Herkese merhaba hayırlı ve mutlu bir hafta olur inş. özelliklede benim içim bu hafta sonu büyük sınav verdim çok moralim bozuk , çok ağladım bağırdım çağırdım karnıma ağrılar girdi bebişime bir şey olmamıştır inş diyorum bir hareketini hissetsem rahatlayacağım aslında .
BENDE DOKTORDAN RANDEVU ALDIM GERİ SAYIM 9 GÜN 9 GÜN SONRA CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ EŞİMLE İLK KEZ GİDİCEZ BEN HEP YALNIZ GİTMİŞTİM
15 HAFTALIK OLUP DAHA KALP ATIŞINI HİÇ DUYMAMIŞ HAMİŞLER VAR MI BENİM DOKTORUM ZARARLIYMIŞ DİYE DİNLETMEDİ , ZATEN İLK BEBİŞİM HEVESİM KURSAĞIMDA KALDIM
merve benim 5 yıl önceki halime benziyorrr
Eşimle aramı açmaya çalışıyorlar eşim inanmaz böyle şeylere hatta hiç duymaz güler geçer bilir beni ama, niye sana bir şey söylediler mi beni savunmuyorsun deyince de ağzını açıp bir şey söylemiyor e zaten hormonlar tavan sinir oluyorumNE BİLEYİM YA DAHA BİR KERE BİLE DUYMADIM HEP AKLIMDA HERKES DUYMUŞ BEN NİYE DUYAMADIM DİYE AĞLIYACAĞIM ŞİMDİ
http://www.kadinlarkulubu.com/firinlar-ocaklar-aspiratorler/531830-bosh-solo-firin.html#post24828929
Fikirlerinizi alabilirmiyim kızlar ???
slm kızlar daha önce yazacaktım ama fırsat bulamadım ben eskısıne gore cok daha ıyıym bu ayı kazasız belasız atlatırsam bebegımde benımle 9 ay kalabılecek neyse gecen gece bulemsu ıcın nıyetlenıp yattım...rüyamı anlatmak ıstemıyorum ama bulemsunun BIR OGLU OLACAK INSALLAH ben oyle hissediyorum hislerimde yanılmam ve rüyalarım yalan soylemez bana tabı rabbım once hayırlısını versın....allah hepimizin gönlündekını hakkımızda hayırlı etsın...
canım benimki ankastre olduğu için yardımcı olamayacağım malesef... ama bosch kullanıp şikayet edeni de duymadım açıkçası...
canım hayırldır noldu? Hem bebeği hem kendini çok yıpratmışsın anlaşılan... Eğer kalbinin atışını gördüysen sorun yok canım... Benim de ilk doktorum dinletmemişti. Ben de çok üzerine gitmedim konunun... Kalbini attığına emin olduktan sonra niye sıkıyosun ki kendini???
Herkese merhaba hayırlı ve mutlu bir hafta olur inş. özelliklede benim içim bu hafta sonu büyük sınav verdim çok moralim bozuk , çok ağladım bağırdım çağırdım karnıma ağrılar girdi bebişime bir şey olmamıştır inş diyorum bir hareketini hissetsem rahatlayacağım aslında .
