2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Gel beraber 22 sine alalım

hoşgeldin canımmmmm ne demek herkes kabulumuzdur

kendini tanıt bize

kilo boy
çalısıyormusun
SAT
beklenen doğum tarihi vs

eskişehirliyim adım arzu 27 yaşındayım 1,68 boyum var ama oglumda aldıgım kilolar sagolsun bende bayabi kaldı 74 üm şuan çalışmıyorum ünv. bitirdim sonrasında çocuk olunca çalışma istegimde kalmadı ev hanımı oldum çıktım 16 şubat satım 22 kasımda nasipse dogum inş canım

melodi deme esra çıldıracaakkkk

ama haksız değilim kiiii... bak kaç kişi de yanıldı... hatta burcu üzüldü eşi ona sitem ettiği için

sende de yanıldı

lavinya

sağol canım evet çok güzel ve verimli geçti gerçekten haftasonu...

bakalım ben evime gelmek istiyorum dedim sabah eşime... o da bu hafta sen gel olmazsa dedi... benden daha istekliydi canım benim... bana zor olmasın diye diyemiyo sen gel diye :26:[/QUOTE]

ne güzel kuzum ya ben bu hafta sonu bittim valla, genel temizlik vardı kadın aldım ama ben de bittim yorgunluktan dört kola koştum. 10 makina çamaşır yıkamışım cumartesi. sün de dışarda kahvaltıya gittik arkadaşlarla ordan pazara gittik, ordan süt aldım eve geldim. sütü süz kaynat pazardan alınanları ayıkla yıka kurut, reçel yaptım bugün misafir var onun için pasta börek yaptım o arada da 10 makina daha çamaşır yıkadım fenalardayım. gecede kustum bir güzel midem haşat

bu yıl erkek yılı canım bizim topikte elle tutulur çok az kızımız var, bol pipiloşlar var:)

burcununda kızı oluyorrr
ne güzel kızlar cogalıyor saglıkla dogsunlar ıns
canım gözün aydın senin kaçıncı çocuğundu ? ilk mi
saolasın canım benım ıkıncı olcak ıns bır oglum var 2 yasında
ama senın dedıgın gıbı cok ıstemek ıstemıyorum anlattıgın olaylar gıbı ıcıme korku basıyor bu sefer ne kadar kafama taksamda elimde deıl cunku sadece keısnlessın ıstıyordum Rabbım hayırlısını saglıklısını versın hepımıze

hoşgeldin canım naberrr nerelerdesin :26: sende cinsiyet belli oldumu

melodi deme esra çıldıracaakkkk

amın cumlemızın canım banada kk da su ana kadar 2 kez erkek 2 kez kız tahmın edıldı yanı bunlara cok takmamak lazım aslında
15inde git canım zaten 20. haftayı bitirmiş 21'e girmiş oluyorsun tam zamanı. benim doktorum 19+3de çağırdı 20. haftanın içindeyiz bebekde önden gidiyor bence normal bekleme:)

demı canım saol fıkır verdıgın ıcın 15 ınde yola cıkacaktık ama randevum gec oldugu ıcın ya gece ya ertesı sabah cıkarız artık dönüşte 28 ınde de kednı doktoruma sonuca götürüm ıns

memnun oldum canımmmm sen ikili test yaptırdın mı

annesininbirtanesi burda değil, yoksa direkt aklıma o geldi

bak sennnn, almadıklarını çıkar sepetinden kardeşim aaaaaaaaaa

kıskaaaannnççççççç çok tatlıııııı :86::86::86:

ne güzel kuzum ya ben bu hafta sonu bittim valla, genel temizlik vardı kadın aldım ama ben de bittim yorgunluktan dört kola koştum. 10 makina çamaşır yıkamışım cumartesi. sün de dışarda kahvaltıya gittik arkadaşlarla ordan pazara gittik, ordan süt aldım eve geldim. sütü süz kaynat pazardan alınanları ayıkla yıka kurut, reçel yaptım bugün misafir var onun için pasta börek yaptım o arada da 10 makina daha çamaşır yıkadım fenalardayım. gecede kustum bir güzel midem haşat

bu yıl erkek yılı canım bizim topikte elle tutulur çok az kızımız var, bol pipiloşlar var:)[/QUOTE]

amma kirli çamaşır varmıs gıı , pipiloş ne ay koptumm

sizi gidi geveze hamişler siziiiiiiiii

şöyle bir göz attım, öncelikle aklımda kalanları yazayım. çokkk unutkanım bu ara.

