2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
haklısın canım bazen saçma sapan şeylere ağlayabiliyorumm benimkide teselli ediyor aşkım bak kremin kargoya verilmiş geliyor diyee adamlarada yazık yahuu ne yapacaklarnı şaşırdılar

boşver kuzum çeksinler azcık, bende artık biraz naz yapacam herkes bugünleri ararsın naz yap dediler:) biraz plan yapayım neler istesemde zor bulsa diye düşünecem bugün:)

Esra'cım nasıl oldun dinlenebildin mi biraz?

esraaaa bulemsuuu nerdesinizzzz

Esra nerde kızlar, başağrısı fena yaptı işe gidemedi galiba..

Esra dün rahatsızdı, bişey olmasın :26::26:

esra işe gelmemiş olabilir evet rahatsızdı :44: bulemsu kesin kızlarıyla kahvaltı yapıyordur

ben geldimde esra gelmedimi hala yoksa iyi olmadımı baş ağrısı :26:

evet yaa bulemsu sahinus esraa yok :44:

hoşbuldum canım
allah allah neden öyle oldu ki esra

canım konya da mevlüt yapılmaz ki ben hiç rastgelmedim acaba ben mi yapsam ilk olurum değil mi

Esraa gelmiş nasıl oldun canım iyimisin?

kızlarr biz geldik... dün akşam babam beni aldı... kapıya kadar getirdi canım benim.. gözlerimin altı mosmordu geldiğimde... kardeşim tansiyonuma baktı 9-5 ti... annem tuzlu ayran içirdi yarım saat sonra tekrar baktık 8-4 olmuş bu seferde... ağlaya ağlaya uyumuş kalmışım... Migreni olanlara Allah sabır versin...yok böyle bir ağrı. doktora bile gidecek halim yoktu. hep yattım. sabaha kadar ağrıyı hissettim, çok kötüydü çokk :26:

sabah ta iş yerini aradım ben biraz gecikicem dedim. evde kahvaltı yaptık hep beraber.erkek kardeşim bıraktı işyerine az önce.

dün bi minoset atmıştım... birazdan bi tane daha atıcam inşallah iyi gelir artık. ne çok merak etmişsiniz... annesininbirtanesinin dediği gibi burası hiç te sanal bi alem değil, hepinizi çok seviyorum...

eşim de bana ulaşamamış babamı aramış, sesi çok kötüydü.. çok merak etmiş. bi de ona ağladım. keşke yanımda olsan, evliyim kocam var ama ben hala babamı arıyorum zor durumda kaldığımda diye... napsın, yapacak hiçbişey yok şuan. gerçi iyi ki ailem yanımda.onlarda olmayabilirdi Allah korusun.

canım benim 9. aya kadar çatlamadı son ay karnım bir çatladı bir çatladı ama yapacak yok herkesin genelde çatlıyo nadir çatlamayan kaynanam gibi 1 tane bile çatlagı yok 3 çocugu olmasına ragmen

Benim annemin de çatlamamış 3 kardeşiz. Bünyeye bağlı çatlaklar. Allahtan tedavisi var, krem olmasa ozon tedavisi olmadı lazer, çok kafaya takıldığında büyük çoğunluğu giderilebilir bence.. Kafaya takmamak lazım

hakkımızda hayırlısı bakalım
canım o zaman bebişine anlat mesai saati bitmeden doğ annecim diye
cidden anlıyorlar büşra cuma akşamı doğdu bebişim cuma günü bitmeden doğ ve hep işlerin yolunda gitsin annem dedim 22:00 doğdu
esra ise teyzesiyle doğum günü aynı bebişim bak teyzenle doğum günün aynı olmuyacak gibi neden doğmuyorsun dedim 22:30 da esra doğdu
ne kadar söz tutuyor kuzularım benim

kızlar bebek doğduğunda hasteneye ve eve gelenlere ne vereeksiniz, kurabiye mi ? yani bebek şekeride dağıtılıyor ya o ne zaman oluyor mevlütte ne dağıtılıyor ?

