2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
şavtım kaymıyor benim doğumdan sonra gözlerim baygın oluyor burnum şişiyor dudaklarım da şişiyor ama ben dünyanın en iyi işi basaran kadını gibi oluyorum ağlayan bebeği görünce

Ayy canım öyle normal doğum yapmak herbabayiğin hakkı değilll tabi ki öyle hissedeceksin sonuna kadar haklısın :)

canım egepolden memnun musun? doktorun kim bayan mı? benim arkadaşım orda yapmıştı doğumunu, lokal anestezi ile sezeryan olmuştu, memnundur herhalde..

Benimde babam konyalı canım :) Ermenekli. Hoş kendisi bile pek bilmiyor ama sonuçta orda doğmuş İzmirde büyümüş.
ermenek eşim oranın yolunu hiç sevmiyor
olsun kökten konyalı sayılırsın gel senle konyalıların gelinlerine görümcelik yapalımmm

evet canım bozkırlılar fena olurlar ama herkes aynı olmaz sadece köyün adı çıkmış diyelimm
evet ben has konyalıyım eşim dersen konyanın yerlisi ben köylüsü eee vardığın yer kör ise gözünü kırparak bak demişler konyalı olacaksın tabiinerdesin canım şimdi sen konyadamısın
ama arabasına takıldım ben kışın yenir o yazındamı yerler sizinkiler

onlar çok severler canım sıcakken yeniyorda soğunu sevmiyorum ben taş gibim oluyor
evet bak esra artıkım ben senim gömürcenim tamam mı

her yörede var ama bu degısık hamurlu falan ortaya tepsıye hamur yapıorlar ekmek nıyetıne ondan alıp corbaya koyup yıyorlar :)

BİLİYORUM HAMURU PİŞİRİLMİYOR VE DİREK ÇİĞNEMEDEN YUTUYORSUN:)

he yaa konyalılarla doldu burası

tolga karelin eşi doğurdu mu 26 kilo aldı demişti sanırsam

doğurmuş ama çok şişimş gerçektennn... 26 almıştır yaa doğrudur.

onlar çok severler canım sıcakken yeniyorda soğunu sevmiyorum ben taş gibim oluyor
evet bak esra artıkım ben senim gömürcenim tamam mı

sıcağını yemedim hiç, belki de ondandırr....

ay tamam görümcem ol ben de gelininiz olayım....ama görümcenin bu kadar şekeri de olmaz ki amaaaaa

Son düzenleme:

haklısın aslında. bilmiyorum ben yaa, kafamıda karıştırdın. neyse düşünelim bakalım :))

:

ayy geçen ben de baktım ne kadar değişiyorlar... çıtı pıtı gelin oluyor şişkin anne tolga karelin eşi vardı tv'de, kız nasıl şişkindi doğumdan sonra

:

ayy evet o kadına ne olmuş öyle. dün gördüm bende moralim bozuldu. yazık ya çok şişmiş.

şavtım kaymıyor benim doğumdan sonra gözlerim baygın oluyor burnum şişiyor dudaklarım da şişiyor ama ben dünyanın en iyi işi basaran kadını gibi oluyorum ağlayan bebeği görünce

bencede büyük iş. yani bu kadarcık olacak elbet. inşallah normal doğum bizede nasip olur.

benim arkadaşımda 22 kilo aldı 54 kiloydu hamile kaldıgında zayıflar daha çok şişiyor dikkattt

bu işe en çok sevinen kişi aysun olduuu

ayy evet o kadına ne olmuş öyle. dün gördüm bende moralim bozuldu. yazık ya çok şişmiş.

bencede büyük iş. yani bu kadarcık olacak elbet. inşallah normal doğum bizede nasip olur.

evet çok çok şişimiş..ben doğum yapmadı sandım önce, meğer yapmış

ay kuzum acıkmış kıyamam:)

bizimkiler okuyup memur olanlardan yüksek mevkidekiler, eşimde mühendis oldu, abi de doktor yurtdışına gitmeye gerek kalmamış kuzum:) dediğin gibi hep yurtdışındalar:)

eşin aferini hak etmiş cidden bebeiş büyüdüğünde utanırdı baba sen ne yaptın derdi sonra

he yaa konyalılarla doldu burası

tolga karelin eşi doğurdu mu 26 kilo aldı demişti sanırsam
heyyttt konyalıdan başkasına bastırmamm of off:118:

Ayy canım öyle normal doğum yapmak herbabayiğin hakkı değilll tabi ki öyle hissedeceksin sonuna kadar haklısın :)[/B][/COLOR]
evet tatlım aynen öyle masada o halini unutuyorsun bebişi alıp çıksam diyorsunnn yüzünü gözünü hiç düşünmüyorsun zaten

benim arkadaşımda 22 kilo aldı 54 kiloydu hamile kaldıgında zayıflar daha çok şişiyor dikkattt

kız ben zaten şuan 65 kiloyum 87-90 olurum olur mu olurum tabi ama inş. olmam şuana kadar 4 ayda 1 kilo aldım doktorda öyle yazdı ama bebek gelişi iyi olduğu için fırça atmadı, önce şaaşırdıııı ama dedim ben hergün yumurta yoğurt et yemeye çalışıyorum süt içiyorum 2 günde bir yağlı şeyelr yemiyorum

yalnızzzzzz şekerli şeyler ymeye başladımmmm

yenı yasa cıkmıs artık ıstege baglı sezeryan yokmuş napcaz bız sımdı sezeryan ısteyenler.normal dogum herkesın harcı degıl bencee,
ben guvenemıyorum kendıme acıkcasıı

ay kuzum acıkmış kıyamam:)

bizimkiler okuyup memur olanlardan yüksek mevkidekiler, eşimde mühendis oldu, abi de doktor yurtdışına gitmeye gerek kalmamış kuzum:) dediğin gibi hep yurtdışındalar:)
oldu mu şimdi burda senin söylemen gereken suydu
beni bulabilmek için ülkesinde kalmış

ay teşekkür ederim gelinciğim benim sende gelinlerin tatlususun

normal doğum sekerim korkmayın yapabilirsiniz ben yaptıktan sonra

bende toplamda 2 kılo aldım ,çok ekmek yeme dıyor doktorum banada nerdeyse rejım yap dıyecektı 60 ile kaldım suan 62 kıloyum

arkadaşlar 1, hamilelğimde o kadar çok kilo aldımki tekrar alıcam diye korkuyorum 65 kilodan 91 kiloya çıkmıştım dogumdada 5 kilo gitmişti bu arada normal dogumla dogum yaptım normal dogum gibisi yok bence. bu arada bu hamilelilğimde 3 kilo verdim halen aynıyım inş bölede gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…