kızım için beni tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum. çok sağolun. Allah herkese çocuk sahibi olma mutluluğu yaşatsın. Amin.

melodi hanımın bebişimle ilgili ısrarını gördüm. %80 ihtimal verdi doktor ama benim doktorum çok garantici bence yanılma olmayacak. hem bende gördüm yani :))) oyyy yerim ben o gördüğüm şeyi

hayatbanagüzel
oğlun olacağı kesinleşmiş galiba. çok tebrik ederim canım. değişmediğine sevindim. :)

moonsun88 kız olma ihtimali varmış bebişinin. tebrik ederim canım. ama bence çok emin olma senin bebiş daha ufak.

hoşgeldin şekerimmm ohhhh sefan olsun ne güzel geçmiş hafta sonun görümce de oldun artıkk

bende bilmiyorum tatlım yanlız değilsinnn

evet canım. görümce oldum yani abla :) bir kardeşim daha oldu. canım baban için Allah rahmet eylesin. iyi oldu hatırlattın bizde bir dua okuruz. eşinle biraz problemin olmuş sanırım. seninki bu ara gergin biliyorsun. haklı değil ama arada olur böyle şeyler. ayyy kime diyorum, karşımda tecrübeli bir bayan var :)

günaydın canımm... herkesin haftasonu güzel geçmişşş ne güzelll

sürekli dinleme bence canım... günde bi kere yeter sanki kalbini mi duyuyosun sadece?

canım doktora sordum. eşimde almıştı dinliyordu dedi. bebeğe hiçbir zararı yok al al dedi. bende hemen aldım. şimdilik kalp atışını duyuyorum. sürekli başka yerlerden çıkıyor ses. dolaşıyor karnımda. büyüyünce bebişim ağlamasını hıçkırığınıda duyacakmışım
:)))

ben olur ters bir hareket yaparım, düşerim bir yere çarparım hemen kalbini duymak için aldım. çünkü ayda bir doktora gidiyorum. ölüyorum meraktan. eşim bildiği için gerildiğimi hemen gittik aldık.

ne güzel canımmmm hoşgeldin eğlenmişsiniz kuzunla darısı benim abimin başına hayırlı iyi bir gelin

sağol canımmm. inşallah Allah abinide böyle bir kızla karşılaştırır. ben evleneli 2 sene olmadı ama kıza çok güzel nasihatler verdim. ayy çok mutlu oldum. ne güzelde dinledi beni :)))

canım tabi oradaki kalınlık sesni etkiler heralde bilmiyorum ki. ben zayıfım aynı ultrasondaki kadar duyuyorum. doktora sorarsın duyar mıyım diye. zararı yokmuş.

Eki Görüntüle 429580
kızlar bu elbise esrama nasıl olurrrr kumas deseni kafama takıldı ben leoparı çocuklara yakıstıramıyorum daaa

ben beğendim canım yaa. hem senin ufaklık çok fena biliyon bence leopar tam ona göre :)))

evettttttt bakalım kimler bilmiş benim pıtırcığımı:

Moonsun88
Hayatbanagüzel
Sahinus
Beysal
Esrarnaz
Milano
Ukalady
Minüre hanım
bende sizi tebrik ederim :)))

Son düzenleme:

valla kadın alsan bile yine aynı yoruluyosun... en iyisi evi ona teslim edip kaçıcan evden

10 makina ne yaa Hala miden bulanıyor mu yaaa... ufff.inşallah geçer. :26:

Son düzenleme:

tatlım sağlıklı olsunlar ama bir oğlun varmış inşallah iki duyguyuda tadarsın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…