kuzum hastaneye gelenlere sadece çikolata tutulur...hani şu üstünde bebek resmi olan ve örneğin 'hoşgeldin AYBÜKE' yazacak olan çikolatalardannşunlar gibi anneannesi bu çikolataısnı alır inşalahh

Eki Görüntüle 432116

eve gelenlere ben bebek kurabiyesi yapmayı istiyorum...babaanneside hediyelik bişey alcak...buzdolabı magneti, çerceve, minik saat gibi nasıl bişey bulursak o zamanşunlar gibi

mevlüd içinde tesbih benimde çok kafama yattı...

sonucum çıkmadı canım benim evdeyim hala

çıakr inşallahh bugun canım..sıkkma canını...sen stres yaptın onaa biliyorum

Eki Görüntüle 432081

Kızlar bunu buldum mesela, ama daha ilginç modellerde vardır eminim

çok güzelmişşş kajumm yaa

sağol teyzesiii
beğenmene çok sevindimmm canımm arkadaşımm...inşallahh oğluşlarımıza kızçelerimizde yapıcazz bunların en güzellerindenn hep birlikteee

hoşbuldum canımmm

aynen şekerim konya da bakındım da doğru dürüst bir yer bulamadım

ben sana istanbuldan istediğin herşeyi getiririm bitanem...

çatlaklar lekeler canımı sıktı oturup ağladım işte

olacağını sanmıyrum cicimde belli olmaz oğlan anaları kocaları gibi benimsediklerinden elinden gittiğinde çok kıskanıyorlar

yavrumm sinirlerin bozulmuş senin... buna ağlanır mı hiçç? varsın çatlasın leke olsun yaaaa, bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hiç umrumuzda olmıcak bunlar. eşinde takmıyormuş bunları, (hoş taksa bile loş ışık yaparsın, anlaşılmaz)

Kızlarrr bugün iş çıkışı dayanamadım doktora gittim cinsiyet öğrenmeye veeeeeeeeeeeeee

KIZIM oluyormuuuuuuuuuuuuuuş

canımm hayırlı olsunn... kız dönemi başladı sanırım artıkk, uzun zamandır erkek duymuyoruz

Ayy biliyorum migren ağrısını, kardeşimde var. Ağrı vurduğu zaman rahatsız olmasın diye parmak uçlarımzda geziyoruz yinede duyuyor o derece ses ve ışık iyi gelmiyormuş. Ve komple kızarıyor gözleri dahil. Allah yardımcın olsun tatlım... Umarım ilaç iyi gelir

ah canım geçmedi mi ağrın eşin de nasıl üzülmüştür şimdi yanında olamadığı içindünden nasılsın peki biraz daha iyimisin şimdi

cok gecmıs olsun canım ıyı yapmıssın evde kahvaltı ederek migren cok zor ablamda babamda ve ensıtemde var ıyı bılıyorum
dedıgın gıb ıaılen yanında en azından cok sanslısın

Yaptı işte 2 kilonun lafını :) şaka bir yana hem kısa boylu hem bel fıtığı olunca yapılıyor sanırım.

Tez zamanda çözülsün işleri de canım bol bol gezin kocişkonla.İşte tam olarak görebiliyorum senin fabrikayı sanırım ama dürbün lazım bizim belediye nerdeyse tüm körfezi görecek manzanzaralı biz 3.kattayız yukarılara çıktıkça daha net gözükebilir.El sallıyorum burdan sana canım tam karşı yakandan :)

canım nerdesin sen merak ettik

işte bazen saçma sapan şeylere takılıyorum canım haklısın

çok şükür takılmıyor

canım benim çok çok çok geçmiş olsun... stres yapma sakın ağlama iyice ağrır başın kıyamam

esara geçmiş olsun canım bu ara kendini çok yormamaya dikkkat et..hamilelik migreni tetikliyor benimde bi ağrımaya başladımı üç gün kadar sürüyor...

