sonucum çıkmadı canım benim evdeyim halaevetttttt ben seninnn kayseridekiii arkadaşınımmmm canımmmmmmmmsende benim tatlı arkadaşımsınnn
heee vallaaa nerde bu hatunnn?:44:
doktora gidecekmiydi bugun? çıktımı test sonucu acepp?:44:
bizde şimdi daha iyiyiz teyzesi...kaşar peyniri aldık marketten...onu yedik ekmeğimizle...süt içtikk...öğlende yogurt varmışş
evet hayatım ben yapmıştım geçen sene görümcemin oğluşunun diş buğdayındamalzemelerin elinde oluncaa herşey çok kolay..diş şeklinde bi kalıp...şeker hamuru...renklendirmek için sıvı yada toz gıda boyası lazım temelde...
bende bi ara çok takmıştım bunları kafaya, oyüzden 'ahmet' diye bastıgım kalıp için harf cetvelim falanda var...ama hepsi 20 tl'ye falan mal oldu ama o malzemeleri almak..sonrada oturdum tek tek süsledimm
estagfirullah canımm ne dersii kızzbendee acemii çırağımm daha
sağol canım...biraz araştırma sonunda baktım bunlar çıkmışşdetayları zor gibi ama hayal gücüne açık...o yuzden çok keyiflii
tamam canım ben akşam sana yazarım tarifini...pasta defterimden bakmak lazım eve gidincee
Ayy kızçem şimdidn sanslı vallahe valla kertelim kızzkayınvalidelerle anneler benziyor yabancılık çekmezler
sende kurabiye mi diyorsun buzdolabı süsü gibi biblolardan almıycan mı gelin kızımaolmass böyle pembe tüllü ben yollarımm kızıma
deli kızzzz, yazık ya bebeğini üzme. çatlaksa çatlak, manken misin, şarkıcı mısın? eşin mi sevmeyecek seni artık? ayy bende yok ama olsada hiççç takmam. yüzümde bişi çıkmasın yeter bana.
evetttttt ben seninnn kayseridekiii arkadaşınımmmm canımmmmmmmmsende benim tatlı arkadaşımsınnn
bi tanemmm neden ağladınn kıyamam
benden hiç cadı olur mu gııı
ben buzdolabı süsü yapacağım adını da iliştireceğim üzerine milletin gözü hep bebişimin şekerinde olsunAyy kızçem şimdidn sanslı vallatatlım biblolu şeker diil de biblolu çikolata yapmayı düşünmüştüm ama buzdolabı süsü de olabilr bir de kurabiye işte hatta düşündüklerim şöyle şeyler
aslında hiç fena fikir değil hee
Sizden önce ben keşfe giderim öyle birlikte gideriz ne güzel olurr
evetttttt ben seninnn kayseridekiii arkadaşınımmmm canımmmmmmmmsende benim tatlı arkadaşımsınnn
heee vallaaa nerde bu hatunnn?:44:
doktora gidecekmiydi bugun? çıktımı test sonucu acepp?:44:
bizde şimdi daha iyiyiz teyzesi...kaşar peyniri aldık marketten...onu yedik ekmeğimizle...süt içtikk...öğlende yogurt varmışş
evet hayatım ben yapmıştım geçen sene görümcemin oğluşunun diş buğdayındamalzemelerin elinde oluncaa herşey çok kolay..diş şeklinde bi kalıp...şeker hamuru...renklendirmek için sıvı yada toz gıda boyası lazım temelde...
bende bi ara çok takmıştım bunları kafaya, oyüzden 'ahmet' diye bastıgım kalıp için harf cetvelim falanda var...ama hepsi 20 tl'ye falan mal oldu ama o malzemeleri almak..sonrada oturdum tek tek süsledimm
estagfirullah canımm ne dersii kızzbendee acemii çırağımm daha
sağol canım...biraz araştırma sonunda baktım bunlar çıkmışşdetayları zor gibi ama hayal gücüne açık...o yuzden çok keyiflii
tamam canım ben akşam sana yazarım tarifini...pasta defterimden bakmak lazım eve gidincee
Ayy kızçem şimdidn sanslı vallatatlım biblolu şeker diil de biblolu çikolata yapmayı düşünmüştüm ama buzdolabı süsü de olabilr bir de kurabiye işte hatta düşündüklerim şöyle şeyler
tatlım aşkolsun ben sana resim çeker gönderirim. Beğenirsin burdan göndeririz. Ne olacak 50-100 tesbihten veya şekerden. Nasıl olsa 2-3 tur eminönü yapılır bizde
çatlaklar lekeler canımı sıktı oturup ağladım işte
olacağını sanmıyrum cicimdebelli olmaz oğlan anaları kocaları gibi benimsediklerinden elinden gittiğinde çok kıskanıyorlar
canım sen kilo almış mıydın? unutmuşum yahuu. kaç kilo aldın ki adam dur dedi?
valla meyve sebze, süt ürünlerini yemeyi eksik etme.
:))))))) fındık ta diyebiliriz heralde.
tatlım onlara üzülmee napalım çatlarsak çatlarızzz bebişime feda olsunnnn deyip avunucazzz
aaaa oğlanımı çok severim tabii ama gelinimide çok severimm normalde de karışan eden bir tip değilim eşimde öyle, mutevazı tipleriz biz, eski kafalılar öyle :) modern insanlar öyle şeyler yapmazz yani ben yapmam gelinimee :)
ayy canım çok güzelmişşş yerimmm pipiloşuda şekerinide :)
bende dün ağladım ama gülmeyin bana göbeğimin yanlarında çatlaklar uzun uzun uzamışlar çatlamaya devam ediyor sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya eşim çatlaklar için bebişimizi üzdüğüne değer mi aşkım ben sni her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama nafile ağladım işteee
kıyamam kuzum benim.. boşver bebeğim senin gözlerin herşeye bedel:)
kıyamam kuzum benim.. boşver bebeğim senin gözlerin herşeye bedel:)
inşAllah canım takılıyorum benumatım herşey çok güzel olurrrr bahtlarıda yüzleride kalpleride güzel olsun
inş canım iyi çıkar ben bu sene hep kötü olay yaşadım biliyorsun sadece piyangodan bebiş çıktı iyi olarak ama korkuyorum hep kötü şeyler olunca bebişde bir problem olacak diye
doktorunla konusacaksın şekerim benim geçen gittiğim ve 3 dk baktı dediğim doktor gece bile geliyor hastaneye hastanın başında bekliyor o gün için muayenesini beğenmesem bile hakkını yememek lazım kadının
Ayy kızçem şimdidn sanslı vallatatlım biblolu şeker diil de biblolu çikolata yapmayı düşünmüştüm ama buzdolabı süsü de olabilr bir de kurabiye işte hatta düşündüklerim şöyle şeyler
Sütümü içtim, bir dilim ekmek bitmezmi ağzımda büyüdü lokmalar.2 kilo almışım canımın içi doktor kızdı erken dedi ama yediklerimi anlattı eşim bişey yok dedi haraket sorunum var benim.Havaya baksana Burcu nasıl yürüyelim be canım bir tuhaf oldu bak yine yağmur yağıyor şimdi baktım sizin orası açık ( burdan karşıyaka ve çiğli net gözüküyor :)
Evet fındıkta var :)) Çok heycanlıyım ben Burcum kızımız nasıl olcak acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?