BENDE DOKTORDAN RANDEVU ALDIM GERİ SAYIM 9 GÜN 9 GÜN SONRA CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ EŞİMLE İLK KEZ GİDİCEZ BEN HEP YALNIZ GİTMİŞTİM
15 HAFTALIK OLUP DAHA KALP ATIŞINI HİÇ DUYMAMIŞ HAMİŞLER VAR MI BENİM DOKTORUM ZARARLIYMIŞ DİYE DİNLETMEDİ , ZATEN İLK BEBİŞİM HEVESİM KURSAĞIMDA KALDIM
canım durur durur öyle bir konusurum ki olmadık yerde yaptıkları seyi hatırlatır ve tepetaklak ederim huyumdur benden korkarlar bu yüzden yengelerim benden bişey yokmuş gibide görüşürüm onlarla
anneme bende aynısını diyorum sana imtihan onlara ise ettiklerini bulma olacak yaptıkları diye
canım benim anacımda üzülür büyük yengem çok yaptı oğlumun elinde taşsın sen sefasını süreme dedi
abim pc ile ilgilenir bu yüzden kazancı baya iyi evi arabası herseyi var ama yengeme allah bir hastalık verdi çay bardağını bile tutamıyor düşürüyor
anneciğimde üzülüyor onun bu haline genç daha diye
teşekkür ederim canım ya annemdede kullandık ama yinede fikirleriniz benim için önemli
Kizlar size doyum olmaz amaa kalkip hazirlanmam lazim dus alcam kuafore gtcem daha ppoooooofffbugun bi akrabaya gezmeye gtcem cok severim ya gezmeleri hadi ben kactim erken kalkan yol alir demislerrr. Optum sizi
canım ben bekarken abimi evden kovmuştum babamlada çok kavga ederdin öldü kurtuldun şimdi anneme dokundurmam demiştim 3 ay küsmüştük ama olmuyor aile baska bişe deli bile olsa abim babamın ameneti gibi görüyorum anneciğim nasıl üzülüyor haline babacığım yasasaydı oda üzülürdü kesin
annemde sinirsel şeker var üzüldümü tavan yapıyor dayanamıyorum anneme bu yüzden kızıyorum abime
ama hayatına bakıyorum evlatdan sevgi yok karıısndan aklı çıkıyor yani yasanacak hayat değil
varsın yasasın ölüm ayrılığı vermesin allah biz uzaktanda severiz onu diyorum anneme takma kafana diyorum eşimede karısamazsın o benim abim diyorum babamın emaneti diyorum
senede 2 defa bayramlarda gidiyorum evinede hepsi bu
inşş canım hep diyorum ya evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri rabbim sıkıntılarıyla üzülmeyelim
canım gelmediğinede üzülüyor geldiğinde hareketine üzülüyor evlat sonuçta ayrı kalınmıyor
zehirlendiğinde ne abim ne yengem hastaneye gelmediler eve de 15 gün sonra geldiler dangalak yengem yasadığının haberini aldık sana geleceğimiz yol parasına 2 günlük ekmek alırım evime ondan gelmedim demiş birde
gelmediklerine çok üzülmüştü ölümden döndüm diye yengemin sözüne daha üzüldü
ne vicdan var ya yengende günahhh yaşlı başlı kadın hiç mi düşünmezler bugun ne ekersen yarın onu biçiceksin bana kayınvalidem oakadar şey yapıyorda yınede konusurken laf seciyorum aman bana hakkı geçmesin yarın bende kayınvalide olucam diyeee üzldüm canımmm
18:00 canım eve gidince hemen yazarım size, akşam nasıl olacak bilmiyorum heycandan ölmek üzereyim :)
Evet canım bir cinsiyet daha inşallah canım hayırlısı olur inşallah akşam eve dönünce yazarım..
bu arada hala resim ekleyemiyorum, büyük geliyor resimler ondan yüklemiyor.
günaydınnnn herkeslereee
ya burcu bu ne halllll :)) dayanamadı yazıcam dedim, şaşırttın beni hiç göbiş yoktu bi önceki resimdeee, şimdi maaşallahın var, bir de üzülüyosun göbişim yok diye oh ne güzel çıkmış göbicik bak.....
görünce hayıflandım kendime çünkü bende o kadar az bir göbek var kiiii gerçi arada 2-3 hafta fark var ama yine de bi kal geldi bana :) ben hiç kusmamama rağmen bulantılarımdan dolayı 2,5 kilo verdim başından bu yana, şuan 3,5 aylığız bundan sonra daha iyi yemek yiyebilmeyi umuyorummmm
benimkide kızlar evcimendir daaha bağlıdır anneye babaya kız olsun diye diye kız yaptı
haklısın canım düşüncelerine hayranım, ay bende mi alsam yaaaaa
ben face paşlaştım geçenlerdegöbeğimin üstüne eşimin aldığı gsli tulumu koydum eşimde çekti heves etti, face e koydu aslan parçası geliiyor diye, arakdaşlarda sağolsun yorumlar yapmış sevindik öyle haberi oldu herkesin tebrik ettiler
bende özendim şimdi alsammı yaaaaa
kayınvalideler işte nolcak millet 1 tanesine zor dayanır bende 3 tane eşimde vur ensesine al lokmasını tabi bende saygımdan susuyorum olan bana berde bebişime oluyor dün çok korktum bir şey olacak diye , birde bir şey olsa böyle kendimi sorumlu tutardım yani
aynen canım annem ağırlığını koyamadı gelinlere damatlaradan aklı çıkarSenin yengeler kaynana görmemiş tatlım. Onun için biraz nankör davranıyorlar. (sert oldu sanırım ama kızmazsın umarım) ama gün gelir herkez ektiğini biçer.
