2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çünkü tıp kitaplarında "normal yolla doğamayan bebekler -ki bunların şartları bellidir- anne ve bebek sağlığı tehdide giriyorsa ameliyatla doğum gerçekleştirilir diye açıklama vardır, bunlar dışındaki durumlarda cezai bir yaptırım uygulanması gayet normal

slm kıslar cuma cinsiyetini öğrenmeye gittik göstermedi kendini sonra 1 saat sonra bir tatlı yeedim ayrıntılı ultrasona girdim ve bebeğimm kız allah hepimizinkini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin darısı isteyen arkadaşlara.

canım tebrik ederim çok sevindim Allah anneli babalı büyütsün bende tatlı yemeliiyim o zaman

yani sezeryan ameliyat Allah korusun yaa inşAllah bir avazda doğururuz

kızlar kanald canlı epidural sezeryan doğum göstermişti yaa doktorum programında 500 bin TL ceza kesmişler çocukların ahlakını bozuyor diyee

canım ben gazinin profu ahmet erdem var onun özel muayenehanesine gidiyorum. doğumu da KORU hastanesinde yaptıracak (balgatta hastane, gazinin hocaları kurdu). daha doğumla ilgili hiç konuşmadık erken diye sormadım ama yeri gelirse bi konuşacağım:)annem küçük kardeşime evde çekti sancıyı gece boyu sabahta duş aldı, abdestlendi dua okuyarak gitti 1 saat sonra kız kardeşiniz oldu dediler. annem çok kolay ama ilk sancıları evde çekin diyor bakalım tecrübelerinden faydalanacam:)

umarımm demeyizzz ciyak ciyak bagırıırızzzz bizdeeee

yaa doktor benimkine kız sanki dedi ama erkek olmasın esra bunlar aralarında anlasıyor olabilirlerrr

ay bilemiyorum canım :18: seninkine kız dediğine bakma canım, sen ne hissediyorsun onu söyle bana... benim gibi 6.hissi olmayan bir insan bile hamile olduğunu testten çooook önce anlayıp, hem kız hem akrep olacağını düşünüp hissettiyse ben derim ki anneler hisseder arkadaş

iyi etmişler, resmen şov programı zaten doktorum, reyting için yapmayacaklar şey yok, dediğin gibi bir avazda kurtuluruz inşallah, hayvanlar napsın yazık, bi doğumda 3-5 tane doğuruyorlar dişi olmak zor bee

hah ben ıste aynısını yaptım esraaaama almadılar normal dogurma sansın varken nıye alalım dedıler hatta dogurdugum anda bıde hemsıreyı öptüm ben tsk ıcın esım de dıyor nıye hemsıreyı öptün diye

Son düzenleme:

ben erkek hissediyordum hatta ankete de öyle işaretlemiştim ama doktordan sonra iyice hislerim kıza döndü inan şimdi bilemiyorum hayırlısı Allahtan

iyi yapmışlar... ben bile bakamıyorum, çocukların izlediğini hiç düşünemiyorum

aynen canım evde çekin sancınızı çünkü hastaneye gittikten sonra korkupda geri çekilen çocuklar oluyor ve hem anne hem bebek zorlanıyorlar
benim büyük kızda sancım yarım saatte bir gelmeye başladı suyum geldi hastaneye gittik 7,30 da saat 22.00 büyük kıızm doğmuştu ve anlamadım bile valla
ama küçük kızıda sünni sancı verdiler suyu patlattılar hiç iyi bir deneyim olmadı
ben mecbur gittim doktora benim ehli keyif sıpam 21 gün geç doğdudaaa

bende toplamda 2 kılo aldım ,çok ekmek yeme dıyor doktorum banada nerdeyse rejım yap dıyecektı 60 ile kaldım suan 62 kıloyum

gayet iyiisin kuşum

3. ayıma girdiğimden beri benimkide hep solda sıpa:) sol taraf şiş geziyorum

aynen hep solda

aay ayy kızlar gelmeye başladııııı hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağınaa

güle güle sağlıkla büyüt inşallah canım:)

ne kadar saçma ya!! sezeryan doğum nasıl ahlak bozabilir? lisedeki öğrencilerin evlenmesine izin ver, emzirme odası yap bu ahlaksızlık sayılmasın, halkı bilinçlendirmek, bilimsel bir şey yapmak ahlaka aykırı olsun. yuh diyorum başka bir şey diyemiyorumm!!!!

bilemiyorum canım ama hani bebeğin çıkışını canlı gösteridler ya kan filanda göruldu baya elleri kolları kan içindeydi filan ondan çocukları etkiliyor diye kesmişler aslınd o göruntulerede gerek yoktu

Valla bende normal doğum istiyorum. Doktorumla bu konuyu konuşmadık ama bir sonraki randevuda ilk konumuz bu olacak kesin. Hamile plates'ine başlamayı düşünüyorum. Yoksa eve gittiğim zaman ne yürüyüş ne egzersiz pıt uyuyorum. Bu gidişle bebek 5 kilo olacak diyor annem iyice gözüm korkmaya başladı.

Bu arada benim sıpada sol'da hemde devamlı artık sol tarafım sarkacak nerdeyse o derece yani

iyi yapmışlar... ben bile bakamıyorum, çocukların izlediğini hiç düşünemiyorum

tatlım bakamamak ayrı, ahlak bozuyo ayrı ama ya... bilimsel, tıbbi bir şey veriliyor orda nasıl ahlak bozar ne demek bu? anne baba izletmeyecek çocuğuna bu kadar basit... çocuklar var diye bir çok şeyi kısıtlamamız gerekir o zaman, bu doğru değil. çocuğa izlememesi gerektiğini öğretmemiz yeterli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…