2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sonucum çıkmadı canım benim evdeyim hala

Ayy kızçem şimdidn sanslı valla tatlım biblolu şeker diil de biblolu çikolata yapmayı düşünmüştüm ama buzdolabı süsü de olabilr bir de kurabiye işte hatta düşündüklerim şöyle şeyler

Eklentiler

• $e138ln3.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $c01.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $beyhancayirbseker2xn8.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $aShe_dolu_sepet1.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 26

eşimde öyle diyor mankenmisin sen diyor yüzümdede kahverengi leke yayıldı ya ortası soyuldu kenarları duruyor geçicek inşAllah

evetttttt ben seninnn kayseridekiii arkadaşınımmmm canımmmmmmmm sende benim tatlı arkadaşımsınnn

canımsınnnn

kızlar elimden iş gelmez hazır bebek şekeri alacam diyenler kardeşime yaptırayım size malzemesini beğenir yollarsınız istediğiniz şekilde yapar
bende yapabilirm ama kardeşimin durumunu anlatmıştım biliyorsunuz eline üç beş kuruş geçer manalık sıra

ben buzdolabı süsü yapacağım adını da iliştireceğim üzerine milletin gözü hep bebişimin şekerinde olsun
şeker yerine lavanta kullanacağım bir de

Son düzenleme:
aslında hiç fena fikir değil hee
Sizden önce ben keşfe giderim öyle birlikte gideriz ne güzel olurr

evet yaa topikte bir alışveriş günü yapabiliriz aslında bilmiyorum sıcaklar nasıl olur kimler katılabilir ama katılım olsa güzel olurdu yahuu :)

afiyet olsunnn kuzum size, yarasınnn, çok güzel olmuşlar eline sağlıkkk, birazda beceri ve heves öyle deme, ben yapamam büyük ihtimal :) çok güzel olmuşla

ayyyyyyyyyy ama çok güzellerrr gözüm gönlüm açıldıı bayılıyorum bu tüllü şeylere çok tatlılarrrrrrrrr

tatlım aşkolsun ben sana resim çeker gönderirim. Beğenirsin burdan göndeririz. Ne olacak 50-100 tesbihten veya şekerden. Nasıl olsa 2-3 tur eminönü yapılır bizde

ay evet ya ne zaman yapsak o turları bende bilemedim yazında sıcak olacak göbek kocaman puff ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz kızlar

çatlaklar lekeler canımı sıktı oturup ağladım işte

olacağını sanmıyrum cicimde belli olmaz oğlan anaları kocaları gibi benimsediklerinden elinden gittiğinde çok kıskanıyorlar

tatlım onlara üzülmee napalım çatlarsak çatlarızzz bebişime feda olsunnnn deyip avunucazzz
aaaa oğlanımı çok severim tabii ama gelinimide çok severimm normalde de karışan eden bir tip değilim eşimde öyle, mutevazı tipleriz biz, eski kafalılar öyle :) modern insanlar öyle şeyler yapmazz yani ben yapmam gelinimee :)

Eki Görüntüle 432081

Kızlar bunu buldum mesela, ama daha ilginç modellerde vardır eminim

ayy canım çok güzelmişşş yerimmm pipiloşuda şekerinide :)

canım sen kilo almış mıydın? unutmuşum yahuu. kaç kilo aldın ki adam dur dedi?

valla meyve sebze, süt ürünlerini yemeyi eksik etme.

:))))))) fındık ta diyebiliriz heralde.

Sütümü içtim, bir dilim ekmek bitmezmi ağzımda büyüdü lokmalar.2 kilo almışım canımın içi doktor kızdı erken dedi ama yediklerimi anlattı eşim bişey yok dedi haraket sorunum var benim.Havaya baksana Burcu nasıl yürüyelim be canım bir tuhaf oldu bak yine yağmur yağıyor şimdi baktım sizin orası açık ( burdan karşıyaka ve çiğli net gözüküyor :)

Evet fındıkta var :)) Çok heycanlıyım ben Burcum kızımız nasıl olcak acaba..

inşAllah canım takılıyorum ben umatım herşey çok güzel olurrrr bahtlarıda yüzleride kalpleride güzel olsun

inşAllah canım takılıyorum ben umatım herşey çok güzel olurrrr bahtlarıda yüzleride kalpleride güzel olsun

canım benim 9. aya kadar çatlamadı son ay karnım bir çatladı bir çatladı ama yapacak yok herkesin genelde çatlıyo nadir çatlamayan kaynanam gibi 1 tane bile çatlagı yok 3 çocugu olmasına ragmen

evet senin bilinç altına yerleşmiş karamsarlık. kötü olaylar bitti artık canım, bak nasıl düşünürsen öyle olur ona göre. bebişte hiçbir problem olmayacak. senin bünyen alışık, sen tecrübelisin. bu çocuk çok şanslı.

bizim hastanenin kuralları belli canım. zor bir durumun olması gerekiyormuş kendi doktorunun gece gelmesi için. Allaha şükür şimdilik bir sorun yok. zaten başta olsaydı özel hastane değilde özel muayene tercih ederdim. ben doktorumdan çok memnunum. inşallah doğuma girer. kısmet bakalım.

çok güzeller. ee pembe tülsüz olmaz dimi?

aman yaaa 2 kilonun lafımı olurmuş. abartmış valla. evet bende yürüyüşü işte yapıyorum, eşimle akşamları çıkmak istiyoruz ama onun işleri bu ara kaşırık, eve iş getiriyor. yemeğimizi yiyip iş yapıyoruz beraber. inş bu hafta çözülecek işleri bizde haftaya gezeceğiz. hatta onun işleri yüzünden bizim tatil olayı iptal olabilir. h.sonu gideriz dedim belki o zamanda olmaz dedi. aman görmediğimiz yer değildi. boşver dedim iptal olsun.

canım bizim iki fabrikamız var. bu fabrika kıyıdan içerde, diğeri deniz kenarında. orası tam crown plaza nın karşısı. burası yarı kapalı vaziyette ama akşama kadar bol yağış bekleniyormuş. ben bu akşam alışverişe gitcem yinede, beni kimse tutamaz. meyvem azaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…