Canımm merak ettik, çok geçmiş olsun Allah şifa versin ben seni nasıl anlıyorum bir bilsen 1 ay kadar önce ben yattım ya tam 7 gün nasıl dayanılmaz bir ağrı kafamı koparın diye bağırıp en son ağlamaktan sızdığımı hatırlıyorum ondan da çok merak ettim seni çok zor..Geçmişler olsun tekrar, bidahada olmasın inşallah.Baş ağrın başlamadan iç minoseti en güzeli bu doktorumda öyle dedi bana.

ah canım geçmedi mi ağrın eşin de nasıl üzülmüştür şimdi yanında olamadığı içindünden nasılsın peki biraz daha iyimisin şimdi

yok canım yaa çok çok az geçti ama yüzde doksanı duruyor... o da çok üzüldü, annem de çok üzüldü bi de sitem ediyo "bebek için erken değil miydiii, ne acelen vardıııııı" diye

cok gecmıs olsun canım ıyı yapmıssın evde kahvaltı ederek migren cok zor ablamda babamda ve ensıtemde var ıyı bılıyorum
dedıgın gıb ıaılen yanında en azından cok sanslısın

sağol canım. annem hemem kahvaltı hazırlamış, normalde pek uyanmaz :) nörolojiye gitsem emar falan ister, ben de giremem... yine ağrı kesici verir gönderir diye gitmiyorum... inşallah geçer yakın zamanda.

DrHakanCoker"]Hakan Çoker diyor ki

Sezaryen ameliyatına kesin karar vermiş anneler var. Bunlar ya kendileri planlı sezaryen istiyorlar veya yönlendiriliyorlar. Peki bebeği almak için en uygun zaman nedir? Hangi gün alalım bebeği? 38 hafta mı? 39 hafta mı? Bundan 3-4 yıl öncesine kadar bütün bebekler 38 haftada alınırdı. Bugün gerek çocuk uzmanları, gerekse doğum uzmanları uyarıyorlar. Yanlış yapmışız ve zararlar vermişiz. Bu bebekl
erin bazılarının sırf erken alalım diye bakıma gereksinimleri olmuş. Solunum ve sindirim problemleri olmuş. Şimdi 39 hafta öneriliyor. En az 39 hafta dolsun deniyor. Belki yıllar içinde bu da yanlışmış diyeceğiz.
Peki en doğrusu ne? Tıbbi bir sorun yoksa neden planlı sezaryen yapıyoruz? Bırakalım doğum kendi başlasın. Bebek ve anne hazır olunca başlasın. Doğal hormonlar aktif olsun. Ve doğal doğumu taklit eden bir sezaryen olsun. Bir de "Anne ve Bebek Dostu Sezaryen" felsefelerini izlerseniz bebeğinize o kadar çok katkınız olacak ki anlatamam. Sezaryen de olsanız hala bebeğiniz için yapabileceğiniz birçok olumlu katkı var. Kurslarımızda bu katkıların ipuçlarına da ulaşıyorsunuz. Sadece doğuma değil sezaryene de hazırlanıyorsunuz.
ve sonunda doğum şekli ne olursa olsun "Keşke" siz bir doğumla bebeğinizi kucağınıza alıyorsunuz.

Son düzenleme:
kızlar kontrole gittiğimide bebişim ağırlığı 158 gr olmuş...dr 4 gün önden gittiğini söyledi...artık bu aydan sonra sanırım kiloları hızla artar bebişlerin

ahh canım kıyamam tekrar geçmişş olsunn:26: yaa çok şükürki ailenin yanındasınn bitanem...tamamen tarafsız bi şehirde olsan nicee olurdu halinn tez zamanda kavuştursun Rabbim sizi:26:
sanal falan değill esramm...bildiğin arkaaşlıkk burdaki ortamımızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…