2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oy ne güzel pıtır pıtır ne hoş oluyor demi o tekmeledikçe ben uçuyorum havalara ya:) mükemmel bir duygu:)

ay aşkol canım ya araya kaynamıştır bazen geçmişi okumak zor oluyor:) hayırlı olsun bolca pipiloş vardı, bir tane daha olsun:) 2 erkek ohh işin zor haylazlarla:)

anneler kıyamazlar ki benim annemde canımı sıkıyorum diye kızdı az evvel bana
sonra yelek örmüş gene kapsonlu ceket örmüş atkısını başladım diye anlatıyor neşeleneyim diye

yerim ben onları, benim bebişimi evet babannesi büyütecek inşallah. harika bir kadındır. öyle içim rahat ki ona teslim edeceğim için. ama onlar kıyamazlar bebişime, her dediğini yaparlar. ben öyle değilimdir katıyımdır, kuralcıyımdır, toleranslarım azdır. kendi doğrumdan dışarı çıkamam. ama herşey onun iyiliği için olacak. kardeşimi ben büyüttüm. o rahat bir tip biraz zorlandık şimdi yandı çocuk diyor. onada mı yapacaksın diyor ne yapalım dedim. ben böyleyim. eşimde aynı benim gibi zaten burcumuz aynı tarihleride arka arkaya. yandı veled. çocuk evde gerilecek orda rahat edecek heralde.

canım topiğimiz kalabalık, özellikte mesai saati dışında yazılanlar es geçilebiliyor. bu yüzden alınma, ben çok isterim katıl bol bol, senlede iyice kaynaşalım yokluğunu fark edelim.

bebişin için tebrik etmiştim bak sende yazdığımı görmemişsin, olsun tekrar tebrikler. iki oğlan baya zor olacak. :)))

aa aşkolsunn yazarız neden yazmayalım.. Ben ara ara kopuyorum topikten açık olsada yazamıyorum ama okuyorum bol bol
bizim oğluşumuza bir arkadaş daha geliyor ne güzell... Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebişlerini..
Bu arada eşin olayın ilk şokundadır düzelir üzme canını bizim ilk bebeğimiz olmamıza rağmen eşim çok kız istiyordu, doktor erkek deyince bizimkide bozuldu ama şimdi oğlum diyor başka bişey demiyor

gerçekten mi yaaa... içtim valla... Rabbim koru bebeğimi....

maşallah barekallah Rabbim dünyada da ahirette de sevdiklerimizle hep beraber yapsın bizleri inşallah..

ya canın isterseee

kendimi Adnan hoca gibi hissettim

"kızım bugün çok güzellsin maşAllah maşAllah maşAllah"

kız " maşAllah diyelim hocam maşAllah"

programın hepsi maşallahla geçiyorrr

tatlım cevap vermeme, gruplaşma diye bişey yok burda...yani bizde burda tanıştık kaynaştık...hiçbirimiz senle oldugumuzdan ne daha uzak ne de daha yakın değiliz birbirmize...sürekli bişeyler paylaşınca elbette tanışıklıgımız oldu...arkadaşlıklar olustu ortamımızda..ama 'Burada belli bir gurup var, o gurup haricindekilere cevap bile vermiyor kimse..'

bu dediğini kabul edemem inanki...moonsun'un dediği gibi burda olunmayan bi saatte yazarız, o mesajımız arada kaynar gider...çünkü muhabbet hızlı dönüyorr biliyorsun...ancak öyle olabilir...başka türlüsünü aklına getirme lütfen...
oğlun hayırlı ugurlu olsun..sağlıklaa sıhhatle al kucagınaa dilerim...sadece okumakla kalma...yogun olarak katıl muhabbetimize... hepimiz burda dertleşiyoruz, birbirmizi merak ediyoruz...akıl alıyoruz veriyoruz...bildiklerimiz paylaşıyoruzz...

