canım ben gazinin profu ahmet erdem var onun özel muayenehanesine gidiyorum. doğumu da KORU hastanesinde yaptıracak (balgatta hastane, gazinin hocaları kurdu). daha doğumla ilgili hiç konuşmadık erken diye sormadım ama yeri gelirse bi konuşacağım:)annem küçük kardeşime evde çekti sancıyı gece boyu sabahta duş aldı, abdestlendi dua okuyarak gitti 1 saat sonra kız kardeşiniz oldu dediler. annem çok kolay ama ilk sancıları evde çekin diyor bakalım tecrübelerinden faydalanacam:)
ohh ohh bi de izinliii miiiicanım git burda zaman kaybetmee
waovwwwwwww sonundaaaaa ahha ahh kocamı istiyorum bennnnnnnnnnnn sen de bıraktın beni niltte bıraktı... kaderdaşlarım beni terketttiiiiii :2:
anladım şekerimtakılınn tabiiii iyi yapıyorsunuz
gayet iyiisin kuşum
aynen hep solda
aay ayy kızlar gelmeye başladııııı hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağınaa
Ayyy kıyamam sana tatlımmm,terk eder miyim hiç,şimdi berbere gitti bak yine aklım burda,dayanamadım girdim hemen
Hahaaha sorma yaa öyle hamlamışım ki,(yöresel bir tabirdir)tüm eklem yerlerim ağrıyo ya işin şakası biraz temizlik te yaptım artık hemen yoruluyorum yaaa
ciddimisin canımmmne güzel destina ne demek acab a :26:
baktım güzellik tanrıçası su peris kader anlamında
aynen canım evde çekin sancınızı çünkü hastaneye gittikten sonra korkupda geri çekilen çocuklar oluyor ve hem anne hem bebek zorlanıyorlar
benim büyük kızda sancım yarım saatte bir gelmeye başladı suyum geldi hastaneye gittik 7,30 da saat 22.00 büyük kıızm doğmuştu ve anlamadım bile valla
ama küçük kızıda sünni sancı verdiler suyu patlattılar hiç iyi bir deneyim olmadı
ben mecbur gittim doktora benim ehli keyif sıpam 21 gün geç doğdudaaa
ben erkek hissediyordum hatta ankete de öyle işaretlemiştim ama doktordan sonra iyice hislerim kıza döndü inan şimdi bilemiyorum hayırlısı Allahtan
senın gene cokmus ben yazım ama masallah dıyıngece 3 te hastaneye gıttık 5 de oglum dogdu
maşAllah canımdarısı kolayca bizlerin başına
ben de kız hissediyordum ki çoğu kişi bana burda erkek demiştikızı işaretlemiştim
bu ismi rüyanda ilk kez mi duydun canım yoksa daha onceden duydunda bilinç altına mı yerleşti:26:
:) internetten varmı bilmiyorum ama ben mağazasına gidip almıştım. Ama gerçekten iç rahatlatıcı bir alet ben tavsiye ederim
kocaman bir aaaammmmiiiinnn diyorum
Sezeryan'a kalmadan doğuralım inşallah sezeryan dikişi daha zor
canım dıkısten korkma bende doğum kesisinden cok korkuyordum iğne filan ama ne iğne yapıldıgını duydum ne kesiyi hissettim o an onlar cok basıt ve normal kalıyor merak etmeson gunlerde hepımız aynı seyı dusunuyoruz sanırım doğum bende 2 gundur doğum dıtelerıne bakıyorum cunku acayıp korkuyorum.normal doğumu ıstıyor ve desteklıyorum ama dikiş nakıs ıslemlerı benı urkutuyor sadece.ters gıden bıseyler olmazsa normal doğum yapacagımı bılıyorum.dun doğum hıkayesı dıe yazdım google amcaya pozıtıf doğum hıkayelerı dıye bı sıte var orda okudum okudum dedım bunlarda cok pozıtıf:))ama o hıkayelerı okudukca ınsan daha cok normal doğuma yönelıyor ve bıraz rahatlıyor.bıde doğum koçları felan varmıs onlarda ıncelenebılır sıteler arasında bence
