canım nerdesin senmerak ettik
işte bazen saçma sapan şeylere takılıyorum canım haklısın
çok şükür takılmıyor
canım benim çok çok çok geçmiş olsun... stres yapma sakın ağlama iyice ağrır başın kıyamam
sağolasın canım benimmm
esara geçmiş olsun canım bu ara kendini çok yormamaya dikkkat et..hamilelik migreni tetikliyor benimde bi ağrımaya başladımı üç gün kadar sürüyor...
Canımm merak ettik, çok geçmiş olsun Allah şifa versin ben seni nasıl anlıyorum bir bilsen 1 ay kadar önce ben yattım ya tam 7 gün nasıl dayanılmaz bir ağrı kafamı koparın diye bağırıp en son ağlamaktan sızdığımı hatırlıyorumondan da çok merak ettim seni çok zor..Geçmişler olsun tekrar, bidahada olmasın inşallah.Baş ağrın başlamadan iç minoseti en güzeli bu doktorumda öyle dedi bana.
yok canım yaa çok çok az geçti ama yüzde doksanı duruyor... o da çok üzüldü, annem de çok üzüldü bi de sitem ediyo "bebek için erken değil miydiii, ne acelen vardıııııı" diye
sağol canım. annem hemem kahvaltı hazırlamış, normalde pek uyanmaz :) nörolojiye gitsem emar falan ister, ben de giremem... yine ağrı kesici verir gönderir diye gitmiyorum... inşallah geçer yakın zamanda.
takma tabii canım boşver...
kaju, hani o çok istediğimiz şey vardı ya, onu bugün bi memur getirdi, taaa kıştan beri dolabında duruyormuş, ayy nasıl rahatladım[/COLOR]
kızlarr biz geldik... dün akşam babam beni aldı... kapıya kadar getirdi canım benim.. gözlerimin altı mosmordu geldiğimde... kardeşim tansiyonuma baktı 9-5 ti... annem tuzlu ayran içirdi yarım saat sonra tekrar baktık 8-4 olmuş bu seferde... ağlaya ağlaya uyumuş kalmışım... Migreni olanlara Allah sabır versin...yok böyle bir ağrı. doktora bile gidecek halim yoktu. hep yattım. sabaha kadar ağrıyı hissettim, çok kötüydü çokk :26:
sabah ta iş yerini aradım ben biraz gecikicem dedim. evde kahvaltı yaptık hep beraber.erkek kardeşim bıraktı işyerine az önce.
dün bi minoset atmıştım... birazdan bi tane daha atıcam inşallah iyi gelir artık. ne çok merak etmişsiniz... annesininbirtanesinin dediği gibi burası hiç te sanal bi alem değil, hepinizi çok seviyorum...
eşim de bana ulaşamamış babamı aramış, sesi çok kötüydü.. çok merak etmiş. bi de ona ağladım. keşke yanımda olsan, evliyim kocam var ama ben hala babamı arıyorum zor durumda kaldığımda diye... napsın, yapacak hiçbişey yok şuan. gerçi iyi ki ailem yanımda.onlarda olmayabilirdi Allah korusun.
hakkımızda hayırlısı bakalım
canım o zaman bebişine anlat mesai saati bitmeden doğ annecim diye
cidden anlıyorlar büşra cuma akşamı doğdu bebişim cuma günü bitmeden doğ ve hep işlerin yolunda gitsin annem dedim 22:00 doğdu
esra ise teyzesiyle doğum günü aynı bebişim bak teyzenle doğum günün aynı olmuyacak gibi neden doğmuyorsun dedim 22:30 da esra doğdu
ne kadar söz tutuyor kuzularım benim
kuzum hastaneye gelenlere sadece çikolata tutulur...hani şu üstünde bebek resmi olan ve örneğin 'hoşgeldin AYBÜKE' yazacak olan çikolatalardannşunlar gibi anneannesi bu çikolataısnı alır inşalahh
eve gelenlere ben bebek kurabiyesi yapmayı istiyorum...babaanneside hediyelik bişey alcak...buzdolabı magneti, çerceve, minik saat gibi nasıl bişey bulursak o zamanşunlar gibi:
sağol teyzesiii
beğenmene çok sevindimmm canımm arkadaşımm...inşallahh oğluşlarımıza kızçelerimizde yapıcazz bunların en güzellerindenn hep birlikteee
Yaptı işte 2 kilonun lafını :) şaka bir yana hem kısa boylu hem bel fıtığı olunca yapılıyor sanırım.
