2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm kızlar daha önce yazacaktım ama fırsat bulamadım ben eskısıne gore cok daha ıyıym bu ayı kazasız belasız atlatırsam bebegımde benımle 9 ay kalabılecek neyse gecen gece bulemsu ıcın nıyetlenıp yattım...rüyamı anlatmak ıstemıyorum ama bulemsunun BIR OGLU OLACAK INSALLAH ben oyle hissediyorum hislerimde yanılmam ve rüyalarım yalan soylemez bana tabı rabbım once hayırlısını versın....allah hepimizin gönlündekını hakkımızda hayırlı etsın...

canım hayırldır noldu? hem bebeği hem kendini çok yıpratmışsın anlaşılan... eğer kalbinin atışını gördüysen sorun yok canım... benim de ilk doktorum dinletmemişti. ben de çok üzerine gitmedim konunun... kalbini attığına emin olduktan sonra niye sıkıyosun ki kendini???

merve benim 5 yıl önceki halime benziyorrr

doktoruna söyle canım çok merak ediyorum de ,,takma canım erkek milleti işte aynılar sessiz dururlar benimkide aynı çok zorlarsam konusur

hoşgeldin canımm nasıl oldunuz kanama filan var mı

inşAllah sağ salim gecer bu donemlerde sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavusuruzz

hadi yaa ne guzel inşAllah

canım banada baksana ne olucak doktor kesin olmamamkla birlikte kız dedi :26:

canım benimki ankastre olduğu için yardımcı olamayacağım malesef... ama bosch kullanıp şikayet edeni de duymadım açıkçası...

teşekkür ederim canım ya annemdede kullandık ama yinede fikirleriniz benim için önemli

kayınvalideler işte nolcak millet 1 tanesine zor dayanır bende 3 tane eşimde vur ensesine al lokmasını tabi bende saygımdan susuyorum olan bana berde bebişime oluyor dün çok korktum bir şey olacak diye , birde bir şey olsa böyle kendimi sorumlu tutardım yani

canım üzme kendını bende gecen pers ıs yerınde baya gerıldım kavga ettıgım ııcn bebısler hemen hıssedıyor ama bazen elımızde olmuyor malesef
benım doktorumda kalp atısını dınletmıyor bılmıyorum cıhazdan mı ama mutlak agosterıyor kalbı ıste burda fılan dıye ama baska bı doktora gıtmıstım o sekılde dınledım ben de
ama üzülme ılk bebısımde bende taa nstde duymustum kalp atısını ılk olarak saglıklı olsunlarda bız duymasakta olur

Senin yengeler kaynana görmemiş tatlım. Onun için biraz nankör davranıyorlar. (sert oldu sanırım ama kızmazsın umarım) ama gün gelir herkez ektiğini biçer.
Annene allah sabır versin senin annen de benimki gibi içine atan biri sanırım. Ama kötü olmayayım diye kadın ses çıkarmıyor demekki sonuçta arada evlat var. Bize daha yabancı girmedi hiç gelinimiz yok.. Ailede ilk evlenen benim damadına da tapar bizimki :) Bakalım gelinler gelince durum ne olacak. Allah kimsenin ağız tadını bozmasın, kadın şuan o kadar huzurlu ki kardeşlerime diyorum fitne, fesat ve saygısız bir tiple evleneceğinize bekar oturun evde kadının huzurunu bozmayın.. Hoş onların da pek niyeti yok zaten

Kizlar size doyum olmaz amaa kalkip hazirlanmam lazim dus alcam kuafore gtcem daha ppoooooofff bugun bi akrabaya gezmeye gtcem cok severim ya gezmeleri hadi ben kactim erken kalkan yol alir demislerrr. Optum sizi

kız o kadar gitme kuaföre ben fön zararlı diye duydum. valla sözde bile kendim yaptım evde. ama nikahta giderim artık :)

canım yaa neden böyle oluyor (( ben seni çok iyi anlıyorum. yengenin yaptıklarını Allah görsün. kaynana azabı çekseymiş anlarmış bugünün kıymetini. erkekte kadında aile ile eş arasında dengeyi kurmayı bilmeli. kimse kimseden üstün değil ve kimse başkası için üzülmeyi haketmiyor. ya hele hastalıktada bir insan aranmıyorsa merak edilmiyorsa bunun ötesi var mıdır???? bahaneye bak. yolasım geldi valla. kurban olsun o annene.

bu mesajın için tebrik ediyorum seni.

güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah bebeişin güzelce büyümüştür.

küçültmek için çok yöntem var canım. en basiti paintte açarsın. ordan görünümden ufaltırsın, o şekilde kayıt edersin. olmadı eşine söyle.