maşAllah canımdarısı kolayca bizlerin başına
aynen canım evde çekin sancınızı çünkü hastaneye gittikten sonra korkupda geri çekilen çocuklar oluyor ve hem anne hem bebek zorlanıyorlar
benim büyük kızda sancım yarım saatte bir gelmeye başladı suyum geldi hastaneye gittik 7,30 da saat 22.00 büyük kıızm doğmuştu ve anlamadım bile valla
ama küçük kızıda sünni sancı verdiler suyu patlattılar hiç iyi bir deneyim olmadı
ben mecbur gittim doktora benim ehli keyif sıpam 21 gün geç doğdudaaa
bilemiyorum canım ama hani bebeğin çıkışını canlı gösteridler ya kan filanda göruldu baya elleri kolları kan içindeydi filanondan çocukları etkiliyor diye kesmişler aslınd o göruntulerede gerek yoktu
Valla bende normal doğum istiyorum. Doktorumla bu konuyu konuşmadık ama bir sonraki randevuda ilk konumuz bu olacak kesin. Hamile plates'ine başlamayı düşünüyorum. Yoksa eve gittiğim zaman ne yürüyüş ne egzersiz pıt uyuyorum. Bu gidişle bebek 5 kilo olacak diyor annem iyice gözüm korkmaya başladı.
Bu arada benim sıpada sol'da hemde devamlı artık sol tarafım sarkacak nerdeyse o derece yani
canım bildiklerimi anlatırım ılk dogumda ıster ıstemez tecrubesız oluyosun bıde hereksınkı kendıne ozel keısnlıkle bende hep arastırdım fılan hep oyle dıyodum sancıalr 5 dk bıre düşene kadar evde cekcem fılan dıye ama bekledıgım gıbı olmadı ben sancaılrı cekmısım ama dk tutmadım cok rahatsız edıcı sancıalr deıl dıye dogum sancısı deıl dedım ama oyleymıs ne zsamnkı gece suyum geldı ve sancıalr arttı o zaman anladık ve dırek hastaneye gıttıkbıde benım dogumdan 1.5 gun once nısanım gelmsıtı herkeste olmuyormus o mesela o zaman doktor benı doguma alcıaktı mesela ben ıstemedım sunı sancıyla hızlandıralım demıstı korktum sunı sancıdan sonra kendılıgınden gedı kuzum fazla bekletemden zaten
yok hiç duymadım 40 yılda düşünsem aklıma gelmezdi benim aklımda ki isim bade idi.
tatlım bakamamak ayrı, ahlak bozuyo ayrı ama ya... bilimsel, tıbbi bir şey veriliyor orda nasıl ahlak bozar ne demek bu? anne baba izletmeyecek çocuğuna bu kadar basit... çocuklar var diye bir çok şeyi kısıtlamamız gerekir o zaman, bu doğru değil. çocuğa izlememesi gerektiğini öğretmemiz yeterli bence..
Ayyy kıyamam sana tatlımmm,terk eder miyim hiç,şimdi berbere gitti bak yine aklım burda,dayanamadım girdim hemen
Hahaaha sorma yaa öyle hamlamışım ki,(yöresel bir tabirdir)tüm eklem yerlerim ağrıyo ya işin şakası biraz temizlik te yaptım artık hemen yoruluyorum yaaa
ay ilk doğumun çok iyiymiş inşallah bizimde öyle olur:)
tamam desinler ki çocuklar etkilendi tamam, ahlakını nasıl bozuyor gayet doğal bir olay cinsellikten, uyuşturucudan bahsedilmiyor ki!!!
bende bugün pilates araştırıcam evde kendim yapıcam ama cdlerden ya da kardeşimden ders alırım o hemşirelik okuyor hamile pilatesi öğretiyorlar:)
darısı bize inşallah çok kolay olur, doktorda uğraşmamak için sunni sancıya yükleniyor hep bunu yapıyorlar ya sinir oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?