teyzem 31 yaşında canım bi oğlu var 3 yaşında... tekrar çalışmalara başlamışlar
hee ok...
Serra zor geldi benimkine de... Ama son anda bir değişiklik olabilir
teyzem 31 yaşında canım bi oğlu var 3 yaşında... tekrar çalışmalara başlamışlar
hee ok...
Serra zor geldi benimkine de... Ama son anda bir değişiklik olabilir
sagol canım bu aksam mecbur baslıcam ılaclara cunku vucutta ıltıhap olması bebeğe ılaclardan daha zararlıymıs:26:geçmiş olsun canımmm inşAllah tez zamanda atlatırsın da ilaç kullanmana gerek kalmazz
saol canım aynen öyle aman dıkkat edın valla yesıllıklerı felan bol bol yıkayın dısarda yesıllıklı yıyeycekler kesınlıkle yemeyın hamılelıkte dırenc dustugu ıcın hemen kapıyoruz ıste..cok gecmıs olsun canım mecburen kullanıcaksın ılaclarını napıcaksın içini ferah tut
Amanin bende de başladı pazar akşamı ve bu sabah kötüydüBen bu kadar ciddi bir salgın olabileceğini düşünmemiştim.. Kesim bişey yedim dokundu diye düşünmüştüm Doktoru arayayım bari :18::18:
yağız efe düşündük canım:) yağızı ben efeyi aşkım koydu. dedemi kaybedince mehmet yağız ya da mehmet efe olsun dedim. en başta karar aldık aileden kimsenin ismi olmayacak diye dedi. hatta babasının ismi de mehmet ama istemedi bende yağız efeye devam ediyorum. ama merih efe de olabilir bunu da yeni düşünmeye başladım. sen buldun mu canım?
oo o son numara herhaldee iyiymişş doğulular erkek çocuga doymaz kızzzannanem erkek bebeklere bayılır
masallah teyzene yaa benle yasıt senınle de yakın yası ne guzel zaten senın annen de cok genctı hatırladıgım kadarıyla
kız benimki doğulu değil ama bi meyil var işte erkeğe...
Gerçi neden olduğunu da biliyorum, kayınpederim erkek çocuk istiyormuş hep, erkeğe daha düşkün yani. Heralde babasını rol model aldı benimki de....
evet yaa aramızda 4 yaş var sadece...annecim de 69lu. 43 yaşına bastı
cok gecmıs olsun canım mecburen kullanıcaksın ılaclarını napıcaksın içini ferah tut
güzelmiş tatlım efe ismini bende seviyorum, ben düşünüyorum sürekli ama eşime beğendiremiyorum
Çınar,aras,yiğit,efe,taylan önerilerim eşime hiç birini beğenmedi((((((
ama içindeki sese azcık sesi yükselt diye ben söyledimmm canımmarkidişler yoktu h. sonu özet geçmek isterim Şimdi içimdeki cılız ses önce bulemsu ya erkek dedi. Sonra nickinde yazıyor ki büşra esra ???? soru işaretine bakarken içimdeki çocuk ensar ensar dedi büşra esra ensar çok uymuş içimdeki bebiş öyle dedi walla
ama içindeki sese azcık sesi yükselt diye ben söyledimmm canımm
kafasızım ben testden banene diyemedim doktorabulemsu ne çıkmaz testmişşş yahuuuuuu hadi doktora gitttt
o ne istiyor ki? beğenmediğine göre aklında bişey vardır
olabilir şekerim bir atasözü var " armut dibine düşer" çekmiştir nede olsa baabası
anacında çok genç kaç yasında evlenmiş dogurmus seni
kız benimki doğulu değil ama bi meyil var işte erkeğe...
Gerçi neden olduğunu da biliyorum, kayınpederim erkek çocuk istiyormuş hep, erkeğe daha düşkün yani. Heralde babasını rol model aldı benimki de....
masallah valla benım ablam 74 lü annem 60 yasında ben 3 numarayım sen ılk cocuksun buyuk ıhtımal
aynen tam dibine düşmüş canımbenim babam asıl doğulu ama annem anlatır erkek kardeşim olduğunda özellikle hiç sevinç göstermemiş hatta hala der "kızlarım beni hiç üzmedi, keşke oğlumda kız olsaydı diye " bana da diyo "kızın seni üzmez be kızım, kızlardan yana şanslıyız biz" diye...
evet annem genç evlenmiş 17de beni doğurmuş.
ama içindeki sese azcık sesi yükselt diye ben söyledimmm canımm
kafasızım ben testden banene diyemedim doktorayaptırdık merakda kaldım kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?