bu işe en çok sevinen kişi aysun olduuu
evet çok çok şişimiş..ben doğum yapmadı sandım önce, meğer yapmış
kız ben zaten şuan 65 kiloyum 87-90 olurumolur mu olurum tabi ama inş. olmam şuana kadar 4 ayda 1 kilo aldım doktorda öyle yazdı ama bebek gelişi iyi olduğu için fırça atmadı, önce şaaşırdıııı ama dedim ben hergün yumurta yoğurt et yemeye çalışıyorum süt içiyorum 2 günde bir yağlı şeyelr yemiyorum
yalnızzzzzz şekerli şeyler ymeye başladımmmm
konyada merkezdeler mi köydeler mi köy ise hiç gelme bu seneermenek eşim oranın yolunu hiç sevmiyor
olsun kökten konyalı sayılırsın gel senle konyalıların gelinlerine görümcelik yapalımmm
evet canım bozkırlılar fena olurlar ama herkes aynı olmaz sadece köyün adı çıkmış diyelimm
evet ben has konyalıyım eşim dersen konyanın yerlisi ben köylüsüeee vardığın yer kör ise gözünü kırparak bak demişler konyalı olacaksın tabii nerdesin canım şimdi sen konyadamısın
ama arabasına takıldım ben kışın yenir o yazındamı yerler sizinkiler
yok biz istanbuldayız dedeler konyada gıdelım dıor eşim bu senede bebişş olucak yırttık seneye artık :)
kışın yıyorlar arabaşını kaynar kaynar :) ben aslen yozgatlıyım tabı artık konyalıyız kütük oraya gıttı :)
yok yavyum yaa neden sevineyim kiii tipimiz bozulmasın çatlamayalımm
kızlar örnek 1 günlük beslenme listesini benmle paylaşırmısınız kendiminkiyle karsılastırıcam
ay teşekkür ederim gelinciğim benim sende gelinlerin tatlususun
normal doğum sekerim korkmayın yapabilirsiniz ben yaptıktan sonra
bende toplamda 2 kılo aldım ,çok ekmek yeme dıyor doktorum banada nerdeyse rejım yap dıyecektı 60 ile kaldım suan 62 kıloyum
olur mu olursunnnn
arkadaşlar 1, hamilelğimde o kadar çok kilo aldımki tekrar alıcam diye korkuyorum 65 kilodan 91 kiloya çıkmıştım dogumdada 5 kilo gitmişti bu arada normal dogumla dogum yaptım normal dogum gibisi yok bence. bu arada bu hamilelilğimde 3 kilo verdim halen aynıyım inş bölede gider
konyada merkezdeler mi köydeler mi köy ise hiç gelme bu sene
evet ya bizimki ama çok mutlu, çocuğu yaptık ya burcu, gerisini boşver diyor :))))
hımm duymuştum. hatta bana uzak diye direk elemek zorunda kalmıştım. hadi az kaldı.inşallah gösterir canım.
eşim videoya çekti bizim kızı, izlerken dikkat ettik tam 6 dakika doktor pozisyon yakalamak için uğraşmış. sonra bebiş dönünce doktor bebeğiniz kız dedi. görüntüyü durdurdu. eşim o ara kamerada çekim yaptığını unuttu tabi, başka bir yere bakıyor kamera o dakikalar, sonra izlerken çok güldük, bizimki kıza sevinipte kamerayı unuttu diye ama aferim dedim. kızın kukusunu reklam etmemişsin:)
İnşallah canım bakalım yazacağım size eve gidince..
Süpermiş bu durum yalnız çok güldüm, bizimkide kız istiyor ya erkek derse bayılacak diye korkuyorum
evet canım köydeler seninkilerBOZKIRDa köy oluyor sanırım
İnşallah canım bakalım yazacağım size eve gidince..
Süpermiş bu durum yalnız çok güldüm, bizimkide kız istiyor ya erkek derse bayılacak diye korkuyorum
normal doğumdan korkanlar bu adamın yazılarını inceleyebilirler bana haklı geldi adam
https://www.facebook.com/DrHakanCoker
ya arabaşı demeyin benımde canım cektii:84: anneme yaptırsam mı napsam eskıden acıyı cok yerdım ama hamıel akldıgımdan berı mıdeme cok rahatsızlık verıyor yaa:26:her yörede var ama bu degısık hamurlu falan ortaya tepsıye hamur yapıorlar ekmek nıyetıne ondan alıp corbaya koyup yıyorlar :)
kızlar arbaşı demeyin ya zati canım istiyo gibi ben pek aramam ama duyuncada agzım sulanıyo annemler salçalı yapıyolar eşimgil tavugun tek suyunu içiyolar bide tarhanamız var yogurlu nohutlu biberli hiç anlatmayayım
sabahtan bu yana kaç sayfa yazışma olmuş evet hafta sonları pek gelen yok..
süper normal doğum yapmış olman, ben de çok istiyorum normal doğumu ve çok korkuyrdum özel diye doktor normal yaptırmazsa diye. şimdi özel hastanelerde de zeseryana yasak geliyormuş, normal dopum kadar sağlıklısı yok iyi oldu:)
aynen, ben sırf bu yüzden (gerçi doktorumunda hastası ve seveni çok) sezeryan ruhsatı almayan bir tıp merkezi seçtim :) sezeryan olacağı durumlarda başka bir hastaneyle anlaşmışlar, her doktor için söylemiyorum ama o kadar çok sezeryan yapan doktor var ki, absurt nedenlerle bunların başında bebeğin kalp atışları düşüyor bahanesi var ( ki yola giren bir bebeğin kalp atışları düşer normaldir) zırt pırt sezeryan yapıyorlar
mide ameliyatı olmuyoruz arkadaşlar, doğum normal bir olaydır, her kadın çocuk doğurabilecek şekilde yaratılmıştır, gerek maddi gerek manevi, ben de çok mızmız biriyim kan alınırken bile naz yaparım, ama Allahın izniyle norma doğum yapmak istiyorum,
o anlık (!) birşey duymayacağız diye bebeğimizin sağlığıyla oynamayalım, 37,5 dereceden buz gibi ameliyathanelere çıkmasına izin vermeyelim
canım web siteside var doktoruncanım erkekler daha anlayışlı bu konuda bence. hemen kabulleniyorlar. hayırlı sağlıklı olsunda ne olursa olsun. oğlan bebişte güzel ayy ne güzel oyuncak arabaları çarpıştırır halıda o :)))))) kardeşim öyle yapardı.
okucamda benim hesabım yok. akşam eşiminkinden bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?