Tez zamanda çözülsün işleri de canım bol bol gezin kocişkonla.İşte tam olarak görebiliyorum senin fabrikayı sanırım ama dürbün lazım bizim belediye nerdeyse tüm körfezi görecek manzanzaralı biz 3.kattayız yukarılara çıktıkça daha net gözükebilir.El sallıyorum burdan sana canım tam karşı yakandan :)
ahh canım kıyamam tekrar geçmişş olsunn:26: yaa çok şükürki ailenin yanındasınn bitanem...tamamen tarafsız bi şehirde olsan nicee olurdu halinntez zamanda kavuştursun Rabbim sizi:26:
sanal falan değill esramm...bildiğin arkaaşlıkk burdaki ortamımızz
Esram geçmiş olsun iyisin değil mi canım esram benim ya kıyamam sana ben
kocişin hep yanında olucak inşAllahüzülme tamam mı
anneler kıyamazlar ki benim annemde canımı sıkıyorum diye kızdı az evvel banayok canım yaa çok çok az geçti ama yüzde doksanı duruyor... o da çok üzüldü, annem de çok üzüldü bi de sitem ediyo "bebek için erken değil miydiii, ne acelen vardıııııı" diye
sağol canım. annem hemem kahvaltı hazırlamış, normalde pek uyanmaz :) nörolojiye gitsem emar falan ister, ben de giremem... yine ağrı kesici verir gönderir diye gitmiyorum... inşallah geçer yakın zamanda.
ayy canım yaaa çok teşekkür ederim... ilaç almamak için çok zorladım kendimi, bebeğimden özür dileye dileye içtim bitane... hiç fayda etmedi ama. şimdi alıcam bi tane daha.
aynenn kafatasımı damağımı çıkarsınlar söksünler rahatlıyım bende diyodum içimden...
kaç yıllık evlisin ki annen öyle dedi canım
ne o ne ne ne ooo söyleyin hadi bizee ne varmış dolabindaaaa
tahmin ettik aslında baş aprından kaynaklanan bişi olduğunu. çok geçmiş olsun. birkaç gecem böyle geçti benimde. gerçekten hamilelikteki baş ağrısı bambaşka ya. delirtiyor adamı. dediğin gibi çok şanslısın yapayalnız değilsin ailen var. inşallah eşinle tez zamanda kavuşursunuz. kafanı birşeye takma canım, ağrılar azıyor o zaman.
kuzum benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki midemle debelendiğim günler geliyor aklıma sen böyle dedikçebende mecbur ilaç almka zorunda kaldım şimdi bıraktım ama yine fenalaşıyorum eskisi kadar olmasa da. seninde 1-2 haftaya düzelir, yeter ki stres yapma. ilaç da mecbur alınıyor o vaktlerde yaptığımız stres bebeğe daha zararlı bence (
kızlarım burcu ablalarına teşekkür ediyorlartahmin ettik aslında baş aprından kaynaklanan bişi olduğunu. çok geçmiş olsun. birkaç gecem böyle geçti benimde. gerçekten hamilelikteki baş ağrısı bambaşka ya. delirtiyor adamı. dediğin gibi çok şanslısın yapayalnız değilsin ailen var. inşallah eşinle tez zamanda kavuşursunuz. kafanı birşeye takma canım, ağrılar azıyor o zaman.
hııı tembihleyim bende teyzesi. anam senin çocukların maşallahı var. eee böyle anneden böyle çocuk olur. inşallah canım benim yavrumda seninkiler kadar akıllı, hanımhanımcık olur. :)
harika şeyler bunlar yaaa. çikolata evet hastanede verilebilir.
hımm bel fıtığından demiş demek. yinede çok takma kafana. çok ekmek yeme, yağlı şekerli yeme başka ne yapabilrisin ki? yürüyüşte havalar düzelince artık.
iyi dileklerin içinde teşekkür ederim. inşallah herkesin işi gücü iyi olur. bak ben sana diğer fabrikamızı tarif edeyim. şimcik yarısı lacivert yarısı sarı bir fabrika var. Türk bayrağının ön tarafında. onun sana göre solunda beyaz bir fabrika var. onun solunda cadde var yani boşluk caddenin dolundaki beyaz, krem fabrika bizimki. orda değilim ama olsun el sallıyorum bende.
1 yıl 5 ay
ama 7,5 yıldır beraberiz
ayy canım, canınız ister falan boşver, ben haftalardır bulamadm...
haha buldum senı oğluşuma arkadaş mmı geliyo bakımmmm haha cnm yakalarsın kızı 3 de inşalla haha ay benımde tum belırtıler kızdı
nasıl erkek cıktı bılmemm ee napıyo du bebişimiz
kızlarr biz geldik... dün akşam babam beni aldı... kapıya kadar getirdi canım benim.. gözlerimin altı mosmordu geldiğimde... kardeşim tansiyonuma baktı 9-5 ti... annem tuzlu ayran içirdi yarım saat sonra tekrar baktık 8-4 olmuş bu seferde... ağlaya ağlaya uyumuş kalmışım... Migreni olanlara Allah sabır versin...yok böyle bir ağrı. doktora bile gidecek halim yoktu. hep yattım. sabaha kadar ağrıyı hissettim, çok kötüydü çokk :26:
sabah ta iş yerini aradım ben biraz gecikicem dedim. evde kahvaltı yaptık hep beraber.erkek kardeşim bıraktı işyerine az önce.
