canım benim annem yengelerime hiç karısmadı aslında herseyi gerektiği kadar yasamalıyız annem üstüne düşen ağırlığı yapmadı bu yüzdende üç yengem yanında kaynana gibi olmadı rabbimden korktuğu için üüzlen taraf hep o oldu dedim bugun de cennetet kocam bir köskün var altından evladın olarak ben cennete giremesem bile senin yerin hazır üzülme diyene vicdan var ya yengende günahhh yaşlı başlı kadın hiç mi düşünmezler bugun ne ekersen yarın onu biçiceksin bana kayınvalidem oakadar şey yapıyorda yınede konusurken laf seciyorum aman bana hakkı geçmesin yarın bende kayınvalide olucam diyeee üzldüm canımmm
diyorum anneme beni iyi ki doğurmuşsun diyeBen de istiyorum ama nurda bulacagimizi sanmiyorum cnim ya...
ben soyledim ilk ogrendigimde herkese vallatutamamki
Bulemsuuu canim bi kac yazdigini okudum canim benim uzulme anneciginin sen gibi bi tane daha evladi var cok sukur, abinin de kafasina dank eder bi an once insallah
kızlar kaç ayımız varzaman cabucak geçsede minişlerimize hayırlısıyla kavussak
yaa canım benim, babalar kızları çok seviyor. sen sevin bence. kız evlat ahiretliktir. eşim hala aynı şeyi diyor tamam kız diye seviniyorum ama oğlan olsada bişi değişmezdi diye.
benimkide gıdıklıyor teyzesi :)))
:) bizimde bebişimizin bu takımdan var çok güzel gerçelten :)
Canım ben 10'lu hastane çıkışı aldım anti bakteriyel ürünlerden.Ama 1 tane daha alıcam çünki tek takım yetmiyormuş yeni doğum yapan arkadaşım bol bol zıbın ve 2 ad. hastane çıkışı al dedi
kızlar doktorun tartısına göre çok şişmiş gözüküyordum ama kendi tartımla ölçüldüm bu sabah ilk wc sonrası başlangıçtan beri 3,7 kg almışım çok mu kızlar yaaa
canım ben bekarken abimi evden kovmuştum babamlada çok kavga ederdin öldü kurtuldun şimdi anneme dokundurmam demiştim 3 ay küsmüştük ama olmuyor aile baska bişe deli bile olsa abim babamın ameneti gibi görüyorum anneciğim nasıl üzülüyor haline babacığım yasasaydı oda üzülürdü kesin
annemde sinirsel şeker var üzüldümü tavan yapıyor dayanamıyorum anneme bu yüzden kızıyorum abime
ama hayatına bakıyorum evlatdan sevgi yok karıısndan aklı çıkıyor yani yasanacak hayat değil
varsın yasasın ölüm ayrılığı vermesin allah biz uzaktanda severiz onu diyorum anneme takma kafana diyorum eşimede karısamazsın o benim abim diyorum babamın emaneti diyorum
senede 2 defa bayramlarda gidiyorum evinede hepsi bu
inşş canım hep diyorum ya evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri rabbim sıkıntılarıyla üzülmeyelim
canım gelmediğinede üzülüyor geldiğinde hareketine üzülüyor evlat sonuçta ayrı kalınmıyor
zehirlendiğinde ne abim ne yengem hastaneye gelmediler eve de 15 gün sonra geldiler dangalak yengem yasadığının haberini aldık sana geleceğimiz yol parasına 2 günlük ekmek alırım evime ondan gelmedim demiş birde
gelmediklerine çok üzülmüştü ölümden döndüm diye yengemin sözüne daha üzüldü
Yaklasik 5,5 ay var yaaaa nasil gecer kiii
kızlar doktorun tartısına göre çok şişmiş gözüküyordum ama kendi tartımla ölçüldüm bu sabah ilk wc sonrası başlangıçtan beri 3,7 kg almışım çok mu kızlar yaaa
Kizlar size doyum olmaz amaa kalkip hazirlanmam lazim dus alcam kuafore gtcem daha ppoooooofffbugun bi akrabaya gezmeye gtcem cok severim ya gezmeleri hadi ben kactim erken kalkan yol alir demislerrr. Optum sizi
