2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dimi.. hem eşimde gelir izin alıp.... bakalım eşimle konuşayım da bi... hem doktor problemim de olmaz . şuanki doktorda yaparım doğumumu. kayınvalidemler bi ay gecikmeli görsünler torunu, napalım...

bencede

benim kayınvalidemler ilk torunlarını 3 aylıkken gördüler hiç meraklı değiller böyle şeylere para gitmesin yeter onlar için

kuuzum sen iyice bu konulardan kopmaya başladın çocugu nasıl yaptıgınızı unutacaksınız yahuuu

evet ya annesininbirtanesi güzel hemsom yok ortalıklarda nerde acaba iyi mi

ben arapaşı çorbasını yozgat ve kayserililerden biliyorum kayseride okudum ama eşimler hiç bilmiyor. Maşhur olarak annesinin yoğurtlu çorbasını biliyorum. Eşimde kuludan:)

her yörede var ama bu degısık hamurlu falan ortaya tepsıye hamur yapıorlar ekmek nıyetıne ondan alıp corbaya koyup yıyorlar :)

hayatbanagüzel bizim hastanede bir katalog vardı. muayene saatini beklerken inceledim. baya güzeldi fotolar. önce düğün fotoları vardı çiftin. gelinlik damatlık felan sonra doğumhane de kadının bebişin resimleri. çok güzeldi ama ben doğumhaneye fotoğrafçı girsin istemiyorum.

yalnız eşimin hali çok komikti. bu baktı resimlere kadın tabi gelinlikle baya güzel görünüyor. bide doğumdan sonra doğumhanede çekmişler, ağzı burnu kaymış. eşim doğumhanedeki kadına bakıp diyor ki bu kadında kim? başta ki gelinlikli kadına ne oldu? :)))))))) dedim doğum yapmış kadın ne bekliyordun, yamuluyor insan böyle.

canım bende hep rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm ama kızım olucak sanırımm
Canım hayırlısı olur inşallah bana sağlıklı olsun, bide kızda olsa erkekte babamızın yeşil gözlerini ve kıvırcık saçlarını alsın yeter

ahhh canım benim. hayırlısı olur inşallah. sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? bu tarafa uzak ama merak ettim.[/B]

Canımmm saol hayırlısı inşallah.Egepol'le gidiyorum canım ben üçyolda.

evet yaaa nolcak halimiz etrafım beni çok güzel bulur son 1 yılda çirkinleşmiş hissediyorum kilo, hamilelik lekeler sivilceler vs offf inşAllah dogumdan sonra eski halime hemencecik dönerim

ben arapaşı çorbasını yozgat ve kayserililerden biliyorum kayseride okudum ama eşimler hiç bilmiyor. Maşhur olarak annesinin yoğurtlu çorbasını biliyorum. Eşimde kuludan:)

kızlar arbaşı demeyin ya zati canım istiyo gibi ben pek aramam ama duyuncada agzım sulanıyo annemler salçalı yapıyolar eşimgil tavugun tek suyunu içiyolar bide tarhanamız var yogurlu nohutlu biberli hiç anlatmayayım
sabahtan bu yana kaç sayfa yazışma olmuş evet hafta sonları pek gelen yok..

bak bak biizm konyanın gençlerine bak sen ben sizin görümceniizm o zaman kızlarrrr
bı arabaşı çorbaları var süper :) bide keşli ekmekleri :)
bozkırlı eşim
bozkırlılar fena olurlar:18: kuluda küçük yurtdışııdr nüfüsun çoğu yurtdışındadır lavinya senin koca neden gitmemiş yurtdışına :44:
arabaşı her kültürde var hemen hemen bidenede akşehirlimiz var onlarda haşhaşlı ekmeği güzel yaparlar

:))))))) yaa o andaki fotolar öyle görünebilir siz baktığınız zman ama kendisi baktığnda düşünsene o anı hissedecekk, anne olduğu an filan çok güzel bence, birde bu fotoğrafçıları araştırdım ben, istediğin zamanlarda çekiyorlar, mesela doğuma giderken doğumda çekti biraz atıyorum 15-20 tane sonra bebek daha iyi olunca çağırıyorsun yine çekiyor sende güzelleşiyon bu arada kendini toparlıyon o zamnda çekiyorlar bunların toplamı belli bir ücret oalrak anlaşıyon baştan çok güzel bakalım bende istiyorum ama nasıl olcakk ttam karar vermedim ama büyük ihtimal tutucam

Benimde babam konyalı canım :) Ermenekli. Hoş kendisi bile pek bilmiyor ama sonuçta orda doğmuş İzmirde büyümüş.

Son düzenleme:

bozkırlılar fenamı olurr?kayınvalıdem de kayınpederımde cok ıyıler maşallah,hep ıyılıklerını gordum.konyalı olduk cıktık valla napak :)
sende konyalımısın bulemsu ben bı konya muhabbetı gordum de ondan yazdım.

benim kayınvalidemler ilk torunlarını 3 aylıkken gördüler hiç meraklı değiller böyle şeylere para gitmesin yeter onlar için

bizimkileri bıraksan doğur bize ver derler

kuuzum sen iyice bu konulardan kopmaya başladın çocugu nasıl yaptıgınızı unutacaksınız yahuuu

evet burcunun durumu vahimleşiyor

ayy geçen ben de baktım ne kadar değişiyorlar... çıtı pıtı gelin oluyor şişkin anne tolga karelin eşi vardı tv'de, kız nasıl şişkindi doğumdan sonra

evet yaaa nolcak halimiz etrafım beni çok güzel bulur son 1 yılda çirkinleşmiş hissediyorum kilo, hamilelik lekeler sivilceler vs offf inşAllah dogumdan sonra eski halime hemencecik dönerim

ben tamtersi kendi kendimi çirkinleştirmişim hamilelik başından beri... iyice salmışım kendimi... toparlıyorum bugün itibarıyla...

amma KOnyalı varmışşşşş...

evet onlar çok yaparlar haşhaşlı ekmeği... ama ben sevemedim bi türlü

şavtım kaymıyor benim doğumdan sonra gözlerim baygın oluyor burnum şişiyor dudaklarım da şişiyor ama ben dünyanın en iyi işi basaran kadını gibi oluyorum ağlayan bebeği görünce

evet ya bizimki ama çok mutlu, çocuğu yaptık ya burcu, gerisini boşver diyor :))))

hımm duymuştum. hatta bana uzak diye direk elemek zorunda kalmıştım. hadi az kaldı. inşallah gösterir canım.

eşim videoya çekti bizim kızı, izlerken dikkat ettik tam 6 dakika doktor pozisyon yakalamak için uğraşmış. sonra bebiş dönünce doktor bebeğiniz kız dedi. görüntüyü durdurdu. eşim o ara kamerada çekim yaptığını unuttu tabi, başka bir yere bakıyor kamera o dakikalar, sonra izlerken çok güldük, bizimki kıza sevinipte kamerayı unuttu diye ama aferim dedim. kızın kukusunu reklam etmemişsin:)

canım hamilelik kolay değil. bende dağılmış vaziyetteyim. tabi abimin sözünde makyaj yaptım. güzel oldum. millette diyor kız anası çirkinleşir derler sen ne güzel olmuşsun. hıı tabi dedim içimden :)

he yaa konyalılarla doldu burası

tolga karelin eşi doğurdu mu 26 kilo aldı demişti sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…