ana kız 2012 yılına gelmişiz
ben bu deyimi daha çok kullanıyorummbu da güzelmişşş
aminnnnnn aminnnn canım...
haftasonu düşündüm de doğumu İstanbul'da yapayım diyorum... en azından 1 ay falan burda olurum. Eşimde gelir hem doğum izni alır hem kendi izinlerini kullanır. Sonra beraber döneriz Konya'ya. Mevlüdünü de burda yaparım. KOnya'da kimse gelmez, kimse yok zaten çünkü....
aminnnnnn aminnnn canım...
haftasonu düşündüm de doğumu İstanbul'da yapayım diyorum... en azından 1 ay falan burda olurum. Eşimde gelir hem doğum izni alır hem kendi izinlerini kullanır. Sonra beraber döneriz Konya'ya. Mevlüdünü de burda yaparım. KOnya'da kimse gelmez, kimse yok zaten çünkü....
lavinyam oldu sankiii
merhaba kızlar ben yenı katıldım aranıza..
bende kasım annesıyım allah ızın verırse.daha cınsıyetımız bellı degıl gostermıyor?
benıde aranıza alırmısınız??
ay hiç deme ben doktora gideceğimiz akşmına hiç uyuyamıyorum
senin tahminde bulunmusmuydu en son ne zaman gitmiştin canım :26: gönlunden kız erkek geçiyor mu
Yok canım hiç bulunmadı 1 ay önce gitmiştik ilk tahmin şimdi.İçime bişey doğmuyor benim sadece dua edip yatmıştım bir kere rüyamda göster diye o zaman erkek gördüm ama benim rüyalarım her zaman çıkmaz.
Eşim kız istiyor ben hangisi olsa çokkkk sevineceğim....
hoşgeldin canım aramıza almak mı ne demek kapımız tüm kasım annişlerine açıkk
tanıt kendini
ilk çocuk mu
boy kilo
SAT
beklnen dogum tarihi
cinsiyet belli değil dedin kızımız mı oluyor acaba
ben fotografları cok severım en guzel hatıralar oldukalrını dusunurum doğum fotografcısı da ıstıyordum gecen gun doğum fotolarına bakarken amelıyathanedekı resımlerı gördum busefer endıselendım ya fotograf cekıcez dıye herhangı bı detay atlanırsa dıye bebekle doktorlar hemsıreler felan poz vermısler hep hanı ya fotografcı doktorların ıslerını engellerse yavaslatırsa dıye dusundum soğudum bıraz ama bıraz:)
kız o kadar gitme kuaföre ben fön zararlı diye duydum. valla sözde bile kendim yaptım evde. ama nikahta giderim artık :)
canım yaa neden böyle oluyor(( ben seni çok iyi anlıyorum. yengenin yaptıklarını Allah görsün. kaynana azabı çekseymiş anlarmış bugünün kıymetini. erkekte kadında aile ile eş arasında dengeyi kurmayı bilmeli. kimse kimseden üstün değil ve kimse başkası için üzülmeyi haketmiyor. ya hele hastalıktada bir insan aranmıyorsa merak edilmiyorsa bunun ötesi var mıdır???? bahaneye bak. yolasım geldi valla. kurban olsun o annene.
bu mesajın için tebrik ediyorum seni.
güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah bebeişin güzelce büyümüştür.
küçültmek için çok yöntem var canım. en basiti paintte açarsın. ordan görünümden ufaltırsın, o şekilde kayıt edersin. olmadı eşine söyle.
yaa o kadarda büyük değil anacım :))) elbise bol. alla alla yanlış anlaşıldı benim göbişim. size en yakın zamanda dar bir body ile foto göstersem iyi olacak :))))))
hee valla. o bulantılar benide eritti anacım. meşhur jennifer lopez popom ufaldı(((( şanım şöhretim getti ((((
heee bak demin bayan patronuma bebişin cinsiyetini söyledim. ayyy çok sevindim, ne demişler şanslı annenin kızı olur demişlerrrrrr dedi :)))
canım sağol bende sana hayranım :))
bende herkese söyledim valla bebişimi. anam daha ne kadar beklicem. ayıp olur 4 aydan sonrada söylemek. bir arkadaşım öyle yapmıştı. kocaman göbek, hamile misin dedim yok değilim. sonra hamileyim dedi belli 4 aylık felandı. bebiş doğdu bide utanmadan erken doğum dedi.tövbe tövbe yaaa
valla bu alet güzel. iyice kıpırdadıktan sonra belki çok kullanılmaz ama durgun zamanlarda en azından insanı rahatlatır.