Annene allah sabır versin senin annen de benimki gibi içine atan biri sanırım. Ama kötü olmayayım diye kadın ses çıkarmıyor demekki sonuçta arada evlat var. Bize daha yabancı girmedi hiç gelinimiz yok.. Ailede ilk evlenen benim damadına da tapar bizimki :) Bakalım gelinler gelince durum ne olacak. Allah kimsenin ağız tadını bozmasın, kadın şuan o kadar huzurlu ki kardeşlerime diyorum fitne, fesat ve saygısız bir tiple evleneceğinize bekar oturun evde kadının huzurunu bozmayın.. Hoş onların da pek niyeti yok zaten
hoşgeldin canımm nasıl oldunuz kanama filan var mı
inşAllah sağ salim gecer bu donemlerde sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavusuruzz
hadi yaa ne guzel inşAllah
canım banada baksana ne olucakdoktor kesin olmamamkla birlikte kız dedi :26:
nasıl 3 tanegörümcelerin mi problem?
valla ben bu susma işine karşıyım canım... kendi kendimi yiyip bitireceksem, bebeğime de zararı dokunacaksa neden susayım ki haklıysam? susmak ne kazandıracak? yıllar sonra ahh ediceksin hep sustum içime attım da elime ne geçti diye... Saygı sınırları çerçevesinde herkes kouşmalı bence. Herkes seviyesini bilmeli.
canım allaha sükür igneler sayesinde kanamalarım durdu boyle gıderse ınsaalh bebegımı kucagıma alabılecem..bu ay benım ıcın cok onemlı ozellıkle bu ıkı hafta cunku düsen bebegımı 17 haftalıkken düsürdüm buda oyle olacak dıye cok korkuyorum allahım yavrularımızı korusun...hamılelıgımden bu yana hep takıp edıyorum sızı, yazısmalarınızı ama fazla yazamıyordum basından berı hep bulemsunun bebegını cok merak ettım acaba ne olacak dıye birseyi cok merak edersem bır sekılde etkısınde kaldıgım ıcınmı bılmem ama hemen rüyama girer ve genelde cıkar allahın ıznıyle...ama hep diyorum alalhım en basta bıze hayırlı evlat nasıp etsın kız erkek farketmez ... bu gecede senın ıcın niyetlenıp yatayım ozaman :)))) allahım gonlundekını versın canım hayırlısıyla
biz çok acıktık
KAYINVALİDE+ KAYINPEDER+ANNEANNEhepsi bir aradalar sabahtan akşama kadar beni konuşuyorlar hayır bir şey yapsam da konuşsalar gam yemeyeceğim aman banane konuşsunlar deyip geçerim ama yapmadığım şeyleri uyduruyorlar sabahtan akşama kadar evdeyim zaten .
eşimi arayıp senin eşin yemek yapmıyormuş evde ben duydum sen aç kalıyorsun demiş , tabi 3 hafta önce filan benim yeni haberim oldu , e zaten 2 haftadır ayaktayım serumla duruyordum hep 3 ayım çok zor geçti benim yapmadım yemek ama sonuçta açta kalmadı oğlu asıl ben açtım annem gelip bakmasa, gelip bir tas çorba kaynatacağına bir de laf yapmıyor mu deli oluyorum hadi onu geçtim sen niye anne sen bizim evimize karışma ne yersek yeriz demiyorsun be adam dedim koy verdim kavgayı heh noldu o totoşunu genişletsin evde bende sinirden kahrolayım revamı .............
biz de... yemekhanede güzel yemek yoktu, dışardan söyledim bekliyorummmmmm :18::18::18::18::18: gelsin yemekimiizzz
offoff ne diyim ki... Allah sabır versin sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?