2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım benim annem yengelerime hiç karısmadı aslında herseyi gerektiği kadar yasamalıyız annem üstüne düşen ağırlığı yapmadı bu yüzdende üç yengem yanında kaynana gibi olmadı rabbimden korktuğu için üüzlen taraf hep o oldu dedim bugun de cennetet kocam bir köskün var altından evladın olarak ben cennete giremesem bile senin yerin hazır üzülme diye

diyorum anneme beni iyi ki doğurmuşsun diye

Bulemsu canim valla yengene soylencek tek sey etme bulma dunyasi. O da kendi cocuklarindan ayni seyi yasadiginda anlar belki. Bi de bunun oteki dunyasi var. İnsanlik ne hale geldi. Rabbim sana ve bizlere hayirli evlatlar versin

benim küçük dayımda annanemi yıllarca üzdü ağlattı hastanelik oldu resmen hep o yenge denilecek kadın yüzünden okadar doldurdu ki saçma sapan laflarla doldurdu doldurdu saldı annanemin üstüne sonra yengem kanser oldu 5 yıl çekti Allah şifa versin yinede annanem yandı yine kendi öz annesi umrunda olmadı aramadı sormadı pişman oldu Allahın sopası yok Rabbim ah aldırmasın hiç birimizee

eşim daha şimdiden diyor zaten "kızım en çok bana düşkün olucak, inşallah kıskanmazsın bizim ilişkimizi"diye bizimki de öyle işte, kız olunca çok sevindik ama erkek olsa yine sevincimiz aynı olurdu...

:) bizimde bebişimizin bu takımdan var çok güzel gerçelten :)

çok güzel yaa, yumuşacık bide...

ben de daha hastane çıkışını almadım.. onuda beyaz almak istiyorum... yetmez tabii.. sürekli giyicek bebek bunları. zıbın çok almak lazım ama ben daha almadım...

kızlar doktorun tartısına göre çok şişmiş gözüküyordum ama kendi tartımla ölçüldüm bu sabah ilk wc sonrası başlangıçtan beri 3,7 kg almışım çok mu kızlar yaaa

bence çok değil canım... en baştan beri kendi tartınla kontrol ediyorsan kendini sorun yok bence... benim doktorun da fazla gösteriyor...

offf ya ne vicdansız insanlar bunlar... tüylerim ürperdi valla okurken.annemi düşünemiyorum bu halde... nasıl zor.RAbbim sen evladın hayırlısını ver...

Kizlar size doyum olmaz amaa kalkip hazirlanmam lazim dus alcam kuafore gtcem daha ppoooooofff bugun bi akrabaya gezmeye gtcem cok severim ya gezmeleri hadi ben kactim erken kalkan yol alir demislerrr. Optum sizi

kızlar doktorun tartısına göre çok şişmiş gözüküyordum ama kendi tartımla ölçüldüm bu sabah ilk wc sonrası başlangıçtan beri 3,7 kg almışım çok mu kızlar yaaa

Ben benim tartıma göre 5 kilo aldım dotorun tartısı ne diyecek bakalım ben çok aldım

Herkese merhaba hayırlı ve mutlu bir hafta olur inş. özelliklede benim içim bu hafta sonu büyük sınav verdim çok moralim bozuk , çok ağladım bağırdım çağırdım karnıma ağrılar girdi bebişime bir şey olmamıştır inş diyorum bir hareketini hissetsem rahatlayacağım aslında .
BENDE DOKTORDAN RANDEVU ALDIM GERİ SAYIM 9 GÜN 9 GÜN SONRA CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ EŞİMLE İLK KEZ GİDİCEZ BEN HEP YALNIZ GİTMİŞTİM
15 HAFTALIK OLUP DAHA KALP ATIŞINI HİÇ DUYMAMIŞ HAMİŞLER VAR MI BENİM DOKTORUM ZARARLIYMIŞ DİYE DİNLETMEDİ , ZATEN İLK BEBİŞİM HEVESİM KURSAĞIMDA KALDIM

Bulemsu canim valla yengene soylencek tek sey etme bulma dunyasi. O da kendi cocuklarindan ayni seyi yasadiginda anlar belki. Bi de bunun oteki dunyasi var. İnsanlik ne hale geldi. Rabbim sana ve bizlere hayirli evlatlar versin
canım durur durur öyle bir konusurum ki olmadık yerde yaptıkları seyi hatırlatır ve tepetaklak ederim huyumdur benden korkarlar bu yüzden yengelerim benden bişey yokmuş gibide görüşürüm onlarla
anneme bende aynısını diyorum sana imtihan onlara ise ettiklerini bulma olacak yaptıkları diye

canım benim anacımda üzülür büyük yengem çok yaptı oğlumun elinde taşsın sen sefasını süreme dedi
abim pc ile ilgilenir bu yüzden kazancı baya iyi evi arabası herseyi var ama yengeme allah bir hastalık verdi çay bardağını bile tutamıyor düşürüyor
anneciğimde üzülüyor onun bu haline genç daha diye

Herkese merhaba hayırlı ve mutlu bir hafta olur inş. özelliklede benim içim bu hafta sonu büyük sınav verdim çok moralim bozuk , çok ağladım bağırdım çağırdım karnıma ağrılar girdi bebişime bir şey olmamıştır inş diyorum bir hareketini hissetsem rahatlayacağım aslında .
BENDE DOKTORDAN RANDEVU ALDIM GERİ SAYIM 9 GÜN 9 GÜN SONRA CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ EŞİMLE İLK KEZ GİDİCEZ BEN HEP YALNIZ GİTMİŞTİM
15 HAFTALIK OLUP DAHA KALP ATIŞINI HİÇ DUYMAMIŞ HAMİŞLER VAR MI BENİM DOKTORUM ZARARLIYMIŞ DİYE DİNLETMEDİ , ZATEN İLK BEBİŞİM HEVESİM KURSAĞIMDA KALDIM :

noldu canım hayırdır paylaşmak istersen biz burdayız ne sıktı bu kadar canını benim doktor 2 haftada bir dinletiyor sağlıklı mı diye seninki neden öyle yapıyor ki :26:

Kizlar size doyum olmaz amaa kalkip hazirlanmam lazim dus alcam kuafore gtcem daha ppoooooofff bugun bi akrabaya gezmeye gtcem cok severim ya gezmeleri hadi ben kactim erken kalkan yol alir demislerrr. Optum sizi

süslü seni...çıkmıyosun kuaförden

kız sen ne cok kuaföre gidiyorsun bkim bugun ne yaptırcan

valla yaa... topicin en süslüsü bu kız

ben duymadım canım ya bizim doktorun doppleri yok merak ediyorum ama doktor önemli değil dedi ona güvendik duymadık hiç yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…