kızlar tünaydınlarr
İşimiz biraz yoğun ancak girebildik
Haftasonu biraz rahatsızdım o nedenle hiç giremedim internete kusuruma bakmayınız..
2000. Sayfamız hayırlı olsun
Ayrıca Dinleme aletini ben aldım ebebk mağazasından bebeğe bir zararı okmuş (abartmadığımız suretce) 49 tl'ye düşmüstü fiyatı.. Normalde 100 tl'ydi. Ben 4 günde bir veya hafta bir dinliyorum. Şimdilik bebeğin dönme hareketini ve kalp sesini duyabiliyorum ama ileriki zamanlarda hıçkırık vs.. gibi şeyleri de duyacakmışım. Doktor bir yan etkisi yok dedi zaten
kızlar tünaydınlarr
İşimiz biraz yoğun ancak girebildik
Haftasonu biraz rahatsızdım o nedenle hiç giremedim internete kusuruma bakmayınız..
2000. Sayfamız hayırlı olsun
Ayrıca Dinleme aletini ben aldım ebebk mağazasından bebeğe bir zararı okmuş (abartmadığımız suretce) 49 tl'ye düşmüstü fiyatı.. Normalde 100 tl'ydi. Ben 4 günde bir veya hafta bir dinliyorum. Şimdilik bebeğin dönme hareketini ve kalp sesini duyabiliyorum ama ileriki zamanlarda hıçkırık vs.. gibi şeyleri de duyacakmışım. Doktor bir yan etkisi yok dedi zaten
uff anammm anneciğim konustum kafadan kırık abim dün gelmiş eşi ve iki çocuğuyla üzmüş gitmiş anneciğimi
yarım saattir annemi teselli ediyorum
erkek evlat işte ben annem için üzülürken o üzmüş anneciğimi rabbim ahyırlı evlatlar versin
sağolasın canım 14 seneyi doldurdu ölen öldüğüyle kalıyor geride kalanlar içinse hayat devam ediyor
eşim gergin olduğu için bişey yapmadı canım eşim aslında bana karsı bişey yapmadı hatası kendini 18 lik delikanlı sanması yerini bilememesi
zaten ben onun deliliği sevdim ya
kızkardeşim abla siz nasıl yasıyorsunuz evliliği diyor evliliğinizle ve hayatınızla dalga geçiyorsunuz
şuçlu ya eşim anneme götürmek istedi beni gitmedim abimlerin gideceğini duymuştum abim dangalak eşi baska dangalak kocişimin eline koz mu verecem onlarla görüşüpde
ısrar ediyor illa gidelim gitmem dedim abimler var çenen açılacak dedim ben abini severim diyor bide bana
yalannnn dedim susturdum ama şimdi gayet normaliz canım
baska yolu da yok zaten adam yapar eder sonrada unutur unutturur
evet baya gevezeyiz biz doğum zamanına 10000 olur sanırsam
ay kesin diyenler bile yanıldı biz mi yanılmayalım şekerim
Günaydınnnnnnnn Güzel mi güzel teyzoşlarrr...Bugün büyük günn :)
ahh canım farketmez tabiki de... erkek olsa yine böyle hissedicektim belki de... ama bebeğin cinsiyetinin belli olması ve insanın bir kıza ya da bir erkek çocuğa sahip olacağını bilmek çok güzel bir duygu... benim eşim erkeğe daha meyilliydi, o da sanırım babasından dolayı... ama şimdi o kadar güzel bahsediyor ki kızımızdan, diyorum demek ki kız da erkek te farketmiyor...
kızlardan bir iki kişi biliyor... erkeklerin ise nerdeyse hepsieşim öğrendiğimiz gün hemen söyledi hepsine
ayyy ben bu yazıları bebişimin karnımı gıdıklamasıyla yazıyorum şuaannnnnnnnnn
anladım canım. herşeye rağmen eşinin gitmek istemesi hoşuma gitti. abin ayıp etmiş eşide. anneciğinin üzüntüsü çabuk geçer umarım. yaa üzmesin evlatlarımız bizi(((
ee güzel seven dikenine katlanır :))) sevdim seni bir kereeeee , başkasını sevememmmmm, deli diyorlar banaaaaaaaaa , desinler değişememmmmmm desinler değişememmmm
anaaaaaaaaaa bir cinsiyet haberi daha gelecek sanırım. hadi hayırlısı olsun arkadaşım :)))))
yaa canım benim, babalar kızları çok seviyor. sen sevin bence. kız evlat ahiretliktir. eşim hala aynı şeyi diyor tamam kız diye seviniyorum ama oğlan olsada bişi değişmezdi diye.
