benim eşimde konyalı:)
:))))) ya ben hiç o açıdan düşünmemiştim. bizim aramızda bişi yok ya, ne diyor bu esra diyorum
annesininbirtanesiiiiiiiiii kuzum sen bugün işe mi gitmedin? ben hiç görmedim seni. hayır olsun inşallah iyisindir.
dimi.. hem eşimde gelir izin alıp.... bakalım eşimle konuşayım da bi... hem doktor problemim de olmaz . şuanki doktorda yaparım doğumumu. kayınvalidemler bi ay gecikmeli görsünler torunu, napalım...
bencede
bı arabaşı çorbaları var süper :) bide keşli ekmekleri :)
bozkırlı eşim
ahhh canım benim. hayırlısı olur inşallah. sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? bu tarafa uzak ama merak ettim.
:))))) ya ben hiç o açıdan düşünmemiştim. bizim aramızda bişi yok ya, ne diyor bu esra diyorum
annesininbirtanesiiiiiiiiii kuzum sen bugün işe mi gitmedin? ben hiç görmedim seni. hayır olsun inşallah iyisindir.
ben arapaşı çorbasını yozgat ve kayserililerden biliyorum kayseride okudum ama eşimler hiç bilmiyor. Maşhur olarak annesinin yoğurtlu çorbasını biliyorum. Eşimde kuludan:)
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin kuzucum:)
bendeee, çok güzel çekimler yapıyorlar yaaa, ama artık doktorlar alışık herkes tutuyor bence öyle sorunlar olmaz
bende öyle düşünüyorum doktor ve hastane izin verdikten sonra sorun olmaz:)
sen yaptıracakmısın canım, bu arada organik içlik tulum filan bulduğunda linkini banada atarmısın
mevlüt konusuna gelince herkesin adeti farklı sanırım bizde 40 ında yaparlar veya daha sonra veya daha önce :) ama aslnda 40 ında yapılırmış eskiden, mevlüt okutulur genelde bebeğin evinde olur ama anne de kayınvalide yapanlarda var, ben evimde yapacağım Allah nasip ederse, mevlüt okutacağım yemek işi en alt katımızda boş evimiz var kaynvalidem bir kaç eşya alıcakmış orda da yemek verilecek, kayınvalidem çanakkale merkezde oturuyor oda orada da okutacakmışş bende olur dedimbebiş 2 kez okkunup üflenecekmiş, birde kayınvalidemlerin adetinde simidal diye adet varmıs ama öyle yapmayız dedi. mevlüt yemek yaparım bende dedi ok dedim
Canım hayırlısı olur inşallah bana sağlıklı olsun, bide kızda olsa erkekte babamızın yeşil gözlerini ve kıvırcık saçlarını alsın yetercanım bende hep rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm ama kızım olucak sanırımm
ahhh canım benim. hayırlısı olur inşallah. sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? bu tarafa uzak ama merak ettim.[/B]
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
canım kendine buradan çizelge olusturabilirsin
hayatbanagüzel bizim hastanede bir katalog vardı. muayene saatini beklerken inceledim. baya güzeldi fotolar. önce düğün fotoları vardı çiftin. gelinlik damatlık felan sonra doğumhane de kadının bebişin resimleri. çok güzeldi ama ben doğumhaneye fotoğrafçı girsin istemiyorum.
yalnız eşimin hali çok komikti. bu baktı resimlere kadın tabi gelinlikle baya güzel görünüyor. bide doğumdan sonra doğumhanede çekmişler, ağzı burnu kaymış. eşim doğumhanedeki kadına bakıp diyor ki bu kadında kim? başta ki gelinlikli kadına ne oldu? :)))))))) dedim doğum yapmış kadın ne bekliyordun, yamuluyor insan böyle.
