa gidelim gitmem dedim abimler var çenen açılacak dedim ben abini severim diyor bide bana
yalannnn dedim susturdum ama şimdi gayet normaliz canım
baska yolu da yok zaten adam yapar eder sonrada unutur unutturur

2000. sayfa gelioooooooo maşallah bizim geveze annelerimize
evet baya gevezeyiz biz doğum zamanına 10000 olur sanırsam

ay kesin diyenler bile yanıldı biz mi yanılmayalım şekerim

kızlar siz unıversiteden arkadaslarınıza vs hamile oldugunuzu söyluyormusunuz ben 3 kişye söyledim 2 ay sonra herkese söyleyeyim diyorum daha çok erken :26:

ben öğrendiğimde samimi olduğum tüm arkadaşlarıma söyledim. geçende eşim facebooktan yazdı herkes öğrendi:) benim için saklamanın bir anlamı yok kuzum ya boşver söyle:)

ben söylemeye başladım canım doktor düşük tehlikesi dönemi kalmadı artık diyince başladım korka korka 2, bebişimde hemen sölemiştik mahallede uzun bir aradan sonra soranlarada kötü oldu banada kalbi durdugu için almışlardı

ahh canım farketmez tabiki de... erkek olsa yine böyle hissedicektim belki de... ama bebeğin cinsiyetinin belli olması ve insanın bir kıza ya da bir erkek çocuğa sahip olacağını bilmek çok güzel bir duygu... benim eşim erkeğe daha meyilliydi, o da sanırım babasından dolayı... ama şimdi o kadar güzel bahsediyor ki kızımızdan, diyorum demek ki kız da erkek te farketmiyor...

kızlardan bir iki kişi biliyor... erkeklerin ise nerdeyse hepsi eşim öğrendiğimiz gün hemen söyledi hepsine

ayyy ben bu yazıları bebişimin karnımı gıdıklamasıyla yazıyorum şuaannnnnnnnnn

ayy kadıncağızı nasıl üzmüşler yazık yaaaa... erkekler daha düşüncesiz olabiliyorlar bu konularda... benim bi dayımda öyledir... patavatsızdır biraz... ananemin tansiyonunu fırlatır gider evine gıcık...

Günaydınnnnnnnn Güzel mi güzel teyzoşlarrr...Bugün büyük günn :)

günaydın canımm... kaçta doktorunn????

fıstıklar bir arkadaşım bebek ihtiyaç listesi yolladı kendi kullandığı ve ne kadar memnun kaldığını yazmış eklenebiliyorsa birazdan o listeyi ekleyecem size:)

ayy kızlar yaaaa benim karnım hala eskisi kadar... hatta eskisinden de az... niye ki acaba :18: son resimlere baktım da sadece su içmişim de göbek olmuş gibi halaaa :2:

buda anneciğimin elini ayağını titretmiş
salak yeğenimde babanne neden babamı böyle büyüttün diğer insanlar gibi akıllı olsaydıda evimiz arabamız olsaydı demiş
yok ağlamyı seviyorlar canım elelrinde para tutsalar şimdi onalrında bir evleri olurdu
abim belediyede çalışıyor asgariden yüksek alıyor yengem evde yeğenine bakıyor yetmiyor haftada 3 gün 80 liradan temizliğe gidiyor ayda elelrine 2000 lira geçiyor belki daha fazla ve her yere borcumuz vardiyorlar hala
ha abimin gezmesi içmesi kumarı yoktur yengemden aklı çıkar bana bile gelemez yengenden izin al der çağırdığımda
karısından aklı çıkıyor anacığına yapmadığını bırakmıyor
ama bak etme bulma dünyası kendinden olan sıpa memnun değil ondan eli ekmek tutsun babasının yüzüne bakmaz galiba

çok üzmüşler çokkk oysa onlar gelecekelr anne duyma dediklerini diyede çok tembihlediydim

ayy kızlar yaaaa benim karnım hala eskisi kadar... hatta eskisinden de az... niye ki acaba :18: son resimlere baktım da sadece su içmişim de göbek olmuş gibi halaaa :2:

Aynen benim de oyle. Eskisi kadar. bazen fenaaa sisiyorum ama genel olarak ayniyimmm olsun millet kilo almamissin diyince hosuma gidiyo

Gunaydinnn kizlarrrrrr

kızlar tünaydınlarr

İşimiz biraz yoğun ancak girebildik

Haftasonu biraz rahatsızdım o nedenle hiç giremedim internete kusuruma bakmayınız..
2000. Sayfamız hayırlı olsun
Ayrıca Dinleme aletini ben aldım ebebk mağazasından bebeğe bir zararı okmuş (abartmadığımız suretce) 49 tl'ye düşmüstü fiyatı.. Normalde 100 tl'ydi. Ben 4 günde bir veya hafta bir dinliyorum. Şimdilik bebeğin dönme hareketini ve kalp sesini duyabiliyorum ama ileriki zamanlarda hıçkırık vs.. gibi şeyleri de duyacakmışım. Doktor bir yan etkisi yok dedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…