2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Esram geçmiş olsun iyisin değil mi canım esram benim ya kıyamam sana ben

kocişin hep yanında olucak inşAllah üzülme tamam mı

canım nerdesin sen merak ettik

işte bazen saçma sapan şeylere takılıyorum canım haklısın

çok şükür takılmıyor

takma tabii canım boşver...

canım benim çok çok çok geçmiş olsun... stres yapma sakın ağlama iyice ağrır başın kıyamam

çok sağol canım... inan ağrısı o kadar kötü ki oturdum ağladım yaa, bi de şimin sesini duyunca daha kötü oldum

sağolasın canım benimmm

rica ederimmm, gelirken de getiririm, kargoya da veririm canım. eminönü bu konuda bi deryaa.

esara geçmiş olsun canım bu ara kendini çok yormamaya dikkkat et..hamilelik migreni tetikliyor benimde bi ağrımaya başladımı üç gün kadar sürüyor...

sağol canım. 3 gün yine iyi, benim haftalardır böyle ama dün iyice azdı, geçmek bilmedi.

ayy canım yaaa çok teşekkür ederim... ilaç almamak için çok zorladım kendimi, bebeğimden özür dileye dileye içtim bitane... hiç fayda etmedi ama. şimdi alıcam bi tane daha.
aynenn kafatasımı damağımı çıkarsınlar söksünler rahatlıyım bende diyodum içimden...

annesinin birtanesi canım sen ne çok heveslisin maşallah, biz de hastaneye pek kimse gelmez, o yüzden hastanede hiçbişey yapmıcam...

kaju, hani o çok istediğimiz şey vardı ya, onu bugün bi memur getirdi, taaa kıştan beri dolabında duruyormuş, ayy nasıl rahatladım

kaç yıllık evlisin ki annen öyle dedi canım

tahmin ettik aslında baş aprından kaynaklanan bişi olduğunu. çok geçmiş olsun. birkaç gecem böyle geçti benimde. gerçekten hamilelikteki baş ağrısı bambaşka ya. delirtiyor adamı. dediğin gibi çok şanslısın yapayalnız değilsin ailen var. inşallah eşinle tez zamanda kavuşursunuz. kafanı birşeye takma canım, ağrılar azıyor o zaman.

hııı tembihleyim bende teyzesi. anam senin çocukların maşallahı var. eee böyle anneden böyle çocuk olur. inşallah canım benim yavrumda seninkiler kadar akıllı, hanımhanımcık olur. :)

harika şeyler bunlar yaaa. çikolata evet hastanede verilebilir.

hımm bel fıtığından demiş demek. yinede çok takma kafana. çok ekmek yeme, yağlı şekerli yeme başka ne yapabilrisin ki? yürüyüşte havalar düzelince artık.

iyi dileklerin içinde teşekkür ederim. inşallah herkesin işi gücü iyi olur. bak ben sana diğer fabrikamızı tarif edeyim. şimcik yarısı lacivert yarısı sarı bir fabrika var. Türk bayrağının ön tarafında. onun sana göre solunda beyaz bir fabrika var. onun solunda cadde var yani boşluk caddenin dolundaki beyaz, krem fabrika bizimki. orda değilim ama olsun el sallıyorum bende.

[QUOTE=esraa86;24866229

çok sağol canım... inan ağrısı o kadar kötü ki oturdum ağladım yaa, bi de şimin sesini duyunca daha kötü oldum

kuzum benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki midemle debelendiğim günler geliyor aklıma sen böyle dedikçe bende mecbur ilaç almka zorunda kaldım şimdi bıraktım ama yine fenalaşıyorum eskisi kadar olmasa da. seninde 1-2 haftaya düzelir, yeter ki stres yapma. ilaç da mecbur alınıyor o vaktlerde yaptığımız stres bebeğe daha zararlı bence(

evet canım yaa, ailem olmasa ben çoktann işi bırakmıştım, dayanamazdım heralde...

Esram geçmiş olsun iyisin değil mi canım esram benim ya kıyamam sana ben

kocişin hep yanında olucak inşAllah üzülme tamam mı

iyi gibiyim canım... çok fazla durmıcam burda bugün, toptan bakıcam artık... iki pc var masamda, biri sistem bilgisayarı, o kapalı durucak sürekli... etkiliyordur eminim.

inşallah canım yaaa... insanın tek istediği ne anne ne babası... sırf eşin yanında olsun istiyosun.
valla iyi ki varsınız

anneler kıyamazlar ki benim annemde canımı sıkıyorum diye kızdı az evvel bana
sonra yelek örmüş gene kapsonlu ceket örmüş atkısını başladım diye anlatıyor neşeleneyim diye

Bende senin gibi yaptım tatlım çok zorladım kendimi içmeyeyim diye sonra doktoruma anlattım kızdı bana ilaç almak bu yaptığından çok daha kötü dedi.İçini ferah tut ilaç alırken korkma canım..

kaç yıllık evlisin ki annen öyle dedi canım

1 yıl 5 ay
ama 7,5 yıldır beraberiz

ne o ne ne ne ooo söyleyin hadi bizee ne varmış dolabindaaaa

ayy canım, canınız ister falan boşver, ben haftalardır bulamadm...

