2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

olur mu olursunnnn

konyada merkezdeler mi köydeler mi köy ise hiç gelme bu sene

yok yavyum yaa neden sevineyim kiii tipimiz bozulmasın çatlamayalımm

tabü tabü
ben çok yorgunum yaaa... gece uyuyamadım... uyudum da 9.30da uyudum 4.00te uyandım, bi daha uyuyamadım uykum geldi şimdideee

kızlar örnek 1 günlük beslenme listesini benmle paylaşırmısınız kendiminkiyle karsılastırıcam

kuşum yemek ismi paylaşmayalımmmm

ay teşekkür ederim gelinciğim benim sende gelinlerin tatlususun

normal doğum sekerim korkmayın yapabilirsiniz ben yaptıktan sonra

enemmmm gerçek görümcemm duysunnn bunlarıııı

ya ben sanki zamanı gelince korkacağım gibi hissediyorum. bi de ben güçsüzüm, çocuğu itemem kiii :26:

Son düzenleme:
bende toplamda 2 kılo aldım ,çok ekmek yeme dıyor doktorum banada nerdeyse rejım yap dıyecektı 60 ile kaldım suan 62 kıloyum

cumartesi kankam arkadaşım doğum yaptı erkek bebiş dünyaya getirdi toplam 8 kilo aldı bebişi 3 kilo doğdu çokta çeker
olur mu olursunnnn

kızımmmm ağzını hayra ...... bayıra açç emii

süper normal doğum yapmış olman, ben de çok istiyorum normal doğumu ve çok korkuyrdum özel diye doktor normal yaptırmazsa diye. şimdi özel hastanelerde de zeseryana yasak geliyormuş, normal dopum kadar sağlıklısı yok iyi oldu:)

İnşallah canım bakalım yazacağım size eve gidince..

Süpermiş bu durum yalnız çok güldüm, bizimkide kız istiyor ya erkek derse bayılacak diye korkuyorum

İnşallah canım bakalım yazacağım size eve gidince..

Süpermiş bu durum yalnız çok güldüm, bizimkide kız istiyor ya erkek derse bayılacak diye korkuyorum

canım erkekler daha anlayışlı bu konuda bence. hemen kabulleniyorlar. hayırlı sağlıklı olsunda ne olursa olsun. oğlan bebişte güzel ayy ne güzel oyuncak arabaları çarpıştırır halıda o :)))))) kardeşim öyle yapardı.

normal doğumdan korkanlar bu adamın yazılarını inceleyebilirler bana haklı geldi adam
https://www.facebook.com/DrHakanCoker

okucamda benim hesabım yok. akşam eşiminkinden bakarım.

her yörede var ama bu degısık hamurlu falan ortaya tepsıye hamur yapıorlar ekmek nıyetıne ondan alıp corbaya koyup yıyorlar :)
ya arabaşı demeyin benımde canım cektii:84: anneme yaptırsam mı napsam eskıden acıyı cok yerdım ama hamıel akldıgımdan berı mıdeme cok rahatsızlık verıyor yaa:26:

dimi hemserim yaa bızde salcalı bol acılı yapıyoz

aynen, ben sırf bu yüzden (gerçi doktorumunda hastası ve seveni çok) sezeryan ruhsatı almayan bir tıp merkezi seçtim :) sezeryan olacağı durumlarda başka bir hastaneyle anlaşmışlar, her doktor için söylemiyorum ama o kadar çok sezeryan yapan doktor var ki, absurt nedenlerle bunların başında bebeğin kalp atışları düşüyor bahanesi var ( ki yola giren bir bebeğin kalp atışları düşer normaldir) zırt pırt sezeryan yapıyorlar
mide ameliyatı olmuyoruz arkadaşlar, doğum normal bir olaydır, her kadın çocuk doğurabilecek şekilde yaratılmıştır, gerek maddi gerek manevi, ben de çok mızmız biriyim kan alınırken bile naz yaparım, ama Allahın izniyle norma doğum yapmak istiyorum,
o anlık (!) birşey duymayacağız diye bebeğimizin sağlığıyla oynamayalım, 37,5 dereceden buz gibi ameliyathanelere çıkmasına izin vermeyelim

canım valla hissettiklerimi yazmışsın, ben de sen gibi pek canı tatlıyım ama doğumu normal istiyorum her günde dua ediyorum. benim doktorum özel, hastane özel bakalım daha hiç konuşmadık ama tanıdık doktor diye problem olmaz diye düşünüyorum bakalım ne diyecekler

canım web siteside var doktorun
Doğaldogum.com biri bu biride buİstanbul Doğum Akademisi
ama faceden paylaştıklarıda güzel normal doğum hikayeleri insanı heveslendiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…