annesininbirtanesi nerdeeee
buarada wenice kampanyasındaki ürünleri kimbitiriyorrrtam incelicem sepette ya da tükendi diyorrr
oğlun varmış inşAllah kızdırhayırlı olsun canımmm
hayırlısı olsun canım bende 15 hazırana almıstım ayrıntılı ıcın randevu doktor bıraz erken gıbı dedı ama sonrada tatıle cıkıyoruz ancak 28 ıne kalıyor napsam bılemedım 22 haftalık oluyor oz amnda cok gec deıl dedı doktor ama bebek ultrasonda 1 hafta ondeydı mesela bu sefer sız ne dersınız 15 ınde mı gıtsem :26:bılıyosunuz benım bebıs sızınkılerden az daha büyük 15 hazıranda 20+3 oluyor
inş canım hayırlısı olsun artık uzun zamandan beri yazışmalarınızı takip ediyordum artık bende aranızdayım benide alın...
walla ben değilimm
ya hayatbanaguzel ya lavinya yada annesininbirtnesidir
walla ben değilimm
walla ben değilimm
çaktırmadan kaparımm
annesininbirtanesi nerdeeee
buarada wenice kampanyasındaki ürünleri kimbitiriyorrrtam incelicem sepette ya da tükendi diyorrr
senden görenek bende oğluşş resmi koydum nasıl ?ay buna benzesin oğlummm
hoşgeldin canımmmmm ne demek herkes kabulumuzdur
kendini tanıt bize
kilo boy
çalısıyormusun
SAT
beklenen doğum tarihi vs
cinsiyeti bilsem ben dicem ama bakıp bakıp kalıyorum
melodi deme esra çıldıracaakkkk
günaydın kızlar ne güzel bebişlere ciciler alınmaya başlanmış benimde nasipse kesin belli olsun bende bişeyler almak istiyorum kızlara çok güzel şeyler var bu sene kız senesi sanırım maşallah kerkesin kızı oluyo benimde kız dedi ama hala meraktayım aslında gösterdi kordonu ayrı duruyodu sanki arasını gördü ama %100 kız demedi bence kız gibi ama çünkü oglumda hemen görmüşlerdi pipiyi bunda görünmüyodu hayırlısı bakalım
ne güzel kızlar cogalıyor saglıkla dogsunlar ınsburcununda kızı oluyorrr
saolasın canım benım ıkıncı olcak ıns bır oglum var 2 yasındacanım gözün aydın senin kaçıncı çocuğundu ? ilk mi
hoşgeldin canım naberrrnerelerdesin :26: sende cinsiyet belli oldumu
melodi deme esra çıldıracaakkkk
amın cumlemızın canım banada kk da su ana kadar 2 kez erkek 2 kez kız tahmın edıldı yanı bunlara cok takmamak lazım aslındarabbim gönlünün muradını versin canım
melodi burcu için erkek demişti yanıldı yanılmamam lazım diyor burcunun kesin erkek diyor
birde biizm münire ve melodinin yaptığı şekilde tahmin edenler kavga etmişlerryanlış biliyorsunuz demiş münire onlara
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...beklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister-79.html
ha birde melodi ile aynı tahmini yapan bu başlığın sahibi erkek demişti bana
15inde git canım zaten 20. haftayı bitirmiş 21'e girmiş oluyorsun tam zamanı. benim doktorum 19+3de çağırdı 20. haftanın içindeyiz bebekde önden gidiyor bence normal bekleme:)
eskişehirliyim adım arzu 27 yaşındayım 1,68 boyum var ama oglumda aldıgım kilolar sagolsun bende bayabi kaldı 74 üm şuan çalışmıyorum ünv. bitirdim sonrasında çocuk olunca çalışma istegimde kalmadı ev hanımı oldum çıktım 16 şubat satım 22 kasımda nasipse dogum inş canım
annesininbirtanesi burda değil, yoksa direkt aklıma o geldi
bak sennnn, almadıklarını çıkar sepetinden kardeşim aaaaaaaaaa
kıskaaaannnççççççççok tatlıııııı :86::86::86:
ama haksız değilim kiiii... bak kaç kişi de yanıldı... hatta burcu üzüldü eşi ona sitem ettiği için
sende de yanıldı
lavinya
sağol canım evet çok güzel ve verimli geçti gerçekten haftasonu...
bakalım ben evime gelmek istiyorum dedim sabah eşime... o da bu hafta sen gel olmazsa dedi... benden daha istekliydi canım benim... bana zor olmasın diye diyemiyo sen gel diye :26:
walla ben değilimm
hoşgeldin şekerimmmohhhh sefan olsun ne güzel geçmiş hafta sonun görümce de oldun artıkk
bende bilmiyorum tatlım yanlız değilsinnn
günaydın canımm... herkesin haftasonu güzel geçmişşş ne güzelll
sürekli dinleme bence canım... günde bi kere yeter sankikalbini mi duyuyosun sadece?
ne güzel canımmmm hoşgeldin eğlenmişsiniz kuzunla darısı benim abimin başına hayırlı iyi bir gelin
ondan bende almak ıstıyorum ama ben kıloluyum göbekten bebegı duyamam dıe bosuna almak ıstemıyorum:))bıde alsam cok kullanırım bebıse zararı olur felan ama muthıs bısey ya otururken bebegını dınleyıp onunla konusmak felan
Eki Görüntüle 429580
kızlar bu elbise esrama nasıl olurrrr kumas deseni kafama takıldı ben leoparı çocuklara yakıstıramıyorum daaa
ne güzel kuzum ya ben bu hafta sonu bittim valla, genel temizlik vardı kadın aldım ama ben de bittim yorgunluktan dört kola koştum. 10 makina çamaşır yıkamışım cumartesi. sün de dışarda kahvaltıya gittik arkadaşlarla ordan pazara gittik, ordan süt aldım eve geldim. sütü süz kaynat pazardan alınanları ayıkla yıka kurut, reçel yaptım bugün misafir var onun için pasta börek yaptım o arada da 10 makina daha çamaşır yıkadım fenalardayım. gecede kustum bir güzel midem haşat
bu yıl erkek yılı canım bizim topikte elle tutulur çok az kızımız var, bol pipiloşlar var:)
ne güzel kızlar cogalıyor saglıkla dogsunlar ıns
saolasın canım benım ıkıncı olcak ıns bır oglum var 2 yasında
ama senın dedıgın gıbı cok ıstemek ıstemıyorum anlattıgın olaylar gıbı ıcıme korku basıyor bu sefer ne kadar kafama taksamda elimde deıl cunku sadece keısnlessın ıstıyordum Rabbım hayırlısını saglıklısını versın hepımıze
amın cumlemızın canım banada kk da su ana kadar 2 kez erkek 2 kez kız tahmın edıldı yanı bunlara cok takmamak lazım aslında
demı canım saol fıkır verdıgın ıcın 15 ınde yola cıkacaktık ama randevum gec oldugu ıcın ya gece ya ertesı sabah cıkarız artık dönüşte 28 ınde de kednı doktoruma sonuca götürüm ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?