2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet akşam gördüm şu sıra öğrenenlerinde hep kızı oluyor maşallah topik eşitlenmek üzere desenize ..
bilmiyorum belki cumartesi giderim kontrol süresi içinde gitmiş olurum işte hayırlısı bakalım karar vericem :) cumartesi öğlen arkadaşımı istemeye gelicekler yardıma gidicem akşam başka bir arkadaşımın düğünü var ona gidicem falan baya yoğunum o gün

bende orta deneyımılıyım dıyım o zaman 4.5 yıl oldu evleneli tanışalı da 5 yıl 3 ay kısa sürede evlendik yani ama yaş olarak sizler gibiyim 31

bu arada nil arkadas ıcın ebnde bzıeyler yazmak ıstıyorum ne zaman gırıyor bılmıyorum cunku aksam ve haftasonalrı bende gırmıyorum burda aktıf yazalı cok olmadı zaten aslında ekım annesıyım ama onlara gore cok gerıdeyım bebısım ekım sonu olucak cunku burayıda ılk bız actık aslında ayse hamıle kalınca dedım kasım annelerını beklıyorum acılsın dıye sen ac dedım actı saolsun sonra bebegını kaybedınce bulemsuya devretti o ara pek girmedim ekım topıgınde yazıyordum burayada ugrayıp okuyp cıkıyordum ama sonra ekım topıgıne ısınamdım ne yazsam havada kaldı orayada az yazıyorudm ama buarayu ugradıgımda bı kere bıle yazsam cvp alıyordum ebnde döndüm burayayani burası cok daha sıcak ılk kez duydum ben gruplasma lafını hatta tamam bazı arakdaslar daha cok kaynasmıs olabılır ama o da cok paylasımdan kaynaklanan bısey bence yazdıcka sende kendini buraya ait hissedeceksin bence oğluşun da hayırlı olsun

bu arada ben 8 aylık evliyken hamile kaldım (isteyerek) en erken davrananınız mı oldum yani

kız çenemiz düşükk biliyorsun sennn hoşgeldin şekerimmm...

beysalım yaa ne zaman gitcenn sen tekrar? kocaman oldu kız bebenn, artık açar pipiloşumu, pıtışımı nesi varsaa artıkkk yaaa

ah kuzum sabrediyim kesin öğreniyim diyorum ama sanırım dayanamayıp cumartesi giderim belli diil :)

cumartesi sabah git öğren şekerim bizide merakta bırakma napim bir sen bir bulemsu canıma tak ettirdinizzzzz

ehehe çatlada patla aysun teyzesi benim sıpam kesin saklanır beni merakta bırakır die korkuyorum

sen bol bol çikolata meyve suyu filan ye iç git bak nasıl gösterecek ben hissediyorum bu kez gösterecek ve içimden kızın olcakmış gibi geliyor bu zamana kadar yanılmadım bakalım sende ne olucak hislerim

maşAllah çıtıırım çok hızlısın kızzz ne acelen vardı yaşın mı geçiyordu

evet hızlıyımdır :) istiyordum zaten 1 yıl dolsun öle yaparız diyordum sonra bir kaç ay benim hayatımda ne değiştirecek ben kuzuma bir an önce kavuşmak istiyorum dedi babamız da çok istiyordu birde olurmu olmazmı bilmiyorduk deneyelim dedik meğersem benim kuzum benden çok meraklıymış gelmek için hiç bekletmedi bizi geliyorum dedi ilk aydan çok şükür rabbim sağ salim de kavuşup hayrlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip ederse ne mutlu bizlere...

bu arada ben 8 aylık evliyken hamile kaldım (isteyerek) en erken davrananınız mı oldum yani

Yok ben daha hızlıyım sanırım
Eşimle tanışalı 3 yıl oldu, evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım, adamın mevlana türbesine bile gittiğimizde tek duası hayırlısıyla evlenip bebek yapmakmış, kabul oldu diyor. Şimdi bir kez daha konya yapacakmışız. Oğlumu götürücem şükredicem diyor

hee iyi o zaman. garanti hanımhanımcık olur o zaman benim pıtırcığım. :))

eylul1688, dumanoglu, hot_ice kızlar sizde yazsanıza okuyup kaçmayın ayol sonra gruplaşma oldu oluyor

:)) haklısın valla. ben nil beni tebrik etmiş miydi onu düşünüyorum

çatlaaaaaaaaaa emii :)))) ay valla haklısın. Allah gönlüne göre verir inşallah. ne zaman doktorua gidiyorsun canım?

delisin kızım yaaaa

ay evet yaaa beysala kalsa haziranın 2.haftasında gidecek

Allahın izniyle görücez inşAllahcanım sağlıklı hayırlı olsnlarda görücez mevlut ne zaman yapılır bilgisi olan var mı :26:

slm canım benım bıldıgım bebegın 40. günü yapılır biz oyle yapmıstık .cok güzel erkek ve kız mevlıd kıyafetlerı var onlardan almıstık ama cok tatlılardı hatta saklarım ben kızımkını...allah bebişlerimizede nasip eder insaalh...

sen bol bol çikolata meyve suyu filan ye iç git bak nasıl gösterecek ben hissediyorum bu kez gösterecek ve içimden kızın olcakmış gibi geliyor bu zamana kadar yanılmadım bakalım sende ne olucak hislerim

hımm ilk tahmin moonsun teyzemizden geldi
1-Moonsun Kız diyor
yokmu başka tahmin kızlarrr

canım aysunun verdiği bu gazla cumartesi herhalde

vuuuuuu maşallah size :)

selam kızlar...bugün kızım hasta göndermedim okula ben de rapor aldım 1 günlük..akşam acile sabah da kulak burun buğaza gittik..orta kulak iltihabı olmuş(kulağını temizledi biraz dr. tabi antibiyoti başladık genebu sene kreşe başladık çocuk hemen her ay antibiyotik aldı(Allah beterinden sakınsın tabi(

bu arada ben bi isim buldum sizce nasıl??
AYLİN:Hâle, Ay’ın Çevresindeki Işık Çemberi, Beyaz Işık, Ayla;
Ay’a Ait;
Ay Gibi Güzel, Ay Yüzlü
ben beğendim ama eşime beğendirtmek zor şimdi:))bakalım ayşam bi söyleyim ama kulağa hoş geliyor bir de anlamı da güzel..
kızım 2 isimli buna tek isim koysak haksızlık etmiş olur muyuz sizce??Annelik bi garip ya olur olmadık şeyler aklına geliyor insanın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…