şavtım kaymıyor benim doğumdan sonragözlerim baygın oluyor burnum şişiyor dudaklarım da şişiyor ama ben dünyanın en iyi işi basaran kadını gibi oluyorum ağlayan bebeği görünce
Canım hayırlısı olur inşallah bana sağlıklı olsun, bide kızda olsa erkekte babamızın yeşil gözlerini ve kıvırcık saçlarını alsın yeter
Canımmm saol hayırlısı inşallah.Egepol'le gidiyorum canım ben üçyolda.
he yaa konyalılarla doldu burası
tolga karelin eşi doğurdu mu 26 kilo aldı demişti sanırsam
ermenek eşim oranın yolunu hiç sevmiyorBenimde babam konyalı canım :) Ermenekli. Hoş kendisi bile pek bilmiyor ama sonuçta orda doğmuş İzmirde büyümüş.
evet canım bozkırlılar fena olurlar ama herkes aynı olmaz sadece köyün adı çıkmış diyelimmbozkırlılar fenamı olurr?kayınvalıdem de kayınpederımde cok ıyıler maşallah,hep ıyılıklerını gordum.konyalı olduk cıktık valla napak :)
sende konyalımısın bulemsu ben bı konya muhabbetı gordum de ondan yazdım.
onlar çok severler canım sıcakken yeniyorda soğunu sevmiyorum ben taş gibim oluyorbizimkileri bıraksan doğur bize ver derler
evet burcunun durumu vahimleşiyor
ayy geçen ben de baktım ne kadar değişiyorlar... çıtı pıtı gelin oluyor şişkin annetolga karelin eşi vardı tv'de, kız nasıl şişkindi doğumdan sonra
ben tamtersi kendi kendimi çirkinleştirmişim hamilelik başından beri... iyice salmışım kendimi... toparlıyorum bugün itibarıyla...
amma KOnyalı varmışşşşş...
evet onlar çok yaparlar haşhaşlı ekmeği... ama ben sevemedim bi türlü
her yörede var ama bu degısık hamurlu falan ortaya tepsıye hamur yapıorlar ekmek nıyetıne ondan alıp corbaya koyup yıyorlar :)
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin kuzucum:)
sen yaptıracakmısın canım, bu arada organik içlik tulum filan bulduğunda linkini banada atarmısın
TABİ TATLIM ATARIM HEPİNİZE:)
mevlüt konusuna gelince herkesin adeti farklı sanırım bizde 40 ında yaparlar veya daha sonra veya daha önce :) ama aslnda 40 ında yapılırmış eskiden, mevlüt okutulur genelde bebeğin evinde olur ama anne de kayınvalide yapanlarda var, ben evimde yapacağım Allah nasip ederse, mevlüt okutacağım yemek işi en alt katımızda boş evimiz var kaynvalidem bir kaç eşya alıcakmış orda da yemek verilecek, kayınvalidem çanakkale merkezde oturuyor oda orada da okutacakmışş bende olur dedimbebiş 2 kez okkunup üflenecekmiş, birde kayınvalidemlerin adetinde simidal diye adet varmıs ama öyle yapmayız dedi. mevlüt yemek yaparım bende dedi ok dedim
BENDE AYNEN KIRKINDA YEMEKLİ MEVLÜT YAPACAM:)
neyyyyyyy 26 kilo muay mana bulmak istemiyorum başımıza gelir birde ama çok almısssss
he yaa konyalılarla doldu burası
onlar çok severler canım sıcakken yeniyorda soğunu sevmiyorum ben taş gibim oluyor
evet bak esra artıkım ben senim gömürcenim tamam mı
:))))))) yaa o andaki fotolar öyle görünebilir siz baktığınız zman ama kendisi baktığnda düşünsene o anı hissedecekk, anne olduğu an filan çok güzel bence, birde bu fotoğrafçıları araştırdım ben, istediğin zamanlarda çekiyorlar, mesela doğuma giderken doğumda çekti biraz atıyorum 15-20 tane sonra bebek daha iyi olunca çağırıyorsun yine çekiyor sende güzelleşiyon bu arada kendini toparlıyono zamnda çekiyorlar bunların toplamı belli bir ücret oalrak anlaşıyon baştan çok güzel bakalım bende istiyorum ama nasıl olcakk ttam karar vermedim ama büyük ihtimal tutucam
:
ayy geçen ben de baktım ne kadar değişiyorlar... çıtı pıtı gelin oluyor şişkin annetolga karelin eşi vardı tv'de, kız nasıl şişkindi doğumdan sonra
:
şavtım kaymıyor benim doğumdan sonragözlerim baygın oluyor burnum şişiyor dudaklarım da şişiyor ama ben dünyanın en iyi işi basaran kadını gibi oluyorum ağlayan bebeği görünce
benim arkadaşımda 22 kilo aldı 54 kiloydu hamile kaldıgındazayıflar daha çok şişiyor dikkattt
ayy evet o kadına ne olmuş öyle. dün gördüm bende moralim bozuldu. yazık ya çok şişmiş.
bencede büyük iş. yani bu kadarcık olacak elbet. inşallah normal doğum bizede nasip olur.
