2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım bildiklerimi anlatırım ılk dogumda ıster ıstemez tecrubesız oluyosun bıde hereksınkı kendıne ozel keısnlıkle bende hep arastırdım fılan hep oyle dıyodum sancıalr 5 dk bıre düşene kadar evde cekcem fılan dıye ama bekledıgım gıbı olmadı ben sancaılrı cekmısım ama dk tutmadım cok rahatsız edıcı sancıalr deıl dıye dogum sancısı deıl dedım ama oyleymıs ne zsamnkı gece suyum geldı ve sancıalr arttı o zaman anladık ve dırek hastaneye gıttık bıde benım dogumdan 1.5 gun once nısanım gelmsıtı herkeste olmuyormus o mesela o zaman doktor benı doguma alcıaktı mesela ben ıstemedım sunı sancıyla hızlandıralım demıstı korktum sunı sancıdan sonra kendılıgınden gedı kuzum fazla bekletemden zaten

ohh ohh bi de izinliii miiii canım git burda zaman kaybetmee

waovwwwwwww sonundaaaaa ahha ahh kocamı istiyorum bennnnnnnnnnnn sen de bıraktın beni niltte bıraktı... kaderdaşlarım beni terketttiiiiii :2:

Ayyy kıyamam sana tatlımmm,terk eder miyim hiç,şimdi berbere gitti bak yine aklım burda,dayanamadım girdim hemen

anladım şekerim takılınn tabiiii iyi yapıyorsunuz

Hahaaha sorma yaa öyle hamlamışım ki,(yöresel bir tabirdir)tüm eklem yerlerim ağrıyoya işin şakası biraz temizlik te yaptım artık hemen yoruluyorum yaaa

bizdede hamlamışım derler temizlik için çok yorma yavaş yavaş yap canım

senın gene cokmus ben yazım ama masallah dıyıngece 3 te hastaneye gıttık 5 de oglum dogdu

son gunlerde hepımız aynı seyı dusunuyoruz sanırım doğum bende 2 gundur doğum dıtelerıne bakıyorum cunku acayıp korkuyorum.normal doğumu ıstıyor ve desteklıyorum ama dikiş nakıs ıslemlerı benı urkutuyor sadece.ters gıden bıseyler olmazsa normal doğum yapacagımı bılıyorum.dun doğum hıkayesı dıe yazdım google amcaya pozıtıf doğum hıkayelerı dıye bı sıte var orda okudum okudum dedım bunlarda cok pozıtıf:))ama o hıkayelerı okudukca ınsan daha cok normal doğuma yönelıyor ve bıraz rahatlıyor.bıde doğum koçları felan varmıs onlarda ıncelenebılır sıteler arasında bence

ben erkek hissediyordum hatta ankete de öyle işaretlemiştim ama doktordan sonra iyice hislerim kıza döndü inan şimdi bilemiyorum hayırlısı Allahtan

ben de kız hissediyordum ki çoğu kişi bana burda erkek demişti kızı işaretlemiştim

Son düzenleme:
kocaman bir aaaammmmiiiinnn diyorum
Sezeryan'a kalmadan doğuralım inşallah sezeryan dikişi daha zor

evet cnım seezeryan çok zormuş normale göre sezeryanda sonra cekeceğimiz ağrıları normal doğumda önceden çekiyoruz böyle düşünerek rahatlayalımm ,

kocaman bir aminde benden gelsinnnnn

canım dıkısten korkma bende doğum kesisinden cok korkuyordum iğne filan ama ne iğne yapıldıgını duydum ne kesiyi hissettim o an onlar cok basıt ve normal kalıyor merak etme
maşAllah canım darısı kolayca bizlerin başına

amın canım ıns daha da kolay olur sızlerınkı

ay ilk doğumun çok iyiymiş inşallah bizimde öyle olur:)

tamam desinler ki çocuklar etkilendi tamam, ahlakını nasıl bozuyor gayet doğal bir olay cinsellikten, uyuşturucudan bahsedilmiyor ki!!!

bende bugün pilates araştırıcam evde kendim yapıcam ama cdlerden ya da kardeşimden ders alırım o hemşirelik okuyor hamile pilatesi öğretiyorlar:)

darısı bize inşallah çok kolay olur, doktorda uğraşmamak için sunni sancıya yükleniyor hep bunu yapıyorlar ya sinir oluyorum...

ya tabi ahlak bozuyo denmez tabiii .çocuğun psikolojik gelişimini olumsuz etkileyecek yayın denebilirdi...

canımmm benim yaaaa terket gülümmmm, kocişler için herşeye değer vallaaa ben sizi terkedicem mesela kocam geldiğinde

off çok şanslısın... Ben eve kalırsam kalırım onun için para ödeyip bir yere gitmem lazım illa ödemem lazım yani başka türlü olmaz o iş kendimi tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…