2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Arcak gibi sende girerim diyip girmezsen çok fena olur bakkk meraktan çatlıyoruz çünkümmm

Ben girerim merak etmeyin teyzoşlar geç olabilir belki ama girerim, evle doktor arası biraz uzak bide belki anneanneye uğrayabilirz ama mutlaka yazarım geçte olsa :)

yok yok ben içmezsem olmayacak hemen anneme yaptırmam lazım valla acılı ekşili oy oy agzım sulanıp duruyo bugun..

bende normal doğum istiyorum hayırlısıyla benim doktor sezeryana çok giriyor yaa

başbakan sezeryana karsı oldugunu söyledi ya çok sinirlendim başta ama o mecbur kalmadıkça özel hastaneler tarafından çeşitli bahanelerle sezeryan yapılmasını yanlış buldugunu söylemiş... artık kimse kafasına göre sezeryan yapamayacakmış ceze geliyormus özel hastanelere bencede iyi oldu ticarete dökmüşlerdi Allah korusun yaaaa

bi yerde okumuştum... Avrupa ülkelerinin çoğunda kadın 30 saat sancı çekse bile sezeryana almayıp, normal doğum yaptırıyorlarmış. Bence güzel bir açıklama yapmış... Bizde resmen para tuzağı haline gelmiş. Hale bak yaaaa... bir canlı dünyaya getirirken bile alacakları parayı düşünüyorlar, ne acı...

kızlar bebiş solumda yatıyor ayağımı kaldırmama izin vermiyor sıpa ağrı yapıyor hemen

aysun sana bişi dicemmm

ne zaman senin yazını okusam ya da sana cevap yazsam bebişin hareketlerini hisseder oldum sabahtan beri heyecan yapıyor bebişimmmm :103: :103:

benimki tam göbeğimin azıcık aşağısında, başka yere kaymıyor

ilk başta çok sinirlenmiştim de meğer adam özel hastanelerin bu işi ticarete döktüklerini anne beebek sağlığını tehlikeye sokcak bir durum yoksa sezeryanı yasaklıyorlar bencede iyi oldu para tuzagı umarım biz doğuran kadar yaptırımlar uygulanır

ahh yer onu teyzesiiiiii biliyor tabi benimkide kız arkadas geliyor ona heyecanlanyyorrrr

canım kendini ne ebeye ne doktora bırakmıyacaksın kendin yaşayacaksın zira olan olaya bir sey yapamıyorlar
ebe yardım olsun diye suyu patlatıyor çocuk kuru kuru doğuyor buda zor bir deneyim oluyor herseyiniz normal olursa akışına bırakın bebeğin doğduğunu bile anlamıyacaksınız emin olun

malum sezeryan ve normal dogum ucretleri birbirinden farkli ssk, bag kur devreye girince devletin odemesi gereken ucret yukseliyor

normal doguma tesvik edilmek istiyor hakli yere

ama ozel hastanelerde neden cezai bir yaptirim uygulanacak onu anlayamadim

para için yapmıyor ki devlet turkiyede sezeryan doğum çok yaygınlaştırıldı benim doktorum surekli sezeryanda normal dogum 1000 TL ise sezeryan 1750 tl neredeyse 2 katı bundan dolayı anne ve bebeğim sağlıgı tehdit edilcek bir unsur yoksa normal doğum olucak olması gerektiği gibi yani

özel hastanelerde bu işi ticarete döktüğünden gereksiz yeere keyfi yapılan sezeryanlardan ceza kesecekler..

Son düzenleme:
3. ayıma girdiğimden beri benimkide hep solda sıpa:) sol taraf şiş geziyorum

benimde solda :)

inşallah canım ya, Allah güç kuvvet versin hepimize.

valla yaptırım uygulansın diyoruz ama son anda ciyak ciyak bağırmayız inşallahhh "sezeryana alın beniiiiiii"diye

ahh yer onu teyzesiiiiii biliyor tabi benimkide kız arkadas geliyor ona heyecanlanyyorrrr

ay bilmiyorum kiiiii... galiba (ay bak yine hareketlendii) kızım napıyo bu bebişin bebişime? pozitif olumlamalar gönderiyor taaa ordan buraya

aman Allah korusun yaaa... neyse ki hastanem güvenilir o konularda... son ana kadar normal doğum yanlısı bi de doktorum Allahtan...

canım sen hangı hastaneye gıdıyrosun ben de özele gıdıyorum ama cok sukur doktorum normal dogumdan yana cok gereklıyse yapıyor sezeryanı benımd ecanım cok tatlıdır ılk dogumda sancı cekerken (kı dogumum cok kısa surdu) dayanamayıp sezeryana alın demıstım de almamıslardııyı kı almamıslar kolay oldu dogumum ıns buda oyle olur

ayrıca doğumlarda çogu özel hastanesinin anlaşması yok devletin nasıl çıkarı olabilirki hepsini cebimden vericem

KIZLAR ne guzel hıssedıyormusunuz ben neden hıssedemıyorum yaaa

umarımm demeyizzz ciyak ciyak bagırıırızzzz bizdeeee

yaa doktor benimkine kız sanki dedi ama erkek olmasın esra bunlar aralarında anlasıyor olabilirlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…