2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bencede iyi düşünmüşsün canım hem istanbulda annen kardeşlerin var yardımcı olurlar 1 ayıda atlatınca evinize dönersiniz

iyi düşünmüşsün canım ama bence mevlütünü de orda yap:)

lavinyam oldu sankiii

oldu kuzucum sanki:)

merhaba kızlar ben yenı katıldım aranıza..
bende kasım annesıyım allah ızın verırse.daha cınsıyetımız bellı degıl gostermıyor?
benıde aranıza alırmısınız??

hoşgeldin canım aramıza almak mı ne demek kapımız tüm kasım annişlerine açıkk

tanıt kendini

ilk çocuk mu
boy kilo
SAT
beklnen dogum tarihi
cinsiyet belli değil dedin kızımız mı oluyor acaba

ay hiç deme ben doktora gideceğimiz akşmına hiç uyuyamıyorum

senin tahminde bulunmusmuydu en son ne zaman gitmiştin canım :26: gönlunden kız erkek geçiyor mu

Yok canım hiç bulunmadı 1 ay önce gitmiştik ilk tahmin şimdi.İçime bişey doğmuyor benim sadece dua edip yatmıştım bir kere rüyamda göster diye o zaman erkek gördüm ama benim rüyalarım her zaman çıkmaz.

Eşim kız istiyor ben hangisi olsa çokkkk sevineceğim....

canım bende hep rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm ama kızım olucak sanırımm

28 yasındayım,istanbulda yasıyoruz.ilk bebeişimizz allahın izniylee..1,68 boy 60 ile hamıle kaldım
sat 9 şubat 15 kasım 40.haftayı doldurdugum tarıhh.evt 2 hafta once gostermedı bu hafta sonu randevumuz bakalım.doktorumuz gordu ama emın olmadan solemek ıstemedı gıbı geldı bana..masallah hepınıze topıgı bastan sona okumak ne mümkün daha 4 ayda 2000 sayfaya ulasmıssınız ne guzel cok özendım,çalısıyorum ama ara ara gırıyorum bende muhabbetınıze ortak olmak aynı seylerı yasadıgım ınsanlarla muhabbet etmekten zevk alırım..

bendeee, çok güzel çekimler yapıyorlar yaaa, ama artık doktorlar alışık herkes tutuyor bence öyle sorunlar olmaz

karşılıklı sevgimizzzzz

evettt 2 haftanın sonunda ben kazandımmmm dayanamaz kiii bebiş için korkuyor artık aklına yattı bebeğe birşey olmayacağı yeter daaa

bu haftasonu bulusursunuz

moonsun kupanı al gıııı

2012. ssayfamız hayırlı ugurlu olsun tamam tamam abartmimmm sustum

çakallllllll seniii

çakarlar tabii... e nasıl yapayım canım anca akşam yatarken yalnız kalabiliyoruz :26: e sabahta bi sürü insanın içinde duşa giremeyiz... hadi ben girerim de o giremez...

olmuyo tabi canım yaaa... inan çok zor. ama hamilelikte annemle olmak bi yönden iyi, ne temizlik ne yemek ne ütü düşünüyorum, herşeyi yapıyor sağolsun. istediğim yemek ben eve gidene kadar hazır

konyada çocuk için mevlüt yapılmaz ki canım
çocuk dürüsü götürürler oda ilk çocukta diğer çocuklar için ektradan bişey yapılmaz senin hevesin varsa istanbulda yap

hee bak bunu bilmiyodum... ben annemin evinde yaparım mevlüdümü o zaman...

hadi bakalım canım az kalmış Allah gönlune göre versin hayırlısıyla boyumuz aynı da kilomuzz baya farklı gir canım sende yaz bize

off bide bizim yörenin yemekleri çok şanslıyız maşAllah evet o yönden iyi canımmmm siz hafta sonu için abanta filan gidin biryere gidin baya rahat edersinz yada annenleri başka yere gnderin

bencede iyi düşünmüşsün canım hem istanbulda annen kardeşlerin var yardımcı olurlar 1 ayıda atlatınca evinize dönersiniz

dimi.. hem eşimde gelir izin alıp.... bakalım eşimle konuşayım da bi... hem doktor problemim de olmaz . şuanki doktorda yaparım doğumumu. kayınvalidemler bi ay gecikmeli görsünler torunu, napalım...

iyi düşünmüşsün canım ama bence mevlütünü de orda yap:)

oldu kuzucum sanki:)

bencede

hoşgeldin hayırlı olsun bebişin kuzucum:)

bendeee, çok güzel çekimler yapıyorlar yaaa, ama artık doktorlar alışık herkes tutuyor bence öyle sorunlar olmaz
bende öyle düşünüyorum doktor ve hastane izin verdikten sonra sorun olmaz:)

off bide bizim yörenin yemekleri çok şanslıyız maşAllah evet o yönden iyi canımmmm siz hafta sonu için abanta filan gidin biryere gidin baya rahat edersinz yada annenleri başka yere gnderin

yok kızz benim istediğim yemekleri görsen aman bu da yemek mi dersin
annemleri göndersek evde 3 tane kardeşim var
bi yere de gitmek istemiyorum, önceden hep öyle yapıyoduk, ağvaya, kuzuluğa...vs gidiyoduk ama o da çok yorucu oluyo.. o yoldan geliyo,burdan gideceğimiz yere gidiyoruz bi gece kalıp dönüyoruz sonra o bi daha yola çıkıyo falan...çok zor oluyo

ahhh canım benim. hayırlısı olur inşallah. sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? bu tarafa uzak ama merak ettim.

çakarlar tabii... e nasıl yapayım canım anca akşam yatarken yalnız kalabiliyoruz :26: e sabahta bi sürü insanın içinde duşa giremeyiz... hadi ben girerim de o giremez...

:))))) ya ben hiç o açıdan düşünmemiştim. bizim aramızda bişi yok ya, ne diyor bu esra diyorum

annesininbirtanesiiiiiiiiii kuzum sen bugün işe mi gitmedin? ben hiç görmedim seni. hayır olsun inşallah iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…