kızlar arbaşı demeyin ya zati canım istiyo gibi ben pek aramam ama duyuncada agzım sulanıyo annemler salçalı yapıyolar eşimgil tavugun tek suyunu içiyolar bide tarhanamız var yogurlu nohutlu biberli hiç anlatmayayım
sabahtan bu yana kaç sayfa yazışma olmuş evet hafta sonları pek gelen yok..
bak bak biizm konyanın gençlerine bak senBen sizin görümceniizm o zaman kızlarrrr
Bozkırlılar fena olurlar:18: Kuluda küçük yurtdışııdr nüfüsun çoğu yurtdışındadır lavinya senin koca neden gitmemiş yurtdışına :44:
Arabaşı her kültürde var hemen hemen bidenede akşehirlimiz var onlarda haşhaşlı ekmeği güzel yaparlar
eşin aferini hak etmiş cidden bebeiş büyüdüğünde utanırdı baba sen ne yaptın derdi sonraevet ya bizimki ama çok mutlu, çocuğu yaptık ya burcu, gerisini boşver diyor :))))
hımm duymuştum. hatta bana uzak diye direk elemek zorunda kalmıştım. hadi az kaldı.inşallah gösterir canım.
eşim videoya çekti bizim kızı, izlerken dikkat ettik tam 6 dakika doktor pozisyon yakalamak için uğraşmış. sonra bebiş dönünce doktor bebeğiniz kız dedi. görüntüyü durdurdu. eşim o ara kamerada çekim yaptığını unuttu tabi, başka bir yere bakıyor kamera o dakikalar, sonra izlerken çok güldük, bizimki kıza sevinipte kamerayı unuttu diye ama aferim dedim. kızın kukusunu reklam etmemişsin:)
canım hamilelik kolay değil. bende dağılmış vaziyetteyim. tabi abimin sözünde makyaj yaptım. güzel oldum. millette diyor kız anası çirkinleşir derler sen ne güzel olmuşsun. hıı tabi dedim içimden :)
heyyttt konyalıdan başkasına bastırmamm of off:118:he yaa konyalılarla doldu burası
evet tatlım aynen öyle masada o halini unutuyorsun bebişi alıp çıksam diyorsunnn yüzünü gözünü hiç düşünmüyorsun zatenAyy canım öyle normal doğum yapmak herbabayiğin hakkı değilll tabi ki öyle hissedeceksin sonuna kadar haklısın :)[/B][/COLOR]
bu işe en çok sevinen kişi aysun olduuu
evet çok çok şişimiş..ben doğum yapmadı sandım önce, meğer yapmış
ermenek eşim oranın yolunu hiç sevmiyor
olsun kökten konyalı sayılırsın gel senle konyalıların gelinlerine görümcelik yapalımmm
evet canım bozkırlılar fena olurlar ama herkes aynı olmaz sadece köyün adı çıkmış diyelimm
evet ben has konyalıyım eşim dersen konyanın yerlisi ben köylüsüeee vardığın yer kör ise gözünü kırparak bak demişler konyalı olacaksın tabii nerdesin canım şimdi sen konyadamısın
ama arabasına takıldım ben kışın yenir o yazındamı yerler sizinkiler
yok biz istanbuldayız dedeler konyada gıdelım dıor eşim bu senede bebişş olucak yırttık seneye artık :)
kışın yıyorlar arabaşını kaynar kaynar :) ben aslen yozgatlıyım tabı artık konyalıyız kütük oraya gıttı :)
benim arkadaşımda 22 kilo aldı 54 kiloydu hamile kaldıgındazayıflar daha çok şişiyor dikkattt
oldu mu şimdi burda senin söylemen gereken suyduay kuzum acıkmış kıyamam:)
bizimkiler okuyup memur olanlardan yüksek mevkidekiler, eşimde mühendis oldu, abi de doktor yurtdışına gitmeye gerek kalmamış kuzum:) dediğin gibi hep yurtdışındalar:)
ay teşekkür ederim gelinciğim benim sende gelinlerin tatlususundoğurmuş ama çok şişimş gerçektennn... 26 almıştır yaa doğrudur.
sıcağını yemedim hiç, belki de ondandırr....
ay tamam görümcem ol ben de gelininiz olayım....ama görümcenin bu kadar şekeri de olmaz ki amaaaaa
normal doğum sekerim korkmayın yapabilirsiniz ben yaptıktan sonrahaklısın aslında. bilmiyorum ben yaa, kafamıda karıştırdın. neyse düşünelim bakalım :))
ayy evet o kadına ne olmuş öyle. dün gördüm bende moralim bozuldu. yazık ya çok şişmiş.
bencede büyük iş. yani bu kadarcık olacak elbet. inşallah normal doğum bizede nasip olur.
kız ben zaten şuan 65 kiloyum 87-90 olurumolur mu olurum tabi ama inş. olmam şuana kadar 4 ayda 1 kilo aldım doktorda öyle yazdı ama bebek gelişi iyi olduğu için fırça atmadı, önce şaaşırdıııı ama dedim ben hergün yumurta yoğurt et yemeye çalışıyorum süt içiyorum 2 günde bir yağlı şeyelr yemiyorum
yalnızzzzzz şekerli şeyler ymeye başladımmmm
oldu mu şimdi burda senin söylemen gereken suydu
beni bulabilmek için ülkesinde kalmış
doğru söylüyorsun canım:) 15 yaşında bulduk birbirimizi 13 yıl olunca hiç aklıma gelmedi doğrusu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?