bebek ihtiyaç listesi arkadaşım kullandıkları ne gerekli ne gereksiz hangi marka iyi yazmış bir bakar fikir edinirsiniz dedim istersen yollarım canım:)
waovwwwwwww sonundaaaaa ahha ahh kocamı istiyorum bennnnnnnnnnnn sen de bıraktın beni niltte bıraktı... kaderdaşlarım beni terketttiiiiii :2:
Emeki sen doktora ne zaman gidiceksin canımm hala burdasın qıııı
git git esra gibi sat biizisonra nasılsa tilkinin döneceği yer belli
18:00'de randevu canım daha çokkkkk var
bak yaaaane kötüsün sennn.. Allahtan kocan yanında sürekli... Böyle geçip ordan konuşmak kolay. eee ama bak alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteeeeeeee
daha 4 saat 28 dakika var offf çokmuşşşş
Evetttttttt heycandan kalbim duracak sanki öğle yemeğini bile doğru dürüst yiyemedik
evettt 2 haftanın sonunda ben kazandımmmm dayanamaz kiii bebiş için korkuyor artık aklına yattı bebeğe birşey olmayacağıyeter daaa
bu haftasonu bulusursunuz
gülme komsuna gelir aheste aheste de olabilir oooobak yaaaane kötüsün sennn.. Allahtan kocan yanında sürekli... Böyle geçip ordan konuşmak kolay. eee ama bak alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteeeeeeee
takılıyorum yavyummmm Allahım kimseyi kocişinden ayırmasın yuvalarımızı huzurlu muhabbetli sevgi sadakat iman bereket dolu hayırlı sağlıklı evlatlarla dolu kılsın aminnnnn
senide tez zamanda kavustursun bitanemmmm
takılıyorum yavyummmm Allahım kimseyi kocişinden ayırmasın yuvalarımızı huzurlu muhabbetli sevgi sadakat iman bereket dolu hayırlı sağlıklı evlatlarla dolu kılsın aminnnnn
senide tez zamanda kavustursun bitanemmmm
gülme komsuna gelir aheste aheste de olabilir oooo
gülme komsuna gelir aheste aheste de olabilir oooo
hehee yoksa sen çatlardınn, yoksa düşünemiyorum seni 6 ay boyunca biçare
aysun kazandııı sonunda
bu haftasonu gelicek ama ben evime gitmek istiyorum artık.
annemlerin evinde banyo yapmak falan o kadar zor kiii... kimseye çaktırmamak için gece yarısı kalkıyoruz
ben geliyim dedim bu hafta ama bakalım... bilet bulabilirsem gidicem yoksa o gelicek
konyada çocuk için mevlüt yapılmaz ki canımaminnnnnn aminnnn canım...
haftasonu düşündüm de doğumu İstanbul'da yapayım diyorum... en azından 1 ay falan burda olurum. Eşimde gelir hem doğum izni alır hem kendi izinlerini kullanır. Sonra beraber döneriz Konya'ya. Mevlüdünü de burda yaparım. KOnya'da kimse gelmez, kimse yok zaten çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?