1 yıl 5 ay
ama 7,5 yıldır beraberiz
maşallah maşallah:) bizde 13 yıldır birlikteyiz 1 yıl, 10 aydırda evliyiz:)
ayy canım ne güzeldi biliyo musun... ilk defa bebeğin tekmelerini bu kadar net hissettim... 7-8 defa hiç durmadan tekmeledi prensesimdiyo sanki "annecim üzülme nolur, bak beni de üzüyosun" diye
hemen alıyorum bi ilaç... daha fazla zorlamıyım ben
Yaren, bu topikte sende olmasan bizi adam yerine koyan yok he..Ha, birde er-ca cevap yazmış sağolsun.. Ben bu topiğe ne zaman birşeyler yazsam, yok sayıldım hep.. Burada belli bir gurup var, o gurup haricindekilere cevap bile vermiyor kimse.. Daha önce de birkaç arkadaş bunu dile getirmişti.. Ayyhh.. En sonunda bende söyledim işte.. Neyse, ben bundan sonra gene yazmamaya devam edeceğim.. Sadece okuyacağım.. Çünkü insan merak ediyor aynı devrede olanlarla kendini kıyaslıyor..
Neyse, evet, hayretler içerisindeyim, nasıl erkek oldu diye.. Ama ben sana dedim.. Aynı leyleği seçmiştik.. Aynı şeyi getirir herhalde demiştim.. Ama varya, oğlum havalara uçuyor.. Eşimse, acayip bir üzüntü içinde.. Canımı sıkıyor bu durum..
Valla kıpır kıpırdı.. Eller ayaaklar yerde, popo havadaydı.. Ve poposunu havaya atıp atıp duruyordu.. Doktor, kıpır kıpır bu yaa, dedi.. Ama korkum gerçekleşiyor galiba.. Bu da iri olmaya başlamış.. Daha yemek bile yemeye başlamadığım halde bayağı iriymiş.. Abiside 5 kiloya yakın doğmuştu.. Bu da öyle olacak galiba..
Hayırlısı artık.. Ama oğlum için çok iyi oldu ya.. Destek olurlar birbirlerine...
anneler kıyamazlar ki benim annemde canımı sıkıyorum diye kızdı az evvel bana
sonra yelek örmüş gene kapsonlu ceket örmüş atkısını başladım diye anlatıyor neşeleneyim diye
kızlarım burcu ablalarına teşekkür ediyorlar
canım senin bebişinde akıllı ve hanım hanım olur merak etme hem onu büyütecek babannesi annesine karsı sevgi dolu senin bebeğin daha bir hanımcık daha bir akıllı olur merak etme sevgi dolu ortamda büyüyecek çünkü
Yaren, bu topikte sende olmasan bizi adam yerine koyan yok he..Ha, birde er-ca cevap yazmış sağolsun.. Ben bu topiğe ne zaman birşeyler yazsam, yok sayıldım hep.. Burada belli bir gurup var, o gurup haricindekilere cevap bile vermiyor kimse.. Daha önce de birkaç arkadaş bunu dile getirmişti.. Ayyhh.. En sonunda bende söyledim işte.. Neyse, ben bundan sonra gene yazmamaya devam edeceğim.. Sadece okuyacağım.. Çünkü insan merak ediyor aynı devrede olanlarla kendini kıyaslıyor..
Neyse, evet, hayretler içerisindeyim, nasıl erkek oldu diye.. Ama ben sana dedim.. Aynı leyleği seçmiştik.. Aynı şeyi getirir herhalde demiştim.. Ama varya, oğlum havalara uçuyor.. Eşimse, acayip bir üzüntü içinde.. Canımı sıkıyor bu durum..
Valla kıpır kıpırdı.. Eller ayaaklar yerde, popo havadaydı.. Ve poposunu havaya atıp atıp duruyordu.. Doktor, kıpır kıpır bu yaa, dedi.. Ama korkum gerçekleşiyor galiba.. Bu da iri olmaya başlamış.. Daha yemek bile yemeye başlamadığım halde bayağı iriymiş.. Abiside 5 kiloya yakın doğmuştu.. Bu da öyle olacak galiba..
Hayırlısı artık.. Ama oğlum için çok iyi oldu ya.. Destek olurlar birbirlerine...
maşAllah canımbizde 1 yıl 10 aydır evliyiz 6 yıl 2 aydır birlikteyiz maşAllah ,
özelden mesaj at
ben size göre çok kıdemliyim evleneli 9 sene oldu tanısalıda 12 sene ...21 yasında evlenip tam bir sene sonra anne olmuştum
gerçekten mi yaaa... içtim valla... Rabbim koru bebeğimi....
maşallah barekallahRabbim dünyada da ahirette de sevdiklerimizle hep beraber yapsın bizleri inşallah..