benimkide gıdıklıyor teyzesi :)))
buda anneciğimin elini ayağını titretmiş
salak yeğenimde babanne neden babamı böyle büyüttün diğer insanlar gibi akıllı olsaydıda evimiz arabamız olsaydı demiş
yok ağlamyı seviyorlar canım elelrinde para tutsalar şimdi onalrında bir evleri olurdu
abim belediyede çalışıyor asgariden yüksek alıyor yengem evde yeğenine bakıyor yetmiyor haftada 3 gün 80 liradan temizliğe gidiyor ayda elelrine 2000 lira geçiyor belki daha fazla ve her yere borcumuz vardiyorlar hala
ha abimin gezmesi içmesi kumarı yoktur yengemden aklı çıkar bana bile gelemez yengenden izin al der çağırdığımda
karısından aklı çıkıyor anacığına yapmadığını bırakmıyor
ama bak etme bulma dünyası kendinden olan sıpa memnun değil ondan eli ekmek tutsun babasının yüzüne bakmaz galiba
çok üzmüşler çokkk oysa onlar gelecekelr anne duyma dediklerini diyede çok tembihlediydim
Aynen benim de oyle. Eskisi kadar. bazen fenaaa sisiyorum ama genel olarak ayniyimmmolsun millet kilo almamissin diyince hosuma gidiyo
Gunaydinnn kizlarrrrrr
geçmiş olsun canım... iyi misin şimdi peki???
ben de eşime sordum ama içi rahat etmedi...öğleden sonra ben de bir araştırayım dedi.ama almıcaz sanırım. yani öyle hissettim...:26: onun içi rahat olmadan da bişi alamam.
Eki Görüntüle 429654
haftasonu bunu aldık... organik 5 li set... organiklerin renkleri hep böyle oluyor... ilk bi iki ay organik giydirmeye özen göstericem inşallah. bi de bunun çıtçıtlı badisini aldık... battaniyemiz çok güzel ama bulamadım onu...
organik almayı düşünürseniz civilde var bi kaç model...fiyatları da gayet uygun.
geçmiş olsun canım... iyi misin şimdi peki???
ben de eşime sordum ama içi rahat etmedi...öğleden sonra ben de bir araştırayım dedi.ama almıcaz sanırım. yani öyle hissettim...:26: onun içi rahat olmadan da bişi alamam.
Eki Görüntüle 429654
haftasonu bunu aldık... organik 5 li set... organiklerin renkleri hep böyle oluyor... ilk bi iki ay organik giydirmeye özen göstericem inşallah. bi de bunun çıtçıtlı badisini aldık... battaniyemiz çok güzel ama bulamadım onu...
organik almayı düşünürseniz civilde var bi kaç model...fiyatları da gayet uygun.
A aaaa ilk kez duyuyorum tugba supermisss yaaa internetten mi getirttin anlayamadim?? Ben de almak istiorummmmm
Bu arada cokkgecmis olsun tatlim.ne kusuru dikkat et kendine
doktor kendi karısına bile kullandırmış, hem günde 10 sefer bakmayacaksın ki. benim gibi meraktan evde sinir krizi geçirdiğini görse kendi koşar alır bence :))
canım erkek kız ne fark eder. belki ikinci bebiş erkek olur :))) öğrenirsin canım erkek annesi ne demekmiş.
canım e-bebek mağazından aldım. 49,90 a düşmüş. geçen kaju demişti oda almış, ben baktığımda 90 civarı, baktım kampanya devam hemen gittik aldık.
kızlar siz unıversiteden arkadaslarınıza vs hamile oldugunuzu söyluyormusunuz ben 3 kişye söyledim 2 ay sonra herkese söyleyeyim diyorum daha çok erken :26:
A aaaa ilk kez duyuyorum tugba supermisss yaaa internetten mi getirttin anlayamadim?? Ben de almak istiorummmmm
Bu arada cokkgecmis olsun tatlim.ne kusuru dikkat et kendine
kızlar doktorun tartısına göre çok şişmiş gözüküyordum ama kendi tartımla ölçüldüm bu sabah ilk wc sonrası başlangıçtan beri 3,7 kg almışım çok mu kızlar yaaa
canım ben bekarken abimi evden kovmuştum babamlada çok kavga ederdin öldü kurtuldun şimdi anneme dokundurmam demiştim 3 ay küsmüştük ama olmuyor aile baska bişe deli bile olsa abim babamın ameneti gibi görüyorum anneciğim nasıl üzülüyor haline babacığım yasasaydı oda üzülürdü kesinanladım canım. herşeye rağmen eşinin gitmek istemesi hoşuma gitti. abin ayıp etmiş eşide. anneciğinin üzüntüsü çabuk geçer umarım. yaa üzmesin evlatlarımız bizi(((
ee güzel seven dikenine katlanır :))) sevdim seni bir kereeeee , başkasını sevememmmmm, deli diyorlar banaaaaaaaaa , desinler değişememmmmmm desinler değişememmmm
anaaaaaaaaaa bir cinsiyet haberi daha gelecek sanırım. hadi hayırlısı olsun arkadaşım :)))))
yaa canım benim, babalar kızları çok seviyor. sen sevin bence. kız evlat ahiretliktir. eşim hala aynı şeyi diyor tamam kız diye seviniyorum ama oğlan olsada bişi değişmezdi diye.
