Arcak gibi sende girerim diyip girmezsen çok fena olur bakkkmeraktan çatlıyoruz çünkümmm
ya arabaşı demeyin benımde canım cektii:84: anneme yaptırsam mı napsam eskıden acıyı cok yerdım ama hamıel akldıgımdan berı mıdeme cok rahatsızlık verıyor yaa:26:
dimi hemserim yaa bızde salcalı bol acılı yapıyoz
canım web siteside var doktorun
Doğaldogum.com biri bu biride buİstanbul Doğum Akademisi
ama faceden paylaştıklarıda güzel normal doğum hikayeleri insanı heveslendiyor
bende normal doğum istiyorum hayırlısıylabenim doktor sezeryana çok giriyor yaa
başbakan sezeryana karsı oldugunu söyledi ya çok sinirlendim başta ama o mecbur kalmadıkça özel hastaneler tarafından çeşitli bahanelerle sezeryan yapılmasını yanlış buldugunu söylemiş... artık kimse kafasına göre sezeryan yapamayacakmış ceze geliyormus özel hastanelere bencede iyi oldu ticarete dökmüşlerdi Allah korusun yaaaa
kızlar bebiş solumda yatıyor ayağımı kaldırmama izin vermiyor sıpa ağrı yapıyor hemen
kızlar bebiş solumda yatıyor ayağımı kaldırmama izin vermiyor sıpa ağrı yapıyor hemen
bi yerde okumuştum... Avrupa ülkelerinin çoğunda kadın 30 saat sancı çekse bile sezeryana almayıp, normal doğum yaptırıyorlarmış. Bence güzel bir açıklama yapmış... Bizde resmen para tuzağı haline gelmiş. Hale bak yaaaa... bir canlı dünyaya getirirken bile alacakları parayı düşünüyorlar, ne acı...
aysun sana bişi dicemmm
ne zaman senin yazını okusam ya da sana cevap yazsam bebişin hareketlerini hisseder oldum sabahtan beriheyecan yapıyor bebişimmmm :103: :103:
benimki tam göbeğimin azıcık aşağısında, başka yere kaymıyor
canım kendini ne ebeye ne doktora bırakmıyacaksın kendin yaşayacaksın zira olan olaya bir sey yapamıyorlarbi yerde okumuştum... Avrupa ülkelerinin çoğunda kadın 30 saat sancı çekse bile sezeryana almayıp, normal doğum yaptırıyorlarmış. Bence güzel bir açıklama yapmış... Bizde resmen para tuzağı haline gelmiş. Hale bak yaaaa... bir canlı dünyaya getirirken bile alacakları parayı düşünüyorlar, ne acı...
malum sezeryan ve normal dogum ucretleri birbirinden farkli ssk, bag kur devreye girince devletin odemesi gereken ucret yukseliyor
normal doguma tesvik edilmek istiyor hakli yere
ama ozel hastanelerde neden cezai bir yaptirim uygulanacak onu anlayamadim
3. ayıma girdiğimden beri benimkide hep solda sıpa:) sol taraf şiş geziyorum
canım kendini ne ebeye ne doktora bırakmıyacaksın kendin yaşayacaksın zira olan olaya bir sey yapamıyorlar
ebe yardım olsun diye suyu patlatıyor çocuk kuru kuru doğuyor buda zor bir deneyim oluyor herseyiniz normal olursa akışına bırakın bebeğin doğduğunu bile anlamıyacaksınız emin olun
ilk başta çok sinirlenmiştim de meğer adam özel hastanelerin bu işi ticarete döktüklerini anne beebek sağlığını tehlikeye sokcak bir durum yoksa sezeryanı yasaklıyorlar bencede iyi oldu para tuzagı umarım biz doğuran kadar yaptırımlar uygulanır
ahh yer onu teyzesiiiiii biliyor tabi benimkide kız arkadas geliyor ona heyecanlanyyorrrr
canım kendini ne ebeye ne doktora bırakmıyacaksın kendin yaşayacaksın zira olan olaya bir sey yapamıyorlar
ebe yardım olsun diye suyu patlatıyor çocuk kuru kuru doğuyor buda zor bir deneyim oluyor herseyiniz normal olursa akışına bırakın bebeğin doğduğunu bile anlamıyacaksınız emin olun
canım valla hissettiklerimi yazmışsın, ben de sen gibi pek canı tatlıyım ama doğumu normal istiyorum her günde dua ediyorum. benim doktorum özel, hastane özel bakalım daha hiç konuşmadık ama tanıdık doktor diye problem olmaz diye düşünüyorum bakalım ne diyecekler
aysun sana bişi dicemmm
ne zaman senin yazını okusam ya da sana cevap yazsam bebişin hareketlerini hisseder oldum sabahtan beriheyecan yapıyor bebişimmmm :103: :103:
benimki tam göbeğimin azıcık aşağısında, başka yere kaymıyor
valla yaptırım uygulansın diyoruz ama son anda ciyak ciyak bağırmayız inşallahhh "sezeryana alın beniiiiiii"diye
ay bilmiyorum kiiiii... galiba (ay bak yine hareketlendii) kızım napıyo bu bebişin bebişime? pozitif olumlamalar gönderiyor taaa ordan buraya
aman Allah korusun yaaa... neyse ki hastanem güvenilir o konularda... son ana kadar normal doğum yanlısı bi de doktorum Allahtan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?