evettt 2 haftanın sonunda ben kazandımmmm dayanamaz kiii bebiş için korkuyor artık aklına yattı bebeğe birşey olmayacağıyeter daaa
bu haftasonu bulusursunuz
2012. ssayfamız hayırlı ugurlu olsuntamam tamam abartmimmm sustum
kesin öyledir bitanem çakıyorlardır benden söylemesi
ay canımmmmm tez zmandaa yürekten diliyorum hayırlısıyla kavusun insanın kendi evi gibi olmuyor anne baabnın evide olsa olmuyor
kız gece yarısı daha belli oluyordur sessizlikte su sesi
konyada çocuk için mevlüt yapılmaz ki canım
çocuk dürüsü götürürler oda ilk çocukta diğer çocuklar için ektradan bişey yapılmaz senin hevesin varsa istanbulda yap
28 yasındayım,istanbulda yasıyoruz.ilk bebeişimizz allahın izniylee..1,68 boy 60 ile hamıle kaldım
sat 9 şubat 15 kasım 40.haftayı doldurdugum tarıhh.evt 2 hafta once gostermedı bu hafta sonu randevumuz bakalım.doktorumuz gordu ama emın olmadan solemek ıstemedı gıbı geldı bana..masallah hepınıze topıgı bastan sona okumak ne mümkün daha 4 ayda 2000 sayfaya ulasmıssınız ne guzel cok özendım,çalısıyorum ama ara ara gırıyorum bende muhabbetınıze ortak olmak aynı seylerı yasadıgım ınsanlarla muhabbet etmekten zevk alırım..
çakarlar tabii... e nasıl yapayım canım anca akşam yatarken yalnız kalabiliyoruz :26: e sabahta bi sürü insanın içinde duşa giremeyiz... hadi ben girerim de o giremez...
olmuyo tabi canım yaaa... inan çok zor. ama hamilelikte annemle olmak bi yönden iyi, ne temizlik ne yemek ne ütü düşünüyorum, herşeyi yapıyor sağolsun. istediğim yemek ben eve gidene kadar hazır
hee bak bunu bilmiyodum... ben annemin evinde yaparım mevlüdümü o zaman...
bencede iyi düşünmüşsün canım hem istanbulda annen kardeşlerin var yardımcı olurlar 1 ayıda atlatınca evinize dönersiniz
iyi düşünmüşsün canım ama bence mevlütünü de orda yap:)
oldu kuzucum sanki:)
28 yasındayım,istanbulda yasıyoruz.ilk bebeişimizz allahın izniylee..1,68 boy 60 ile hamıle kaldım
sat 9 şubat 15 kasım 40.haftayı doldurdugum tarıhh.evt 2 hafta once gostermedı bu hafta sonu randevumuz bakalım.doktorumuz gordu ama emın olmadan solemek ıstemedı gıbı geldı bana..masallah hepınıze topıgı bastan sona okumak ne mümkün daha 4 ayda 2000 sayfaya ulasmıssınız ne guzel cok özendım,çalısıyorum ama ara ara gırıyorum bende muhabbetınıze ortak olmak aynı seylerı yasadıgım ınsanlarla muhabbet etmekten zevk alırım..
bendeee, çok güzel çekimler yapıyorlar yaaa, ama artık doktorlar alışık herkes tutuyor bence öyle sorunlar olmaz
bende öyle düşünüyorum doktor ve hastane izin verdikten sonra sorun olmaz:)
off bide bizim yörenin yemekleri çok şanslıyız maşAllahevet o yönden iyi canımmmm siz hafta sonu için abanta filan gidin biryere gidin baya rahat edersinz yada annenleri başka yere gnderin
yazarım artık size..eşim konyalı benımde..
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin kuzucum:)
bendeee, çok güzel çekimler yapıyorlar yaaa, ama artık doktorlar alışık herkes tutuyor bence öyle sorunlar olmaz
bende öyle düşünüyorum doktor ve hastane izin verdikten sonra sorun olmaz:)
tesekkur ederım hosbuldumm,
bende dogum fotocusu ıstıyorum hatıra babayı fln cekıolar beklerken cok guzel fotolar cıkıyor ortayaa
yazarım artık size..eşim konyalı benımde..
Yok canım hiç bulunmadı 1 ay önce gitmiştik ilk tahmin şimdi.İçime bişey doğmuyor benim sadece dua edip yatmıştım bir kere rüyamda göster diye o zaman erkek gördüm ama benim rüyalarım her zaman çıkmaz.
Eşim kız istiyor ben hangisi olsa çokkkk sevineceğim....
çakarlar tabii... e nasıl yapayım canım anca akşam yatarken yalnız kalabiliyoruz :26: e sabahta bi sürü insanın içinde duşa giremeyiz... hadi ben girerim de o giremez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?