benimkide gıdıklıyor teyzesi :)))
canım gelmediğinede üzülüyor geldiğinde hareketine üzülüyor evlat sonuçta ayrı kalınmıyordediğin gibi etme bulma dünyası... ben en çok yaşlılara üzülüyorum. gelip eteğindeki taşları yaşlılara döküyorlar.halbuki nlar o kadar etkileniyorlar ki...Allah korusun herşeye sebep olur bu. Keşke hiç görüşmese annen abinle... İnan kadın daha rahat daha huzurlu olur.
ben de akşamları şişiyorum genelde...
resimlerde nasıl karınları çıkmış hamişlerin yaa kıskandımm
ben kendi tartıma göre 5 kg almışımmmmm offfff
canım ben bekarken abimi evden kovmuştum babamlada çok kavga ederdin öldü kurtuldun şimdi anneme dokundurmam demiştim 3 ay küsmüştük ama olmuyor aile baska bişe deli bile olsa abim babamın ameneti gibi görüyorum anneciğim nasıl üzülüyor haline babacığım yasasaydı oda üzülürdü kesin
annemde sinirsel şeker var üzüldümü tavan yapıyor dayanamıyorum anneme bu yüzden kızıyorum abime
ama hayatına bakıyorum evlatdan sevgi yok karıısndan aklı çıkıyor yani yasanacak hayat değil
varsın yasasın ölüm ayrılığı vermesin allah biz uzaktanda severiz onu diyorum anneme takma kafana diyorum eşimede karısamazsın o benim abim diyorum babamın emaneti diyorum
senede 2 defa bayramlarda gidiyorum evinede hepsi bu
inşş canım hep diyorum ya evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri rabbim sıkıntılarıyla üzülmeyelim
canım gelmediğinede üzülüyor geldiğinde hareketine üzülüyor evlat sonuçta ayrı kalınmıyor
zehirlendiğinde ne abim ne yengem hastaneye gelmediler eve de 15 gün sonra geldiler dangalak yengem yasadığının haberini aldık sana geleceğimiz yol parasına 2 günlük ekmek alırım evime ondan gelmedim demiş birde
gelmediklerine çok üzülmüştü ölümden döndüm diye yengemin sözüne daha üzüldü
haklısın canım düşüncelerine hayranım, ay bende mi alsam yaaaaa
ben face paşlaştım geçenlerdeGöbeğimin üstüne eşimin aldığı gsli tulumu koydum eşimde çekti heves etti, face e koydu Aslan parçası geliiyor diye, arakdaşlarda sağolsun yorumlar yapmış sevindik öyle haberi oldu herkesin tebrik ettiler
bende özendim şimdi alsammı yaaaaa
günaydın canımm... kaçta doktorunn????
Evet canım bir cinsiyet daha inşallah canım hayırlısı olur inşallah akşam eve dönünce yazarım..anaaaaaaaaaa bir cinsiyet haberi daha gelecek sanırım. hadi hayırlısı olsun arkadaşım :)))))
evet canım annemde babamda günyüzü dogumlu eskısehırde akrabalar var kayakentte emırdaglıda cok tanıdık var kesın bılırler
benıdem 2 yasında bır oglum var canım bu 2 ncıallah bagıslasın oglunu da senın cınsıyet bellı mı
maşallah canım benim kız dedi 12, haftada ama bakalım inş oglan çıkmaz bende eskliyim ama anne baba emirdag esk oturuyorum odunpazarında ailem 71 evlerde oturuyor seninkinin cinsiyet belli mi
anladım canım babam ıs nedenıyle ankaraya gelmıs nısanlıyken o yuzdne bız dogma büyüme ankaradayız
hayırlısı olsun canım Rabbım saglıklı evlatlar versın banada %80 kız dedıler bakalım
Ben de istiyorum ama nurda bulacagimizi sanmiyorum cnim ya...kızlarrr doğum fotoğrafçısı tutacakmısınız ? ben tutmayı düşünüyorum ama ? siz ne dersiniz
kızlar siz unıversiteden arkadaslarınıza vs hamile oldugunuzu söyluyormusunuz ben 3 kişye söyledim 2 ay sonra herkese söyleyeyim diyorum daha çok erken :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?