2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebek ihtiyaç listesi arkadaşım kullandıkları ne gerekli ne gereksiz hangi marka iyi yazmış bir bakar fikir edinirsiniz dedim istersen yollarım canım:)

hee yok canım boşver yaa... çevremde o kadar çok minik bebeği olan var ki... hem ben herşeyi almak isterim

waovwwwwwww sonundaaaaa ahha ahh kocamı istiyorum bennnnnnnnnnnn sen de bıraktın beni niltte bıraktı... kaderdaşlarım beni terketttiiiiii :2:

evettt 2 haftanın sonunda ben kazandımmmm dayanamaz kiii bebiş için korkuyor artık aklına yattı bebeğe birşey olmayacağı yeter daaa

bu haftasonu bulusursunuz

bak yaaaa ne kötüsün sennn.. Allahtan kocan yanında sürekli... Böyle geçip ordan konuşmak kolay. eee ama bak alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteeeeeeee

takılıyorum yavyummmm Allahım kimseyi kocişinden ayırmasın yuvalarımızı huzurlu muhabbetli sevgi sadakat iman bereket dolu hayırlı sağlıklı evlatlarla dolu kılsın aminnnnn

senide tez zamanda kavustursun bitanemmmm

evettt 2 haftanın sonunda ben kazandımmmm dayanamaz kiii bebiş için korkuyor artık aklına yattı bebeğe birşey olmayacağı yeter daaa

bu haftasonu bulusursunuz

hehee yoksa sen çatlardınn, yoksa düşünemiyorum seni 6 ay boyunca biçare
aysun kazandııı sonunda

bu haftasonu gelicek ama ben evime gitmek istiyorum artık.

annemlerin evinde banyo yapmak falan o kadar zor kiii... kimseye çaktırmamak için gece yarısı kalkıyoruz
ben geliyim dedim bu hafta ama bakalım... bilet bulabilirsem gidicem yoksa o gelicek

aminnnnnn aminnnn canım...

haftasonu düşündüm de doğumu İstanbul'da yapayım diyorum... en azından 1 ay falan burda olurum. Eşimde gelir hem doğum izni alır hem kendi izinlerini kullanır. Sonra beraber döneriz Konya'ya. Mevlüdünü de burda yaparım. KOnya'da kimse gelmez, kimse yok zaten çünkü....

aminnnnnn aminnnn canım...

haftasonu düşündüm de doğumu İstanbul'da yapayım diyorum... en azından 1 ay falan burda olurum. Eşimde gelir hem doğum izni alır hem kendi izinlerini kullanır. Sonra beraber döneriz Konya'ya. Mevlüdünü de burda yaparım. KOnya'da kimse gelmez, kimse yok zaten çünkü....

merhaba kızlar ben yenı katıldım aranıza..
bende kasım annesıyım allah ızın verırse.daha cınsıyetımız bellı degıl gostermıyor?
benıde aranıza alırmısınız??

kesin öyledir bitanem çakıyorlardır benden söylemesi

ay canımmmmm tez zmandaa yürekten diliyorum hayırlısıyla kavusun insanın kendi evi gibi olmuyor anne baabnın evide olsa olmuyor

kız gece yarısı daha belli oluyordur sessizlikte su sesi

konyada çocuk için mevlüt yapılmaz ki canım
çocuk dürüsü götürürler oda ilk çocukta diğer çocuklar için ektradan bişey yapılmaz senin hevesin varsa istanbulda yap

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…