kız sen ne cok kuaföre gidiyorsun bkim bugun ne yaptırcan
canım durur durur öyle bir konusurum ki olmadık yerde yaptıkları seyi hatırlatır ve tepetaklak ederim huyumdur benden korkarlar bu yüzden yengelerim benden bişey yokmuş gibide görüşürüm onlarlaBulemsu canim valla yengene soylencek tek sey etme bulma dunyasi. O da kendi cocuklarindan ayni seyi yasadiginda anlar belki. Bi de bunun oteki dunyasi var. İnsanlik ne hale geldi. Rabbim sana ve bizlere hayirli evlatlar versin
canım benim anacımda üzülür büyük yengem çok yaptı oğlumun elinde taşsın sen sefasını süreme dedibenim küçük dayımda annanemi yıllarca üzdü ağlattı hastanelik oldu resmen hep o yenge denilecek kadın yüzünden okadar doldurdu ki saçma sapan laflarla doldurdu doldurdu saldı annanemin üstüne sonra yengem kanser oldu 5 yıl çekti Allah şifa versin yinede annanem yandı yine kendi öz annesi umrunda olmadı aramadı sormadı pişman oldu Allahın sopası yok Rabbim ah aldırmasın hiç birimizee
Herkese merhaba hayırlı ve mutlu bir hafta olur inş. özelliklede benim içim bu hafta sonu büyük sınav verdim çok moralim bozuk , çok ağladım bağırdım çağırdım karnıma ağrılar girdi bebişime bir şey olmamıştır inş diyorum bir hareketini hissetsem rahatlayacağım aslında .
BENDE DOKTORDAN RANDEVU ALDIM GERİ SAYIM 9 GÜN 9 GÜN SONRA CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ EŞİMLE İLK KEZ GİDİCEZ BEN HEP YALNIZ GİTMİŞTİM
15 HAFTALIK OLUP DAHA KALP ATIŞINI HİÇ DUYMAMIŞ HAMİŞLER VAR MI BENİM DOKTORUM ZARARLIYMIŞ DİYE DİNLETMEDİ , ZATEN İLK BEBİŞİM HEVESİM KURSAĞIMDA KALDIM
Kizlar size doyum olmaz amaa kalkip hazirlanmam lazim dus alcam kuafore gtcem daha ppoooooofffbugun bi akrabaya gezmeye gtcem cok severim ya gezmeleri hadi ben kactim erken kalkan yol alir demislerrr. Optum sizi
kız sen ne cok kuaföre gidiyorsun bkim bugun ne yaptırcan
süslü seni...çıkmıyosun kuaförden
valla yaa... topicin en süslüsü bu kız
Herkese merhaba hayırlı ve mutlu bir hafta olur inş. özelliklede benim içim bu hafta sonu büyük sınav verdim çok moralim bozuk , çok ağladım bağırdım çağırdım karnıma ağrılar girdi bebişime bir şey olmamıştır inş diyorum bir hareketini hissetsem rahatlayacağım aslında .
BENDE DOKTORDAN RANDEVU ALDIM GERİ SAYIM 9 GÜN 9 GÜN SONRA CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ EŞİMLE İLK KEZ GİDİCEZ BEN HEP YALNIZ GİTMİŞTİM
15 HAFTALIK OLUP DAHA KALP ATIŞINI HİÇ DUYMAMIŞ HAMİŞLER VAR MI BENİM DOKTORUM ZARARLIYMIŞ DİYE DİNLETMEDİ , ZATEN İLK BEBİŞİM HEVESİM KURSAĞIMDA KALDIM :
noldu canım hayırdır paylaşmak istersen biz burdayızne sıktı bu kadar canını benim doktor 2 haftada bir dinletiyor sağlıklı mı diye seninki neden öyle yapıyor ki :26:[/
Eşimle aramı açmaya çalışıyorlar eşim inanmaz böyle şeylere hatta hiç duymaz güler geçer bilir beni ama, niye sana bir şey söylediler mi beni savunmuyorsun deyince de ağzını açıp bir şey söylemiyor e zaten hormonlar tavan sinir oluyorumNE BİLEYİM YA DAHA BİR KERE BİLE DUYMADIM HEP AKLIMDA HERKES DUYMUŞ BEN NİYE DUYAMADIM DİYE AĞLIYACAĞIM ŞİMDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?