sağol canım, inşallah, Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın...

ayy canım ne güzeldi biliyo musun... ilk defa bebeğin tekmelerini bu kadar net hissettim... 7-8 defa hiç durmadan tekmeledi prensesim diyo sanki "annecim üzülme nolur, bak beni de üzüyosun" diye

hemen alıyorum bi ilaç... daha fazla zorlamıyım ben

kızlarım burcu ablalarına teşekkür ediyorlar
canım senin bebişinde akıllı ve hanım hanım olur merak etme hem onu büyütecek babannesi annesine karsı sevgi dolu senin bebeğin daha bir hanımcık daha bir akıllı olur merak etme sevgi dolu ortamda büyüyecek çünkü

haha buldum senı oğluşuma arkadaş mmı geliyo bakımmmm haha cnm yakalarsın kızı 3 de inşalla haha ay benımde tum belırtıler kızdı
nasıl erkek cıktı bılmemm ee napıyo du bebişimiz

Yaren, bu topikte sende olmasan bizi adam yerine koyan yok he.. Ha, birde er-ca cevap yazmış sağolsun.. Ben bu topiğe ne zaman birşeyler yazsam, yok sayıldım hep.. Burada belli bir gurup var, o gurup haricindekilere cevap bile vermiyor kimse.. Daha önce de birkaç arkadaş bunu dile getirmişti.. Ayyhh.. En sonunda bende söyledim işte.. Neyse, ben bundan sonra gene yazmamaya devam edeceğim.. Sadece okuyacağım.. Çünkü insan merak ediyor aynı devrede olanlarla kendini kıyaslıyor..

Neyse, evet, hayretler içerisindeyim, nasıl erkek oldu diye.. Ama ben sana dedim.. Aynı leyleği seçmiştik.. Aynı şeyi getirir herhalde demiştim.. Ama varya, oğlum havalara uçuyor.. Eşimse, acayip bir üzüntü içinde.. Canımı sıkıyor bu durum..

Valla kıpır kıpırdı.. Eller ayaaklar yerde, popo havadaydı.. Ve poposunu havaya atıp atıp duruyordu.. Doktor, kıpır kıpır bu yaa, dedi.. Ama korkum gerçekleşiyor galiba.. Bu da iri olmaya başlamış.. Daha yemek bile yemeye başlamadığım halde bayağı iriymiş.. Abiside 5 kiloya yakın doğmuştu.. Bu da öyle olacak galiba..

Hayırlısı artık.. Ama oğlum için çok iyi oldu ya.. Destek olurlar birbirlerine...

kızlar çok güzel bir site buldum dalmışımm şunlara bir bakınnn

Eki Görüntüle 432148

http://www.mirabonbon.com/bebeksekeri.htm çok güzellerrrrrrrrr bayıldım bittim

canım geçmiş olsunn merak ettik bizde, baş ağrısı çok kötü bişi.

ayy canım çok güzelmişşş bende hastanede çikolota dağıtıcam bunlar gibi çok şekerrr o en sağdaki çerçevelerden ben arkadaşıma doğum hediyesi götürdüm hasteye bir paket yağtırmıştım o çerçevelerdende atmıştım çok beğendiler :)

ayy o günleri görelimde bir tanemmm çok güzel olacakk herşey neler neler yapıcaz beklemedeyzzz

gerçekten mi yaaa... içtim valla... Rabbim koru bebeğimi....

anneler kıyamazlar ki benim annemde canımı sıkıyorum diye kızdı az evvel bana
sonra yelek örmüş gene kapsonlu ceket örmüş atkısını başladım diye anlatıyor neşeleneyim diye

ay sorma canım... beni öyle görünce içi öyle bir acıdı ki... üzüntüsünden söyledi biliyorum. bugün kesin güzel güzel yemekler yapar bana

maşAllah canım bizde 1 yıl 10 aydır evliyiz 6 yıl 2 aydır birlikteyiz maşAllah ,

özelden mesaj at

maşallah barekallah Rabbim dünyada da ahirette de sevdiklerimizle hep beraber yapsın bizleri inşallah..

ya canın isterseee

canım nasıl cevap yazmıyoruz sana yada başkalarına siz genelde gece giriyorsunuz biz gündüz arada yazdıkların kaynıyor olabilir bizde gruplaşma yok tatlım biz aramıza girmek isteyen herkesi alıyoruz

bebeğin hayırlı olsun oğlusun geliyormus

ya sen yazsana şekerimm çekerse buluruz merak ettim

kızlar çok güzel bir site buldum dalmışımm şunlara bir bakınnn

Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri çok güzellerrrrrrrrr bayıldım bittim

çok güzeller hepsi... ben bebek görmeye gelenlere bir de mevlütte dağıtmak istiyorum böyle şekerler... ama kendim yapmak istiyorum, hem son 1 ay evdeyim ya, zaman geçirmiş olurum bunlarla... malum eminönünde malzeme bol, annemde çok yaratıcıdır, eminim çok güzel şeyler çıkarırız ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…