hoşgeldin beysalımçenemiz çok şekerimmm heriflerin kafasını şişireceğimize burda boşalıyoruzzzz
öğrenirler tabi ben sana dedim randevu al öğren diye :100::100::100: bak milanom dayanamadı gitti öğrendi kızı olucakmışşş
canım güzdün ki konusmalara akşam cevap veren olmuyor akşam ki konuşmalara gündüz cevap veren olmuyor tepkin ağır oluyor biraz biz hepimiz dertleri paylaşıyor ve herkesle konusuyoruz
oğlusun hayırlı olsun sağlıklıca doğsun inşş
demi tatlım
valla disipline gelince aynıyız şekerim yeğenlerim elimden çıktılar ya hala çocuklara çok sert olma diyorlarbenden akılları çıkardı çokda severler beni
diyorum siz beni sevmekten vazgeçmediniz çocuklarım hiç vazgeçmez diye
ben daha deneyimliyim o zaman bu kocişe gençliği verdim desem yeridir12 seneye evlilik olarak gireceğiz 14 e ise tanışma olarak
varmı başka daha deneyimli almina_göksu dışında
Allahın izniyle görücez inşAllahcanım sağlıklı hayırlı olsnlarda görücez mevlut ne zaman yapılır bilgisi olan var mı :26:
kızlar çok güzel bir site buldum dalmışımm şunlara bir bakınnn
[
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri çok güzellerrrrrrrrr bayıldım bittim
ya ben bayıldım bunlara
bu sitelere baktıkça çıtayı yükseltiyorum umarım eminönü beklentilerimi karşılar
dimi ama beklentiler yükseliyorrr
Allahın izniyle görücez inşAllahcanım sağlıklı hayırlı olsnlarda görücez mevlut ne zaman yapılır bilgisi olan var mı :26:
kız çenemiz düşükk biliyorsun sennnhoşgeldin şekerimmm...
beysalım yaa ne zaman gitcenn sen tekrar? kocaman oldu kız bebenn, artık açar pipiloşumu, pıtışımı nesi varsaa artıkkk yaaa
evet akşam gördüm şu sıra öğrenenlerinde hep kızı oluyor maşallah topik eşitlenmek üzere desenize ..
bilmiyorum belki cumartesi giderim kontrol süresi içinde gitmiş olurum işte hayırlısı bakalım karar vericem :) cumartesi öğlen arkadaşımı istemeye gelicekler yardıma gidicem akşam başka bir arkadaşımın düğünü var ona gidicem falan baya yoğunum o gün
dimi ama beklentiler yükseliyorrr
evet şekerim sanki 1-1.5 aylıkken yapıyorlar
kızlar bizim bebekler kış bebeği olucak umarım kimse grip olmaz ay aklıma geldi çok tehlikeli ya Allah korusun olmadı biz 4 aylıkkken yapalım
cumartesi sabah git öğren şekerim bizide merakta bırakmanapim bir sen bir bulemsu canıma tak ettirdinizzzzz
bu arada ben 8 aylık evliyken hamile kaldım (isteyerek) en erken davrananınız mı oldum yani
ehehe çatlada patla aysun teyzesi benim sıpam kesin saklanır beni merakta bırakır die korkuyorum
maşAllah çıtıırım çok hızlısın kızzzne acelen vardı yaşın mı geçiyordu
bu arada ben 8 aylık evliyken hamile kaldım (isteyerek) en erken davrananınız mı oldum yani
canım güzdün ki konusmalara akşam cevap veren olmuyor akşam ki konuşmalara gündüz cevap veren olmuyor tepkin ağır oluyor biraz biz hepimiz dertleri paylaşıyor ve herkesle konusuyoruz
oğlusun hayırlı olsun sağlıklıca doğsun inşş
demi tatlım
valla disipline gelince aynıyız şekerim yeğenlerim elimden çıktılar ya hala çocuklara çok sert olma diyorlarbenden akılları çıkardı çokda severler beni
diyorum siz beni sevmekten vazgeçmediniz çocuklarım hiç vazgeçmez diye
ben daha deneyimliyim o zaman bu kocişe gençliği verdim desem yeridir12 seneye evlilik olarak gireceğiz 14 e ise tanışma olarak
varmı başka daha deneyimli almina_göksu dışında
eylul1688, dumanoglu, hot_ice kızlar sizde yazsanıza okuyup kaçmayın ayol sonra gruplaşma oldu oluyor
canlarım sizden uzak kalmaya gelmiyor hee bi adliyeye gitttim geldim 5 sayfa yazmışsınız :)
esracım geçmiş olsun kuzucum ya kıyamam ben sana eşinle sonsuza dek kavuşacağınız günler çok yakın hissediyorum..
kızlar ya oof herkes öğrendi cinsiyeti ama ben hala bilmyorum iş yerinde arkadaşım var aarramızda 3 gün var onunda kızı olacakmış uf çatlıcam amaaa ama amaaa yaaaaa
hee iyi o zaman. garanti hanımhanımcık olur o zaman benim pıtırcığım. :))
:)) haklısın valla. ben nil beni tebrik etmiş miydi onu düşünüyorum
çatlaaaaaaaaaa emii :)))) ay valla haklısın. Allah gönlüne göre verir inşallah. ne zaman doktorua gidiyorsun canım?
sen bol bol çikolata meyve suyu filan ye iç git bak nasıl gösterecek ben hissediyorum bu kez gösterecek ve içimden kızın olcakmış gibi geliyor bu zamana kadar yanılmadım bakalım sende ne olucak hislerim
hee iyi o zaman. garanti hanımhanımcık olur o zaman benim pıtırcığım. :))
:)) haklısın valla. ben nil beni tebrik etmiş miydi onu düşünüyorum
çatlaaaaaaaaaa emii :)))) ay valla haklısın. Allah gönlüne göre verir inşallah. ne zaman doktorua gidiyorsun canım?
Yok ben daha hızlıyım sanırım
Eşimle tanışalı 3 yıl oldu, evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım, adamın mevlana türbesine bile gittiğimizde tek duası hayırlısıyla evlenip bebek yapmakmış, kabul oldu diyor. Şimdi bir kez daha konya yapacakmışız. Oğlumu götürücem şükredicem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?