ben arapaşı çorbasını yozgat ve kayserililerden biliyorum kayseride okudum ama eşimler hiç bilmiyor. Maşhur olarak annesinin yoğurtlu çorbasını biliyorum. Eşimde kuludan:)
bozkırlılar fena olurlar:18: kuluda küçük yurtdışııdr nüfüsun çoğu yurtdışındadır lavinya senin koca neden gitmemiş yurtdışına :44:bı arabaşı çorbaları var süper :) bide keşli ekmekleri :)
bozkırlı eşim
hayatbanagüzel bizim hastanede bir katalog vardı. muayene saatini beklerken inceledim. baya güzeldi fotolar. önce düğün fotoları vardı çiftin. gelinlik damatlık felan sonra doğumhane de kadının bebişin resimleri. çok güzeldi ama ben doğumhaneye fotoğrafçı girsin istemiyorum.
yalnız eşimin hali çok komikti. bu baktı resimlere kadın tabi gelinlikle baya güzel görünüyor. bide doğumdan sonra doğumhanede çekmişler, ağzı burnu kaymış. eşim doğumhanedeki kadına bakıp diyor ki bu kadında kim? başta ki gelinlikli kadına ne oldu? :)))))))) dedim doğum yapmış kadın ne bekliyordun, yamuluyor insan böyle.
bak bak biizm konyanın gençlerine bak senben sizin görümceniizm o zaman kızlarrrr
bozkırlılar fena olurlar:18: kuluda küçük yurtdışııdr nüfüsun çoğu yurtdışındadır lavinya senin koca neden gitmemiş yurtdışına :44:
arabaşı her kültürde var hemen hemen bidenede akşehirlimiz var onlarda haşhaşlı ekmeği güzel yaparlar
bak bak biizm konyanın gençlerine bak senben sizin görümceniizm o zaman kızlarrrr
bozkırlılar fena olurlar:18: kuluda küçük yurtdışııdr nüfüsun çoğu yurtdışındadır lavinya senin koca neden gitmemiş yurtdışına :44:
arabaşı her kültürde var hemen hemen bidenede akşehirlimiz var onlarda haşhaşlı ekmeği güzel yaparlar
benim kayınvalidemler ilk torunlarını 3 aylıkken gördüler hiç meraklı değiller böyle şeylere para gitmesin yeter onlar için
kuuzum sen iyice bu konulardan kopmaya başladın çocugu nasıl yaptıgınızı unutacaksınız yahuuu
evet ya annesininbirtanesi güzel hemsom yok ortalıklarda nerde acaba iyi mi
evet yaaa nolcak halimizetrafım beni çok güzel bulur son 1 yılda çirkinleşmiş hissediyorum kilo, hamilelik lekeler sivilceler vs offf inşAllah dogumdan sonra eski halime hemencecik dönerim
şavtım kaymıyor benim doğumdan sonrahayatbanagüzel bizim hastanede bir katalog vardı. muayene saatini beklerken inceledim. baya güzeldi fotolar. önce düğün fotoları vardı çiftin. gelinlik damatlık felan sonra doğumhane de kadının bebişin resimleri. çok güzeldi ama ben doğumhaneye fotoğrafçı girsin istemiyorum.
kuuzum sen iyice bu konulardan kopmaya başladın çocugu nasıl yaptıgınızı unutacaksınız yahuuu
evet ya annesininbirtanesi güzel hemsom yok ortalıklarda nerde acaba iyi mi
Canım hayırlısı olur inşallah bana sağlıklı olsun, bide kızda olsa erkekte babamızın yeşil gözlerini ve kıvırcık saçlarını alsın yeter
Canımmm saol hayırlısı inşallah.Egepol'le gidiyorum canım ben üçyolda.
evet yaaa nolcak halimizetrafım beni çok güzel bulur son 1 yılda çirkinleşmiş hissediyorum kilo, hamilelik lekeler sivilceler vs offf inşAllah dogumdan sonra eski halime hemencecik dönerim
bizimkileri bıraksan doğur bize ver derler
evet burcunun durumu vahimleşiyor
ayy geçen ben de baktım ne kadar değişiyorlar... çıtı pıtı gelin oluyor şişkin annetolga karelin eşi vardı tv'de, kız nasıl şişkindi doğumdan sonra
ben tamtersi kendi kendimi çirkinleştirmişim hamilelik başından beri... iyice salmışım kendimi... toparlıyorum bugün itibarıyla...
amma KOnyalı varmışşşşş...
evet onlar çok yaparlar haşhaşlı ekmeği... ama ben sevemedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?