2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben kız diye aklıma yerleştirdim canım eminim sanki popom buyudu sivilcelendim birde iyice belli etti kendini sıpa

hadi bakalımmm bi daha ne zaman gidicen doktora

yok hiç duymadım 40 yılda düşünsem aklıma gelmezdi benim aklımda ki isim bade idi.

biz de sare düşünüyoruz şuan

Aynen,odaları süpürürken her oda için artık 15 dk.dinlenip öyle süpürüyorum,normalde eşim süpürür ama dayanamadım..

canım yorma kendini, yorulduğun yerde eşine ver

senın gene cokmus ben yazım ama masallah dıyıngece 3 te hastaneye gıttık 5 de oglum dogdu
maşallahhama senin nişanın erken gelmiş canım benim doğum nişanım gündüz 1 de falan gelmişti hatta gündüz gittim ebe baktı durumu anlattı nişanı geldiği halde 1 hafta doğum yapmayanlar olabilir panik yapma demişti eve git suyun geldiğinde hemen buraya gel demişti ve akşam beni görünce baya şaşırmıştı ilk doğuma göre baya hızlı geçirdin evreleri diye

ben bugün e bebek sitesinden 50 tl ye aldım valla kargoya vermişler Angelsounds Anne Karnında Bebeğinizi Dinleyin - e-bebek.com

:))) tamda yeni eşimle konuşuyorduk alay konusu olmuştu haftada bir ultrasyona giriyorum bebeği görmek için istersen sana ultrsayon cihazı alıyım diye telefon açıyor internette görmüş indirimdeymiş 140000liradan 80000e düşmüş bende citti citti dinliyorum --- bu arada bebeği dinlemekte aklıma geldi bu cihazın varlığını bilmiyordum piyasada :))) çok güzel oldu hemen sipariş veriyorum çok saol

gimsada pilates topu 14 tl pompasıyla

off çok şanslısın... Ben eve kalırsam kalırım onun için para ödeyip bir yere gitmem lazım illa ödemem lazım yani başka türlü olmaz o iş kendimi tanıyorum

kaju ve burcu aldı memmunlarmış :)

esra sen gecen farklı bı ısım soylemıstın buna karar verdık fılan dıye vazmıgectın o ısımden :26:sare de güzel ama
ben de %80 lık kızım kız dogarsa Serra koyucam ıns erkek olursada Kaan

16 haziraaannnnn:95::95::95: çok var yavyum

oyyoyoyy hemen geçer be canım bir aydan daha azzz

sare nın cok guzel bır anlamı varmıs bıde esila diye bı kız ısmı duymustum kuranda gecıyormus bu ıkı ısımde

esilaya emin olamadık, geçtiği ayet çok güzel ama direkt bir anlamı yok... bakalım sareyi sevdik... esranın harflerinden oluşuyor hem

esracım diyanetten cevap bekliyordun geldi mi?

hayır tatlım... daha doğrusu işyerinde soru soramadım diyanete, erişim engeli var. zaten vazgeçtik bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…