yaa o kadarda büyük değil anacım :))) elbise bol. alla alla yanlış anlaşıldı benim göbişim. size en yakın zamanda dar bir body ile foto göstersem iyi olacak :))))))

hee valla. o bulantılar benide eritti anacım. meşhur jennifer lopez popom ufaldı (((( şanım şöhretim getti ((((

benimkide kızlar evcimendir daaha bağlıdır anneye babaya kız olsun diye diye kız yaptı

heee bak demin bayan patronuma bebişin cinsiyetini söyledim. ayyy çok sevindim, ne demişler şanslı annenin kızı olur demişlerrrrrr dedi :)))

canım sağol bende sana hayranım :))

bende herkese söyledim valla bebişimi. anam daha ne kadar beklicem. ayıp olur 4 aydan sonrada söylemek. bir arkadaşım öyle yapmıştı. kocaman göbek, hamile misin dedim yok değilim. sonra hamileyim dedi belli 4 aylık felandı. bebiş doğdu bide utanmadan erken doğum dedi. tövbe tövbe yaaa

valla bu alet güzel. iyice kıpırdadıktan sonra belki çok kullanılmaz ama durgun zamanlarda en azından insanı rahatlatır.

nasıl 3 tane görümcelerin mi problem?

valla ben bu susma işine karşıyım canım... kendi kendimi yiyip bitireceksem, bebeğime de zararı dokunacaksa neden susayım ki haklıysam? susmak ne kazandıracak? yıllar sonra ahh ediceksin hep sustum içime attım da elime ne geçti diye... Saygı sınırları çerçevesinde herkes kouşmalı bence. Herkes seviyesini bilmeli.

aynen canım annem ağırlığını koyamadı gelinlere damatlaradan aklı çıkar
kızıyorum tamam diyorum abimlere engel oldun söyle yapın böyle yapın diye bize neden engel oluyorsun gelinler gibi bizde elimizde oynatsak ya kocalarımızı diye
allah sorar kızım mahserde cevap veremezsiniz varsın bu dünyada kaybeden olun diyor

canım allaha sükür igneler sayesinde kanamalarım durdu boyle gıderse ınsaalh bebegımı kucagıma alabılecem..bu ay benım ıcın cok onemlı ozellıkle bu ıkı hafta cunku düsen bebegımı 17 haftalıkken düsürdüm buda oyle olacak dıye cok korkuyorum allahım yavrularımızı korusun...hamılelıgımden bu yana hep takıp edıyorum sızı, yazısmalarınızı ama fazla yazamıyordum basından berı hep bulemsunun bebegını cok merak ettım acaba ne olacak dıye birseyi cok merak edersem bır sekılde etkısınde kaldıgım ıcınmı bılmem ama hemen rüyama girer ve genelde cıkar allahın ıznıyle...ama hep diyorum alalhım en basta bıze hayırlı evlat nasıp etsın kız erkek farketmez ... bu gecede senın ıcın niyetlenıp yatayım ozaman :)))) allahım gonlundekını versın canım hayırlısıyla

KAYINVALİDE+ KAYINPEDER+ANNEANNE hepsi bir aradalar sabahtan akşama kadar beni konuşuyorlar hayır bir şey yapsam da konuşsalar gam yemeyeceğim aman banane konuşsunlar deyip geçerim ama yapmadığım şeyleri uyduruyorlar sabahtan akşama kadar evdeyim zaten .
eşimi arayıp senin eşin yemek yapmıyormuş evde ben duydum sen aç kalıyorsun demiş , tabi 3 hafta önce filan benim yeni haberim oldu , e zaten 2 haftadır ayaktayım serumla duruyordum hep 3 ayım çok zor geçti benim yapmadım yemek ama sonuçta açta kalmadı oğlu asıl ben açtım annem gelip bakmasa, gelip bir tas çorba kaynatacağına bir de laf yapmıyor mu deli oluyorum hadi onu geçtim sen niye anne sen bizim evimize karışma ne yersek yeriz demiyorsun be adam dedim koy verdim kavgayı heh noldu o totoşunu genişletsin evde bende sinirden kahrolayım revamı .............

amin canımmm hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşAllah Rabbim kızında oglanında hayırlı sağlıklısını versin inşAllah

sende bu dönemi çok kolayca geçirirsin inşAllah canım Allah bağışlasın bebeklerimizi

saol canımm merak işteee
benim adım aysun

biz çok acıktık

biz de... yemekhanede güzel yemek yoktu, dışardan söyledim bekliyorummmmmm :18::18::18::18::18: gelsin yemekimiizzz

offoff ne diyim ki... Allah sabır versin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…