KIZLAR ne guzel hıssedıyormusunuz ben neden hıssedemıyorum yaaa
benim sıpam sağda hala
malum sezeryan ve normal dogum ucretleri birbirinden farkli ssk, bag kur devreye girince devletin odemesi gereken ucret yukseliyor
normal doguma tesvik edilmek istiyor hakli yere
ama ozel hastanelerde neden cezai bir yaptirim uygulanacak onu anlayamadim
slm kıslar cuma cinsiyetini öğrenmeye gittik göstermedi kendini sonra 1 saat sonra bir tatlı yeedim ayrıntılı ultrasona girdim ve bebeğimm kız allah hepimizinkini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin darısı isteyen arkadaşlara.
çünkü tıp kitaplarında "normal yolla doğamayan bebekler -ki bunların şartları bellidir- anne ve bebek sağlığı tehdide giriyorsa ameliyatla doğum gerçekleştirilir diye açıklama vardır, bunlar dışındaki durumlarda cezai bir yaptırım uygulanması gayet normal
canım sen hangı hastaneye gıdıyrosun ben de özele gıdıyorum ama cok sukur doktorum normal dogumdan yana cok gereklıyse yapıyor sezeryanı benımd ecanım cok tatlıdır ılk dogumda sancı cekerken (kı dogumum cok kısa surdu) dayanamayıp sezeryana alın demıstım de almamıslardı ıyı kı almamıslar kolay oldu dogumum ıns buda oyle olur
umarımm demeyizzz ciyak ciyak bagırıırızzzz bizdeeee
yaa doktor benimkine kız sanki dedi ama erkek olmasın esra bunlar aralarında anlasıyor olabilirlerrr
yani sezeryan ameliyat Allah korusun yaa inşAllah bir avazda doğururuz
kızlar kanald canlı epidural sezeryan doğum göstermişti yaa doktorum programında 500 bin TL ceza kesmişler çocukların ahlakını bozuyor diyee
valla yaptırım uygulansın diyoruz ama son anda ciyak ciyak bağırmayız inşallahhh "sezeryana alın beniiiiiii"diye
ay bilmiyorum kiiiii... galiba (ay bak yine hareketlendii) kızım napıyo bu bebişin bebişime? pozitif olumlamalar gönderiyor taaa ordan buraya
aman Allah korusun yaaa... neyse ki hastanem güvenilir o konularda... son ana kadar normal doğum yanlısı bi de doktorum Allahtan...
ay bilemiyorum canım :18: seninkine kız dediğine bakma canım, sen ne hissediyorsun onu söyle bana... benim gibi 6.hissi olmayan bir insan bile hamile olduğunu testten çooook önce anlayıp, hem kız hem akrep olacağını düşünüp hissettiyse ben derim ki anneler hisseder arkadaş
kızlar kanald canlı epidural sezeryan doğum göstermişti yaa doktorum programında 500 bin TL ceza kesmişler çocukların ahlakını bozuyor diyee
aynen canım evde çekin sancınızı çünkü hastaneye gittikten sonra korkupda geri çekilen çocuklar oluyor ve hem anne hem bebek zorlanıyorlarcanım ben gazinin profu ahmet erdem var onun özel muayenehanesine gidiyorum. doğumu da KORU hastanesinde yaptıracak (balgatta hastane, gazinin hocaları kurdu). daha doğumla ilgili hiç konuşmadık erken diye sormadım ama yeri gelirse bi konuşacağım:)annem küçük kardeşime evde çekti sancıyı gece boyu sabahta duş aldı, abdestlendi dua okuyarak gitti 1 saat sonra kız kardeşiniz oldu dediler. annem çok kolay ama ilk sancıları evde çekin diyor bakalım tecrübelerinden faydalanacam:)
bende toplamda 2 kılo aldım ,çok ekmek yeme dıyor doktorum banada nerdeyse rejım yap dıyecektı 60 ile kaldım suan 62 kıloyum
3. ayıma girdiğimden beri benimkide hep solda sıpa:) sol taraf şiş geziyorum
slm kıslar cuma cinsiyetini öğrenmeye gittik göstermedi kendini sonra 1 saat sonra bir tatlı yeedim ayrıntılı ultrasona girdim ve bebeğimm kız allah hepimizinkini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin darısı isteyen arkadaşlara.
canım hissedersin 17-18.haftalarda hissedilmeye başlarmış, öyle dedi doktorum. bazıları daha erken de hissedebiliyor tabii...
BENIMDE 16.haftam bu durumda bı kac haftaya hıssedıcem hayırlısıylaa
canım tebrik ederim çok sevindim Allah anneli babalı büyütsünbende tatlı yemeliiyim o zaman
güle güle sağlıkla büyüt inşallah canım:)
ne kadar saçma ya!! sezeryan doğum nasıl ahlak bozabilir? lisedeki öğrencilerin evlenmesine izin ver, emzirme odası yap bu ahlaksızlık sayılmasın, halkı bilinçlendirmek, bilimsel bir şey yapmak ahlaka aykırı olsun. yuh diyorum başka bir şey diyemiyorumm!!!!
sağol canım teşekkür ederim ben rüyamda hep erkek görürdüm ama gitmeme 2 gün kala rüyama bi kadın geldi ve senin kızın olcak adını destina koy dedi ve doğru çıktı .
iyi yapmışlar... ben bile bakamıyorum, çocukların izlediğini hiç düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?