dün bi minoset atmıştım... birazdan bi tane daha atıcam inşallah iyi gelir artık. ne çok merak etmişsiniz... annesininbirtanesinin dediği gibi burası hiç te sanal bi alem değil, hepinizi çok seviyorum...
eşim de bana ulaşamamış babamı aramış, sesi çok kötüydü.. çok merak etmiş. bi de ona ağladım. keşke yanımda olsan, evliyim kocam var ama ben hala babamı arıyorum zor durumda kaldığımda diye... napsın, yapacak hiçbişey yok şuan. gerçi iyi ki ailem yanımda.onlarda olmayabilirdi Allah korusun.
kuzum hastaneye gelenlere sadece çikolata tutulur...hani şu üstünde bebek resmi olan ve örneğin 'hoşgeldin AYBÜKE' yazacak olan çikolatalardannşunlar gibi anneannesi bu çikolataısnı alır inşalahh
Eki Görüntüle 432117 Eki Görüntüle 432116
eve gelenlere ben bebek kurabiyesi yapmayı istiyorum...babaanneside hediyelik bişey alcak...buzdolabı magneti, çerceve, minik saat gibi nasıl bişey bulursak o zamanşunlar gibi
Eki Görüntüle 432119 Eki Görüntüle 432120 Eki Görüntüle 432118
mevlüd içinde tesbih benimde çok kafama yattı...
çıakr inşallahh bugun canım..sıkkma canını...sen stres yaptın onaa biliyorum
çok güzelmişşş kajumm yaa
sağol teyzesiii
beğenmene çok sevindimmm canımm arkadaşımm...inşallahh oğluşlarımıza kızçelerimizde yapıcazz bunların en güzellerindenn hep birlikteee
Bende senin gibi yaptım tatlım çok zorladım kendimi içmeyeyim diye sonra doktoruma anlattım kızdı bana ilaç almak bu yaptığından çok daha kötü dedi.İçini ferah tut ilaç alırken korkma canım..
anneler kıyamazlar ki benim annemde canımı sıkıyorum diye kızdı az evvel bana
sonra yelek örmüş gene kapsonlu ceket örmüş atkısını başladım diye anlatıyor neşeleneyim diye
maşAllah canımbizde 1 yıl 10 aydır evliyiz 6 yıl 2 aydır birlikteyiz maşAllah ,
özelden mesaj at
Yaren, bu topikte sende olmasan bizi adam yerine koyan yok he..Ha, birde er-ca cevap yazmış sağolsun.. Ben bu topiğe ne zaman birşeyler yazsam, yok sayıldım hep.. Burada belli bir gurup var, o gurup haricindekilere cevap bile vermiyor kimse.. Daha önce de birkaç arkadaş bunu dile getirmişti.. Ayyhh.. En sonunda bende söyledim işte.. Neyse, ben bundan sonra gene yazmamaya devam edeceğim.. Sadece okuyacağım.. Çünkü insan merak ediyor aynı devrede olanlarla kendini kıyaslıyor..
Neyse, evet, hayretler içerisindeyim, nasıl erkek oldu diye.. Ama ben sana dedim.. Aynı leyleği seçmiştik.. Aynı şeyi getirir herhalde demiştim.. Ama varya, oğlum havalara uçuyor.. Eşimse, acayip bir üzüntü içinde.. Canımı sıkıyor bu durum..
Valla kıpır kıpırdı.. Eller ayaaklar yerde, popo havadaydı.. Ve poposunu havaya atıp atıp duruyordu.. Doktor, kıpır kıpır bu yaa, dedi.. Ama korkum gerçekleşiyor galiba.. Bu da iri olmaya başlamış.. Daha yemek bile yemeye başlamadığım halde bayağı iriymiş.. Abiside 5 kiloya yakın doğmuştu.. Bu da öyle olacak galiba..
Hayırlısı artık.. Ama oğlum için çok iyi oldu ya.. Destek olurlar birbirlerine...
gerçekten mi yaaa... içtim valla... Rabbim koru bebeğimi....
ay sorma canım... beni öyle görünce içi öyle bir acıdı ki... üzüntüsünden söyledi biliyorum. bugün kesin güzel güzel yemekler yapar bana
maşallah barekallahRabbim dünyada da ahirette de sevdiklerimizle hep beraber yapsın bizleri inşallah..
ya canın isterseee
kızlar çok güzel bir site buldum dalmışımm şunlara bir bakınnn
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri çok güzellerrrrrrrrr bayıldım bittim
ya sen yazsana şekerimm çekerse buluruz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?