canım güzdün ki konusmalara akşam cevap veren olmuyor akşam ki konuşmalara gündüz cevap veren olmuyor tepkin ağır oluyor biraz biz hepimiz dertleri paylaşıyor ve herkesle konusuyoruz
oğlusun hayırlı olsun sağlıklıca doğsun inşş

demi tatlım

valla disipline gelince aynıyız şekerim yeğenlerim elimden çıktılar ya hala çocuklara çok sert olma diyorlarbenden akılları çıkardı çokda severler beni
diyorum siz beni sevmekten vazgeçmediniz çocuklarım hiç vazgeçmez diye

ben size göre çok kıdemliyim evleneli 9 sene oldu tanısalıda 12 sene ...21 yasında evlenip tam bir sene sonra anne olmuştum
ben daha deneyimliyim o zaman bu kocişe gençliği verdim desem yeridir12 seneye evlilik olarak gireceğiz 14 e ise tanışma olarak
varmı başka daha deneyimli almina_göksu dışında

ayyy acıktım valla, meyve doyurmuyor anacığım

inşallah öğlen yiyebilirim. aç ama iştahsız olmak ne kötü bişimiş yahuuu. inşallah ilerde ramazan ayında veya diyetteykende böyle hissederim

ilacımı içtim mi içmedim mi hatırlamıyorum, iki vitamin çok fazla gelir içmicem valla.

Son düzenleme:

yani canım bizde gruplaşma yokki kim burda oldugumuzda yazdıda cevaplamadık sohbet etmedik arada gözümüzden kaçıyor ayrıca yaren diyor da arkadaşım yaren zaten akşamları giriyor topiğe biz akşamları yokuz ondanda kaynıyor bizler öyle kibirli insan ayıran tipler değiliz bizimki mevlananın kapısı gibi herkese açık

canlarım sizden uzak kalmaya gelmiyor hee bi adliyeye gitttim geldim 5 sayfa yazmışsınız :)
esracım geçmiş olsun kuzucum ya kıyamam ben sana eşinle sonsuza dek kavuşacağınız günler çok yakın hissediyorum..
kızlar ya oof herkes öğrendi cinsiyeti ama ben hala bilmyorum iş yerinde arkadaşım var aarramızda 3 gün var onunda kızı olacakmış uf çatlıcam amaaa ama amaaa yaaaaa

bulemsuuuu maşallahınız var...biz tanışalı 31 ay, evleni 22 ay oldu....abowwww daha 40 fırın ekmek yememiz lazımmm gııı sizee yetişmek içinnn
raabim ayırmasın canım...nice seneler nasip etsin 3 yavrunla birliktee

ayyy acıktım valla, meyve doyurmuyor anacığım

inşallah öğlen yiyebilirim. aç ama iştahsız olmak ne kötü bişimiş yahuuu. inşallah ilerde ramazan ayında veya diyetteykende böyle hissederim

ben sürekli açım zatennn havalar iyice ısınsada yürüyüşe başlasaamm günde 1 saat yürüsem süper olucakkk

hoşgeldin beysalım çenemiz çok şekerimmm heriflerin kafasını şişireceğimize burda boşalıyoruzzzz

öğrenirler tabi ben sana dedim randevu al öğren diye :100::100::100: bak milanom dayanamadı gitti öğrendi kızı olucakmışşş

bende bebek mevlütü yapıcam rabbim izin verirse ama nasıl birşey hazırlarım karar veremedim istanbuldaki arkadaşlarla buluşup bi eminönü yapma fikri iyi geldi banaa :)
benim mevlütüm hem ev mevlütü yerine de geçer yeni evime taşınmış olucam Allah nasip ederse hem bebişin hemde evimin mevlüdünü yapacam hayırlısıyla bizdede pilav olur mevlütte tatlı etyada tavukla ooy ooy görecekmiyiz o günleri yaaa

kız çenemiz düşükk biliyorsun sennn hoşgeldin şekerimmm...

beysalım yaa ne zaman gitcenn sen tekrar? kocaman oldu kız bebenn, artık açar pipiloşumu, pıtışımı nesi varsaa artıkkk yaaa

Allahın izniyle görücez inşAllahcanım sağlıklı hayırlı olsnlarda görücez mevlut ne zaman yapılır bilgisi olan var mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…