ya canın isterseee
canım güzdün ki konusmalara akşam cevap veren olmuyor akşam ki konuşmalara gündüz cevap veren olmuyor tepkin ağır oluyor biraz biz hepimiz dertleri paylaşıyor ve herkesle konusuyoruzYaren, bu topikte sende olmasan bizi adam yerine koyan yok he..Ha, birde er-ca cevap yazmış sağolsun.. Ben bu topiğe ne zaman birşeyler yazsam, yok sayıldım hep.. Burada belli bir gurup var, o gurup haricindekilere cevap bile vermiyor kimse.. Daha önce de birkaç arkadaş bunu dile getirmişti.. Ayyhh.. En sonunda bende söyledim işte.. Neyse, ben bundan sonra gene yazmamaya devam edeceğim.. Sadece okuyacağım.. Çünkü insan merak ediyor aynı devrede olanlarla kendini kıyaslıyor..
demi tatlımcanım nasıl cevap yazmıyoruz sana yada başkalarına siz genelde gece giriyorsunuz biz gündüz arada yazdıkların kaynıyor olabilir bizde gruplaşma yok tatlım biz aramıza girmek isteyen herkesi alıyoruz
bebeğin hayırlı olsun oğlusun geliyormus
valla disipline gelince aynıyız şekerim yeğenlerim elimden çıktılar ya hala çocuklara çok sert olma diyorlaryerim ben onları, benim bebişimi evet babannesi büyütecek inşallah. harika bir kadındır. öyle içim rahat ki ona teslim edeceğim için. ama onlar kıyamazlar bebişime, her dediğini yaparlar. ben öyle değilimdir katıyımdır, kuralcıyımdır, toleranslarım azdır. kendi doğrumdan dışarı çıkamam. ama herşey onun iyiliği için olacak. kardeşimi ben büyüttüm. o rahat bir tip biraz zorlandık şimdi yandı çocuk diyor. onada mı yapacaksın diyor ne yapalım dedim. ben böyleyim. eşimde aynı benim gibi zaten burcumuz aynı tarihleride arka arkaya. yandı veled. çocuk evde gerilecek orda rahat edecek heralde.
canım topiğimiz kalabalık, özellikte mesai saati dışında yazılanlar es geçilebiliyor. bu yüzden alınma, ben çok isterim katıl bol bol, senlede iyice kaynaşalım yokluğunu fark edelim.
bebişin için tebrik etmiştim bak sende yazdığımı görmemişsin, olsun tekrar tebrikler. iki oğlan baya zor olacak. :)))
ben daha deneyimliyim o zaman bu kocişe gençliği verdim desem yeridirben size göre çok kıdemliyim evleneli 9 sene oldu tanısalıda 12 sene ...21 yasında evlenip tam bir sene sonra anne olmuştum
kızlar çok güzel bir site buldum dalmışımm şunlara bir bakınnn
[
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri çok güzellerrrrrrrrr bayıldım bittim
ya ben bayıldım bunlara
bu sitelere baktıkça çıtayı yükseltiyorum umarım eminönü beklentilerimi karşılar
canım güzdün ki konusmalara akşam cevap veren olmuyor akşam ki konuşmalara gündüz cevap veren olmuyor tepkin ağır oluyor biraz biz hepimiz dertleri paylaşıyor ve herkesle konusuyoruz
oğlusun hayırlı olsun sağlıklıca doğsun inşş
demi tatlım
ayyy acıktım valla, meyve doyurmuyor anacığım
inşallah öğlen yiyebilirim. aç ama iştahsız olmak ne kötü bişimiş yahuuu. inşallah ilerde ramazan ayında veya diyetteykende böyle hissederim
canlarım sizden uzak kalmaya gelmiyor hee bi adliyeye gitttim geldim 5 sayfa yazmışsınız :)
esracım geçmiş olsun kuzucum ya kıyamam ben sana eşinle sonsuza dek kavuşacağınız günler çok yakın hissediyorum..
kızlar ya oof herkes öğrendi cinsiyeti ama ben hala bilmyorum iş yerinde arkadaşım var aarramızda 3 gün var onunda kızı olacakmış uf çatlıcam amaaa ama amaaa yaaaaa
canlarım sizden uzak kalmaya gelmiyor hee bi adliyeye gitttim geldim 5 sayfa yazmışsınız :)
esracım geçmiş olsun kuzucum ya kıyamam ben sana eşinle sonsuza dek kavuşacağınız günler çok yakın hissediyorum..
kızlar ya oof herkes öğrendi cinsiyeti ama ben hala bilmyorum iş yerinde arkadaşım var aarramızda 3 gün var onunda kızı olacakmış uf çatlıcam amaaa ama amaaa yaaaaa
bende bebek mevlütü yapıcam rabbim izin verirse ama nasıl birşey hazırlarım karar veremedim istanbuldaki arkadaşlarla buluşup bi eminönü yapma fikri iyi geldi banaa :)
benim mevlütüm hem ev mevlütü yerine de geçer yeni evime taşınmış olucam Allah nasip ederse hem bebişin hemde evimin mevlüdünü yapacam hayırlısıyla bizdede pilav olur mevlütte tatlı etyada tavukla ooy ooy görecekmiyiz o günleri yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?